dac Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Desi pregatirile au fost aproape inexistente (citeva telefoane cu Sacalu`, Daniel si Mariusica), dupa multe plimbari cu bicicleta si scurte iesiri de "control", duminica 18.04.2010 a sosit si....ziua ce se anunta a fi plina de off road. prea dimineata pentru unii (7,30) si dupa o cafea scurta la benzinarie am plecat pe dealurile Gircinei - subsemnatul + copilot , Sacalu` + Mariusica (temporar copilot de Toyota), Daniel + Mihai (la " primera " iesire :W). Vremea a fost cam ceea ce meritam : superba! Samuraiul meu pregatit de atac a urmat cu incredere cele doua Toyote si spectacolul a fost superb. Dupa o scurta incalzire si a doua cafea la termos a` la Sacalu` pe asezamintele unei foste stini s-a facut jonctiunea cu Silviu si Dani...vici - enduro. Si de aici VITEZA! Editat Aprilie 19, 2010 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! citeva "ilustrate" din Muntii Neamtului Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 19, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! .... si alte cadre! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Hai mai pune si spune-ne cum e acolo...vai ce as veni si eu, dar ... nu ma lasa mama!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dac, mai pune ceva poze ca stiu eu cel putin doua ,superbe cu samuraiul:h5 incep sa simt lipsa Jeep ului vindut :hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! :uameni, chiar vreti sa vedeti toate "dedesupturile" unei asemenea iesiri?! La ultima Sacalu` avea un raspuns de gasit la intrebarea cum de am reusit asa o "performanta" :hw:hw:hw. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Ce-ai facut, mai omule??? Stai putin sa inteleg..... ai rasturnat-o de 3 ori??? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Da, dar nu in aceeasi zi :ha: :ha: ! Duminica doar de 2 ori.:hw:hw. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dac, mai pune ceva poze ca stiu eu cel putin doua ,superbe cu samuraiul:h5 incep sa simt lipsa Jeep ului vindut :hw Da` ce Florine, Jeep-ul tau facea dina astea!:wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 20, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Uite, aici statea destul de bine. Dar alta era ziua!:ypu Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! :brSuper tare !!! Spor la mai mult !!!:br:br jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Salutare!! Multumim lui Dac pentru poze! Sunt sigur ca va mai aparea o masina de off road cat de curand in pozele voastre...masina lui Florin:y..asa ca echipa se va mari iar si distractia va fi pe masura! Oricum aceasta plimbare a fost una pe cinste cu multe peripetii si adrenalina. Asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Salutare!! Multumim lui Dac pentru poze! Sunt sigur ca va mai aparea o masina de off road cat de curand in pozele voastre...masina lui Florin:y..asa ca echipa se va mari iar si distractia va fi pe masura! Oricum aceasta plimbare a fost una pe cinste cu multe peripetii si adrenalina. Asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire!:tk da ce domnu ai gasit un sponsor, ori ai inceput o cheta. o sa apara si masina , putina rabdare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Domnu` cu camera si aparatul foto, da` nu puneti si ceva si pentru ochisorul nostru? Danieeel! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Salutare! Dac asteptam pozele de la iesirea de Duminica! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Si eu!:grin:, da` n-am avut aparatu` cu je. De la trezitul de dimieata mi se trage :2dr! Florin a facut ceva poze si poate ni le arata si noua.:tk Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Nimic actiune la Piatra Neamt? Unde sunt pozele??:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Pina or sa vina (?) pozele de care spuneai, avem ceva noutati de astazi. Drumul Plutasului Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Somnoros Samurache :) Una-doua la nani! Si se pare ca si-a revenit iute si a mers mai departe. Cuminte jucaria, bravo ei! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Eu sint curios sa vad si pozele celorlalti. Asa ca , hai, upload people!:tk si citeva cadre cu Lacul Izvorul Muntelui , din locul unde gratarul ne-a oferit citeva clipe de ragaz. :banana Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Cit despre gratar!:br Dupa atita munca! :wink: Editat Mai 31, 2010 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Mai multe poze de duminica: http://picasaweb.google.com/lurkingtroll/20100530OffroadLejer# http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Da` Niva ce mai face? Are facute si el filmulete si poze din cite stiu. Lucian! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moft Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! :cl Part 1 Editat Iunie 16, 2010 de Astral :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Superb filmuletul!!! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate