Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas!

dac

Postări Recomandate

• Răspunsuri 119
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas!

Dupa lungi si interminabile aminari, s-a concretizat o mica iesire prin Muntii Neamtului.

Dornici de trasee si mai putin de fotografie, am plecat simbata in jurul orei 14,30 cu 2 LJ70 , eu si Sacalu` si "o ditamai" Toyota condusa de Razvanutza pe fuga de la scaldusca:ha: (omu` era la un botez in zona!) Pina la urma a ajuns si la botez :grin::grin:

Ploile din vara asta au cam revasit traseele pe care le stiam , asa ca aventura a cunoscut noi limite.

Am avut si spectatori localnici si am primit chiar sfaturi constructive : nu "trola" de copacul ala ca nu tine!:ha: Copacul era ciresul lui de la poarta!:grin::grin:

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe cind inca mai erau acumulatori si carduri libere am reusit sa facem ceva poze la prima provocare: o surpare de teren in mijlocul "drumului" in care Toyota mea aproape nu ia gasit fundul.

Link spre comentariu

Toyota cea mare a lui Razvanutza avea fata blocata. In incercarera de trecere peste groapa cea din drum, planetara stinga fata a facut opozitie fata de restul. Prin urmare am trecut la testarea troliului superwinch din dotare. A trecut testul cu brio. Fara tractiune fata si spate, doar in troliu, hdz-ul a urcat pina la capatul drumului. Apoi au intervenit indatoririle de nas :y, asa ca hai la scaldusca:br ... si dupa .... :x

aaaa .... Razvanutza a fost si nasul Toyotei :grin::grin: :grin::grin: sau Toyota si-a gasit nasul!:grin:

Editat de dac
Link spre comentariu

razvane, razvane, iti plac botezurile cu adrenalina....

mmmmm....frumoasa ravena....

aaaa...ati aflat cum stie razvan sa dea in cap la hdj?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cateva filmulete:

SNBIa455ZMM

FXoNxZQ4n48

R9wau-3kLsw

fpC6CPi1aHw

_3_hMZ3_UKM

lVGKD26K92c

Se pare ca Toyotei mele nu prea ii prieste aerul tare de munte, e a doua oara cand vine la Piatra si se "rupe". De data asta am strambat bara de directie - arcul acela care se vede in poza a II-a de la Romeo. Dupa aia, la o urcare, cu fata blocata, s-a rupt si planetara stanga fata...

Faza haioasa la intoarcere dupa ce am abandonat grupul. M-am luat la vorba cu Florin si am gresit drumul, asa ca am coborat intr-o fundatura. Fara directie si fara tractiune am incercat in zadar sa urcam la loc in traseu.Noroc de Romeo care s-a intors si ne-am troliat de masina lui... Oricum, ultimii 10 km pe drumul national au fost foarte interesanti, a trebuit sa merg in reductor ca sa fie blocat centralul asa ca am ajuns in Piatra Neamt cu alai dupa noi.

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Inca doua filmulete facute sambata dimineata la o plimbare impreuna cu familia. Zona din jurul Piatra Neamtului este superba, pe orice deal o iei nu se poate sa nu gasesti un traseu "cu potential":

EYMyQ6HqRxQ

1adlcC_thj8

In noaptea asta a plouat de a rupt, cred ca astazi ar fi fost o iesire de pomina :banana

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Pacat ca nu am putut sa mergem cu totii pina la final!!

Oricum, a fost foarte frumos !!:banana:banana

Am inteles de la Florin ca drumul pe nationala a fost si el o aventura!

Bara de directie arata ca un arc !!:ooo

Link spre comentariu

Asteptam cele citeva poze de astazi de la iesirea mai "solicitanta" !

Organizata mai spre seara, a fost imposibil sa facem poze si filmulete cu iesirea de azi.

Nici ritmul urcarilor nu a tinut cu fotograful!:grin: :ooo

Link spre comentariu

Gogane, aia e ravena de 24, masura ta :ha: Razvanutza, nu te lasi de loc, cum gasesti un deal cum hop calare pe el. A facut Dac ce a facut si v-a scos din casa. Poate facem o iesire cu totii, ori la voi ori la noi. Ti-ai inmatriculat Toyota?

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

nu am inmatriculat-o inca, dar mai merge!:h5

Am vazut ca voi va tineti de treaba. Bravo voua! :br

Facem o iesire cu siguranta. Acum pot veni fara platforma!:grin:

Link spre comentariu

Frumoase iesiri mai faceti.Am fost de cateva ori la Piatra Neamt ca turist si am constatat ca aveti un mare potential off-road foarte aproape de oras.

Trebuie neaparat sa organizam o haiduceala la voi acolo.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Da care a fost omul rau care v-a pus santu in drum :ha:? Ma bucur sa vad ca nu stati linistiti si chiar ganditi-va la o varianta sa ne vedem cu totii. Noi pe 18 luna asta mai bagam un Gresu. In principiu de vineri pana duminica, dar tre sa vedem cum e vremea sa ne organizam cu dormitul.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Dormitul e ilegal , imoral , ingrasa , si daca dormi nu mai poti be'.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare