Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

Re: Zona Oradea

Deci nu asteptati frunza! :grin: Daca ma binecuvanteaza Dumnezeu cu 4 cauciucuri vin si eu :dr2 :banana :2dr.

Ciau DACIAN eu cred ca trebuia sa te faci tu padurar pt ca ai ce ai tu cu frunza cea verde. :cl LUCIO

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Confirm si eu prezenta joi seara si pe langa banutii mei,o sa mai aduc si altii.Prietenii mei Florin,Sebi,Remus,Alin si Diana vor contribui si ei cu cat pot,de aceea le multumesc anticipat.

CIPRIANO te salut cu stima si respect. Va fi si LUCIO. :h5

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu

domnu dacian va recomand o sedere de 1 saptamana la manastire unde sa va rugati si vedeti dvs. daca nu pica poate cade (poate cad 4 cauciucuri):ypu

Domnu Gabi zi manastirea si ma duc! :ha: ca Cipri nu le mai vinde :cr3

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Ciau DACIAN eu cred ca trebuia sa te faci tu padurar pt ca ai ce ai tu cu frunza cea verde. :cl LUCIO

Lucicu padurar nu sunt dar mediul I.Mediului am terminato adica cu natura ma infratesc, iar cu iesirea nu t-ai laudat cu d-:as :ha:

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Link spre comentariu

Domnu Gabi zi manastirea si ma duc! :ha: ca Cipri nu le mai vinde :cr3

Recomand calduros o manastire de taici unde sa o tii doar in post negru si rugaciuni si daca vei fi perseverent, la iesire vei gasi sigur 4 gume noi noute.:ha:

Cand esti pregatit spiritual anunta-ma:banana

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Spre deosebire de unii ,noi propunem orice iesire pe acest forum.In consecinta propun o iesire duminica sa ne jucam putin in zapada.Eventual diseara cand ne intalnim sa ne hotaram de comun acord asupra traseului.

Deschid lista:

1.eu

2.coco

...

Link spre comentariu

Va rog sa ma contactati pe numarul de telefon pe care la-m pus sa-mi spuneti cum sa va pot trimite banii. (0743038290).:h5

Dl. Pit Ciprian. Cum o sa am putin timp liber promit sa facem o iesire daca esti deacord sa colindam muntii de la Oradea la Halmagiu.:2dr:dr1:cort:lr

Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic.
Link spre comentariu

Va rog sa ma contactati pe numarul de telefon pe care la-m pus sa-mi spuneti cum sa va pot trimite banii. (0743038290).:h5

Dl. Pit Ciprian. Cum o sa am putin timp liber promit sa facem o iesire daca esti deacord sa colindam muntii de la Oradea la Halmagiu.:2dr:dr1:cort:lr

Referitor la bani, marti sau miercuri trec eu prin zona ta,am sa te sun ,poate bem si o cafea.

Referitor la iesire,vino cu o propunere concreta,doritori gasim:banana

In weekendul viitor noi organizam o iesire in Apuseni,daca ai timp si dispozitie esti binevenit.Detaliile iesirii o sa fie afisate incepand de maine.Se anunta aprox.10 masini.

Salutare!

Link spre comentariu

Domnilor,dupa intalnirea din acesta seara de la Colors am ajuns la concluzia ca incet,incet formam un grup de calitate.

Ne vedem duminica la putina distractie.Vom fi urmatorii:

Eu

Radu

Coco

Ionut

Florin

Paul

Lucica

Daca am uitat pe cineva,il rugam sa se anunte.

Detalii despre traseu le va posta nenea Florin.

Cat priveste strangerea de fonduri,vine domnisorul Cocolino cu detalii.

Link spre comentariu

Detalii despre traseu le va posta nenea Florin.

Vad ca m-ai incaltat nenea Cipri:2dr

Eu am propus o iesire pe str. Gh Doja, din padure de la foisor facem in dreapta, dupa 500 m dam de o poienita unde ne putem juca putin, dupa care ne intoarcem pe drumul din stg pina la Ineul, iar intoarcerea pe un alt traseu propus de ....(nu mai stiu de cine:al)

Dificultate usor spre mediu (in toamna cu anvelope de strada am reusit sa parcurg 200m, dar acum daca este inghetat cred ca va fi mai usor).Intalnirea la ora 9.00 pe str Ghe. Doja la ultima statie de autobus (langa drumul catre Saldabagiu)

Alti doritori sunt bineveniti

:h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

referitor la iesirea din data de 4-5-6 ( peste 1 saptamana)

As vrea sa vad aproximativ cati doritori suntem pentru a putea estima bugetul de care avem nevoie ( cazare, mancare etc, etc...)

deschid lista:

1.Cosmin Herput - calauza noastra

2.coco

3.cipri

4.gabi

5.radu

6.dorin( un coleg de munca)

7..

i-am trecut doar pe cei care mi-au confirmat sigur!!!!

astept rapunsuri si de la restul echipei.... Cristi (xti) , Lucioo, Dacian, Florin, Ionnut.... Razvan... Eugen.... Mihai... Dorinel... big D... scuze daca am omis vreun nume... dar enumerarea s-a facut la repezeala :al

:tk

coco

revin cu lista de confirmati:

1.Cosmin Herput -3persoane

2.coco -2 pers.

3.cipri -2 pers.

4.razvan -2 pers.

5.paul -4 pers.

6.radu -2 pers.

7.gabi -2 pers.

8.florin -2 pers.

9.lucica -2 pers.

10.georgica -2 pers.

11.dorin (coleg de munca) - 2pers.

11 masini si 23 de persoane.

mai este 1 saptamana !!!!!

daca mai sunt doritori ii astept sa-mi confirme. :wink:

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Buna seara domnilor,

sunt Adi cu un Samurai mic,si m-as baga si eu la o tura prin Apuseni,dar vad ca deja sunt 23 de persoane si eu nu prea stiu cabane prin zona care sa cazeze pe nepusa masa atitea persoane.Asadar cine stie vreo cabana babana care sa faca fata la vreo 25-30 de pers fara rezervare(mai ales in weekend)???

pastrati curatenia pe trasee!!!
Link spre comentariu

Buna seara domnilor,

sunt Adi cu un Samurai mic,si m-as baga si eu la o tura prin Apuseni,dar vad ca deja sunt 23 de persoane si eu nu prea stiu cabane prin zona care sa cazeze pe nepusa masa atitea persoane.Asadar cine stie vreo cabana babana care sa faca fata la vreo 25-30 de pers fara rezervare(mai ales in weekend)???

Lasa un nr de telefon daca esti hotarat sa vii se poate rezolva.

Bine ai venit printre noi!:h5

Link spre comentariu

As dori sa fac o precizare, nu organizam actiuni umanitare ca sa fim in trend, sa fim in moda!! Nu postam imagini de la umanitare ca sa ne laudam!! O facem pt a atrage cat mai multi langa noi, intensitatea unei priviri, multumirea din ochii celor pe care incercam sa-i ajutam nu se pot exprima in cuvinte, notiune pe care unii nu pot sa o inteleaga, din pacate. Nu dorim sa mai intram in polemica cu nimeni, vrem doar sa ducem la capat proiectele noastre. Atat! Am reusit sa ne adunam intr-un grup unit, format din oameni de calitate si asta e tot ce conteaza. Iar ce organizam noi cred ca ii priveste doar pe cei care fac parte din acest grup. Oricine altcineva poate sa faca absolut ce doreste si spun asta cu tot respectul pt ei!

Link spre comentariu

As dori sa fac o precizare, nu organizam actiuni umanitare ca sa fim in trend, sa fim in moda!! Nu postam imagini de la umanitare ca sa ne laudam!! O facem pt a atrage cat mai multi langa noi, intensitatea unei priviri, multumirea din ochii celor pe care incercam sa-i ajutam nu se pot exprima in cuvinte, notiune pe care unii nu pot sa o inteleaga, din pacate. Nu dorim sa mai intram in polemica cu nimeni, vrem doar sa ducem la capat proiectele noastre. Atat! Am reusit sa ne adunam intr-un grup unit, format din oameni de calitate si asta e tot ce conteaza. Iar ce organizam noi cred ca ii priveste doar pe cei care fac parte din acest grup. Oricine altcineva poate sa faca absolut ce doreste si spun asta cu tot respectul pt ei!

Bine grait :h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Pentru cei care n-au trait acest fenomen pot sa zic ca este fantastic ''multumirea din ochii lor'' te incarca spiritual incat in acele momente sau in acea zi, te simti cel mai fericit din lume si simti ca traiesti si ca ai un rol pe acest pamant (un rol important). Hai sa daruim dragoste ca sa primim dragoste! :h5

Editat de Ile Dacian

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Link spre comentariu

Bravo CIPRI frumoase vorbe. Parca ai fi un poet. LUCIO:g

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu

Baieti, la iesirea de maine cred ca va trebui sa spun PAS ... din pacate ma f*te o viroza naspa. Sper sincer sa ma refac pana saptamana viitoare, pentru tura de iarna.

Distractie placuta !:dr2

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

revin cu lista de confirmati:

1.Cosmin Herput -3persoane

2.coco -2 pers.

3.cipri -2 pers.

4.razvan -2 pers.

5.paul -4 pers.

6.radu -2 pers.

7.gabi -2 pers.

8.florin -2 pers.

9.lucica -2 pers.

10.georgica -2 pers.

11.dorin (coleg de munca) - 2pers.

11 masini si 23 de persoane.

mai este 1 saptamana !!!!!

daca mai sunt doritori ii astept sa-mi confirme. :wink:

reanoiesc lista:

12. Milian -2pers.

13. Adi (adivan) - ? pers. ( trebuie sa ne confirmi daca vii....)

deci vor fi 13 masini si in jur de 25- 27 persoane.

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Buna seara domnilor,

Adi,

stai linistit ca se vorbeste din timp pt cazare, pt asta am facut lista de mai sus. :wink:

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Adi,

stai linistit ca se vorbeste din timp pt cazare, pt asta am facut lista de mai sus. :wink:

buna d-nilor,eu daca totul merge ok ajung vineri noaptea acasa si o sa fac cumva sa va ajung pe traseu.Nu ma numarati ca ma risc si vin chiar daca n-am cazare(m-oi descurca cumva,daca nu, vin in oras ca doar nu-s in Siberia).O sa fim doua pers. daca o sa fie sa fie. Ne auzim la un tel.

pastrati curatenia pe trasee!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare