Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO

Milan
 Share

Recommended Posts

Re: Dreptul de circulatie a masinilor din UK in RO

Vorba lui Branzovenescu: Nu-nteleeeg...

Pe site-ul dat de matale scrie asa:

"Conditii de utilizare

Pentru a incheia o polita de asigurare RCA trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

-autovehiculul sa fie inmatriculat / supus inmatricularii sau inregistrat in Romania

-asiguratul sa fie persoana inscrisa in documentele de identificare a autovehiculului / persoana pe numele careia urmeaza sa se inmatriculeze autovehiculul (este valabil si in cazul autovehiculelor achizitionate in leasing)

-prezentarea documentelor de identificare ale autovehiculului - certificat de inmatriculare/ carte de identitate / document care atesta dreptul de proprietate al persoanei care urmeaza sa inmatriculeze autovehiculul."

Deci, cum e pana la urma?

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vorba lui Branzovenescu: Nu-nteleeeg...

Pe site-ul dat de matale scrie asa:

"Conditii de utilizare

Pentru a incheia o polita de asigurare RCA trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

-autovehiculul sa fie inmatriculat / supus inmatricularii sau inregistrat in Romania autovehiculul sa fie supus inmatricularii sau inmatriculat sau inregistrat, ce ar putea sa insemne ?

-asiguratul sa fie persoana inscrisa in documentele de identificare a autovehiculului / persoana pe numele careia urmeaza sa se inmatriculeze autovehiculul (este valabil si in cazul autovehiculelor achizitionate in leasing)

-prezentarea documentelor de identificare ale autovehiculului - certificat de inmatriculare/ carte de identitate / document care atesta dreptul de proprietate al persoanei care urmeaza sa inmatriculeze autovehiculul."

Deci, cum e pana la urma?

Nota: inregistrat inseamna "bagat la fiscal"

Nu cred ca esti din bucuresti !

:)))))))

Platiti, prieteni buni, timbre mov si inscrieti-va masinile pe Romania, atunci.

Ca azi maine imi cere vreun user pe aici si copii dupa buletin, v5, carte verde, etc.

Succesuri !

Edited by proprietarmasina

• 3 months later...

Se spunea mai sus ca se poate face itp la masini straine la RAR.... este adevarat insa nu sunt valabile itp-urile in strainezia. Itp-ul unei masini se face respectand regulile tarii unde este inmatriculata, la RAR se face respectand regulile noastre. Intr-adevar daca te opreste garcea si arati itp-ul facut la RAR pentru englezoaica o sa zica ok, insa in cazul unei eventuale despagubiri asiguratorul o sa-ti spuna clar ca masina nu are itp valabil si pa! Regulile dupa care se fac verificarile tehnice difera de la o tara la alta, chiar daca sunt din C.E. pentru ca legislatia auto nu s-a armonizat inca.

4x4

• 3 years later...

Salutare,

Ma poate ajuta cineva cu un exemplu de v5 tradus deja? Adica traducerea mai exact, ca exemplu de format in pagina ma intereseaza.

Pot face singur traducerea si am pe cineva care ma ajuta cu o stampila, dar nu stiu exact care ar fi formatul la traducerile legalizate.

Thx,

Silviu

• 1 month later...
Exista o mare posibilitate ca in urma unui Hard Brexit toate masinile cu volan pe dreapta sa fie interzise a circula pe drumurile publice. Pentru Irlanda se cauta solutii temporare. Sursa este demna de incredere si lucreaza la RAR.
RAV 4 Model Luxury 2018.

• 4 months later...

Bună seara internauților.

Puteți, vă rog, să îmi răspundeți și mie la următoarea descriere a situației?

Mașină, cumpărată din Italia, volan pe stânga, înmatriculată în Anglia, proprietar englez, deținător de parc auto și cu toate actele în regulă, vrea să conducă în România și să folosească mașina acolo.

La fiecare an, va conduce înapoi în Anglia unde îi va face MOT și eventuale revizii.

Cât timp este legal ca o mașină înmatriculată in Uk cu acte complete și asigurată în Uk, poate circula în România?

Am nevoie de altă asigurare românească acolo?

Vă mulțumesc!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use