Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Free Spirits Ride - Agnita 2010

dream_car
 Share

Recommended Posts

Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010

si noi venim, iar Andy are loc la noi in Pajero fara probleme, daca vrea si daca doreste :2dr

TKS MAN, atunci asa o facem!

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Semacaaaaa.... nu glumi cu chestii d'astea ca iese cu sange. Il iau copilot si vin cu el legat de troliu.:ha: (si ii cer si voie de la nevasta, cu sarmu' meu nu poate sa ma refuze:grin:)

A zis doar ca vine copilot iar eu sant pilotul lui preferat:ha::ha::ha:

Raidere,

Avand in vedere invitatia am procedat la curatarea bocancilor (aia din avatar)asa ca ... te-ai ales cu un copilot! :banana

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Daca nu v-am spus, va repet :grin: - vin si eu!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

incercam sa dam si noi o mana de ajutor cristian 1 si blackufo ,sper sa primiti voluntariatul nostru ca pe o ofranda adusa off-road-ului de aici din centru .

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.

Baieti, ne simtim onorati si speram ca vom fi la nivelul asteptarilor voastre. Maestre Andy 68, o vorba in plus pentru domnia voastra: sunteti trecut pe lista la partea de " cantec, joc si voie buna" si nu la anuntul gen" baieti, cu regrete anunt ca ma retrag".

Ii anuntam pe cei interesati ca la 01.07.2010 o sa inceapa inscrierile pentru intalnirea prieteneasca FREE SPIRITS RIDE 2010.In aceiasi data o sa postam detalii legate de pret si de conditiile oferite.

Dragos.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Conditiile se stiu : dormit sub cerul liber, mincat tocanita de oaie, baut toata tuica, vinul si alte beri...:x:x:x........si dat suturi lui.................ah ce pacat ca Semaca nu poate veni anul asta sa-l mai oftic un pic............si in rest daca vine domn Koala ratacim prin paduri..........vezi sa ai frigiderul ala plin cu beri...:2dr.....nu de alta dar eu am incercat sa-l bag pe al meu in masina si nu intra :hl

www.mitsubishi.org.ro

T 44

As avea o sugestie pentru Niros: daca nu incape frigiderul, ar putea sa dea jos ... pilotul ! Glumesc. Oricum, fara Niros, poiana ar parea .. goala.

ne-am cam apucat de treaba si in ceea ce priveste traseele.deocamdata avem de toate si mai ales noroi.Speram sa avem si la intalnire pentru ca am gasit niste zone chiar foarte interesante.Mai mult nu mai spun,mai bine va arat cateva poze

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

poze trasee

Asociatia Agnita Free Spirits va invita la a treia editie a intalnirii prietenesti "FREE SPIRITS RIDE" AGNITA 2010

INFORMATII PRIVIND DESFASURAREA EVENIMENTULUI.

Perioada evenimentului: 19.08.2010 (JOI)---22.08.2010(DUMINICA)

Locatia: Agnita , jud. Sibiu

Cazarea: la cort

CONDITII OFERITE DE ORGANIZATORI

-Cort 300 mp pentru servirea mesei

-Toalete ecologice

-Dusuri cu apa calda

-Tabara si parcare pazita

-Asistenta medicala

-Asistenta mecanica

-Bar

Taxa de participare este de 300 RON/Persoana

Taxa de participare include:

-Mic dejun,pranz si cina in fiecare zi a evenimentului + Bautura:2dr

-Tricoul evenimentului

-Stikere

-Materiale promotionale

-Diplome de participare pentru toti concurentii

-Program artistic

-Surprize surprize

Va rugam ca la inscriere sa specificati si marimile de tricouri.

In urma inscrierii,pentru a confirma participarea la eveniment cei inscrisi trebuie sa achite un avans de 150 RON/persoana cel tarziu pana la data de 01.August 2010.Plata se va face in contul asociatiei pe care o sa vi-l comunicam ulterior sau la unul din organizatori.Cei care nu o sa plateasca avansul pana la data mai sus mentionata vor si scosi de pe lista,locul lor ramanand liber pentru alti doritori.

Lista participantilor o puteti gasi pe prima pagina a topicului.

STARI INSCRIERI :h5:h5:h5

Prezent si eu; tricou L .

Asistenta medicala presupune o asigurare medicala pt acele zile, care costa in plus fata de taxa participare, asa cum 'm-am trezit' eu cu una odata la alt eveniment?.. Astept raspuns.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon

Prezent si eu; tricou L .

Asistenta medicala presupune o asigurare medicala pt acele zile, care costa in plus fata de taxa participare, asa cum 'm-am trezit' eu cu una odata la alt eveniment?.. Astept raspuns.

Asistenta medicala pe care o oferim nu presupune incheierea unei asigurari medicale.O sa existe si posibilitatea incheierii unei asigurari medicale,dar aceasta nu este obligatorie,ci doar optionala.Daca imi aduc aminte bine,anul trecut costa undeva in jur de 40-50 ron.Cine vrea poate sa isi faca ,cine nu vrea nu este obligat.

Confirm participarea (si voi plati si avansul, intr-o saptamana, doua). XL si XXL.

Multumesc.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein

Asfalttango+sotia+fetita.

Asteptam contul si sa ne comunicati suma cu diferenta de plata pentru participarea fetitei.

Va fi o problema sa mearga cu noi in masina?.... sau avem posibilitatea sa o lasam in tabara (probabil cu alti copii) sub supravegherea unui adult?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Ma inscriu si eu pe lista :)

Deci: eu + 1 bucata sotie copiloata (xl si s) si foarte important ... + 1 bucata Mitzu Pajero

:tk

si confirmarea....contul!!! :h5

Edited by stefan79

Draga Sese si Dragos

Asa cum v-am promis atat eu (Fritz) si Alex (Naui) v-om participa si noi la acest eveniment. 2 tricouri XL

Dragos după ce am vorbit acum mai vrei şi confirmare ?

Niros - xxxxxL

Anomis - M

..............şi vezi ca anul ăsta să nu mai ascunzi ţuica aia bună !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use