dac Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dovada miscarii: Editat Decembrie 1, 2010 de Astral Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Bravo domnilor!!! Asa da...noroi mult,zapada,cobinatia perfecta!:grin: Editat Noiembrie 27, 2010 de Grigorici Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Foarte fain ;trebuie sa ajung neaparat pe la voi .....poate weekendul viitor :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Nu ne mutam! Da-ne un telefon si facem noi ceva. Acum nu am avut timp de pregatiri si a fost ad hoc. A mai ramas ceva timp din ziua de simbata si am decis imediat la un traseu scurt. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Ceva pentru Weekend??Daca nu se asterne iarna peste muntii lui Hogas:grin: ies si eu...poate facem o tura fremoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Iarna a venit deja! Eu trebuie sa pun ceva in locul fostului geam lateral dreapta. Nu de alta dar e frig fara el! duminica poate sa fie ceva. :wink: alte cadre : Editat Decembrie 1, 2010 de Astral Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Iarna a venit deja! Dacule... asa se fac impachetarile cu noroi? :ha: Bravo voua! W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! In locul geamului lateral eu am pus policarbonat de 4......foarte buuuuun......izoleaza termic , fonic:wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Pentru detalii de impachetari va pot da cele mai exacte "informatii"! Trebuie doar sa ai un Patrol in apropiere :y :grin: :grin: :grin:! Incercam, si cred ca o sa si reusim, sa pregatim ceva frumos la Piatra Neamt in primavara viitoare !:wink: :wink::wink: Pina atunci , asteptam pe cei ce vor sa vina cu cea mai mare placere! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! In locul geamului lateral eu am pus policarbonat de 4......foarte buuuuun......izoleaza termic , fonic:wink: Am gasit oferta deja! :wink: Si nici nu prezinta pericol pentru pasageri! :grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dac...este cea mai tare inventie pe care am vazuto la vreo masina:grin:,nici nu mai este nevoie de geam...ai grija sa nu-ti fure careva inventia si sa le puna pe maisinile deabea iesite din fabrica! Pe Duminica se anunta vreme frumoasa cu zapada din belsug....dar ne incalzim cu oleaca de vin fiert(bineinteles pt copiloti)iar pt piloti exista ceai de menta:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Un mic traseu pe zapada n-ar strica!:wink: Iar ceaiul de menta e favoritul meu in materie de bauturi!:x Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Dac-ule, nu-ti fa griji, daca s-a spart inseamna ca era in plus :ha: Hai sarbatori fericite si sa ne vedem sanatosi! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 (editat) La multi ani si voua si ne vom vedea cu siguranta si prin Muntii lui Hogas! Primavara "bate la usa"!:grin: Am citeva cadre cu ceva din 2010! Editat Decembrie 28, 2010 de Astral Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! :br Dac,este un filmulet pe care l-as revedea si de 1000 de ori. Anul 2010 a fost un an frumos in materie de Off Road si speram ca anul 2011 sa fie mult mai bogat in iesiri! La multi ani tuturor celor care au cutreierat muntii Hogasului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Cred ca am mai gasit ceva. Din pacate mai trebuie de lucru la "montaj". Speram un 2011 mai bun din toate punctele de vedere si sa ne intreaca asteptarile! Piatra Neamt se anunta a redeveni o locatie cu clasa in off road in 2011!:grin: Pina atunci citeva cadre: Editat Decembrie 29, 2010 de Astral Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Un sfirsit de an tot prin paduri ! Sacalu` , Marius, Robert si subsemnatul, toti 4 in doua Toyote am plecat ieri 30.12.2010 la ora 16,00 spre vf Simon. O minunatie de priveliste relevata noua muritorilor! Nu e aparat foto care sa poata sa surprinda asa frumuseti! Al meu sigur nu a reusit, mai ales ca a trebuit sa mergem cam repejor. A fost un traseu perfect mai ales tinind cont de ora plecarii si de conditiile meteo, cu urcari frumoase, laterale cu zapada, mocirle acoperite cu omat amagitor, cu luminile orasului Piatra printre crengile imbracate in alb ale brazilor, ca nu stiai unde sa te uiti, la traseu sau la orasul superb luminat. Traseu ales de Sacalu`. Doar el are gps incorpore!:grin: Poze putine: http://img819.imageshack.us/img819/4205/dscf8136v.jpg http://img521.imageshack.us/img521/7206/dscf8137.jpg http://img524.imageshack.us/img524/8475/dscf8138.jpg http://img838.imageshack.us/img838/2606/dscf8144.jpg http://img809.imageshack.us/img809/8707/dscf8145.jpg http://img191.imageshack.us/img191/457/dscf8158w.jpg Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Poate o sa mai adauge si Sacalu` ceva "pictures" :grin:! A fost cu un campion in masina si a avut mai mult timp!:grin: http://img530.imageshack.us/img530/663/dscf8160.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img829.imageshack.us/img829/1117/dscf8162c.th.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img263.imageshack.us/img263/5629/dscf8168.jpg Uploaded with ImageShack.us Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! A fost o iesire programata tarziu..dar a fot o tura reusita datorita traseului ales de sacalu:brla urmatoarea iesire programata pe Duminica(sper sa nu se consume prea mult alcool in noaptea dintre ani si sa fim in stare sa facem un traseu frumos cu:xsi ceva de pus pe un gratar) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Romeo,te rog frumos, daca nu vrei sa-ti sparg capul la prima iesire sau intr-un caz bun sa dormi in padure, renunta sa mai creezi pagina 2487 .E chiar atit de greu sa creezi un topic nou ?Nu te lua dupa dependentii de telenovele.Altfel, i-ti garantez o sa asculti manele la difuzorul exterior cit e ziua de lunga.:ang1:ang1:ang1:ang1:ang1:ang1:ang1:ang1:ang1 :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - Plimbari prin muntii lui Hogas! Si inca ceva, daca mai poti : ia legatura cu Liana , copiloata mea oficiala sa te invete cum se pun pozele pe forum.:g :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate