Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4

Pentru Zoli, arata bine copilotul de imprumut, cred ca ar trebui sa indeplineasca cel putin conditiile lui Maurizzio....

Succes baietiii!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4

Pentru Zoli, arata bine copilotul de imprumut, cred ca ar trebui sa indeplineasca cel putin conditiile lui Maurizzio....

Succes baietiii!!!

:ha:mai are de trecut proba de foc.....palinca de maramu....:grin:Daca trece de toate probele o primesc:top....... in camera ptr un trial....:dr3:ha::ha::ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Succes baietiii!!!

Flashule, tot nu ai de gand sa te arunci incoace? :grin:

Link spre comentariu

Bah, daca ma hotarasc sa jefuiesc vreo banca si imi si iese te contactez sa ma ascunzi in muntii maramuresului!!!

Link spre comentariu

Ciudata treaba cu vremea.

Aceasta este prognoza meteo pe perioada evenimentului:

http://www.club4x4.ro/vremea.gif

Ciudat e ca acolo arata ca azi e posibil furtuna si 30% precipitatii. Nici pomeneala de asa ceva. Au fost doar cateva picaturi de ploaie.

Vineri e senin si cald ceea ce e bine.

Eventualele ploi de sambata nu vor influenta extrem de mult traseul deoarece sunt multe zone pietroase.

Link spre comentariu

Deja a inceput sa vina participanti.

Vremea se arata frumoasa. Sper sa nu ne fenteze. :grin:

Link spre comentariu

va doresc o intalnire spectaculoasa si sa tina vremea cu voi :2dr

promit ca la urmatoarea intalnire am sa fac tot posibilul sa vin.:wink: ,,mom sunt proaspat angajat,,

respect :cl distractie maxima !!!! va doresc

Link spre comentariu

Eu nu plec asa devreme. Pe la 8 voi fi pe la Otopeni. Va ajung eu din urma si ne auzim pe statii.

Drum bun.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am auzit ca unii o sa intarzie... :uameni

Link spre comentariu

Pe la 8 si eu sunt la Otopeni !

Pe ce canal tineti statiile ?

Salut daca pleci singur, tine statia pe 22, daca ajungi in preajma unei masini cu insemne "CLUB 4x4" care are antena si este singura (nu in coloana de cel putin 2 masini), incearca sa apelezi pe 22 sau daca este coloana sigur pe 16 (adica 4x4).

Sa ne vedem cu bine.

Dragos

Link spre comentariu

Si ce daca ne fenteaza, suntem pregatiti de riposta, drujbe, lanturi si topoare, nu ma' spiritu(*) nu moare ...

(*) ... a se citi "sprit'u" prietenii stiu de ce !?!?!? :2dr

Link spre comentariu

La 03 dimineata plecare Bucuresti dristor ...la 08 Brasov ...laa lala :h5statia se tine pe canal 16 :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Domnilor, va urez disttactie MAXIMA !!! cu regretele de rigoare ca anul acesta nu pot ajunge din motive personale.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Luat de pe niste harti de previziune bazate pe date de radar meteo folosit in aviatie(acuratete 80% in prima zi si scade cu 20% pe zi(nu am cum sa vi le arat... ele se reactuaizeaza din 3 in 3 ore), va pot spune asa..vorbim de cantitate de precipitatii in mm/mp cumulata incepand de la ora asta si pana sambata seara la 18.00, pentru zona cu coordonatele geografice ale statiunii

-pana joi seara la 23.00 sub 0,2(ceea ce poate fi si 0,asa-s hartile pt sub 0,2 e o singura culoare)

-pana vineri seara la ora 19.00 max 3 dar pana la ora 16.00 sub 0,2 deci se pare ca va ploua seara

-dupa aia se pare ca incepe ploaia si va fi asa sambata : 09.00 - 7; 12.00 - 11; 15.00 - 15; 18.00 - 22 .....repet astea sunt a valori cumulative respectiv acel 22mm/mp de sambata seara e toata cantitatea care s-a adunat de azi si pana atunci......recte de vineri seara pana atunci ca pana vineri seara e bine.

Am zis sa va mai "refreshez" un pic cu niste previziuni mai precise.......care pana sambata seara si ele scad treptat cum am spus......eu zic ca nu-i asa grav, doar ca sambata va fi pacatosenia aia de drum proaspat udat alunecos ca dreacu. Hai noroc

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Binenteles:y iar asta e un link de pe un site unguresc(avand in vedere ca eu sunt la Debrecen acum de unde voi pleca pe la 11.00)

.....asta e evolutia frontului noros in timp treal(din satelit)

http://www.eumet.hu/europa.html ....la UTC pt Romania mai punem +3 ore...ca ungurii pun numai 2

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Eu o sa pot pleca doar pe la 13.....Undeva pe la Reghin o sa ma vad cu ISZABI si pe la 9 seara sper sa ajungem.Baietii de la Bucuresti sunt deja prin apropierea Brasov-ului.:2dr

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Stati linistit ca traseul de sambata are multa piatra astfel incat , chiar daca ploua, nu este atat de influentat.

Acum, vremea aici e foarte frumoasa.

Grupul Noke, Gepetto, Nashu Mare si Sanduzzo este deja in Predeal. Urmeaza sa li se alature si vreo 4 masini din Brasov.

Cand ajungeti in Baia Mare, alimentati toate masinile cu combustibil deoarece, pana la Izvoare nu mai exista benzinarie. Un rezervor va ajunge pentruu cele doua zile de traseu. Eventual, la benzinarii de 3500 cc, :grin: mai puteti lua si o canistra suplimentara.

Drum bun tuturor si va asteptam cu drag. :h5

Sunati daca aveti nevoie de lamuriri:

Max: 0722744332, 0753010262

Cornelia: 0725446888

Marius (Landy): 0744157004

Marc: 0742009262

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare, sper sa nu fie cu suparare:

As vrea sa ajung si eu prin zona respectiva weekendu asta, in relaxare, si ma gandeam sa va fac o vizita, sa vad si eu cum decurge off road-ul de sambata, sa ma mai documentez, fiind novice in treaba asta, dar pasiunea e mare. Intrebarea e daca ar fi prin zona vreun loc de camping pentru :cort, ca nu am ajuns prin zona aia, cel mai departe am ajuns la Viseu de Sus, la plimbare cu mocanita acu ceva timp in urma.

Sper sa nu fie cu deranj reply-ul meu, daca da, se paote inchide.

Drum bun domnilor, si distractie placuta daca cumva nu pot sa ajung!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

S-ar putea ca si eu sa fiu cu cortul!

Am si eu o intrebare, sper sa nu fie cu suparare:

As vrea sa ajung si eu prin zona respectiva weekendu asta, in relaxare, si ma gandeam sa va fac o vizita, sa vad si eu cum decurge off road-ul de sambata, sa ma mai documentez, fiind novice in treaba asta, dar pasiunea e mare. Intrebarea e daca ar fi prin zona vreun loc de camping pentru :cort, ca nu am ajuns prin zona aia, cel mai departe am ajuns la Viseu de Sus, la plimbare cu mocanita acu ceva timp in urma.

Sper sa nu fie cu deranj reply-ul meu, daca da, se paote inchide.

Drum bun domnilor, si distractie placuta daca cumva nu pot sa ajung!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare