Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce-mi recomandati?

Recommended Posts

Re: Ce-mi recomandati?

Salut!

La Daihatsu Feroza te-ai uitat ,sunt destul de ieftine si mie cel putin, nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar mi se par mai bine inchegate decat vitara ,facand parte din acceasi categorie.

Daca sunteti doar 2 rabatati scaunele din spate si bagati bagaje cat cuprinde ,iar daca nu ajunge nici asa puneti si un portbagaj ,remorca si asa mai departe.....:grin:

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl

max. 12.000 euro!

Din punct de vedere al mersului pe nisip toate masinile enumerate de tine, daca sunt echipate cu anvelope corespunzatoare, se descurca excelent pe nisip. Poate singura diferenta intre ele ar fi garda la sol (care uneori conteaza).

Prin urmare poate ar fi bine sa-ti stabilesti alte criterii de alegere cum ar fi: fiabilitate, spatiu, confort, consum, costuri intretinere, etc. iar apoi vezi ce ti se potriveste mai bine si se incadreaza in bugetul de 12.000 euro.

am vazut ca s-a amintit mai sus...Frontera soft-top as alege:arata destul de bine "decapotata",are destul spatiu si iti mai raman si bani pt mers la mare toata vara(cu cortul)

y1SHAX88suI

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

am vazut ca s-a amintit mai sus...Frontera soft-top as alege:arata destul de bine "decapotata",are destul spatiu si iti mai raman si bani pt mers la mare toata vara(cu cortul)

Masinuta aia din videoclip a fost facuta cu acel scop si anume Dakar. Crezi ca o sa-si cumpere respectivu masina de Dakar cu 12000 euro?

Masinuta aia din videoclip a fost facuta cu acel scop si anume Dakar. Crezi ca o sa-si cumpere respectivu masina de Dakar cu 12000 euro?

Cred ca sustine brand`ul ... si atat . Nu este nimeni nebun sa creada ca la 12000 E reusesti sa iei o masina pregatita pt Dakar :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Sa stii ca la asta ma gindeam si eu ...!

Ca tot vine vremea buna, am sa mai bag niste ture p-acolo, "sa vad care, ce si cum"!

Daca nu-mi iese pasenta cu schimbul, imi iau un Jimny.

Daca o vind ... mai pun ceva si iau un Land Cruiser; sau poate cine stie, am sansa unui schimb direct cu LC-ul.

Vedem, nu ma grabesc.

salutare,

sunt maurizio , italiano, official driver la Dakar de 2 ori , preparator uficial ssangyong motors, castigator cu mitsubishi, si mercedes si in italia si in Grecia am facut nisipul din..... Maroc,Tunisia,Libia,Mauritania, si in solitaria...,Mauritania, de mai multe ori ca mam indragostit de desert din Mauritania..., Egipt, Senegal putin unde se gaseste, Italia, sunt concursi pe nisipul si in Italia,Spania, Portugalia....toate concursiri de rally raid , Baja ecc. ecc.

pe nisipul nu am vazut niciodata suzukine , care sunt destul de bune in off road, sa merga bine, iai o masina lunga 5 usi pregatita coriponzator!!!!!

da ca ai 12000 euro budget poti sa vii la mine ... vezi o masina de Dakar uficial.... si te pregatesc una pt tine pt DAKARUL tau.

sfatul almeu este sa iai o masina cu distanta intre roti mare , 5 usi, cauciucuri cum trebuie si niste smecherie ca pot sa te invat.

cu stima

maurizio:x

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

:g

Ca sa cumpari o masina pregatita de Dakar in stare buna nu cred ca ajunge12000 de euro nici in momemntactuale de criza!!!

masinile pregatite pt asa ceva se cumpara cu sute de mii de euro ..... si una SH nu la iai cu asa putin daca nu este resturnata sau de refacut , eu am pus pe net la vanzare msina mea cu 20000 de mii fara motor si fara cutie de viteza dar mam razgandit si nu mai vand nimic .....:banana:banana am bagat atata bani si am atat amintire ca la refac.:ypu

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

• 5 months later...

Pentru ca tot nu-mi este clar, imi puteti va rog spune, ce este mai bun pentru mersul pe nisip: un diferential central blocabil (Duster) sau un reductor (Jimny)?

Jimny am vazut ca face fata fara probleme, dar ... stai cam inghesuit in el!

Aici

vad ca Dusterul se descurca.

Sa fie oare din cauza inertiei pe care o are la coborare, sau faptul ca este relativ usoara o ajuta atunci cind este selectat 4x4(lock)?

Acestea ar fi optiunile pe care le-am ales intr-un final - din cauza taxelor.

V-as ruga sa argumentati raspunsurile.

Multumesc anticipat!

Edited by tau

Te pot sfatui int-un alt sens : la rezultatul optim cel mai mare aport il aduce pilotul , masina e in functie de preferinte .

Mai sus , nu e ceva iesit din comun ce face Duster .Nici nu e facuta pentru eroisme .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use