Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rosia Montana

AndreiBizzy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 723
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Rosia Montana

Si momentul ocuparii pietei...

Pacat ca intre cei care au fost sa sustina cauza Rosia Montana, au fost si altii cu alt scop, insa sa speram ca mesajul a fost inteles pe deplin de aceste slugi corporatiste !!!

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte tare! Imi pare rau ca nu am fost in oras sa pot participa si eu, dar bifez urmatoarele, ca sigur vor mai fi.

Ceea ce se petrece acum sunt evenimente istorice... Este inceputul sfarsitului acestui sistem. Cu ocazia magariilor pe care le fac acum pe toate planurile, inclusiv cel mediatic, acesti tradatori jegosi nu fac altceva decat sa dovedeasca intr-un mod clar cine sunt ei cu adevarat, astfel incat sa inteleaga toata lumea. Ceea ce este un lucru foarte bun! Vor motiva oamenii tot mai mult ca sa actioneze impotriva lor. :wink:

Noroc ca nu au reusit inca sa implementeze ACTA, ca nu mai vedeam acum imagini de la eveniment.

Iar acum nu mai pot aduce nici "minerii" si "oamenii de bine" ca sa faca ordine printre "golani", ca nu mai tine vrajeala, lumea s-a mai desteptat, si risca sa si-o ia tare pe coaja bajetii cu ochi albastri.

Trebuie doar avut mare grija la manipularile care sigur au inceput deja in toate mediile, inclusiv si mai ales in "comunitatile virtuale" si "retelele de socializare" pentru ca vor incerca sa asmuta oamenii unii impotriva altora, alt instrument nu prea mai au la indemana, si inca mai exista multi fomisti intretinuti de stat care pentru o punga de ceva sunt dispusi sa iasa in strada ca sa contramanifesteze.

Oricum, m-a uns la suflet ce am vazut in fimuletele astea! :ap

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Au frica in san! Daca critica cu ceva actualul guvern, in cateva zile nu mai au licenta de emisie. Smecherii care conduc majoritatea televiziunilor sunt afiliati PSD-ului!

Uita-te la tv si ai sa vezi ca numai de rau s-a vorbit de manifestanti.

Guvernul este perfect numai noi suntem nebuni.

Te asteptai la altceva din partea mass-mediei?

Editat de mac01
Link spre comentariu

Au frica in san!

Nu au nici o frica, de fapt sunt partasi la marea hotie. Toate televiziunile importante din Romania sunt controlate de afara, de grupuri media care la randul lor sunt controlate de oculta financiara si marile corporatii. Deci sunt pe felie, stiu foarte bine ce fac. Din sursa sigura, auzit cu urechile mele, chiar si Antenele sunt controlate de un grup din SUA, Voiculescu e doar un papagal bagat in fata. Ala e un securist semianalfabet care in afara sa fie un jegos nu a fost in stare de nimic in viata lui, si brusc a devenit "profesor" si mare investitor in sectorul media, plus marele smecher care a furat banii lui Ceausescu. Ma intreb, cine poate sa creada asa ceva despre semianalfabetul ala? Tocmai ca e atat de jegos si fara scrupule a fost ales sa joace acest rol ingrat si totodata periculos.

In plus, TV-urile fac bani din vanzarea de publicitate, deci interesul lor este ca sa ruleze in continuare clipurile lui RMGC. Este posibil chiar sa aiba clauze contractuale prin care sa nu atace in nici un fel proiectul care face obiectul campaniei publicitare. Astfel de clauze sunt tot mai frecvente in contractele marilor corporatii, ceea ce denota tupeul lor tot mai mare si totodata puterea de control la care au ajuns.

Link spre comentariu

Vinovatul de servici am fost eu ! 960 lei amenda ca am dat cu vuvuzela din masina,Am facut 4 ture cu ceva vuvuzela ,insa am fost oprit dupa 30 minute si apostrofat de politistul de circulatie ca am deranjat ordinea si linistea publica. (era inainte de H 22:00).Am fost scanat insa fara mijloace omologate ) si la un moment dat cand treceam prin zona,am fost oprit de un cretin de comisar de la pol.rutiera ,cum ca cu 30 min inainte am folosit ceva mijloace neomologate prin care am tulburat ordinea si linistea publica.Ma opreste cretinul si-mi zice actele :-Poftiti!

Ati trecut mai devreme si ati folosit mijloace neomologate de avertizare.

-O vuvuzela folosita de copii in auto??

-Nu conteaza dom-le,stim tot.

-Ok si ce inseamna asta ?

-Va amendam la legea 61 tulburarea linistii si ordinii publice.Pai am trecut acum 30 minute ,de ce nu m-ati oprit atunci in flagrant ??

-Nu stiam de unde vine zgomotul ...

-Pai hotul neprins e negustor cinstit ,zc eu.

-Va iau talonul !

-Motivati ! .

Le-am dat toate actele si dupa 15 minute vine cretinul si-mi zice sa semnez.

-Ce ati scris ?

-Cititi domnule.

Citesc si vad ca am folosit mijloace meomologate de avertizaew.

Semnati ?

NU !

Am un comentariu de facut.

-Spuneti .

Scrieti in PV asa :A fost folosita in masina o vuvuzela folosita de copilul meu.

A scris comisarul precum am dictat.

Scot vuvuzela din auto si io arat.

A ramas masca !

Erau cativa fotografi in zona pe care i-am rugat sa-mi faca foto cu vuvu PV-ul si politistii(de circulatie).

Nea comisarul care se vedea ca indeplineste un ordin de CACAT se fastacea ,ca de ce ma pozeaza lumea.(era un cor de huiduiekli asupra lui)

-Domnule nu semnez mizeria scrisa de dumneata .

Ok zice el.A stat 2-3 minute pana a gasit un taxi care a semnat la martor cum ca nu vreau sa semnez PV.

Eram de fata cand nu a notat CNP +etc de la sofer taxi.

Niste protestatari au facut front comun cu mine vazand abuzul.

Pe 2 i-am rugat sa-mi faca poze cu politistul si vuvuzela .!!!!

Pol de rutiera a inceput sa se fastaceasca.

Nu-i pria.

In curand o sa vedeti poze si felul pasnic in care am protestat eu.

Astept amenda prin posta ,insa si un avocat care sa ma reprezinte.

Oricum cine a fost la protest poate sa spuna cum a sunat vuvuzela.

ASTRAL mi-a fost martor la ce sa intamplat !!! ABUZ si indobitocire !!!!

Antene de kkt ,rtv-uri de kakat !

Nu va mai uitati la TV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azi lumea protesta in tara si jegurile o dadeau cu nepoata lui Base si cu tiganii de nu's care regi,imparati si alte scursuri ale societatii.

JEGURI DE POLITICIENI !!!

Daca iese mizerabilul de Antonescu presedinte ,parasesc Romania.

Fuck off usl,psd,pnl,pdl.

O tara de prosti carte inghit toate mizeriile de la presa de cacat aservita puterii.

UUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Eram acolo cu doamna mea. Vorbeam cu Astral si doamna ta.

Imi pare rau, mai ales ca stiu ca urmeaza o perioada de concediu si orice ban este binevenit.

Nu am vrut sa ma amestec deoarece ma gandeam ca nu cumva sa stric ceva p-acolo.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu am fost oprit pe scanare.Aia au zis : daca mai vedeti un cretin cu Nissan Patrol ,opriti-l. E prea zgomotos .Ponta doarme ,face un copy /paste.Mai plagiem si noi ceva ..

Dotore .. mars jegule ,ai fr'ost la Mamaia sa i-o sugi lu"Crinutu.

Doamne fer sa iesiti voi.

Cum putem sa deranjam jegul...usl.

TV-urile aservite nu au dat nimic pe posturi.

960 lei am sa platesc / contest ,abuzul facut de pol rutiera pt ca IUBESC ROSIA MONTANA !!!

Prima oara am fost in 1988.Cu ce am ramas pe retina nu puteti intelege !!

Incercati in curand sa vedeti despre ce e vorba in zona !

ISTORIE si APUS !

Editat de nike&patrol
Link spre comentariu

Nu ai decat sa faci contestatie, si sa cauti filmarea. Procesul verbal pentru a fi valabil (adica sa nu fie nul) trebuie sa aiba cnp, loc, timp. (amurg nu e timp). Ti-ar prinde bine niste martori.

Si pe mine m-au fript acum vreo doi ani cu 1360 pentru ca nu aveam RCA la un accident, desi masina mea era parcata. Am intarziat cu contestatia si a ramas ca le dau eu banii, cand am. Morala e sa nu lasi pe maine ce poti face azi...

Imi pare rau pentru ce se petrece la RosiaMontana, in egala masura in care imi pare rau pentru toate mizeriile din tara asta. A fugi (pleca) nu e o solutie.

Link spre comentariu

@Soso

Am facut ture prin P-ta Victoriei prin diferite intrari (stiu f.bine zona ).Am fost luat in colimator(am vazut un civil care ma filma discret),apoi la 20 secunde dupa ce am intrat in intersectie un politist de circulatie se pregatea sa ma opreasca si asta a fost.

Astral imi este martor !

Sper sa primesc foto de la protestatarul de breasla ca sa confirme cele spuse de mine.

Pt o vuvuzela folosita si detinuta in auto de catre un copil este imposibil sa iei 960 lei !!!

Politistul nici macar nu a facut un tur al masinii sa caute ceva.

Daca nu eram eu cel galagios si era oprit altul cu un fier ca al meu /!!

Link spre comentariu

Cred ca exagerezi. In primul rand ca nu are de ce sa fie 'un civil care te filmeaza discret'. Daca politia vrea sa filmeze poate sa o faca indiscret si ar atrage mai putina atentie. In al doilea rand, aia care stau pe strada si opresc masini nu sunt chiar cei mai competenti politisti, mai gresesc si ei.

Concentreaza-te pe problema ta, contestarea pv de contraventie, judecatoarea ar putea fi intelegatoare.

Si nu mai merge la protest cu masina. Sper ca dupa ce ti-a dat amenda ai folosit vuvuzela in cuantumul de 960 ron.

Link spre comentariu

Trist dar se pare adevarat oare asa arata democratia dupa 20 de ani oare nu mai are nimeni din presa demnitate.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fpatraru.altphel.ro%2F2013%2F09%2F01%2Fsenzational-socant-incredibil-in-romania-jurnalistii-se-sinucid-in-grup-contra-cost%2F&h=EAQGtYY6f&s=1

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

Cred ca exagerezi. In primul rand ca nu are de ce sa fie 'un civil care te filmeaza discret'. Daca politia vrea sa filmeze poate sa o faca indiscret si ar atrage mai putina atentie.

Nu exagereaza deloc ! Ieri de pe la ora 16: 40 cand am ajuns eu in zona erau foarte multi civili printre cei ce venisera sa sustina aceasta cauza .Pe la ora 18-18: 15 cand a inceput sa se imputa treaba, pe cele 2 stradute ce dau in Victoriei s-a bagat masiv sustinere din partea Jandarmeriei insa...prea tarziu caci pe la 18:40 daca nu ma insel, s-a blocat piata.

Din acest moment au aparut printre oameni cel putin 20 de insi care nu faceau nimic altceva decat sa filmeze plimbandu-se printre oameni.Acesti insi au insotit coloana pana in Victoriei si inapoi in Universitate.

@nike&patrol...taximetristul conform legii nu a fost martor la ceea ce a spus ala ca ai facut ci a fost martor ca nu vrei sa semnezi PV-ul.

Faptul ca te-a "filmat" de aia nu mai poti tu ...asteapta frumos amenda acasa, preventiv daca trece prea mult timp verifica si pe la fiscal caci mai au obiceiuri din astea jegoase sa trimita direct acolo.

Iar faptul ca a fost imbecil sa scrie in PV ca a fost folosita vuvuzela de copil in masina e caz de nulitate evidenta.

Link spre comentariu

@ Soso

Ala de ma filma era in pe trotuarul din fata guvernului ,intr-un grup de jandarmi.

Editat de nike&patrol
Link spre comentariu

Iata si presa de la ora 22:00...asa cum spuneam INFECTII CIANURATE si pline de manipulare.

PS:in piata au stat cateva sute de persoane pana pe la 2-3 noaptea :wink:

Presa.thumb.jpg.19a258aa8799a16f9be20de1f536e071.jpg

• Like 1

Link spre comentariu

Cam asa s-a vazut de la mine.

Am fost acolo cu Astral, unde m-am intalnit cu sotia lui Nyke, copiii, cu mac01 si sotia acestuia.

Pe la ora 19.00, cand zona fantanilor a devenit neincapatoare, oamenii devenisera prea galagiosi jandarmii au permis (sic) iesirea in strada si coloana s-a pus in miscare spre guvern. Cadenta de deplasare tot de jandarmi (coloana din fata demonstrantilor) a fost impusa (sic) ptr ca la un moment dat am constatat ca trebuia sa mergi mult prea repede sa ti pasul cu coloana ...De la Romana, m-am retras spre masina...

Au fost acolo la un moment dat 4 poate chiar 5.000 de oameni.

Am ajuns acasa si am ramas stupefiat:

-televiziunile ...intr-o tacere profunda, iar alea care au spus ceva ...1000 de demonstranti violenti, care au agresat jandarmii si in unele cazuri pe cei de la televiziune (sic). Cat am fost acolo n-am vazut asa ceva, dimpotriva ...au fost lasati sa filmeze si chiar au fost la un moment dat ajutati sa se suie pe capota unor masini cu camerele. Au venit doar cateva televiziuni mediocre la care oricum nu se uita nimeni.

Presa nu a venit la aceasta manifestatie...desi ptr unii chiar se intampla fix sub nasul lor (protv)

Ca om si cetatean al Romaniei lor, ptr ca nu mai e de mult a noastra, dupa aceasta manifestatie ma simt exact ca un apatrid (om fara tara, fara cetatenie).

Mi-am facut datoria civica de a fi acolo dar imi exprim regretul ca nu am fost acolo decat foarte putini, in comparatie cu cei care dau din gura prin spatiile virtuale, lucru care imi confirma cele afirmate de mine mai sus: "suntem un popor de labari profesionisti".

Nu fac alte comentarii ptr ca sunt de prisos.

Editat de Yonutz
  • Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Si totusi:

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/basescu-nu-exclud-sa-convoc-referendum-pentru-rosia-montana-simultan-cu-europarlamentarele.html

http://www.gandul.info/politica/basescu-acuza-guvernul-de-lasitate-legat-de-rosia-montana-nu-am-nicio-problema-sa-declansez-referendum-11285843

La referendum se bazeaza cel mai mult ...pe lipsa romanilor la vot!!! Adica invalidarea referendumului.

Va dati seama ...ca referendumul asta, daca s-ar face ... s-ar face din cu totul alte considerente ...Macar de ar fi asa ...:wink:

LE - In perioada de timp mare intre manifestatie si referendum care va urma, cu siguranta se vor pregati minutios campaniile de dezinformare si manipulare mediatica in asa fel incat la vot ...sa iasa ceea ce trebuie. Adica, probabil peste un an se va confirma o alta afirmatie facuta de mine mai sus: suntem subiectii perfecti ptr sclavagismul modern. Ne vom oferi GRATUIT exploatatorilor...

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

La un eventual referendum, ca, de altfel, la orice alt scrutin, se vor combina "miserupismul" generalizat, lenea romanului de a iesi din casa, manipularea mediatica... si rezultatul va fi cel dorit de politicienii nostrii de carton dambovitean, slugi ale banului din comisioane. Iar cei (putini) care mai au constiinta civica si ar participa la un astfel de scrutin vor reprezenta o prea mica parte din total, astfel ca ori se va invalida, ori nu va conta parerea lor.

Urat scenariu, nu?

Totusi, parca seamana cu ultimele "intalniri electorale", indiferent de scopul si dimensiunea lor.

Si totusi: eu am incredere in poporul roman ca, macar in al 12-lea ceas se va trezi (in numar suficient de mare) si va arunca la groapa de gunoi a istoriei actuala "clasa politica" (nu prin miscari violente ci prin vot democratic)! Sunt oare atat de naiv si visator? Sau am imbatranit degeaba?

• Like 1

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

sa ne intelegem, daca se face referentum national pentru rosia montana NU AU NICI O SANSA

hai sa fim rationali, indiferent cati vor participa la urne (dar sunt sigur ca vor fi mai multi decat se crede), NU va trece proiectul!!!

Acum demonstratiile arata ceva, un varf a unui urias ascuns. Ascuns in primul rand pentru ca oamenii si-au pierdut increderea ca prin demonstratii se mai rezolva ceva. Daca totusi vor fi intrebati.... se vor duce si vor vota ceea ce cred. Aseara in Arad a fost foarte putina lume, practic nu putem sa ne incadram intre orasele unde au avt loc manifestatii...dar tocmai pentru ca oamenii nu mai cred ca iesirea in strada rezolva ceva.

Acum Bogdan Chiriac la Antena3 spune ca nu se va ajunge la pragul de 30% la referendum.... eu cred ca vor fi la 50 % tocmai pentru aceasta problema unde orasenii sunt foarte atenti.

Ramane de vazut, dar daca se unesc referedumul si alegerile parlamentare, eu cred ca va fi si o mare surpriza in ce priveste procentele de reprezentare in parlament, adica, foarte posibil ca pozitia candidatilor fata de Rosia MOntana si personalitatea lor vor conta mult mai mult decat culoarea politica.... ceea ce nu e prea bine, PDListii vor mintii cu nerusinare si vor urca iar in procente.

Oricum, ceea ce este FOARTE important, le-a inghetat pantalonii pentru ce sa intamplat in Bucuresti si clasa politica (si media) au reactionat..... deci TREBUIE CONTINUAT!!!

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cateodata, cand ne bagam in padure cu fiarele ca sa le indoim, este fain sa fim copii. Dar acum nu e cazul. Basescu stie ca la europarlamentare ar fi o prezenta slaba, si vrea sa faca referendum sa scoata lumea din casa. Aia pro si aia contra, votand, ar putea sa-i salveze un vehicul politic.

A spune ca n-are cum sa treaca e o greseala. Are cum, iar asta se regleaza din formularea intrebarii de referendum. Cu intrebarea definesti si ce anume inseamn INVALIDAREA.

Oricum are CCR-ul care poate da un veto, daca lucrurile scapa de sub control.

Eu cred ca problema Rosiei Montane nu e una ecologica, aceasta e doar un efect. Problema e una economica, oamenii sunt saraci si nu e infrastructura pt turism.

Intrebati-va daca v-ati muta acolo. Ati putea trai un an acolo, fara job-ul care va plateste facturile?

De asemenea e una legislativa, Statul nu garanteaza proprietatea iar asta sa ne intelegem, nici in state nu se intampla in cazul exploatarilor gen sist sau miniere.

Solutia este la noi. Putem sa ne ducem in fiecare weekend acolo in vacanta, iar dezvoltarea va fi brusca. Gestionata corect, cresterea ar trebui sa ne duca spre ceva gen satuc austriac reconstruit, mai degraba decat spre o noua VamaVecheTermopanizata.

Parerea mea este ca in Romania, unde guvernantii sunt lipsiti de practica adecvarii la realitate, orice demonstratie este un mesaj pentru facebook si un semn ca miscarea s-a impotmolit. Si stiti bine, cand ai ramas pe burta pui troliul. E inutil sa patinezi si mai si rupi cate ceva. Daca nu se schimba nimic in miscarea de protest, tacerea o sa fie de aur.

• Like 1
Link spre comentariu

In zona aia se poate dezvolta turismul. Este o zona fascinanta dpdv turistic.

Ce m-a socat in zona este nivelul de inteligenta si cel de perceptie a prezentului ptr oamenii de acolo. Adica, pe unde am umblat eu in tara asta n-am intalnit inca atata "indobitocire" pe metru patrat. Mare majoritate a oameniilor sunt fermi convinsi ca acel proiect de exploatare miniera le va salva zona. Si ca "americanii" de la RMGC le vor pune painea si sarea pe masa.

In realitate acest proiect va ingropa zona pe mai multe sute de ani (poate chiar cateva mii de ani) de acum incolo si tot ce este viu in zona va fi condamnat la moarte. Oameni, flora, fauna, tot! Practic odata cu exploatarea va incepe exterminarea a tot ceea ce inseamna mii de ani de traditii, istorie, obiceiuri si nu in ultimul rand resurse.

Guvernul se va alege cu cativa leuti, in cel mai fericit caz ...Iar cel mai pesimist scenariu ...RCGC vor face o exploatare accelerata, netinand cont de absolut nimic, depasind orice limite si in cativa ani cand va toca tot ce e de tocat, compania va dispare intrand intr-un presupus faliment lasand in sarcina statului partea cu "neutralizarea" efectelor actiunilor sale.

Acest scenariu din urma nu ne e tocmai strain ...uitati-va ...la toate megafabricile mostenite (unele chiar ultramodern utililate ptr acele timpuri) de la comunisti. S-au tocat marunt, marunt ...si la final cand nu mai a fost nimic de vandut ...s-au dinamitat, s-au culcat bazanduse pe efectul invers al pasarii phoenix ...si pe locurile de unde alta data plecau garnituri de tren pline cu productia de export ...s-au facut blocuri ieftine ...care isi asteapta si azi cumparatorii...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare