Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Revelion in Maramuresul Istoric

Max
 Share

Recommended Posts

In perioada 28 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011 va invitam la un sejur in Maramuresul istoric.

Langa Vadu Izei si Sighetul Marmatiei. Zona deosebit de frumoasa in care traditiile stravechi se pastreaza inca foarte bine.

Conditiile sunt urmatoarele:

- Cazare 5 nopti la pensiunea de 3 flori. Este o pensiune deosebit de frumoasa, camere foarte curate si spatioase fara mirosuri ciudate invechite, bai in fiecare camera, plina de mobilier si alte elemente traditionale si originale.

- Internet, cablu TV

- Incalzire si apa calda permanent.

- Parcare sigura

- Loc de joaca pentru copii

- Loc pentru gratar

- Frigider la dispozitia turistului

- All inclusiv - mancare, bautura cat poate fiecare, toate numai naturale facute in casa (mai putin berea :) ). Taiat de porc - pomana porcului, oua direct de la gaini, lapte direct de la vaci etc...

- Masa de revelion inclusa

- Program artistic original traditional, trupa de ceterasi, teatru artistic popular - Viflaimul, colindatori, etc...

- Plimbari cu sania trasa de cai

- Vizitare de obiective traditionale din zona (o veche cetate dacica, manastiri, biserici, vizionare de obiceiuri traditionale inclusiv in Zona Ieud

- Bineinteles ture de offroad prin zone deosebit de frumoase.

- Alte surprize

Locurile sunt limitate.

Deoarece timpul ne omoara si mai sunt si altii interesati de aceasta locatie excelenta, pana vineri 24 septembrie trebuie sa dam raspuns ferm si sa platim un avans de 40%.

Am verificat personal aceasta locatie si ceea ce se ofera si va garantam ca toti vom pleca multumiti si cu amintiri placute.

A...inca ceva. In data de 29 decembrie cei care vin, vor participa si la actiunea umanitara pe care o pregatim.

Cei interesati sa lase mesaj aici, pe pm sau pe email max@club4x4.ro

Alte detaliil legate de obiective turistice din jurul locatiei:

• 10 km până la frumoasa mănăstire de la Bârsana;

• 12 km până la Muzeul Satului din Sighetu Marmaţiei;

• închisoarea victimelor comunismului Memorialul Durerii, Sighetu Marmaţiei;

• 30 km până la Cimitirul Vesel Săpânţa;

• 5 km de Vâltoarea şi Cazanele de fiert ţuică în stil maramureşean din Vadu Izei;

• 35 km Vişeu de Sus - plimbare cu mocăniţa pe Valea Vaserului;

• 25 km până la biserica veche din lemn de la Ieud construită în anul 1300;

• 18 km până la staţiunea Ocna Sugatag - tratamente anti-reumatice în băi saligne (reumatism);

• 30 km până la pârtia de ski Cavnic. În drum spre pârtiile de ski puteţi vizita Biserica din lemn de la Budeşti, construită în anul 1600, unde se află expusă cămaşa de zale a lui Pintea Viteazu;

• 40 km până la Săcel - atelierul de olărit cu o veche tradiţie

Edited by Max

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Revelion in Maramuresul Istoric

Salut Max. cate locuri de cazare are? oferta este doar pentru club sau pot veni si din afara?

Capacitatea in acest moment este de 24 de locuri. Aproximativ 9-10 sunt deja ocupate.

Mai exista inca 20 de locuri de cazare in camere care nu sunt inca terminate dar daca ne strangem destui, proprietarii vor termina de amenajat si respectivele camere. In cazul acesta vor fi aproximativ 44 de locuri in total.

Ofera este pentru membri forumului si prieteni lor. Idee e ca sa fie posesori de 4x4 pt a putea face traseele impreuna cu noi. Altfel nu ne putem permite un program special pentru cei care nu au masini adecvate si nu ne place sa neglijam pe nimeni.

Facem totusi si o discriminare. Manelistii vor avea viata grea si se vor plictisii. :ha:

Facem totusi si o discriminare. Manelistii vor avea viata grea si se vor plictisii. :ha:

Asta e tare:ha:

O sa avem un consiliu in familie si pana joi dimineata cel tarziu iti spun . Mie imi place, atat locatia cat si idea in sine. Daca si 1/2 e de acord joi o sa si viram cat zici tu.

Edited by ady_petre

...nu ramane Craciunul?:grin:Stiu ca am tras de dine la MMOF :oldptr cheful asta :2drdar era in plan ..Craciunul:al

Din punctul meu de vedere as fi vrut si de Craciun dar multi dintre cei cu care am discutat isi petrec de obicei Craciunul cu familiile.

Am si niste invitati din Germania care tot asa au zis. Ei ajung aici doar in 27 decembrie.

Uffffffffffffff, tare am veni si noi ca tare frumos a fost la MMOF.

Deci data limita pentru avans este vineri...

Nu se poate muta pentru luni? Noi am fi 2 persoane...

Poate se strange iar gasca de la Bucuresti :) (vad ca lui GPScu ii cam sticlesc ochisorii)

:pr1

Zoli, veniti de Craciun? :wink:

Cornelia....eu as venii...dar asta nu inseamna ca tre sa devansati sau sa organizati...mi-e dor de Maramures si tare as vrea sa-l vad in alb...

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

super lunga partia pentru Romania,chiar daca e un pic cam usurica :2dr

Au mai aparut si alte partii in zona. Nu stiu exact cat sunt de grele.

Problema e ca nu stiu daca veti avea timp de ski pt ca sunt multe de facut si de vazut. Se poate daca doriti sa mergeti separat. Daca toata lumea schiaza nu e o problema, mergem toti si tragem o distractie de zile mari pe partie. Pt mine nu e o problema.

Programul e flexibil dar cel mai bine e sa cuprinda pe toata lumea.

PS. Vom face si o vizita la palincie ca sa vedeti cum se face palinca adevarata. Nu stiu cati vor avea chef de ski dupa aceea. :grin::2dr Aviz Razvanuta :x

Foarte bine. Deja am umplut capacitatea de cazare existenta. :h5

Le-am spus proprietarilor sa finalizeze si celelalte noua camere.

In aceste conditii, lista este deschisa.

Presimt ca o sa fie un sfarsit de an excelent. :2dr

salutare!

prezenti si noi cei de la ploiesti!

3 echipaje!:cl

speram ca banii au intrat!

multumim max!

de la mmof vreau sa te cunosc dar nu e tarziu nici acum !:old

am ales sa stam un an cu tine la o palinca!:2dr

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

tare as dori daca se poate sa ne si imbracam!

am o poza in bucovina cand aveam 138 de kg!

deabia m-a incaput costumul !

acum am 115 kg (25pierdute in 2 luni) doar ca sa ma incapa costumul!

[ATTACH]91264[/ATTACH]

[ATTACH]91265[/ATTACH]

[ATTACH]91266[/ATTACH]

[ATTACH]91267[/ATTACH]

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use