armand18us Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana ceva interesant: Map of Rosia Montana Protests 1 September 2013 https://maps.google.com/maps/ms?authuser=0&msa=0&msid=212213642004476642364.0004e56274b5c2caf82f7&dg=feature 1 Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
feroza16v Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana Am dat mai devreme un search dupa Rosia Montana si am intrat pe primele 3 stiri online despre evenimente. Ori lipseau comentariile cu desavarsire, ori erau infectate de securistii de serviciu cu comentarii otravite. Iar daca mai scapa cate un comentariu inteligent si de bun simt, imediat era acoperit cu otrava de securist (pt ca in general e unul singur cu mai multi useri). Din experienta va spun ca "civilii" care pozeaza si filmeaza sunt jandarmi care se ocupa in mod special cu asta, de-aia se tot chinuie sistemul de ceva timp sa puna camere de supraveghere peste tot si sa lipeasca de om cipurile RFID (chiar si numai prin actul de identitate pe care oricum il poarta toti la ei), ca sa ne poata urmari mai usor, doar din spatele unui monitor. Prin urmare, fiti vigilenti, acesta Hidra moderna care este mass-media a inceput sa muste, impreuna cu raspandacii de serviciu. am lucrat in presa la un ziar de ancheta saptamanal si asta m-a facut ca de cativa ani sa nu mai pot sa ma uit la televizor,sa ascult radio sau sa citesc un ziar. am ajuns sa imi dea lacrimile pentru vremurile in care traim,pentru lasitatea din noi toti si neputinta in fata sistemului,care ne distruge atat pe noi cat si viitorul intregi omeniri(chiar daca asta suna destul de paranoic,chiar cred ca zilele pamantului sunt numarate,poate nu noi,nici copii nostri,dar cu siguranta nepotii vor trai acele clipe) desi pare o copilarie cred ca ar trebui sa luam exemplu dintr-un film pt copii, dr doolitle, nu mai stiu cat,dar e vorba de cel in care vrea sa salveze o rezervatie de la distrugere si animalele nu reusesc decat impreuna,mobilizandu-se toate au reusit sa salveze rezervatia si o pereche de ursi. asa cred ca ar trebui sa facem si noi, sa invatam ceva si anume ca doar uniti putem schimba ceva,problema fiind totusi ca noi ramanem oameni si la un moment dat o sa ne vedem fiecare interesul, pentru ca cea mai infecta creatura de pe pemant...tot omul ramane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana http://www.princeradublog.ro/atitudini/continuitatea-si-identitatea-rosiei-montana/ Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Re: Rosia Montana Poate ma veti injura, poate va veti considera jigniti, dar cu toata aversitatea mea pentru astfel de proiecte, nu pot sa ignor, asa cum istoria altor tari a aratat-o, ca si in cazul nostru, o tara daruita de D-zeu cu mult prea multe bogatii, dar cu prea putini oameni puternici, ca asta este soarta tarilor mici cu resurse bogate si anume de a fi tratate ca niste colonii si exploatate fara mila, fara scrupule de tot ce au, iar oamenii de acolo sa fie tratati ca niste sclavi ai epocii moderne : prostiti, manipulati, cumparati, umiliti cu bani putini ! A cui este vina ? Greu de spus.....Probabil ca intr-un echilibru universal, Cel-De-Sus a hotarat ca in tarile cu resurse bogate sa puna conducatori imbecili si corupti, iar in tarile sarace sa puna oameni muncitori si conducatori abili (Japonia, Elvetia....) Daca "stam stramb si judecam drept", pai atunci romanii aia cum mama naibii au sapat galeriile alea in stanca fara sa-i deranjeze nimeni ?!? De ce naiba dacii nostri au plecat fruntea atunci si i-au lasat sa exploateze ?!?? Asa este si acuma : marile corporatii care sunt in spatele RMGC, marea finanta mondiala sau cine naiba or fi, (un fel de "romani" ai vremurilor actuale...) ne vor aurul, iar noi, "urmasii dacilor", putem si sa urlam ca lupii la luna, dar tot nu vom putea opri sa plece tezaurul ala inestimabil din Rosia Montana......:cr Editat Septembrie 4, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana speranta moare ultima...... Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Re: Rosia Montana @ Astral sustin ce ai spus pana la un punct. OFFTOPIC Romanii nu au venit degeaba sa lupte cu cei mai viteji si mai drepti dintre traci,asa cum marele Herodot amintea. Ei au venit sa se salveze de la faliment, o deplasare ce avea sa ii coste enorme trupe. Conform relatarilor mai vechi, fara tradarea unei preotese ce a dezvaluit romanilor atat tacticile militare cat si locurile de acces in cetati ,probabil ca romanii isi dublau victimele si poate chiar pierdeau razboiul...POATE. Ulterior tradarea generalului dac Bicilis a dus la capturarea de catre romani a unor resurse absolut colosale ,chiar si in ziua de azi ar avea o valoare impresionanta, ce a salvat un imperiu de la faliment prin plata datoriilor, contribuabilii au fost scutiti de la plata impozitului 1 an si a adus fiecarui cap de familie romana, contravaloarea a 650 de dinari. Iar in ceea ce priveste minele...nu au sapat ei ci prizonierii lor. Romanii doar au luat caimacul :wink: Cel mai corect ar fi in acest moment sa nu plecam capul si sa renastem spiritul dacic ce nu a murit si nu va muri nicioadata.Cum? Momentan se incearcam sa NU fim atrasi in capcana violentelor din care sa castige IAR SI IAR aceeasi smecheri si oportunisti de care ne-am saturat . Poate de data asta e mai bine sa schimbam tactica si sa ii batem "cu cap" :wink:...binenteles cu atentie sporita la PREOT(ese) si la blestemul asta al tradarilor. Editat Septembrie 4, 2013 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana Un dejavu ...ptr Rosia Montana ... http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig#t=1173 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana Niste oameni se gandesc la dezvoltare durabila in Apuseni... si nu sunt romani. Autoritatile romane la orice nivel sunt prea pervertite ca sa poata gandi asa... TRIST, foarte trist... cnYL4ztIcRY Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana Asa este si acuma : marile corporatii care sunt in spatele RMGC, marea finanta mondiala sau cine naiba or fi, (un fel de "romani" ai vremurilor actuale...) ne vor aurul, iar noi, "urmasii dacilor", putem si sa urlam ca lupii la luna, dar tot nu vom putea opri sa plece tezaurul ala inestimabil din Rosia Montana......:cr Voua vi se pare ca cei din reclamele, din ce in ce mai agresive, cu RMGC sunt americani, unguri, canadieni, sau de alta natie? Mie tarte-mi seamana cu de-ai nostri, oameni din popor. Daca nu gaseau nici un "actor" roman pentru acele reclame, oare le faceau cu actori canadieni? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana pentru suma corecta se va gasi intodeauna cineva care sa o vanda si pe masa!!! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Re: Rosia Montana pentru suma corecta se va gasi intodeauna cineva care sa o vanda si pe masa!!! Macar de ar fi asa ...dar dupa ce se intampla acolo ...asta e un fel de prostitutie "free of charge" ... unde si chiorii ar vedea cam la care parte a p**** s-ar situa Romania ... In teorie ...si in desene animate totul e roz ... In realitate ...insa ... ... Editat Septembrie 4, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Rosia Montana pentru suma corecta se va gasi intodeauna cineva care sa o vanda si pe masa!!! Cam pentru ce suma crezi ca o vinde romanu' de rand pe masa? La politruci sunt alte tarife... :grin: Crezi ca motii din Rosia Montana care si-au vandut casele s-au imbogatit? Crezi ca cei care nu vor sa le vanda, mor de foame? Pentru mine PATRIOTISM inseamna placuta pe care am vazut-o pe o case din Rosia Montana (de fapt pe mai multe), pe care scrie "ACEASTA CASA NU SE VINDE" si tradatori de neam, fostii proprietari ai caselor pe care este o placuta cu "PROPRIETATE RMGC". 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Re: Rosia Montana Imi propusesem sa nu imi mai exprima parerile vis a vis de orice subiect... Totusi...dacii nu erau renumiti prin minerit (daca e sa ajungem ab ovo). Galeriile romane au fost sapate de minerii dalamati (croatii din zilele noastre). Dacii erau atat de bogati doar prin adunarea de pepite de pe malurile raurilor. La fel cum am mai spus in paginile anterioare la noi se face minerit de..2000 de ani. Cu cianuri de vreo 50-60 de ani. Apele prin jurul "Patrulaterului aurifer" sunt rosii verzui - cel putin asa erau cand am fost eu in practica in zona acu ceva vreme (sunt geolog - si nu lucrez pentru Chevron). Exploatarea in cariera e dictata de tipul zacamantului - porphyry-copper. Minereul este disipat in roca o conc de maxim catvea grame pe tona si nu poate fi exploatat in galerie (la ce costuri de minerit avem si dotari cred ca e mai ieftin aurul daca il aduci in sacose din Dubai). Nu este primul munte din lume "ras" pentru exploatare si nu va fi nici ultimul. Aurul se "scoate"cam in 4 feluri: pepite pe mal - acu vreo 2000 de ani erau, saitroc - mai era un mosulache de il dadeau la TV, amalgam de mercur si cianuri-metoda Albion. Rezervele acolo in zona sunt destul de mari la costul actual al metalelor. Eu nu sunt de acord cu termenii actuali de acolo prin prisma redeventelor foarte mici - sau mai pe sleau ca il dam degeaba iar daca e sa fie vorba asa pentru asta nu merita otravita zona. Aia cu locurile de munca e praf in ochi. Totusi modul prin care tara asta - de care unii sunt scarbiti ca nu au vorbit de alde Banciu sau r-teveii de proteste :uameni exprimandu-ma un pic mai plastic - a rezistat pana acum in forma actuala e ca a scos din pamant din codru verde niste "ceva-uri" si le-a vandut/dosit - mai mult pentru uz intern ilicit in ultimii 2000 de ani. A si momit, romani, otomani, romani (adica de-ai nostri care inca mai sug la "sanul dulce") nemti, canadieni, americani :)... "Grozavii" ecologice s-au mai facut vezi Caraiman, Caraorman, Somova, etc. Daca e sa se faca o sa se faca, si o sa se faca cam degeaba si o sa fie urat dupa...parerea mea! Editat Septembrie 5, 2013 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Re: Rosia Montana Intre noi fie vorba ...nu cred ca aia se strofoaca acolo sa taie muntii ...doar ptr aur si ptr argint ...ci si ptr altele ...despre care s-au spus mult prea putine ... Pe de alta parte ...ca zici ca esti geolog ... facand parte, ca si mine de altfel ... din generatia miserupistilor (sorry ...pe categoria asta de varsta ...cam astia sunt oamenii ...nu prea le pasa de nimeni si nimic) ...nu prea este in regula ce se va intampla acolo ... orice copil isi poate da seama de asta ...din nici un punct de vedere ... S-a tinut mult sub pres toata mizeria de acolo, s-a tinut in frau prin toate mijloacele massmedia, s-au aprobat dosarele la prima strigare si acum ...pana si presedintele chel cu strungareata ...a devenit brusc suporterul infocat al minerilor si al mineritului... Ptr a vedea efectele "mineritului modern" cu cianuri si alte bazaconii...arunca un ochi la celelalte exploatari de acest gen ...Locatii - lumea a 3-a, exterminarea tuturor vietuitoarelor si a florei din zona, urmari devastatoare ptr populatie. Am avut acum ceva timp un eveniment maret, un Cernobil care a ingrasat cancerul decimand populatia + bonus cateva catastrofe ecologice prin neglijenta / nepasarea "dezvoltatorilor de dezastre"...Oare nu e destul? Mai trebuie si altele ? Ca tot s-a vandut zona ...astora de la RMGC ...Sa nu le dea avize autoritatile ...decat ptr turism ...vor ...bine ...nu, sa se care de aici cu tot cu ideile lor marete si sa tamaieze cianurat in tara lor cat doresc! Eu nu sunt contra celor care au cumparat ...nu ...nici pomeneala ...i-as condamna pe toti aia de au semnat acolo ...cesiunea ...la inchisoare pe viata, fara posibilitate de eliberare inainte de termen! Cu drept direct de munca in mina ...dar nu cu cianuri si mercur ...la ocna cu dalta si tarnacopu ... Cam asta ar contine "tona de munte" ... 1.aur – 0.4- 3 grame pe tonă, 2.argint – 11, 7 grame pe tonă, 3.arseniu – 5000 grame pe tonă, 4.titan – 1000 grame pe tonă, 5.molibden – 10 grame pe tonă, 6.vanadiu – 2500 grame pe tonă, 7.nichel – 30 de grame pe tonă, 8.crom – 50 grame pe tonă, 9.cobalt – 30 grame pe tonă, 10.galiu – 300 grame pe tonă. 11.seleniu - nu se precizeaza cat 12.indiu - nu se precizeaza cat 13.germaniu - nu se precizeaza cat Studiul e facut undeva in anii 70 ...tot de romani... probabil ca la tehnologiile de acum ...daca se vor face noi studii si s-ar da publicitatii ...cu siguranta ca vor apare si alte elemente ...gen uraniu sau altele ...:wink: Cica roca bogata este cea de la suprafata, cu cat cobori cu atat scad cantitatile ... Un articol foarte interesant: http://www.buciumul.ro/2012/02/01/e-oficial-valoarea-celorlalte-metale-rare-de-la-rosia-montana-e-mai-mare-de-patru-ori-decit-cea-a-aurului/ Editat Septembrie 5, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Rosia Montana Aveti aici un raport al asociatiei Ad Astra, Asociatia oamenilor de stiinta romani din intreaga lume cu sediul in Cluj Napoca. http://docs.ad-astra.ro/Pozitie_Rosia_Montana_Ad_Astra.pdf Chiar merita citit pana la sfarsit. Cred ca e cea mai bine documentata si argumentata prezentare a efectelor nocive a prelucrarii cu cianuri de la Rosia Montana. Sunt prezentate si argumentele tehnice, economice, sociale, arheologice si istorice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Re: Rosia Montana http://www.quickdata.ro/2013/09/date-despre-exploatarea-de-la-rosia-montana/ Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana Mai jos o postare de pe facebook ( stiu ca nu toata lumea are cont asa ca o pun integral "Amintiri din duba politiei: Dupa ce m-au arestat brutal, aproape rupandu-mi mana, patru politisti pe mine (am 55 kg) si mi-au pus catuse in fata fetei mele de doi ani jumate, m-au trantit intr-o duba, m-au legat cu centura de siguranta si a inceput abuzul. Multe din cate mi s-au spus nu le pot reda aici. Va inchipuiti voi injuraturile. Parea sa-i preocupe mult ca sunt cu siguranta de stanga, si ca urmare murdara. Mi s-a spus in primul rand ca stiu ei ca in romania nu se respecta regulile, dar aici e belgia. Stiu ei cum sunt romanii, au mai avut de-a face cu ei. Unul dintre politisti mi-a spus ca a si avut o prietena romanca, stie el si mai bine cum suntem noi. Cand l-am intrebat daca ea l-a parasit, s-a fastacit, a tacut o vreme. Au preluat altii. Au mai arestat pe cineva, tot o fata, de baieti n-aveau curajul sa se lege. Fetei i-au pus catuse de plastic stranse de i s-a invinetit mana. Le-a cerut in repetate randuri sa le largeasca si sa deschida o fereastra, ca ii e rau de cald. Au refuzat. I-au luat telefonul sa stearga ce a filmat inainte de a fi arestata. M-au acuzat ca sunt iresponsabila, sa-mi duc copilul la un protest. Nu e protest, am spus, citeam o carte. Voi ati traumatizat-o brutalizandu-ma in fata ei. Au sarit ca e vina mea. Au repetat ca e vina mea, la nesfarsit, sa se convinga ca au dreptate. M-au invitat sa le parasesc tara daca nu-mi place. I-am intrebat cine le mai plateste salariile. Mi-au raspuns ca si le platesc singuri (deci bancurile cu politisti sunt in mare parte adevarate). M-au mai injurat. Le-am spus ca ne vedem in instanta. Mi-au raspuns ca nu pot face nimic, ei sunt cei mai puternici in tara asta. Mi-au propus sa plec, daca pleaca toti ceilalti. Le-am amintit ca legea spune ca trebuie sa ma duca la comisariat pentru 12 ore. I-am rugat sa nu incalce legea. Au insistat sa ma elibereze. Toate astea in fata Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, cei care nu numai ca nu au iesit sa apere cetatenii romani brutalizati la poarta lor, dar sunt de fapt cei care au anuntat politia ca planuim sa le facem o vizita in seara asta. Au asmutit politia pe cetatenii pe care ei sunt platiti sa ii apere! Intre timp, fiica-mea de doi ani jumate se cerea la toaleta. O alta romanca din grupul nostru a batut la usa Reprezentantei sa o lase cu copilul la toaleta. A fost refuzata, pe motiv ca era cu protestatarii. Halucinant. Va reamintesc, citeam carti, pe trotuar, la doua case mai incolo, cand politistii au venit sa ne ceara sa plecam. Am refuzat, eram zece oameni, nu faceam nimic." Mai jos si filmul: http://bambuser.com/v/3885027 Sursa: https://www.facebook.com/oana.uiorean/posts/10151766619521598 Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana Poate are legatura cu subiectul, poate nu... Inca o stire "trecuta cu vederea" zilele acestea:http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ciclul-proprietatea-este-moft-terenurile-agricole-vor-vinde-doar-voia-autoritatilor-462009.html It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana fratilor... asta este realitatea, statul cu amenii pusi acolo pe criterii politice SE PISA pe cetateni fara nici o jena si fara nici un strop de bun simt. Cred ca e clar pentru toti, democratic nu mai merge, sau ma rog, este fara nici un sens. Ce credeti ca se va intampla mai departe? Eu cred ca vor incepe si la noi atentate . Cred ca in acea directie se vor indrepta lucrurile, iar astea vor fi facute de generatia tanara, care nu are acasa copii de crescut si nici nu mai au curaj sa ii faca, avand in vedere viitorul de cacat prvizibil. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana Eu cred ca vor incepe si la noi atentate . Cred ca in acea directie se vor indrepta lucrurile, iar astea vor fi facute de generatia tanara, care nu are acasa copii de crescut si nici nu mai au curaj sa ii faca, avand in vedere viitorul de cacat prvizibil. Mi-ai luat "tastatura din mana" ca nu pot sa zic "vorba din gura"... Exact la acelasi lucru ma gandeam si eu. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana eu mi-as dori sa nu inceapa si la noi atentatele. atentatele sint o imbecilitate. niste lasi care nu au curajul sa ii fta un glont in cap cui trebuie, dar omoara zeci de nevinovati! astia sint cei care organizeaza atentate. chiar nu v-ati pus si voi niciodata intrebarea: ma cum dracu da ala cu bomba in autobuz, cum dracu se cumpara si se vind arme ilegal, dar nu moare niciodata cine trebuie ci doar niste nevinovati? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana eu mi-as dori sa nu inceapa si la noi atentatele. atentatele sint o imbecilitate. niste lasi care nu au curajul sa ii fta un glont in cap cui trebuie, dar omoara zeci de nevinovati! astia sint cei care organizeaza atentate. chiar nu v-ati pus si voi niciodata intrebarea: ma cum dracu da ala cu bomba in autobuz, cum dracu se cumpara si se vind arme ilegal, dar nu moare niciodata cine trebuie ci doar niste nevinovati? Tu ai curajul sa fti un glont in cap cui trebuie? Sau tu esti unul din cei ce cred ca totul e bine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana in cazul RM ar fi necesare o multime de gloante :grin: ps...unde-i arma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Re: Rosia Montana Tu ai curajul sa fti un glont in cap cui trebuie? Sau tu esti unul din cei ce cred ca totul e bine ? trecind peste intrebarea de gradinita, imi exprimam liber opinia: nu sustin ideea imbecila de a omori oameni nevinovati. consider ca teroristii sint niste lasi pentru ca in loc sa omoare pe cei pe care ii acuza, omoara oameni nevinovati. cine isi doreste atentate in romania este un imbecil, idiot, cretin si mai poti adauga epitete. LE: marius, chiar vrei una? sau o zici doar asa... Editat Septembrie 6, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Re: Rosia Montana Stiti ce ma amuza ...daca ne intreba cineva ...inainte de 90 ce este un terorist ...cel putin 50% din cei intrebati cu siguranta n-ar fi stiut. Distragerea atentiei si manipularea ... de astea se leaga cam toate esecurile romanilor ...Din camarazi, devin adversari ...isi deseneaza instant un nou scop, un versus si cel ptr. care s-au "angajat" impreuna in lupta ...dispare! Mai departe ...cine aduce arma, cine trage, cine primeste glontul si cine e nasul care achita nota la final...intelegeti voi ... :wink: Editat Septembrie 6, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate