ady_petre Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Noi vom ajunge probabil doar marti seara daca nu noaptea, sper sa nu fie o problema, asa ca nu vom fi prezenti la repartizarea pe camere, rugamintea mea ar fi sa ne tineti si noua o camera de 2 persoane.:tk:tk In alta ordine de idei daca mai sunt colegi care trec prin Alba Iulia in drum spre Baia Mare dati un semn . Eu sper ca in jur de ora 14(marti) sa reusesc sa plec din Alba asa ca daca mai sunt intarziati care merg pe acelasi traseu nr meu de tel este 0762 803023 dati un semn si mergem impreuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Nicio veste din MM:cl? :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Nicio veste din MM:cl? :x Cica nu se mai tine.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Cica nu se mai tine.......:ha::ha::ha: Da, Da, DAAAA!!!! Nu se mai tine lumea de ...masa!:ha::ha::ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Credeti ca cineva are timp si chef de scris pe forum? ;-) Ier a fost zi de ski, sanius sa tubing la Cavnic pt toata lumea. Am venit toti consumati ca o baterie dupa trolierile de la Gura Humorului. :-)) Asta nu ne-a impiedicat pe unii ca sa chefuim pana la 4 dimineata. :2dr Azi mergem on vizita prin Ieud, Bogdan Voda si alte localitati. Mergem sa vizitam diverse obiective inclusiv atelieril unui sculptor care face porti si troite. Maine avem tura pe munte dupa care urmeaza noaptea de anul nou cu cheful aferent. Avem si poze foarte faine dat nu am cum sa le postez de aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex22_xxx Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Tinand cont ca si eu sunt in zona,m-ar interesa iesirea programata pentru maine(asta daca nu deranjez).daca se poate un nr de telefon contact. La Multi Ani!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
davema Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric LA MULTI ANI! Tuturor clubangiilor! Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa ajung pana la Azuga la ora 19 ,45! Dupa un drum cu peripetii , in care navigatia mi-a facut feste si ma trimitea la Dej , roata dreapta fata era desfacuta dupa ce un dobitoc de vulcanizator nu mi-a strans suruburile de la roata(era sa ne facem praf la 90 km la ora, noroc ca am opri la timp!!!!! , au tinut de la PLOIESTI la Oncesti doar datorita faptului ca au fost inghetate , iar dupa ce am spalat-o de noroi in 5 km s-au desfacut). Bine ca nu au fost probleme. Despre revelion ce pot sa spun? TALENT!!!! Program incarcat , diversificat, gazdele MAX SI CORNELIA LA MARE INALTIME! Am bagat tobe , sunci, caltabosi ciorbe , carnati piftii ca la balamuc..... Trasee de neuitat , intreceri , surprize..... Primul film este ceva interesant..... rocOv6g2O4I Pentru cei care nu cred sau inteleg: fara sofer la volan si masina este in panta! Nimic trucat!!! se vede ca eset batul de la capita perpendicular pe imagine... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibone Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric La multi ani,tovarasi de forum!!! Acum am ajuns si eu la Ploiesti,mai multe v-a spus @davema despre drumul de intoarcere din MM la Ploiesti,dar despre revelion ce sa va spun,da domne cu adevarat a fost Taaaaaalent in toata regula.Maine voi revenii si eu cu ceva poze si filmulete ca sa vada tot omu ce inseamna talent:ha:. @Max si Cornelia sa va tina Dumnezeu sanatosi sa puteti sa m-ai faceti astfel de evenimente:br:tk Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link to comment Share on other sites More sharing options...
davema Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 (edited) Re: Revelion in Maramuresul Istoric cateva poze! http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/P1050569.jpg http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/P1050570.jpg un filmuletz....jr9pmRFtt_s http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/P1050582.jpg http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/P1050583.jpg Edited January 2, 2011 by davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric A fost un Revelion excelent. Am intalnit si am reintalnit niste oameni minunati cu care am avut o distactie de zile mari. Am mancat, am baut, am cantat, am ras, ne-am dat cu masinile prin noroaie, ne-am intrecut, am schiat, ne-am dat cu sania, copii s-au distrat foarte bine. Ma bucur ca toata lumea s-a simtit foarte bine. Problema e ca nu prea putem scapa de ei. Vor sa organizam asa ceva si de Paste. :grin::uameni Pun si eu niste poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Alte poze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Alte poze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Inca cateva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 (edited) Re: Revelion in Maramuresul Istoric Am uitat ca sa va spun ca omul zilei a fost Davema iar cuvinetele cele mai rostite au fost "Daihatsu" si "Talent" :banana:ha: Castigatorii intrecerilor au fost Zoli de la Cluj la proba de tras spate in spate isi Rudy din Iasi la proba "cine urca mai sus pe panta" Premiile : Cate o sticla de Horinca speciala. :2dr Mai pun si alte poze.... Edited February 13, 2012 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Pe cei care au filme si poze ii rog ca sa faca un DVD si sa mi le trimita cu Fancurier pe adresa Club4x4 Baia Mare , Str. Nicolae Iorga nr.2, tel: 0722744332 cu plata la mine. Voi face un DVD cu toate si il voi trimite tuturor participantilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gelu4x4 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Link la o parte din poze: http://picasaweb.google.com/gbenchea/Maramures?authkey=Gv1sRgCLfkg4nvm8byYA# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Link la o parte din poze: http://picasaweb.google.com/gbenchea/Maramures?authkey=Gv1sRgCLfkg4nvm8byYA# Faine poze. Multumim! :h5 Ceva poze de la urcarea catre cetate nu ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gelu4x4 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Faine poze. Multumim! :h5 Ceva poze de la urcarea catre cetate nu ai? Din pacate nu.. Nu am avut camera cu mine. Sigur a facut Bob ceva poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Sa va fie de bine :x:x ..... ff tare , ati avut distractie maxima :br anul acesta nu lipsesc :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric A fost foarte frumos Revelionul Morosan :grin: Gazdele de nota 10,Max si Cornelia asa cum ne-au obisnuit la mare inaltime si gasca pusa pe distractii,mai ales TALENTATII din Ploiesti :grin::h5 Multumesc tuturor pentru un revelion excelent si La Multi Ani !!! Din pacate eu mi-am uitat aparatul foto la pravalie si nu am poze dar le urmaresc cu interes pe ale voastre. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Am petrecut 5 zile de vis si un revelion de exceptie.Organizare foarte buna,mincare si bautura fara numar,companie excelenta,offroad,ski etc.Un singur lucru ar mai fi trebuit facut,acordarea unui premiu special lui Davema,un show-man desavirsit,n-am ris tot anul cit am ris in 5 zile,un adevarat Taaleeent !Asteptam cu nerabdare Pastele :grin: Pun citeva poze si incerc sa descarc si ceva filmulete. http://picasaweb.google.com/rudy.kelu/RevMM2010?authkey=Gv1sRgCJr-pvqK-qisWg# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gelu4x4 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Actualizare album.. am mai adaugat 30 de poze noi. http://picasaweb.google.com/gbenchea/Maramures?authkey=Gv1sRgCLfkg4nvm8byYA# Multumim mult organizatorilor, a fost un revelion superb!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) Re: Revelion in Maramuresul Istoric Citeva secvente cu urcarea spre cetate XJV4yx9mE2s gPeUx3-idB4 kMT4Is5masc NOrEI-XLWo8 4PVs_IJqz0w Vef-r9lRH9k a-Pq5xGVXAE Edited January 3, 2011 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobita Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Din pacate nu.. Nu am avut camera cu mine. Sigur a facut Bob ceva poze. Am si eu ceva poze, dar mai dureaza putin pina le descarc si le pun pe net, acu is lat in pat cu febra si cu dureri de git, abia gindesc....Pe joi vineri o sa le pun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu adrian Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Un Revelion SUPER TALEEEEENT!!!. gazdele max si cornelia de nota 10! eu deja mi-am lasat bagajele acolo pentru revelionul urmator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts