Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene"

Yonutz
 Share

Recommended Posts

Re: 08-11.07.2010: "Editia 2010 Safari in izmene"

Daca chiar vrei un raspuns sincer poti sa-ti iei ce vrei tu, tantarii tot te vor manca, asa ca mai bine ia un unguent care sa trateze intepaturile sau multa bautura sa nu le mai simti:x

LIVE FREE OR DIE!

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Atata timp cat e "carne de tun" in jur ...nici o grija! Tantarii migreaza ...Daca toti bem ulei de masline ... atunci ... :2drsa nu simtiti impactul!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

1. am inteles de la un magazin pescaresc din orasul meu ca ar mai fi ceva gen 'roll on' (cum sunt antiperspirantele alea cu bila) care cica ar fi bunicele;

2. am vazut ca merg in delta si colegi din Galati, iar eu (Opel Astra, de la Slobozia) ma voi intalni acolo cu Doctoru (Mitsu Pajero, de la Onesti), asa ca poate ma sfatuiti unde pot sa-mi las masina in siguranta in Galati. Multam'

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon

1. am inteles de la un magazin pescaresc din orasul meu ca ar mai fi ceva gen 'roll on' (cum sunt antiperspirantele alea cu bila) care cica ar fi bunicele;

Eu de obicei cand merg in Delta ma opresc la supermarketul din Tulcea(langa piata mare) si iau de acolo un spray produs in Israel la care am avut un super randament la tantari. Omoara tot cu exceptia ta doar ca tie incepe sa-ti cada parul din nas:

2. am vazut ca merg in delta si colegi din Galati, iar eu (Opel Astra, de la Slobozia) ma voi intalni acolo cu Doctoru (Mitsu Pajero, de la Onesti), asa ca poate ma sfatuiti unde pot sa-mi las masina in siguranta in Galati. Multam'ha::ha:

De ce in Galati si nu in Tulcea unde poti lua masina in parcarea pazita de la port.

Edited by Tomitza

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Eu de obicei cand merg in Delta ma opresc la supermarketul din Tulcea(langa piata mare) si iau de acolo un spray produs in Israel la care am avut un super randament la tantari. Omoara tot cu exceptia ta doar ca tie incepe sa-ti cada parul din nas:

De ce in Galati si nu in Tulcea unde poti lua masina in parcarea pazita de la port.

1. Dupa ce in seara asta m-au 'kilarit' niste bulangii de tantari nemancati, m-am dus glont in kauflandul din slobcity si am luat un 'roll on' (ala cu bila), sn Sano Medic Guard, are o eticheta cu rosu, si are un chip de fetitza pe el, si e facut in Israel; sper sa fie eficient.

2. Motivul pt care vreau sa ajung la Galati si nu la Tulcea ti-l explic pe PM, pt ca situatia e cam penibila pt a fi marturisita pe forum.

Oricum, multumesc pt disponibilitatea de a ma ajuta cu sfaturi.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon

rog daca se poate pe unul din organizatori sa posteze un ,,minim,, de dotari si cele necesare acestei expeditii.:tk

in ceea ce priveste atacul tzantarilor solutia este una singura---lichid de frana---:h5

Sustin cele spuse de @Cobra, lichidul de frana e sfant , e mai bun ca toate autanele vietii , stau la 3 metri de tine tantarii , inclusiv aia kamikaze.

Desfaci borcanelu cu lichid de frana , bagi "jejetu" si te ungi pe fata , pe maini , gat si stai linistit toata noaptea.

Never stop exploring

Cobrra citeste primul post ...scrie acolo ce si cum

@ceilalti

Au mai sosit niste bani in cont! O sa actualizez diseara lista. Au sosit intre timp si baietii care au fost la inspectat zona. Vestile nu sunt tocmai bune. Apa este crescuta foarte mult ...si unde am campat anul trecut acolo apa are 1.5m. Ptr cei care totusi merg trebuie sa stiti ca va fi o expeditie grea anul asta!

Azi-maine evaluez situatia si mai studiez una de backup. La finalul saptamanii va expun variantele. Personal as raspunde afirmativ provocarii de anul asta in conditiile actuale. Dar trebuie sa stiti toti cei care mergeti ca sunt mai multe riscuri in conditiile actuale: conditii mai grele de cazare, caldura excesiva, praf, insecte mai multe samd. Va aduc la cunostinta toate aceste riscuri si daca exista un grup majoritar (minim 75%) care isi doreste altceva decat ceea ce poate oferi delta in acest an atunci o sa pun solutia de backup verificata (oricum tot de apa si tot de delta se leaga)!

Nu dau inapoi si nu vreau sa va sperii ...vreau doar sa va inhamati la ceva cu "lectia invatata" sau macar ..."predata"!

Fratilor m-am hotarit. Anul trecut am ratat sa pescuiesc in Delta dar anul asta nu se mai intimpla deoarece VENIM SI NOI - daca mai sunt locuri (fara spaga - pentru ca o pastrez pentru premiu, ca tot zic unii ca fac colectie de diplome).

Mitrescu Sorin - Niros 05 - xxxxxL

Mitrescu Simona - Anomis - M

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Sigur ca da ..."spaga" o preferam la sticla cu dop metalic ...de preferat neagra metalizat! :grin:

PS ... ptr a nu rata marimea te-as ruga sa iei legatura cu mine sa facem un tricou "special" la comanda! :wink: (si aici vb. serios)

Sustin cele spuse de @Cobra, lichidul de frana e sfant , e mai bun ca toate autanele vietii , stau la 3 metri de tine tantarii , inclusiv aia kamikaze.

Desfaci borcanelu cu lichid de frana , bagi "jejetu" si te ungi pe fata , pe maini , gat si stai linistit toata noaptea.

DOT 3 sau DOT 4 ???:ha::ha::ha:

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Dar sta o inundatie in calea fericirii noastre?:grin:Daca am zis bal, bal sa fie asa ca treceti la dotari si snorkel la cort si s-a rezolvat problema.Sa ne vedem sanatosi

LIVE FREE OR DIE!

Cat despre tantari, resemnati-va tot o sa va manance da asta-i viata n-ai ce-i face. In mod normal au o ora in care inebunesc, dar dupa atata umezeala cine mai stie asa ca luati din toate si nu uitati de un spray contra tantarilor ptr exterior cu care sa va dati in loc de deodorant:ha: Pe bune, nu glumesc!

LIVE FREE OR DIE!

Frati romani, eu sunt una din iscoadele venite din Delt acu vesti.

Desi locul de anul trecut era sub apa, am identificat un nou loc.

Descard pozele si le postez aici.

E un loc ferit de trafic si praf, cu multa umbra (plop alb si salcie), o poiana mare unde incap peste suta de masini.

Acest loc momentan are putina apa - 2-3 centimetri pe alocuri, 10-13 cm pe drumul de acces.

Din relatarile localnicilor, acest val de caldura va mari evaporarea, deci intr-o luna locul va fi uscat bocna.

Locul cu pricina este la 20 de metri de Dunare, intre Ilgani si Partizani, la 4 km de bacul de la Nufaru, la 3 km de sat (Partizani).

Daca mai aveti nevoie de alte detalii gavariti va rog pana descarc eu pozele.

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Haidi bre ...nu ne mai tine la "sospanse" ... :ha: Oricum saptamana asta verific si variantele de backup "just in case" ... respectiv:

Varianta A - Transalpina...? Ce, n-ati facut niciodata surfing pe munti?:ha: Nu bre, Gura Portitei! Locatia asta este de vis dar exista aici niste inconveniente majore (nu acces cu masina ca e rezervatie) ... :ang2

Varianta B - Murighiol ... aici e de cercetat ca e muuulta apa si trebuie facute contactele cu localnicii ptr cele necesare expeditionului ... :grin::x:2dr:top

Varianta de baza insa ramane prima ... respectiv Partizani spre Ilgani ... in functie de cum evolueaza cotele apelor dunarii, clima ... vom incerca sa alegem cea mai buna locatie posibila ...

La sfarsitul saptamanii incercam sa publicam si cele 10 reguli care vor guverna expeditia. Vor fi reguli de bun simt iar cine le va incalca va parasi tabara instant, va fi condus la bac de catre organizatori sau va fi considerat in afara grupului organizat, fara alte explicatii si fara sa i se returneze inapoi vreo suma de bani.

Trebuie sa constientizam ca mergem intr-o expeditie unde trebuie sa fim responsabili unul ptr celalalt si prin respectarea acelor reguli sa ne respectam colegul de expeditie.

De asemenea rog participantii sa se gandeasca si sa-mi comunice cel tarziu la bac cateva chestii (date personale care vor sta la responsabilul taberei)

1. Nume prenume pilot/copilot/insotitor(i) /

2. Tip masina si numar de inmatriculare

3. Nr de telefon personal

4. Nr de telefon de la o cunostinta din orasul de bastina (vecin, neam, etc)

Participantii vor fi organizati in grupe de 10 persoane si de fiecare grup va raspunde unul din organizatori. Organizatorul trebuie sa stie in orice moment daca vreun participant pleca pe cont propriu in delta (in afara de actiunile organizate ale expeditiei), in ce scop si ptr cate ore ... In fiecare seara vom incerca sa facem un "recensamant" sa nu lipseasca vreunul.

Atentie la primul post din topic. Data limita de plata. Peste acea data LISTA SE VA INCHIDE indiferent de numar de participanti FARA A AVEA POSIBILITATEA de a mai face plati ulterior.

Orice sume incasate dupa acele date limite vor fi considerate drept donatii clubului si se vor emite contracte de sponsorizare in acest sens.

1. roll on-ul ala de l-am luat eu ca sa se lupte el pt mine cu tantarii, m-a dezamagit;

2. ca varianta de locatie, cum vi se pare Dunavatul de Jos? (eu am fost acum cativa ani - un teambuilding, cazare la pensiune cu piscina, dar eu ma refer la zona, in ansamblu; s-a mers cu barca pe canale si am ajuns la mare).

Blueheart:

Fara suparare: vin de la Dunavatul, unde am fost de multe ori. Nu incape comparatie cu M-ul creat de canalele vechi ale bratului SUlina.

Dupa parerea mea inima Deltei e data de acest M. Dunavatul e cam cum e si la Tulcea: un cormoran pe ora si ... cam atat.

Deci Partizani/Maliuc/Gorgova/Mila23/Crisan pana la moarte...

[acum incarc pozele]

pozele mici aici, intre timp incarc si originalele pentru cine are chef de downloaduri.

Oricum, si din pozele mici se vede ca drumul de acces e inca sub apa, dar poaian e deja uscata si, cu exceptia catorva peturi, totul e rpegatit pentru baieti.

http://dl.transfer.ro/mici_delta_safari-transfer_ro-17jun-bf3130605.zip

Edited by Paragusul

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

nu e pic de suparare, ziceam si eu ca sa ajut, oricum sunt sigur ca voi stiti cel mai bine pt ca tu esti din zona si ati si fost acolo, asa ca M-ul sa fie :h5

Pensiune cu piscina? :ha: Mergem in expeditie sau la "pension"? :wink:

Deci Partizani/Maliuc/Gorgova/Mila23/Crisan pana la moarte...

Aici te sustin pana la capat. E cel mai frumos traseu din Delta.

Varianta de baza insa ramane prima ... respectiv Partizani spre Ilgani ... in functie de cum evolueaza cotele apelor dunarii, clima ... vom incerca sa alegem cea mai buna locatie posibila ...

Eu sustin aceasta locatie.

Din pozele facute de Paragusul locatia mi se pare bestiala:2dr:br:al si in afara de asta avem si avantaje destule cum ar fi Partizani-aproape, Nufarul-aproape. Abia astept ziua plecarii dar pana atunci:ang1

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use