davema Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Ploaie? de ploaie ti-e frica sa ningaaaaaaaaaa:y:y:y:y p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Danutz dragule, traseele au fost parcurse sapatamana trecuta, pe ploaie si un pic de lapovita, de catre mine, cu un Subaru Forester model 2007, neinaltat, nenimic, adica asa cum este facut de mama lui. Daca tu consideri ca Suzuki al tau nu poate ... Lasa-te cuprins de val si vei avea parte de o aventura de neuitat in deplina siguranta atat pentru masina cat si pentru echipaj.:wink: Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Miine facem si plata,,Lucian Munteanu pilot + Ovidiu Colpos copilot , extrem cu IMG-eu under construction speram sa ne vedem si la finish :grin: ca la start ne vedem cu siguranta :banana :h5Va asteptam ! IMG-eul cu power ohne ende :al FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Ptii...ce frumos o sa fie! Imi pare tare rau ca nu am cu ce sa ma dau. Bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Petre am vazut piloti fara copiloti, incearca si tu cala asta, si sa ne vedem in mijloc traseu cu o sticluta de ...ceva Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Petre am vazut piloti fara copiloti, incearca si tu cala asta, si sa ne vedem in mijloc traseu cu o sticluta de ...ceva Dragule, n-o sa ma mai vezi copilot NEVER! Sa stii ca cel mai rau imi pare de momentele cu sticlutele!:grin: Parca ma vad acum un an?!? stand la baza primei urcari si comentand "maiestria" pilotilor si a copilotilor. M-am imbatat dupa o ora de spectacol, dar m-am trezit dupa 30 de minute cand trageam ca disperatul de troliu. Asa ca...sunt prea batran pentru rolul de copilot. Poate de la anul voi reusi sa fiu si eu printre voi. BAFTA MULTA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Ptii...ce frumos o sa fie! Imi pare tare rau ca nu am cu ce sa ma dau. Bafta tuturor! Pierderea e de ambele parti ... asta e, noi sa fim sanatosi! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Am si eu o intrebare referitoare la dotarile din interior: Terratrip si gps. Sunt obligatorii? daca sunt e bine ca le am si daca nu ma descurc cum pot? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 La open nu poti merge pe roadbook fara macar unul dintre cele doua device-uri. Daca se urmeaza regulamentul CNOR, terratripul este pentru a urmari roadbook iar GPSul este pentru a verifica trackul, cat si pentru a putea anunta pozitia in care te afli pierdut, cu masina rupta, si fara sanse sa iesi singur... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Pai gps am. Nu am terratrip si vroiam sa stiu dca pot merge la open in conditiile astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Se recomanda orice tip de rally computer ptr open (inclusiv cele de bicicleta daca poti sa le adaptezi ... s-au vazut destule care chiar merg). O idee ar fi sa mergi impreuna cu alt echipaj care are trip ... sau sa imprumuti de la cineva unul. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 pe ploile care se anunta saptamana asta:grin: ...terratripul este, asa... de fason! si...de cate ori nu am mers cu terratripul defect...sau cati dintre noi n-au mers asa macar o data? @Petre....nostalgic mic... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Pai asa ma alatur unui alt echipaj de la buzau cu trip. Ca suntem destui la open si ne cunoastem. De gps am facut rost. Daca adaptez un pic vorbele Dlui Semaca mai bine bag banii in alte dotari, gen kit recovery si altele pentru noroi. Multam pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutare tuturor, Ceva sfaturi pentru copiloti gasim si noi sau o sa mai primim la breefing. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Pai asa ma alatur unui alt echipaj de la buzau cu trip. Ca suntem destui la open si ne cunoastem. De gps am facut rost. Daca adaptez un pic vorbele Dlui Semaca mai bine bag banii in alte dotari, gen kit recovery si altele pentru noroi. Multam pentru raspunsuri. stiti care e cel mai tare kit de recovery ( singurul care in anumite conditii te poate salva)? telefon cu conexiune la satelit :-)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 salutare si eu m-am bagat la open.ultimul concurs de la covasna am castigat survivor team. sper sa nu castig si anul asta...:) Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Va salut! Cum facem la standard? Dotari obligatorii ale autovehiculelor clasa Standard - cauciucuri maximum profil MT dimensiune maxima 33 Inchs (sau echivalent) daca vremea este ca acum poate se face o exceptie si pot veni cu simex? @forestier mi-a confirmat ca nu adr eu mai "insist" cu intrebarile!!!:grin: multumesc PS celelalte cauciucuri ale masinii sunt General grabber AW:hl p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 stiti care e cel mai tare kit de recovery ( singurul care in anumite conditii te poate salva)? telefon cu conexiune la satelit :-)) In cazul nostru este suficienta orice statie CB, intrucat zona de concurs este acoperita cu ajutorul radioamatorilor ca si anul trecut!:tk FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Buna dimineata, vin si eu cu o intrebare: pentru insotitorii care ar veni simbata seara exista posibilitate sa participe la chef si sa achite consumatia separat? :x Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Va salut! Cum facem la standard? Dotari obligatorii ale autovehiculelor clasa Standard - cauciucuri maximum profil MT dimensiune maxima 33 Inchs (sau echivalent) daca vremea este ca acum poate se face o exceptie si pot veni cu simex? @forestier mi-a confirmat ca nu adr eu mai "insist" cu intrebarile!!!:grin: multumesc PS celelalte cauciucuri ale masinii sunt General grabber AW:hl Regulamentul nu se schimba odata cu conditiile meteorologice. Cei care vin la clasa standard cu anvelope cu profil tip Simex, vor participa in afara concursului, adica: -vor lua startul dupa toti ceilalti concurenti (la fiecare proba, indiferent de clasamentul anterior) -nu vor fi premiati (indiferent de pozitiz din clasament) Asa cum am mai spus, traseele pentru clasa standard sunt facute pentru a fi parcurse in siguranta, de masini dotate conform regulamentului, indiferent de conditiile meteorologice. Pregateste-te de distractie ! :wink: Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Am si eu un lucru neclar - pentru standard trebuie GPS? TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Am si eu un lucru neclar - pentru standard trebuie GPS? Va rog insistent sa cititi regulamentul. GPS-ul este obligatoriu pentru toate clasele (inclusiv cablul pentru descarcarea datelor) Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Salutare tuturor, Ceva sfaturi pentru copiloti gasim si noi sau o sa mai primim la breefing. Multumesc. La breefing o sa primiti sfaturile necesare si se va raspunde la intrebarile pe care veti dori sa le puneti. Se va face breefing separat pentru clasa standard astfel incat sa se parcurga toate subiectele de interes. Stim ca sunteti destui pentru prima data la un concurs si vom incerca sa va pregatim pentru ce o sa fie in traseu. Pe de alta parte, daca o sa le stiti pe toate unde mai e distractia ?:ha: GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Daca aveti nelamuriri in legatura cu GPS-ul pentru clasa standard, va rog sa ma sunati. Ne vedem la start .... la finish .... la petrecere !:y Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Buna dimineata, vin si eu cu o intrebare: pentru insotitorii care ar veni simbata seara exista posibilitate sa participe la chef si sa achite consumatia separat? :x Da, se poate. Va asteptam la distractie ! Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate