moft Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! :cl Part II Editat Iunie 16, 2010 de Astral :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Frumos domnilor,felicitari ptr treaba facuta, sunteti gospodari in toata regula, care a fost traseul? Cand mai faceti vreo iesire dati un semn LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Filmuletele sint foarte frumoase! Bravo "domnisorule" cameraman! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! faine locuri aveti acolo !..sa va fie de bine :br:br:br Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Frumos domnilor,felicitari ptr treaba facuta, sunteti gospodari in toata regula, care a fost traseul? Cand mai faceti vreo iesire dati un semn traseul in mare a fost asta dar in sens invers: http://www.bikemap.net/route/338488 http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Cind se va programa una mai serioasa , vom da de stire.Deocamdata eu am de pus niste placute de inmatriculare pe o Toyota si dupa aceea ceva gume. Sper sa fiu destul de rapid incit sa nu pierd vreo iesire de genul asteia. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! am vazut pe viu la bucovina ce pot sa faca baietii din neamt ( sacalu si colegul sau care au iesit la open pe locul 2 la prima participare in concurs a pilotului...) imaginile si filmuletele din aceasta iesire explica in mare masura cum si de ce...cred ca antrenamentele astea cu urcari si coboriri pe noroi sint de vina...apropo sacalu de doua trei ori pe zi in rasturnare e ceva normal nu ?:ha::ha::ha: bravo tuturor pentru iesirile voastre...cam ceea ce faceti voi acolo se numeste cu adevarat OFFROAD ! FELICITARI ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Intr-una din zile, rasturnarea devenise "specialitatea" mea!:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Sa inteleg ca ti-ai schimbat jucaria?Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, iar daca presupun bine nu tre sa te mai cari cu platforma dupa tine . De acum putem sa ne intalnim la jumatatea drumului.:banana LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Cu cea mai mare placere si nerabdare!:tk Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moft Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! O iesire pe ploaie (cod galben) Lacul Cuiejdel ...Paul,,Sacalu,,Moft,,Marian si Tostel :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! frumos ca de obicei, tare gasca de la Neamt, montajul video de asemenea. :bravo "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Potecile muntilor sint foarte tentante!:grin: La Piatra Neamt este potential pentru off road si cu oameni jos palaria! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Faceti voi ce faceti si iar o puneti de cate o treaba misto! Foarte tare zona si ai la drumuri de nu iti vezi capul.:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dupa o intilnire la o cafea cu baietii din Piatra si o scurta urcare la "scena" pe iarba uda si fara gume, in drum spre casa, am vazut ca Bistrita tocmai incepea revarsarea. Si :wink: putina joaca nu strica!:y Asa ca am incercat-o putin la apa! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Fara pregatiri de rigoare si fara aparatura necesara unei bune vizionari, mai adaug un filmulet cu o traversare. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! :yFrumos tare! Sunt curios cand va fi gata masina..cu roti,cu troliu pe unde o sa mergi:grin:,prin ce ape o sa te mai bagi? Frumoasa iesirea,asteptam o plimbare prin muntii Neamtului cu noua achizitie:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! In citeva zile se rezolva cu cauciucurile: noi sau second, urmeaza troliul si ... prima testare.:h5 Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Scurta iesire de botez a Toyotei a fost cam asa: 1. Ploaie ca-n filme! 2. La tv Germania-Argentina 3. Eu si colegul hotariti de treaba:x 4. Sacalu si Mariusica nehotariti , dar tentati :2dr 5. Pina la am plecat pe un traseu foarte lejer, Toyota mea are cauciucuri de iarna :ha:! Am gasit o cazare de 5* fara exagerare! O stina superba, cu bucatarie amenajata in stinga la intrare facuta dintr-o vatra de facut focul, cu loc de luat masa in coltul din stinga, iar sufrageria in jurul semineului deschis total al vetrei de facut focul:grin:. Dormitoarele foarte incapatoare, in functie de sacul fiecaruia :ha:. Dupa ce ne-am instalat, am inceput treaba :2dr Pe la opt seara nu mai ploua, asa ca a fost o iesire superba. din pacate poze putine. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Salutare Tre sa-i multumim lui Dac pentru puterea de convingere de care a dat dovada...de berile date:tk in cinstea Toyotei care s-a descurcat foarte bine si cu cauciucurile de iarna. Una peste alta a fost o iesire foarte frumoasa cu multa:xsi vreme care a tinut cu noi...bineinteles Sacalu a fost cel care a descoperit stana de 5* si tot el a fost cu ideia traseului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Domnilor! Eu sint destul de ocupat cu pregatirea Toyotei, dar voi?:uameni Nici o miscare , nimic!? Nu pot sa cred ca pe o asa vreme frumoasa nu se intimpla nimic in Piatra Neamt! Un Cuiejdi, o Buhalnita, un Cut, Bahrin :wink:. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! nu mai ai cu cine sa faci offroad adevarat la Piatra Neamt. unii si-au vandut masinile ,altii s-au dat la fund si au treaba de cate ori ii sun;ce sa faci...criza asta eu am mai iesit cu atevistii si motoristii care sunt baieti adevarati,dar e greu sa te tii dupa ei cu masina... sper sa aduca Silviu masina acasa si sa facem niste iesiri adevarate ca in vremurile de mult apuse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iulie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Trebuie strinse putin drumurile :h5! Eu mai am inca de munca la "utilaj" ! Am desfacut puntea fata pentru revizie, urmeaza cea din spate. Dupa asta la rind sint anvelopele, care sper ca vor veni saptamina viitoare, bara spate si pragurile. Troliul merge perfect si scoate Toyota fara probleme. Asa ca ..... .... gata , urmeaza off road!:y Editat Iulie 25, 2010 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 7, 2010 Autor Partajează Postat August 7, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Domnilor, Organizati ceva de off:ypu Am mari promisiuni ca Toyota sa fie gata!:banana:banana:banana pina simbata viitoare. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Romeo ai un pic de rabdare... am inteles ca baietii se conserva pentru tura de mai multe zile din Hasmas :grin: http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate