blueheart Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" poate se stabileste odata data; nu inteleg de ce dureaza atat; mai sunt planuri care stau in stand by din cauza acestei date, si nu cred ca sunt singurul. Multumesc "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" Dureaza atat intrucat ... -sunt 7 insi - 7 opinii -de fiecare data cand am fixat o intalnire ... nu au venit toti -culmea este ca aceia care nu participa ...au ajuns sa emita pareri asupra datei ... -cum am spus mai sus ...sa nu incurc va dau banii inapoi ... toti cei care si-au dorit acest lucru ...si m-au contactat au primit banii inapoi! -expeditia se va face ORICUM in luna septembrie ... dar sub un alt format ...motivele le explic la intalnirea de joi -taxa se poate restitui integral sau partial (-50 ron/om c/v a unei sepci si a unui tricou deja facut) -cei care au ridicat echipamente personalizate si nu le-au platit sa ma contacteze sa lamurim si aceasta jenanta situatie (echipamentele au fost deja achitate din banii mei) Concluzia ... intalnire joi 19.08.2010 ora 19.00 la Casa Iacob! Acolo vom decide ce si cum! Respecte ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" In cazul asta ne vedem joi la Casa Iacob sa murim cu un ciolan de gat :P GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" se mai aude ceva cu delta?seceta mare,apele au scazut,deci pe cand este plecarea!!!:ooo Ieri m-am intors din Delta. Apele au scazut, dar sunt usor peste cota obisnuita, iar din spusele localnicilor apa este intr-o usoara crestere si foarte tulbure. Am fost la Dunavatul de Jos. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueheart Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" Dureaza atat intrucat ... -sunt 7 insi - 7 opinii -de fiecare data cand am fixat o intalnire ... nu au venit toti -culmea este ca aceia care nu participa ...au ajuns sa emita pareri asupra datei ... -cum am spus mai sus ...sa nu incurc va dau banii inapoi ... toti cei care si-au dorit acest lucru ...si m-au contactat au primit banii inapoi! -expeditia se va face ORICUM in luna septembrie ... dar sub un alt format ...motivele le explic la intalnirea de joi -taxa se poate restitui integral sau partial QUOTE] cred ca m-am exprimat gresit, deci ma corectez: eu, unul, nu ma retrag, nu vreau o data anume, numai ca vroiam sa stiu daca mergem in ultimul uichend din august sau in primul din sept, de fapt daca uikendul 27-29 aug facem delta sau este liber; cum zici ca mergem in sept, eu mi-s lamurit. eu n-am cum sa particip joia din cauza departarii; motivele acelea si noul format le comunici si pe forum sau mi le spui si mie pe PM, ca-s curios? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" @blueheart Ca sa ne intelegem ...nu am nici o obligatie in fata nimanui si nici vreunul dintre voi nu m-a castigat la loto! ...Incerc sa fac o "organizata" ptr prieteni, ATATA TOT! ... Iar daca domnia dumneavoastra doreste vreun covor rosu va anunt din timp ca N-AVEM PE STOC, TOCMAI S-AU TERMINAT, IMI PARE RAU! :uameni Comunica-mi contul pe privat sa-ti returnez intreaga suma platita.:tk Ca sa ma fac inteles: expeditia din delta probabil ca se va transforma intruna cu caracter privat! Am motive foarte serioase sa o "calculez" asa! :hw Multumesc ptr intelegere! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" salut!zilele astea am fost cu salupa prin delta!apele au scazut,pamantul s-a uscat! este cineva hotarat asupra datei? sa mai stabilit ceva ca la ultima sedinta au venit aproape 8 persoane care vin de obicei iar care se bat cu pumnii inpiept ca merg in delta si ca vin sa discutam nu a ajuns nici unul!!!:uameni:uameni:uameni TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene" Data s-a dat inapoi sau inainte ... nu mai stiu exact...:2dr O sa comunicam data exacta a plecarii in Delta cand ne vom intoarce de acolo ... :ha: Cine a fost stie ce si cum ... Respecte. Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts