Max Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Oameni buni, Asa cum stiti, Cupa Maramuresului la Offroad, competitie care era inclusa in cadrul Maramures Offroad Fest 2010 s-a anulat. Incercam totusi ca sa ne facem datoria invitatii nostri traditional cat si fata de cei care doresc totusi sa vina in Maramures si dorim sa organizam o intalnirea a membrilor forumului Club4x4 in perioada 5-8 august 2010. Locatia ramane tot Statiunea Izvoare Maramures. Programul este urmatorul: Joi 5 august sosirea si cazarea invitatilor seara de la ora 19.00 cina folk Recital Mircea Vintila Distractie toata noaptea Vineri 6 august mic dejun plecarea pe trasee de tip OPEN si STANDARD pauza de pranz care poate sa contina si o masa la o stana sau alte variante continuarea traseelor seara de la ora 19.00 cina traditionala Recital Grupul IZA si dansatori Distractie toata noaptea Sambata 7 august mic dejun plecarea pe trasee de tip OPEN si STANDARD pauza de pranz care poate sa contina si o masa la o pastravarie sau alte variante continuarea traseelor seara de la ora 19.00 cina de bun ramas distractie toata noaptea Duminica 8 august mic dejun program de voie si plecarea catre casa Costuri: Cheltuielile se ridica la 450 de lei de persoana pe tot sejurul si include: cazare 3 nopti - 3 stele pachet cu mancare (sandwich-uri mari si foarte gustoase) si apa (cate o sticla de 2l pe zi) pe traseu trei cine deosebite recital Mircea Vintila recital Grupul Iza si dansatori vin si horinca ghid si asistenta pe trasee autorizatii Vineri 6 august, optional, pentru persoanele care doresc sa participe la un tur turistic in Maramures le vom pune la dispozitie un microbus si ghid iar costurile care tin de transport vor fi impartite la cati participanti sunt. Vom reveni cu un calcul aproximativ a acestor costuri. Va garantam un tur turistic placut si interesant cu ghid informat si competent. Pentru insotitori, sambata 7 august se va face o drumetie pe jos pana pe varful Ignis. Si insotitorii primesc hrana pe traseu. Programul poate fi flexibil si modificabil in functie de parerile dumneavoastra. Exista persoane care si-au exprimat dorinta de a veni mai devreme. Vreau sa va spun ca voi sta la dispozitia dumnavoastra oricand si veti putea beneficia de reducerile pe care le-am obtinut la cazare. Vom alege traseele astfel incat toata lumea sa le poate parcurge chiar daca ii vom ajuta noi. Recomandari minime privind masinile: Standard: Autoturisme de teren 4x4, anvelope minim AllTerrain (A/T), sufa de remorcare, trusa medicala, statie CB, stingator, prelata, sac pt gunoi. Open: Anvelope MudTerrain (M/T), troliu, sufa de copac, sufa de remorcare, trusa medicala, statie CB, stingator, prelata, sac pt gunoi. Tineti mine, este vorba de o intalnire prieteneasca fara mize, fara competitie, fara materiale promotionale sau alte cheltuieli. Doar distractie si voie buna. Nu avem obligatii fata de nimeni, nu trebuie sa facem reclama nimanui. Daca unii distribuitor de componente si accesorii pentru offroad doresc sa participe la eveniment prin oferirea unor produse sau servicii invitatilor nostri , bineinteles ca ne vom recompensa fata de ei prin promovarea in cadrul evenimentului sau aici pe forum. Cei interesati ii rog sa se inscrie in acest topic sau sa ne anunte pe email la max@club4x4.ro Este necesara achitarea unui avans de 150 de lei de persoana, bani utilizati pentru achitarea avansurilor care tin de cazare, masa si alte cheltuieli. Banii se trimit in contul Asiciatiei Sportive AS4x4 Baia Mare Lei: RO74 RZBR 0000 0600 0992 7496 sau in contul meu personal Lupsa Romulus Danut Lei: RO21 RZBR 0000 0600 0963 2212 Ambele conturi sunt deschise la Reiffeisen Bank. Va rugam sa ne confirmati pe email trimiterea banilor. Ar fi pacat ca sa intrerupem traditia MMOF-ului si cred ca in aceasta formula va fi mai placut decat alte variante. Pentru cei care nu isi pot stapanii spiritul (natural de altfel) de competitie, exista etapele de campionat sau alte competitii de gen. Invitatii la acest eveniment nu au nevoie de licente de sportivi. Sper ca aceasta schimbare de eveniment sa nu fie luata in nume de rau de catre FRAS-CNOR. Nu este facuta ca sa eludeze legea ci am gasit o formula ca totusi evenimentul sa poata avea loc si totodata sa nu incalcam legile in vigoare. Va asteptam cu drag, Echipa Club4x4 Baia Mare :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Bravo Max! Ne-am obisnuit ca la Baia Mare sa fie o intalnire prieteneasca. Cand e concurs nu mai ai timp si chef de povesti si de beutura. Seara deabia astepti sa mananci ceva si sa te culci. Eu te felicit pentru hotararea inteleapta pe care ai luat-o. Sunt convins ca va fi cel putin la fel de fain ca si in anii trecuti. Respect. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Va salut, nici o modificare nu-mi va zadarnicii hotararea de a veni sa ma intalnesc cu niste off-roaderi adevarati, ceea ce eu nu sunt:sr , acest lucru se demonstreaza prin faptul ca intreb(scuzati-mi ignoranta in acest domeniu), de unde procur si ce trebuie sa cer ca sa pot sa ma dotez cu o statie CB(necesara), eventual sa ma sfatuiti ce tip/caracteristici/etc sa aiba............e o dotare de care nu am avut nevoie pana acum si nu cunosc subiectul. Hai noroc si ne-om vedea :tk NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Va salut, nici o modificare nu-mi va zadarnicii hotararea de a veni sa ma intalnesc cu niste off-roaderi adevarati, ceea ce eu nu sunt:sr , acest lucru se demonstreaza prin faptul ca intreb(scuzati-mi ignoranta in acest domeniu), de unde procur si ce trebuie sa cer ca sa pot sa ma dotez cu o statie CB(necesara), eventual sa ma sfatuiti ce tip/caracteristici/etc sa aiba............e o dotare de care nu am avut nevoie pana acum si nu cunosc subiectul. Hai noroc si ne-om vedea :tk Hotarat om. :h5 Pentru statie ia legatura cu @atar sau cu @YO2LZP. Ei te pot sfatui foarte bine in acest sens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Maxule mi-ai descretit fruntea . Oricum dupa anuntul cu anularea hotarasem cu flash sa venim oricum la o tura. Era pacat sa nu se tina MMOF-ul Deci venim Gepetto + MiTsU + copilot Sper sa nu ajung iara asa :ha::ha: http://gepetto.selfip.com/photo/convert.php?dir=706f7a652064696e206f6666726f61642f6c6163756c76756c747572696c6f72203369756e696532303130&name=494d475f313132392e6a7067&type=4&v=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Offf, fratimiu are nunta pe 31 iulie, dar fac TOT posibilul sa vin!!!!! Sper sa ne vedem acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 (edited) Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Sunt prezent :grin:indiferent de situatie :h5....BULGARIA dupa aceea :grin: Edited July 6, 2010 by GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Doresc sa va mai spun ca vor fi si diverse distractii cu specific offroad. Sa aveti pregatite sufe, sisteme de ancorare pt trolierea in zone fara copaci, Hilift-uri, chei de roti, lopeti pentru sapat, etc... :grin: Se pare ca vom avea si ceva premii pentru anumite distractii. Va fi ceva ce nu s-a mai facut pe la noi. :ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Un detaliu important pentru unii :wink: Traseele de OPEN se desfasoara doar pe drumuri forestiere si de TAF, nu ajung pe drumuri publice. Traseele de la STANDARD ajung si pe drumuri publice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Vin si eu ... :grin: MMOF-ul a fost prima intalnire unde m-am simtit ca acasa! La sfarsit de saptamana virez avansul ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
lszabi Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Voi fi prezent :ypu:y Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Prelata la ce foloseste si de care trebuie?......NU sariti ca sunt boboc ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Prelata la ce foloseste si de care trebuie?......NU sariti ca sunt boboc Daca ai o avarie la masina, prelata se pune sub masina pentru a evita scurgerile de ulei din motor sau transmisie in natura. Mai sunt si alte utilizari care sunt facultative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Logic....ma gandeam ca e pt masina sa nu se depuna praful...:grin::grin: Max ai un mail pe max@club4x4.ro ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Prezent si eu daca termin masina in timp util si daca gasesc copilot,deci 80% sigur :y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Inca ceva legat de tarife. Pentru copii intra 0 si 7 ani: GRATIS Pentru copii intre 7 si 12 ani: 150 lei/ persoana Pentru copii intre 12 si 16 ani: 300 lei/persoana Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgheny Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Nu stiu daca mai ai nevoie de confirmare , dar venim si noi, indiferent daca e concurs sau prieteneasca, asa ca mai pune doua tacamuri la masa langa lautari... Evgheny si Negrotauru Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Se pare ca o sa formam o carvana serioasa la plecarea din Bucuresti. Deci ma inscriu si eu pe lista + 1 bucata nevasta copiloata :) www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
davema Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca salut! momentan sunt in bulgaria! daca mai sunt locuri marti ma intorc si miercuri fac si eu plata! davema +sotie! multumesc! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Imi permit ca sa fac o lista cu doritorii: 1. Gepetto + 1 2. Emil Niculescu + Lili 3. Alexandru Tomescu (da, renumitul violonist) + 1 4. Pitonul + Alice 5. Sierrafery + 1 6. Evgheny + Negrotaurul 7. Vstef 8. Yonutz 9. Stefan79 + 1 10. GPScu 11. Madiorsv + 2 12. Flash4x4 + 1 13. Lszabi + 3 14. rudy + 1 15. davema + 1 16. Tudor Posa (Tudop) + 1 17. Andrei Frentz + 1 18. Nashu Mare + Mitza 19. SorinD + 2 20. DragosDim + 3 :wink: 21. DMX + 1 Daca am uitat pe cineva sa imi spuneti. Ca si o mica modificare in program. La STANDARD se va naviga pe baza de harta si marcaje. La OPEN, cel putin intr-un din zile, se va naviga pe baza de harta si marcaje sau pe baza de track GPS daca toata lumea are aparate GARMIN sau compatibile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorinD Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Ma inscriu si eu, cu una bucata nevasta si una bucata copil :tk Luni ma achit de obligatii :y __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Ma inscriu si eu, cu una bucata nevasta si una bucata copil :tk Luni ma achit de obligatii :y S-a notat. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragosDim Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Daca am uitat pe cineva sa imi spuneti. Pai cum sa nu fi uitat pe cineva, m-ai uitat pe mine cu ai mei ! Cum puteam eu sa lipsesc de la o asemenea intalnire! :cort Abia astept sa ajung !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 9, 2010 Author Share Posted July 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Pai cum sa nu fi uitat pe cineva, m-ai uitat pe mine cu ai mei ! Cum puteam eu sa lipsesc de la o asemenea intalnire! :cort Abia astept sa ajung !!!! Vai Dragos, tocmai pe tine te-am uitat. Scuze. Fac o cinste cand ajungi aici. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - intalnire prieteneasca Voi merge la standard. Ptr. anul acesta am pregatit o harta cu Romania Mare. E suficienta ? Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts