madiorsv Postat August 9, 2010 Partajează Postat August 9, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Ma bag si eu la o ieseala..MARIUS 0722 680 998 SUCEAVA NU ma uitati! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 10, 2010 Autor Partajează Postat August 10, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! welcome!:h5 weekend-ul asta mai putin probabil, dar cu siguranta celalalt! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Salutare!! Haideti la Off Road ca saraci copiloti s-au pus pe mancat si pe baut..si se termina cu expresia "Da-te jos si pune un troliu":2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dupa lungi si interminabile aminari, s-a concretizat o mica iesire prin Muntii Neamtului. Dornici de trasee si mai putin de fotografie, am plecat simbata in jurul orei 14,30 cu 2 LJ70 , eu si Sacalu` si "o ditamai" Toyota condusa de Razvanutza pe fuga de la scaldusca:ha: (omu` era la un botez in zona!) Pina la urma a ajuns si la botez :grin::grin: Ploile din vara asta au cam revasit traseele pe care le stiam , asa ca aventura a cunoscut noi limite. Am avut si spectatori localnici si am primit chiar sfaturi constructive : nu "trola" de copacul ala ca nu tine!:ha: Copacul era ciresul lui de la poarta!:grin::grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Pe cind inca mai erau acumulatori si carduri libere am reusit sa facem ceva poze la prima provocare: o surpare de teren in mijlocul "drumului" in care Toyota mea aproape nu ia gasit fundul. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Toyota cea mare a lui Razvanutza avea fata blocata. In incercarera de trecere peste groapa cea din drum, planetara stinga fata a facut opozitie fata de restul. Prin urmare am trecut la testarea troliului superwinch din dotare. A trecut testul cu brio. Fara tractiune fata si spate, doar in troliu, hdz-ul a urcat pina la capatul drumului. Apoi au intervenit indatoririle de nas :y, asa ca hai la scaldusca:br ... si dupa .... :x aaaa .... Razvanutza a fost si nasul Toyotei :grin::grin: :grin::grin: sau Toyota si-a gasit nasul!:grin: Editat August 28, 2010 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! razvane, razvane, iti plac botezurile cu adrenalina.... mmmmm....frumoasa ravena.... aaaa...ati aflat cum stie razvan sa dea in cap la hdj? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 28, 2010 Autor Partajează Postat August 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Pai nu era pacat sa rateze o asemenea ocazie :wink: :wink:! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! dati si voi un SMS cand mai iesiti ,ca s-au gripat rulmentii de cand nu am mai miscat agregatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Cateva filmulete: SNBIa455ZMM FXoNxZQ4n48 R9wau-3kLsw fpC6CPi1aHw _3_hMZ3_UKM lVGKD26K92c Se pare ca Toyotei mele nu prea ii prieste aerul tare de munte, e a doua oara cand vine la Piatra si se "rupe". De data asta am strambat bara de directie - arcul acela care se vede in poza a II-a de la Romeo. Dupa aia, la o urcare, cu fata blocata, s-a rupt si planetara stanga fata... Faza haioasa la intoarcere dupa ce am abandonat grupul. M-am luat la vorba cu Florin si am gresit drumul, asa ca am coborat intr-o fundatura. Fara directie si fara tractiune am incercat in zadar sa urcam la loc in traseu.Noroc de Romeo care s-a intors si ne-am troliat de masina lui... Oricum, ultimii 10 km pe drumul national au fost foarte interesanti, a trebuit sa merg in reductor ca sa fie blocat centralul asa ca am ajuns in Piatra Neamt cu alai dupa noi. Editat August 29, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Inca doua filmulete facute sambata dimineata la o plimbare impreuna cu familia. Zona din jurul Piatra Neamtului este superba, pe orice deal o iei nu se poate sa nu gasesti un traseu "cu potential": EYMyQ6HqRxQ 1adlcC_thj8 In noaptea asta a plouat de a rupt, cred ca astazi ar fi fost o iesire de pomina :banana Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! FRUMOS................:br........aia da ravena :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Superba iesire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Pacat ca nu am putut sa mergem cu totii pina la final!! Oricum, a fost foarte frumos !!:banana:banana Am inteles de la Florin ca drumul pe nationala a fost si el o aventura! Bara de directie arata ca un arc !!:ooo Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! O iesire scurta dar foarte reusita! O iesire la care nu s-a consumat deloc:2dr. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Asteptam cele citeva poze de astazi de la iesirea mai "solicitanta" ! Organizata mai spre seara, a fost imposibil sa facem poze si filmulete cu iesirea de azi. Nici ritmul urcarilor nu a tinut cu fotograful!:grin: :ooo Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dac....stiu ca ai niste poze foarte fremoase in aparat:tk:grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Gogane, aia e ravena de 24, masura ta :ha: Razvanutza, nu te lasi de loc, cum gasesti un deal cum hop calare pe el. A facut Dac ce a facut si v-a scos din casa. Poate facem o iesire cu totii, ori la voi ori la noi. Ti-ai inmatriculat Toyota? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! nu am inmatriculat-o inca, dar mai merge!:h5 Am vazut ca voi va tineti de treaba. Bravo voua! :br Facem o iesire cu siguranta. Acum pot veni fara platforma!:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Avem si ceva poze de la iesirea cu ravena lui Razvanutza. Sau o fi fost a lu` goganu` :wink:?? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Citeva cadre :cl tot din muntii lui Hogas! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Si alte citeva cadre! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Frumoase iesiri mai faceti.Am fost de cateva ori la Piatra Neamt ca turist si am constatat ca aveti un mare potential off-road foarte aproape de oras. Trebuie neaparat sa organizam o haiduceala la voi acolo. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Da care a fost omul rau care v-a pus santu in drum :ha:? Ma bucur sa vad ca nu stati linistiti si chiar ganditi-va la o varianta sa ne vedem cu totii. Noi pe 18 luna asta mai bagam un Gresu. In principiu de vineri pana duminica, dar tre sa vedem cum e vremea sa ne organizam cu dormitul. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dormitul e ilegal , imoral , ingrasa , si daca dormi nu mai poti be'. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate