moroiu Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Complicat rau cu asigurarile astea in UK. M-am uitat si eu pe siteutile alea si ce vreau sa-mi iau, are 14 ani vechime si mi-au dat reject (masina prea veche). Pai cum plec eu cu ea de acolo? Ca daca fac actele pe masina pe numele meu, atuci n-am asigurare pentru tarile de tranzit. Daca fac acte pe numele prietenului de acolo (ma trece pt cateva zile pe asigurare) nu pot sa fac actele pe masina asta - trebuie s-o cumpere el intai, apoi sa fac cu el actele dupa ce ajung in tara. Dar trebuie a anunte asiguratorul ca iese din tara si iar o caruta de bani.lus ca actele o sa-mi vina dupa o luna si ceva. Pfua ce tampenie! Daca stiti o alta cale legala de a-mi cumpara masina si de a plecat imediat spre tara, va rog sa-mi spuneti si mie cum. Imi storc creierii de cateva zile. Prietenul de acolo s-a dus azi la dvl (politia loc de acte :-))) ) si acolo i-au spus ca exista nu stiu ce inmatriculare provizorie pentru a pleca cu ea acasa. Mai vreau sa stiu cat din actul acela ce se da la vanzare cumparare ramane la vanzator si cat la comparator. Astfel incat cand vreau s-o inscriu sa nu ceara politaii altceva si am pus-o apoi. Imi cer scuze daca am facut off-topic pe aici insa am nevoie de informatiile astea. Multumesc! Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Solutia sigura 100% este pe sus. :h5 Ca in figura: http://img171.imageshack.us/img171/15/04122009m.jpg Fara un V5 in fata nu pot sa spun care sectiune se duce unde. Oricum e hilar cat sunt de relaxati ca si sistem in privinta actelor. Edited October 18, 2010 by Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moroiu Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Tare! dar dublez valoarea fiarelor pe care vreau sa le iau de acolo. O Feroza la 900 de lire! :ti Si pe roti ma costa vreo 500, dar cum ai adus-o tu... pfua, nici nu vreau sa ma gandesc. Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Oricum o aduci, nu scapi fara aproape 1000 euro. Poate daca ai noroc sa fie mai langa Londra, dar masinile bune la bani sunt in nord. Cand vi pe roti pe langa problema cu asigurarea mai ai si riscul ca ramai in pana. Aia care trage se presupune ca e verificata de tine inainte de plecare. Transportul in UK nu e chiar ieftin (tren, masina inchiriata, etc...). Eu le-am incercat pe toate si cea mai linistita metoda e pe sus. Dar si cea mai obositoare. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma_snw Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Complicat rau cu asigurarile astea in UK. M-am uitat si eu pe siteutile alea si ce vreau sa-mi iau, are 14 ani vechime si mi-au dat reject (masina prea veche). Pai cum plec eu cu ea de acolo? Ca daca fac actele pe masina pe numele meu, atuci n-am asigurare pentru tarile de tranzit. Daca fac acte pe numele prietenului de acolo (ma trece pt cateva zile pe asigurare) nu pot sa fac actele pe masina asta - trebuie s-o cumpere el intai, apoi sa fac cu el actele dupa ce ajung in tara. Dar trebuie a anunte asiguratorul ca iese din tara si iar o caruta de bani.lus ca actele o sa-mi vina dupa o luna si ceva. Pfua ce tampenie! Daca stiti o alta cale legala de a-mi cumpara masina si de a plecat imediat spre tara, va rog sa-mi spuneti si mie cum. Imi storc creierii de cateva zile. Prietenul de acolo s-a dus azi la dvl (politia loc de acte :-))) ) si acolo i-au spus ca exista nu stiu ce inmatriculare provizorie pentru a pleca cu ea acasa. Mai vreau sa stiu cat din actul acela ce se da la vanzare cumparare ramane la vanzator si cat la comparator. Astfel incat cand vreau s-o inscriu sa nu ceara politaii altceva si am pus-o apoi. Imi cer scuze daca am facut off-topic pe aici insa am nevoie de informatiile astea. Multumesc! Eu detin 2 masini(un Nissan Terrano si un VW Sharan),inmatriculate in uk pe numele meu si al sotului si o sa incerc sa explic cat se poate de clar cum am procedat.Asa cum s-a mai spus in mesajele precedente,e nevoie de un prieten(si nu de proprietarul inregistrat pe certificatul de inregistrare pt ca in momentul in care ati plecat de langa el cu masina suna la asigurari sa anuleze polita,indiferent ce va promite el ca nu-in aprox. 5 minute sunteti fara asigurare) care locuieste in regula in UK si care,la cererea DVLA poate sa confirme ca locuiti la acea adresa.Completati rubrica nr. 10 din V5 cu datele dvs. si adresa din UK si aceasta rubrica o pastrati dvs. Rubrica nr.8 se completeaza cu detaliile ambilor(vanzator si cumparator) si se semneaza.Acea rubrica va fi trimisa la DVLA pentru ca ei sa faca radierea de pe numele vechiului proprietar si sa va elibereze un nou V5-certificat de inregistrare pe numele dvs.Termenul limita de primire al certificatului este de 4 saptamani,insa la noi,de fiecare data a ajuns in prima saptamana de la cerere.In acest timp,dvs. circulati in baza rubricii nr.10 ca si dovada a achizionarii vehiculului pana va soseste V5. Cat despre asigurare,am citit mai devreme ca spunea cineva ca a folosit asigurarea englezului...eu,personal,nu cred asa ceva pt ca ar insemna sa traga el ponoasele daca aveti vreun incident,bonus-malus la ei este mult mai dur decat la noi in tara si nu cred ca se risca ei la asta.Dar,in fine... Mai bine va cumparati asigurare online,pe insuredaily.co.uk sunt cele mai ieftine asigurari temporare,pe numele dvs. cu adresa din UK(eu am platit 102 GBP pe 7 zile cu carte verde inclusa). De asemenea,trebuie sa verificati daca aveti taxa de drum valabila si MOT pt ca,din km in km,au camere tip ANPR care anunta automat orice masina fara acte in regula(asigurare,RoadTax si MOT).Sfatul meu este ca atunci cand cumparati masina sa negociati puternic cu vanzatorul sa scoateti macar taxa de drum.Eu la Sharan din 2002 am platit 145 GBP pe un an. Si astfel,sunteti propietar cu acte in regula al masinii,nu mai trebuie sa faceti actele pe numele prietenului si sa va complicati atat.El doar trebuie sa confirme ca locuiti la acea adresa de UK(sau cine este titularul contractului de inchiriere). Iar in Romania le-am facut RCA pe un an de zile,pe seria de sasiu.Merg o data pe luna,timp de 3-4 zile,cu ele in UK,control vamal si toate cele de fiecare data dar nu am avut nici un fel de problema.Mentionez ca,inainte de a intra in UK cu ele,cumpar asigurare temporara pe 3-4 zile,dupa caz.Cea romaneasca nu este valabila la ei pe placute englezesti.In schimb,in Germania,Franta,Elvetia,Italia si pe unde am mai fost,am prezentat asigurarea de Romania. Mare atentie insa sa le verificati pe mycarcheck.co.uk sa nu fie din categoriile celor avariate,cel putin sa nu fie A,B si C.Costa 3.95 GBP verificarea,este instantanee si va arata daca a fost lovita sau declarata furata,in mare cam tot ce este important.Cu mare usurinta se cloneaza masinile acolo! Daca am uitat ceva o sa revin si o sa postez.Sper ca v-au fost utile in vreun fel informatiile.Toate cele bune! P.S.:Asigurarea temporara contine carte verde si este echivalenta full casco romanesc-avarie,furt,incendiu.Nu este necesar sa mentionati exportul,nu face altceva decat sa va mareasca pretul politei.Oricum beneficiati de acoperire.Cine doreste sa vada,pot atasa o copie polita asigurare temporara. Noul V5 pe numele dvs. va sosi la adresa de UK care le-ati furnizat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Eu detin 2 masini(un Nissan Terrano si un VW Sharan),inmatriculate in uk pe numele meu si al sotului si o sa incerc sa explic cat se poate de clar cum am procedat.Asa cum s-a mai spus in mesajele precedente,e nevoie de un prieten(si nu de proprietarul inregistrat pe certificatul de inregistrare pt ca in momentul in care ati plecat de langa el cu masina suna la asigurari sa anuleze polita,indiferent ce va promite el ca nu-in aprox. 5 minute sunteti fara asigurare) care locuieste in regula in UK si care,la cererea DVLA poate sa confirme ca locuiti la acea adresa.Completati rubrica nr. 10 din V5 cu datele dvs. si adresa din UK si aceasta rubrica o pastrati dvs. Rubrica nr.8 se completeaza cu detaliile ambilor(vanzator si cumparator) si se semneaza.Acea rubrica va fi trimisa la DVLA pentru ca ei sa faca radierea de pe numele vechiului proprietar si sa va elibereze un nou V5-certificat de inregistrare pe numele dvs.Termenul limita de primire al certificatului este de 4 saptamani,insa la noi,de fiecare data a ajuns in prima saptamana de la cerere.In acest timp,dvs. circulati in baza rubricii nr.10 ca si dovada a achizionarii vehiculului pana va soseste V5. Cat despre asigurare,am citit mai devreme ca spunea cineva ca a folosit asigurarea englezului...eu,personal,nu cred asa ceva pt ca ar insemna sa traga el ponoasele daca aveti vreun incident,bonus-malus la ei este mult mai dur decat la noi in tara si nu cred ca se risca ei la asta.Dar,in fine... Mai bine va cumparati asigurare online,pe insuredaily.co.uk sunt cele mai ieftine asigurari temporare,pe numele dvs. cu adresa din UK(eu am platit 102 GBP pe 7 zile cu carte verde inclusa). De asemenea,trebuie sa verificati daca aveti taxa de drum valabila si MOT pt ca,din km in km,au camere tip ANPR care anunta automat orice masina fara acte in regula(asigurare,RoadTax si MOT).Sfatul meu este ca atunci cand cumparati masina sa negociati puternic cu vanzatorul sa scoateti macar taxa de drum.Eu la Sharan din 2002 am platit 145 GBP pe un an. Si astfel,sunteti propietar cu acte in regula al masinii,nu mai trebuie sa faceti actele pe numele prietenului si sa va complicati atat.El doar trebuie sa confirme ca locuiti la acea adresa de UK(sau cine este titularul contractului de inchiriere). Iar in Romania le-am facut RCA pe un an de zile,pe seria de sasiu.Merg o data pe luna,timp de 3-4 zile,cu ele in UK,control vamal si toate cele de fiecare data dar nu am avut nici un fel de problema.Mentionez ca,inainte de a intra in UK cu ele,cumpar asigurare temporara pe 3-4 zile,dupa caz.Cea romaneasca nu este valabila la ei pe placute englezesti.In schimb,in Germania,Franta,Elvetia,Italia si pe unde am mai fost,am prezentat asigurarea de Romania. Mare atentie insa sa le verificati pe mycarcheck.co.uk sa nu fie din categoriile celor avariate,cel putin sa nu fie A,B si C.Costa 3.95 GBP verificarea,este instantanee si va arata daca a fost lovita sau declarata furata,in mare cam tot ce este important.Cu mare usurinta se cloneaza masinile acolo! Daca am uitat ceva o sa revin si o sa postez.Sper ca v-au fost utile in vreun fel informatiile.Toate cele bune! P.S.:Asigurarea temporara contine carte verde si este echivalenta full casco romanesc-avarie,furt,incendiu.Nu este necesar sa mentionati exportul,nu face altceva decat sa va mareasca pretul politei.Oricum beneficiati de acoperire.Cine doreste sa vada,pot atasa o copie polita asigurare temporara. Noul V5 pe numele dvs. va sosi la adresa de UK care le-ati furnizat-o. Foarte utile sfaturile dumneavoastra.Multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.C. Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Foarte utile informatii. Multumim. Unde si cum a-ti facut RCA in RO ? Din cate stiam eu nu poti face RCA pe un auto inmatriculat in alta tara. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonHacker Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Eu circul cu talonul de Anglia si asigurare RCA pe 30 zile facuta in Romania (in vedea inmatricularii).M-a oprit Politia de mai multe ori si nu mi-a zis absolut nimic.Mentionez ca pe talonul de Anglia e trecut numele fostului proprietar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baghy Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Problema nu e la politie, problema poate sa apara cand lovesti pe cineva. A avut careva asemenea noroc cu o masina de Anglia cu asigurare romaneasca? Ce s-a intamplat?:tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma_snw Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Foarte utile informatii. Multumim. Unde si cum a-ti facut RCA in RO ? Din cate stiam eu nu poti face RCA pe un auto inmatriculat in alta tara. Cand faceti RCA-ul,il faceti pt inmatriculare.Se face pe seria de sasiu a masinii nu pe numere. Asa cum bine stiti,pt a inmatricula o masina in RO este necesara o polita valabila RCA altfel nu primeste dosarul la inmatriculari. Si o faceti pe 6 luni sau pe un an de zile,cum doriti. Nu ii spuneti broker-ului de la asigurari ca nu intentionati sa o inmatriculati ci dimpotriva,daca va intreaba ceva spuneti ca de acolo plecati la inmatriculari,sau cum va vine ideea atunci. :) Iar un cazul unui accident,Doamne fereste la toata lumea,din vina dvs.,persoana vatamata poate beeneficia fara probleme de RCA deoarece este valabil,masina este asigurata legal.Numai ca nu ati avut timp sa ajungeti la inmatriculari sa o inscrieti. :):wink: P.S.: RCA-ul l-am facut la Groupama dar parerea mea este ca puteti face la orice companie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jantorero Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Intentia ta elenacimp este buna, practic la un accident nu se ia in consideratie aranjamente de acest gen din f.multe motive lesne de inteles Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO RCA-ul despagubeste doar dacă ai no de România (numere roșii) cu numere străine este doar o hârtie de arătat la cap de certa.dar atenție mulți agenți din tara sunt chiar ei carausi de Masini din Anglia am întâlnit dau cazuri la rm.Vâlcea si la Bacău care te pot face sa plangi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Cand faceti RCA-ul,il faceti pt inmatriculare.Se face pe seria de sasiu a masinii nu pe numere. Asa cum bine stiti,pt a inmatricula o masina in RO este necesara o polita valabila RCA altfel nu primeste dosarul la inmatriculari. Si o faceti pe 6 luni sau pe un an de zile,cum doriti. Nu ii spuneti broker-ului de la asigurari ca nu intentionati sa o inmatriculati ci dimpotriva,daca va intreaba ceva spuneti ca de acolo plecati la inmatriculari,sau cum va vine ideea atunci. :) Iar un cazul unui accident,Doamne fereste la toata lumea,din vina dvs.,persoana vatamata poate beeneficia fara probleme de RCA deoarece este valabil,masina este asigurata legal.Numai ca nu ati avut timp sa ajungeti la inmatriculari sa o inscrieti. :):wink: P.S.: RCA-ul l-am facut la Groupama dar parerea mea este ca puteti face la orice companie. Din pacate nu esti despagubit. Pentru ca nu ai ajuns la inmatriculari sa ai numere rosii pe masina nu e vina nimanui. Si eu am intalnit militieni care stiau tot, din aceasta cauza am ajuns sa port numere de BG :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma_snw Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 (edited) Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Nu vreau sa contrazic pe nimeni si nici nu imi doresc sa ajung in situatia in care sa vad eu insumi ce si cum se intampla in aceste situatii. Eu doar am vrut sa acord un ajutor,cat de mic,persoanelor care au nevoie.Ca este interpretat ca bun sau rau,ramane la aprecierea fiecaruia in parte. Legat de inmatricularea pe Anglia,daca mai are cineva ceva nelamuriri si cunosc raspunsul,o sa raspund cu toata placerea. Dar am totusi o nelamurie:nu inteleg cum,din punct de vedere legal,masina figureaza ca asigurata,in fata politistului este totul ok cu RCA-ul si totusi,in cazul unui accident nu se poate beneficia de acest RCA? Eu am avut asigurare casco pe numere de zoll,de 3 luni si am avut dauna,la care nu am avut nici un fel de probleme la despagubire. Stiu,o sa mi se spuna ca nu este acelasi lucru,ca este asigurare facultativa,dar totusi... Edited February 19, 2011 by ma_snw Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO din punct de vedere legal orice autoturism inmatriculat in strainatate trebuie sa aiba verificare tehnica si asigurare in tara de origine.multi agenti conationali nici nu stiu cu ce se manaca un brief un alt certificat de inmatriculare din strainatate sunt interesati doar de o atentie sau de greseala pentru care va opreste .....de aici daca luam o amenda de centura si agentul a vazut actele si nu a luat pe nimeni la intrebari avem impresia ca suntem legali.in germania sau austria nimeni nu intreaba de asigurare la controalele de rutina dar la vama nadlag prietenu nostru ungur este foarte interesat daca ai MOT si daca ai facut ASIGURARE atata timp cat circuli cu auto inmatriculat in uk.parerea mea e sa le inmatriculati la fratii bulgari e mult mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma_snw Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Am mai spus-o si o repet: "Merg o data pe luna,timp de 3-4 zile,cu ele in UK,control vamal si toate cele de fiecare data dar nu am avut nici un fel de problema.Mentionez ca,inainte de a intra in UK cu ele,cumpar asigurare temporara pe 3-4 zile,dupa caz.Cea romaneasca nu este valabila la ei pe placute englezesti.In schimb,in Germania,Franta,Elvetia,Italia si pe unde am mai fost,am prezentat asigurarea de Romania." Bineinteles,am MOT-ul valabil,adica inspectia tehnica periodica de la noi. Nu vad care ar fi ilegalitatea,din moment ce sunt propietar cu acte in regula al masinii,cartea de identitate este pe numele meu,am taxele toate platite si inspectiile valabile.Nu circul cu procuri sau cu mai stiu eu ce. Si,la un control al politiei din Germania,sa zicem putin mai amanuntit decat de obicei(cauza am descris-o intr-un alt post) ,ABSOLUT toate actele au fost in regula,inclusiv asigurarea de Romania pe masina de UK,singura problema a fost cu permisul meu. Deci,chiar nu vad ce este ilegal in toata treaba asta.Desigur ca ramane la aprecierea fiecaruia,sa decida cum crede ca este mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navara Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Pai de ce mai faceți asigurare temporara când circulație in uk?chiar incercati sa ne spuneti ca se circula altfel de cât între-o alta tara din eu?dacă circulați legal in Germania cu asigurarea de ro in d,it si alte tari de ce nu ATI face-o si in uk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Masinile sunt inca inmatriculate in UK si acolo trebuie asigurare de UK :grin:. In restul Europei nu stiu baietii ce si cum... n-au cum sa verifice... pe hartie scrie seria caroseriei care corespunde cu aia din V5 :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flay Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Asigurarea romaneasca pe masina cu numere straine e la limta legii,fiind o scapare a celor ce emit asigurarile,dornici de a face cit mai multe vanzari (agentii). Europa stie doar de Carte verde, in Anglia e alta treaba... Va spune unul care era gata sa fie arestat prin '96 pentru lipsa asigurarii(prietenul care conducea masina a fost retinut peste noapte ...). Daca ati avut noroc, nu mai invatati si pe altii sa forteze limitele, ca-i aveti pe constiinta dupa aceea. Eu am platit 200 lire pentru o saptamina, ca sa am asigurare valabila de UK,nu se merita riscul,mai ales la ce nume avem prin Europa. O asigurare "pe bune" in Anglia costa 200-300 de lire pe an, daca esti rezident, ai toate cele in regula; de ce sa economisesti 5-600 de RON, si sa faci combinatii la limita? Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpalo_ct Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO pt masini din uk singura asigurare legala si valabila e cea facuta in uk(oficiu broker sau internet).un nerezident in uk nu poate incheia o polita valabila.singura varianta e second driver pe polita unui rezident in uk. faptul ca unii nu au avut probleme cu tot felul de asigurari nu inseamna ca sunt legale si valabile.la controale merg dar nu si in caz de accid. Edited February 24, 2011 by serpalo_ct - Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.C. Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Eu am facut asigurare in UK fara a fi rezident. Intr-adevar ca adresa am dat o adresa din UK (a unei rude) unde am primit hartiile. Asigurarea pe un an la un Patrol m-a costat 740 de lire (Tesco Insurance). Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpalo_ct Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Eu am facut asigurare in UK fara a fi rezident. Intr-adevar ca adresa am dat o adresa din UK (a unei rude) unde am primit hartiile. Asigurarea pe un an la un Patrol m-a costat 740 de lire (Tesco Insurance). nu e valabila daca nu esti rezident.poti sa suni sa intrebi sa te convingi.in caz de ceva sunt bani aruncati nu mai zic de fals in declaratii - Link to comment Share on other sites More sharing options...
flay Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO nu e valabila daca nu esti rezident.poti sa suni sa intrebi sa te convingi.in caz de ceva sunt bani aruncati nu mai zic de fals in declaratii Eu am facut una pe shorttimeinsurance, pe adresa de Romania, costul a fost dublu fata de o adresa de UK, dar fiind vorba de o saptamina, nu m-a durut prea tare. Se poat face astfel de asigurari, maxim o luna. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jantorero Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO nu e valabila daca nu esti rezident.poti sa suni sa intrebi sa te convingi.in caz de ceva sunt bani aruncati nu mai zic de fals in declaratii Corect,insa internetul este plin cu auto de anglia ".... acte in regula" Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO Corect,insa internetul este plin cu auto de anglia ".... acte in regula" Da.....pt ca sunt romani-samsari si tzeapa e modul lor de lucru........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts