semaca Postat Septembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - octombrie 2010 Da... vad ca n-am cu cine sa ma joc frumos...sa primesc o replica inteligenta...un cuvant de spirit , ceva...n-ai cu cine frate, n-ai cu cine!!! Drept pentru care dau cancel la exorcizarea susnumitului ineptscape!!! E clar ca, vrand sa-mi dea replica cu orice pret, o ia rau de tot pe aratura !!! (unde sunt emoticoanele alea cu placinta???) Si, nu pentru ca imi place, dar vad ca este necesar, ca un ultim act duhovnicesc catre tine, cu prima ocazie, sa te spovedesc...sub patrafir...ca tare-ti mai place !!!:ha: PS: si, worlscape, te rog sa nu-mi mai dai replici cretine aici...strici topicul si o sa am probleme ... promit ca sa nu-ti mai spun nimic pe acest topic... Later edit: OK Max, sunt in asentimentul tau...m-am conformat!!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Am dat ieri o fuga pina la la locatie, sa-mi ajut colegii de club pe la niscaiva trasee. L-am cunoscut cu aceasta ocazie pe preacuviosul parinte endurist Apafi! Merge belea cu motorul!!! Am vorbit cu el sa ne sfintim masinile...care vrea rezultate superioare in competition!:ha: Pun o poza cu preacinstitul care, la sfarsit, cand ne-a apucat noaptea, cam obosise...si i-am urcat motorul in bena, la un Puch. Cu aceasta ocazie am reusit sa schitam traseele de standard...imaginile sunt, cred eu, graitoare...:grin: Editat Septembrie 5, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 trooper a tot avut ceva probleme cu un etrier...finu' Ghita, cunoscut publicului larg sub denumirea de finu' Flacarica, s-a trezit, cu aceasta ocazie, cu frigiderul plin de carne...fara sa mearga la supermarket:ha::ha::ha: (PS: el stransese neste surupuri p'acolo!!!) Andrei Museteanu a fost in mare dispozitie dovedind o mare inclinatie de deschizator de drumuri. Eu ...am avut o mare inclinatie catre doua , trei beri....:grin: Editat Septembrie 14, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 un filmuletz unde se vede ca perseverare diabolicum non est....ci, doar ca nici G-ul nu mai e ce-a fost!!!:grin: Editat Septembrie 8, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 iaca si cateva poze de la traseele de standard .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 ... cine stie cum arata masina lui Forestier , intelege de ce s au speriat vacutele ... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 ramas un pic cu regretul ca n-am venit anu trecut la valenii de munte ma anunt de data asta foarte devreme cu participarea...ORR...va fi ceva misto de care sa povestim un an:2dr, ORR...facem scandal monstru lu' domnu semaca cum ca nu se pricepe sa aleaga vinu si lautarii...:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 @ Gabi - inca o prezenta care ne onoreaza. Va asteptam la start! Ca sa nu credeti ca asteptam asa pasiv mai pun ceva poze mix open/extrem. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Lista echipajelor inscrise pina acum...imi pare rau ca nu pot participa ca si concurent la acest eveniment...dar, promit, o sa-mi dau silinta ca organizateur...sau poate dezorganizateur:grin::grin::grin: ...si, mi-am zis in barba ca , la anul, o sa ma dau la extrem...sa mai apuc sa ma confrunt si eu cu cativa din greii offroadului:grin: 1.open UNVER MUKADDERKISS, KALMAN SUZUKI Samurai 2.open Barbu Dan Pop Dominic Mercedes G 3.extrem CHELOO .. .Mitsubishi Pajero 4.open Jitaru Radu Tudose Adrian Mercedes G 5.open NEAGOE FLORINOPREA OCTAVIAN TOYOTA LC70 6.open Arpad Szasz Jozsef Kovacs mercedesz g 7.extrem Parvulescu Sorin Cocis Laura Suzuki 8.open NICULESCU EMIL NICULESCU LILIYM.PAJERO 9.standard Weselowski Serban Weselowski Ruxandra Nissan Patrol GR 10.open Preisler Robert Preisler Adriana Suzuki 11.open Tomici Stefan Manea Sorin nissan patrol 12.extrem Gafita Andrei Cojocaru TibiRange Rover 13.extrem Radu Florin Bratila Vasile Portocala Mecanica 14.extrem Oprea Andrei Lascu RazvanJeep Wrangler 15.extrem Oprea Bogdan Petzalis Rasty Proto Warrior 16.open Lazarof Zefir Mihu Raul Nissan Patrol 17.open Pinto Pedro. .Mercedes 18.extrem Lozinca Adrian Nistor IoanaToyota 19.open Cernisov Dan Lupu Marius Jeep Wrangler 20.standard Tanase Mihail Tanase Melanie Hamster 21.open Carp Dan Zamfirescu Cornel TOYOTA 22.open Stoian Adrian Stoian Felicia Nissan Editat Septembrie 24, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Mai oameni buni eu m-am inscris pe site de vreo luna unde apar? extrem Kiss Zoltan-Fejer Levente 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 zoli, o sa remediem situatia cat de curand si pe site! ne bucura "indignarea" ta...inseamna ca esti hotarat sa faci o impresie frumoasa:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Domnilor Eu vin 100% la 100%, dar inca nu stiu daca o sa fac 1 aparitia mea la extrem, vreau sa sarbatoresc un an de offroad cu presenta la un extrem, depinde totusi de copilotul pe care inca nu am gasit Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Caut navigator ca sa vina cu mine eventual la Extre. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Traseele pentru Standard sunt aproape gata. Mai lucram la finisaje si surprize ! Traseele vor putea fi parcurse in siguranta cu orice 4x4 (fara daune, fara zgarieturi ). Cei care vin pentru prima data la un asemenea eveniment vor avea o experienta de neuitat .... ceilalti de asemenea ! Pun cateva poze de duminica. Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Rog sa ma treceti si pe mine in lista Robert Zaharia la open, masina Toyota @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Robertz, te rugam sa completezi formularul de inscriere pe www.orr.ro Ne vedem la start ! Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 actualizare la lista echipajelor inscrise: Clasa Pilot, Copilot- Masina 1 extrem Maracineanu Gabi , Maracineanu Traian - Mercedes G 2 extrem TUTUIANU ROBERT, y y 3 extrem Acerni Tonino ,Bondi Nicola - Jeep Wrangler 4 extrem CHELOO . . . -Mitsubishi Pajero 5 extrem Parvulescu Sorin, Cocis Laura -Suzuki 6 extrem Gafita Andrei , Cojocaru Tibi -Range Rover 7 extrem Radu Florin , Bratila Vasile- Portocala Mecanica 8 extrem Oprea Andrei ,Lascu Razvan - Jeep Wrangler 9 extrem Oprea Bogdan , Petzalis Rasty - Proto Warrior 10 extrem Lozinca Adrian, Nistor Ioana- Toyota 1 open UNVER MUKADDER, KISS KALMAN -SUZUKI SAMURAJ 2 open Barbu Dan, Pop Dominic - Mercedes G 3 open Jitaru Radu , Tudose Adrian -Mercedes G 4 open NEAGOE FLORIN, OPREA OCTAVIAN -TOYOTA LC70 5 open Arpad Szasz Jozsef, Kovacs - mercedesz g 6 open NICULESCU EMIL, NICULESCU LILIY- M.PAJERO 7 open Preisler Robert, Preisler Adriana - Suzuki 8 open Tomici Stefan, Manea Sorin- nissan patrol 9 open Lazarof Zefir, Mihu Raul- Nissan Patrol 10 open Pinto Pedro . .- Mercedes 11 open Cernisov Dan, Lupu Marius -Jeep Wrangler 12 open Carp Dan, Zamfirescu Cornel - TOYOTA 70 13 open Stoian Adrian , Stoian Felicia -Nissan 1 standard nelus catalin , nelus iulia - vw T3 syncro 2 standard TUDOROIU DANIEL , CIRAP EDUARD -TOYOTA LANDCRUISER 3 standard Weselowski Serban, Weselowski Ruxandra - Nissan Patrol GR 4 standard Tanase Mihail, Tanase Melanie- Hamster 2 ne vedem la start! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 11. extrem Kiss Zoltan-Fejer Levente FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 30, 2010 Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 11. extrem Kiss Zoltan-Fejer Levente Mersi Zuzule macar tu nu ma uiti , probabil daca nu ma mai enerveaza navigator Cristi Chicop 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 duminica se organizeaza ceva? este loc si pentru vizitatori? se poate incerca traseul de trial si de catre vizitatori? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 duminica se organizeaza ceva? este loc si pentru vizitatori? se poate incerca traseul de trial si de catre vizitatori? Duminica este zi de super speciale (trial) pentru toate clasele! Toata distractia se va tine chiar langa Rezervatia de Zimbri pe malul Buzaului. Deasemenea pentru zilele de Vineri si Sambata vizitatorii, insotitorii, fanii, rudele etc pot ajunge f usor la PS organizate pe traseu. Din pacate nu cred ca exista posibilitatea accesului pe traseul de concurs a altor masini in afara de cele inscrise. Ziua este cam scurta si mai trebuie sa incapa si festivitatile de premiere pentru concurs si trial ... plus ca multa lume are si ceva drum pana acasa. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 stau si ma intreb, da,da...ma intreb ...unde sunt concurentii de la standard , nu numai de la noi dar, de pretutindeni???? Putini dintre cei care au ca hobby acest sport vor sa-si incerce puterile intr-o competitie reala, sa cunoasca oameni mai vechi ...sau foarte vechi:grin:, care se dau pe la extrem sau open??? sa schimbe o impresie la un pahar despre masini preparate, intamplari, legende??? Nu stiu ce sa zic dar pe mine unul m-ar manca rau sa incerc!!! In alta ordine de idei se anunta urmatoarele echipaje la open, hotarate pe performanta: Vitalie Stan (vitalies) si Natalia Marcenko pe Mitsu Pajero precum si participarea echipajului de mare potential cristiblondu' und orlando4x4 (Cristian Badea si Orlando Barboi) tot pe mitsu pajero! Le uram succes si ...sa ne vedem treji la start!!!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Face un an ca ma dau la off road, aici in Tara si dupa ca am stat si m-am gandit mult m-am hotarat sa vinu la extrem. Semaca, trece mie pe lista de extrem Mersi Ne vedem La start Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Nici un Kamikaze inscris? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Cristiblondu si Orly 4x4 sunt Kamikaze Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate