u2_2 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana trecind peste intrebarea de gradinita, imi exprimam liber opinia: nu sustin ideea imbecila de a omori oameni nevinovati. consider ca teroristii sint niste lasi pentru ca in loc sa omoare pe cei pe care ii acuza, omoara oameni nevinovati. cine isi doreste atentate in romania este un imbecil, idiot, cretin si mai poti adauga epitete. LE: marius, chiar vrei una? sau o zici doar asa... Nene, de gradinita este sa ii faci lasi pe toti care nu trag gloante in cap, in timp ce tu te plasezi intangibil undeva sus, spectator deasupra tuturor si emiti judecati de valoare... da-ne un exemplu de barbatie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Rosia Montana Dar, oare, teroristi care sa terorizeze guvernul, parlamentul si prezidentia nu se gasesc? Unii care sa nu ommoare oameni nevinovati? Aia cum s-or numi? Eroi nationali? P.S. Nota informativa: eu nu sunt adeptul violentei si nici nu incit la violenta. Ma intreb doar. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Rosia Montana Nene, de gradinita este sa ii faci lasi pe toti care nu trag gloante in cap, in timp ce tu te plasezi intangibil undeva sus, spectator deasupra tuturor si emiti judecati de valoare... da-ne un exemplu de barbatie ! esti prost! citeste corect "eu mi-as dori sa nu inceapa si la noi atentatele. atentatele sint o imbecilitate. niste lasi care nu au curajul sa ii fta un glont in cap cui trebuie, dar omoara zeci de nevinovati! astia sint cei care organizeaza atentate. " 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 (editat) Re: Rosia Montana esti prost! Edi,astfel de cuvinte nu cred ca-si au locul aici,mai ales intre colegi! ps. Inca mai exista optiunea "editare post". Editat Septembrie 7, 2013 de nomad 1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Rosia Montana Discutia a degenerat. Si s-a transformat intr-o disputa. Ca sa nu zic conflict. Știți de ce? Din cauză că s-a făcut o confuzie. Atentate ... era cred, vorba de atentate politice la persoană (vezi JFK) - (unele eșuate, altele nu) şi nu era vorba despre atentate asupra unor grupuri nevinovate de persoane, cum cred unii. Cum bine a incercat şi V1TARA sa sugereze, ati luat-o puţin pe arătură ... era vorba de NOI, împotriva LOR (politică, guvernanţi etc) şi în niciun caz de atentate făcute de cetăţeni împotriva altor cetăţeni, oameni de rând. Cu alte cuvinte, nu era decât o diferenţă de optică şi de percepţie ... si asta a degenerat. Pe EI, pe mama LOR!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Rosia Montana .......... era vorba de NOI, împotriva LOR (politică, guvernanţi etc) ...... Pe EI, pe mama LOR!:h5 CORECT !!! Si ar trebui ca toti sa inteleaga odata acest lucru : ca EI ne fura pe NOI incontinuu si ca EI sunt mai uniti decat NOI indiferent de culoarea politica si indiferent cat de mult apar si se injura la tv ! 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Rosia Montana Hmm ...cand totul se transforma intr-un versus politic ... iar nu e bine ... :wink: Cine sunt EI ? Cine suntem NOI? Daca EI, sa spunem prin absurd, nu ar mai fi la putere atunci ce se va intampla? Un grup dintre NOI, se vor transforma in EI? Stiu ... suna a nonsens ... dar ...cam asta s-a intamplat ...in ultimii ani ...s-au tot schimbat astia de la putere si termenul de EI ...a devenit ...relativ ... Lupta aceasta orbeasca intre EI si NOI ... nu se va termina niciodata ...atata timp cat ...apele nu se vor limpezi si nu se vor distinge pietrele de nisip ...Atata timp cat aceasta lupta intre NOI si EI ne va tine ocupati, miseliile se intampla in continuare ...chiar sub nasul nostru! Cheia magica este in legislatie, mai exact din lejeritatea si superficialitatea cu care legile sunt facute... de aici pleaca toate nenorocirile ...Ai furat? Ai semnat acte care contravin interesului natiunii ... Foarte bine ...Te-am prins ... confiscarea averii pe care nu o poti demonstra si ...puscarie pe viata! Si nu numai tie ...puscarie si ptr familia ta, toti care ati beneficiat de aceste avantaje ...Doua, trei cazuri sunt suficiente ...coruptia va dispare instant ...caci libertatea ...e a naibii de scumpa! Se intampla in occident ce se intampla la noi? Niciodata ...Ptr ca daca vei avea curajul sa tai un pom fara enspe mii de aprobari ...te duci direct la puscarie ...Arunci o hartie pe strada, platesti contavaloarea a 100 de cosuri de gunoi ...si uite asa iti cam piere cheful sa calci pe langa ...E prins nenea politicianu cu spaga ...puscarie ...minim 25 de ani ...se intampla asa ceva in Romania? Nein. Furi un milion de euro ...si primesti ...6 luni ...maxim 1 an ...eventual cu suspendare ... ca esti la prima fapta (descoperita). In cazul de fata ... proiectul Rosia Montana trebuie fara doar si poate oprit, caracatita coruptiei trebuie storcita sub bocanc ca un gandac, iar cei care protesteaza nu trebuie sa se opreasca aici ...nu trebuie renuntat decat atunci cand va fi data o lege care NICIODATA nu va mai permite asa ceva! Muntii, pamanturile, padurile, resursele in general (ce a mai ramas din ele), monumentele naturii, chestiile ce tin de patrimoniu...declarate cu valoare infinita ...NU DE VANZARE! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Rosia Montana Ioane, tu ori nu pricepi ori te faci ca nu pricepi : EI sunt aceasta clasa politica "emanata" dupa Revolutie cu sprijinul si protejata de Iliescu si care este constituita aproape exclusiv din fostii securisti care lucrau in comertul exterior si care aveau pe mana toate afacerile tarii sau din copiii acestor securisti care intre timp au devenit adulti sau din tot felul de speculanti acoliti ai celor dintai.....Apoi tot Iliescu a blocat sistematic deconspirarea celebrelor "dosare" pe motivul imbecil si fatidic noua ca natie ca "sa nu incepem vanatoarea de vrajitoare", iar apoi, toti smecherii din politica si-au procurat propriile dosare, ba inca au pus gheara si pe ale altora si dupa cum vezi inclusiv in ziua de azi se ameninta unii pe altii ca se dau in gat...... DESPRE ACESTI "EI" ESTE VORBA !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: Rosia Montana Nu, nu ...eu pricep ...voi nu pricepeti ...UNA este cauza ptr care ne-am adunat aici ...si altele sunt OBIECTIVELE care tot incercam sa ni le autopropunem pe parcursul acestui protest(a se vedea si celelalte topicuri unde am plecat pe un drum si am ajuns in fix in pasarica pasaricii din dud ...de peste deal :grin:)...Cand le amestecam e ca si cum am vrea sa dam la buci si n-am intelege de ce nu ni se mai scoala ... :grin: Iliescu ... la puscarie ... si ceilalti idem ... Sa nu crezi ca am o parere prea buna despre ei ... Dar nu asa ... "impuscati pe stadion" ...ci cu invitatie ...vi cu mine sau te iau ... :wink: Eu zic cu politicul si cu diversele conspiratii cu glont sau fara, evident fara efect de altfel, sa ne oprim aici ...ca oricum ...nici la 10 m in fata ...nu ii doare ... Oare sunt prea subtil? Nu cred ... Mai pe fata de atat ... nici n-as putea ...Cum zicea un coleg mai sus ..."pe ei pe mama lor!" :wink: ...dar "cu acte"! :grin: Intru aici pe forum, ptr ca am cunoscut oameni de calitate, oameni cu care tin legatura, oameni pe care ii respect ...dar crede-ma cu acest tip de discutii ...nu prea ma mai indeamna inima sa deschid calculatorul ... Ptr multi dintre noi forumul a devenit un drog, o parte din viata, un impreuna incontestabil la bine si la rau ...de ce sa murdarim acest habitat perfect cu mizeriile din politica? Oare merita? Din acest moment eu voi incerca sa nu ma mai implic deloc in acest tip de actiuni si/sau discutii ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 (editat) Re: Rosia Montana u2_2, scuze. cred ca nu ne-am inteles. nu e o placere sa vezi mate si creieri insirati pe caldarim. eu sint impotriva terorismului. punct. sustin un proiect care sa nu ne termine din punct de vedere ecologic o zona minunata. daca pentru asta trebuie sa mai asteptam 30 de ani, cred ca merita. pina atunci, daca ar fi baietii de la guvernare cu capul pe umeri, ar face un traseu turistic in zona, pentru ca tot au avut publicitate gratuita. poate nu ies tot atitia bani, dar sigur oamenii din Roasia montana vor avea de lucru. Yonutz, ai dreptate. ajung acasa si-l deschid, il deschid la munca, citeodata si de pe mobil. eu unul am terminat cu posturile legate de politica. ma rezum la celelalte. :dr2 Editat Septembrie 7, 2013 de air_wolf 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Din pacate vrem nu vrem, subiectul tratat in acest topic ARE LEGATURA cu politica ! Toata gasca asta infecta Sovietico-securisto-PDListo-PSDisto-PNListo-ETCista a devenit un TOT care nu face altceva decat sa se imbogateasca cat mai repede in scurt timp pe spinarea si bogatiile romanilor. Strigator la cer este ca in ultimul timp, pe langa furtul asta calificat si tradarea de tara, a aparut si o atitudine generala se sfidare pe fata si batjocora. Iar daca ne uitam ce radacini au aceste mizerii in arborele genealogic, probabil vom fi surprinsi sa constatam ca suntem condusi de aproape 25 de ani de orice altceva decat de ROMANI ! http://www.buciumul.ro/2013/09/05/uluitor-cui-vroia-ponta-sa-dea-rosia-montana-descinderi-ale-politiei-din-elvetia-si-franta-la-birourile-artizanului-afacerii-rosia-montana-evreul-steinmetz/ 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana cand spuneam eu ca topicuri legate de politica si can can nu au ce cauta pe un forum de offroad...mi-ati sarit la gat se pare ca incet incet ajungeti la concluziile mele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Nu merita impuscat domnu deputat ??? Futu-i ceapa ma-sii.. http://adevarul.ro/news/eveniment/deputat-conservator-ia-rost-localnic-rosia-montana-nu-l-a-asteptat-costum-armani-8_522c6e9dc7b855ff565cb22e/index.html NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana https://www.facebook.com/cezar.cioata.7 Din partea PC...iata-l pe mandrul deputat....cel cu gusturi rafinate si foarte bine crescut....norocul tau imbecilule a fost ca cel caruia i-ai adresat intrebarea a fost un OM, ca daca era un PORC ca tine, ti-o luai in freza DECENT. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Nu merita impuscat domnu deputat ??? Futu-i ceapa ma-sii.. http://adevarul.ro/news/eveniment/deputat-conservator-ia-rost-localnic-rosia-montana-nu-l-a-asteptat-costum-armani-8_522c6e9dc7b855ff565cb22e/index.html Nu merita, ca ajunge martir. Insa merita "tencuit" cu flegme pe unde-l prindem:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Nu stiu unde s-au oprit cei ce au venit sa sustina cauza in aceasta seara insa eu m-am retras acum 15 min. Partea buna a fost ca din cei cam 7-8000 de persoane (peste 5000 conform presei), marea majoritate s-au comportat decent atat in limbaj cat si in felul cum s-au manifestat. Tot un plus a fost adus de faptul ca in momentul in care jandarmii au facut cordon sa dirijeze multimea spre locul amenajat de la Piata Victoria, multimea a facut dreapta pe Stefan cel Mare si le-a dat o mica TEAPA (a cata in interval de o saptamana) :grin: . Partea proasta a fost constituita de un grup de aproximativ 50-70 de indivizi care au provocat tot timpul, au incercat sa controleze din fata multimea ca si traseu sau tempo insa nu le-a reusit. Ceva imagini de la mine...:wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana "Cainii latra, ursul merge!" Proiectul de lege este deja (din 03.09.2013) pe agenda Senatului cu nr. iregistrare B560 / 2013. Accesati link-ul: http://www.senat.ro/legis/lista.aspx Treceti la Numar: B560 la "din anul" alegeti 2013 apoi click pe "Cauta" Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Nici Craiova nu doarme http://www.gds.ro/poze-gds/169167maxim.jpg http://www.gds.ro/poze-gds/169175maxim.jpg PS. Din pacate protestul lor s-a amestecat cu cel al iubitorilor de maidanezi NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 (editat) Re: Rosia Montana PS. Din pacate protestul lor s-a amestecat cu cel al iubitorilor de maidanezi De ce protestul "Lor" ? Pe tine nu te doare nimic de ceea ce se intampla in tara ta? Sau esti pe roze si restul nu mai conteaza! Numai asa pe forum de ochii lumii? Editat Septembrie 8, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Mac, chill-down......e doar o expresie......cum altfel ai fi vrut sa spuna ?? Ia sa te vad, gasesti tu alta formulare ....? Daca spunea "protestul anti-RMGC" ti-era mai clar....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Este protestul nostru, Astral! Nu al lor! Este o diferenta. Pe cine doare de neamul asta se pronunta altfel. Ma rog, poate sunt eu prea patriot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana @ AndreiBizzy Cum au sarbatorit Rosienii azi ? Te vad on line.Ne mai relatezi ceva din zona ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Rosia Montana Poate nu toti stiu ce contine legea asta nenorocita.... http://www.club4x4.ro/rm/Legis_PDF_2013_13b560FG.pdf REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Rosia Montana Ce zice un ziar local de protestul de la Cluj? Cum a fost in realitate: [video=youtube_share;c4qCOz2pz-g] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Rosia Montana Este protestul nostru, Astral! Nu al lor! Este o diferenta. Pe cine doare de neamul asta se pronunta altfel. Ma rog, poate sunt eu prea patriot! Vezi pe PM ca am explicat ce si cum cu alegerea termenului "LOR". NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate