tibone Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric salutare!:cl @Max maine la pranz o sa fac si eu confirmarea platii.......... Abia astept sa revin la Sighetul Marmatiei dupa 20 de ani:wink: pe atunci un pusti de 14 ani care eram in tote taberele tarii. Oricum mersi de rezervare si sa ne vedem cu bine sanatosi.:y Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric :cl Ce bine iti sta @davema! Ai asa un aer traditional! Cu caciula pe o ureche! :br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric :hlmai incet.....!!!!!Lasati liber pana sambata ceva camere... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Inca 3 camere ocupate. Sop & company 6 persoane:h5:2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric pai i-mi fac curaj...cu confirmare pana sambata.... rezerv si eu 4 camere:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric pai i-mi fac curaj...cu confirmare pana sambata.... rezerv si eu 4 camere:grin: Shit! In cazul asta e cam gata capacitatea de cazare totala. Trebuie sa caut si alte solutii pentru cazare prin apropiere. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric S-a adunat lume faina. O sa iasa un chef de zile mari. Domnul Emil Niculescu, Sop, Tzuky , Nashu Mare fiecare cu "companiile" lor si multi altii. :2dr:2dr:banana Apropo, cei care v-ati inscris, va rog sa imi trimiteti cate un mesaj, email, pm, orice , in care sa imi mai spuneti inca o data exact cate persoane sunt dintre care cati sunt copii si varstele lor. Am notat eu la unii dar dezordonat cum sunt, am incurcat notitele. :grin: E foarte important pentru a putea aloca fiecaruia camera portivita pt a fi cat mai comod. De exemplu, sunt camere cu doua paturi mari sau doua mari si unul mai mic sau alte combinatii. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Salut Max ai pm :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
banu adrian Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric salut! am trimis pm despre grupul nostru! multumim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Am primit si am notat PM-urile de la voi. Vreau sa spun tuturor ca, daca intervin ceva probleme si cineva nu poate sa vina, nu e absolut nici o problema deoarece sunt mai multe persoane in lista de asteptare care doresc ca sa participe.. Deci, nu e nici o problema renuntarea.Se primeste si avansul inapoi. Singura conditie este ca sa va hotarati cat mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Cine mai vine cu schiurile,ca eu le iau cu mine? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric nu s-a retras nimeni?:old NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Cine mai vine cu schiurile,ca eu le iau cu mine? eu le iau ca nu se stie niciodata, sper ca macar in vreo 2 zile sa merg la ski Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric eu le iau ca nu se stie niciodata, sper ca macar in vreo 2 zile sa merg la ski Mergem,zapada sa fie :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Mergem,zapada sa fie :grin: Avem o zapada superba. Sa speram ca tine pana dupa anul nou cel putin. Azi am facut un traseu superb pe dealuri prin zapada proaspata si mare de cel putin o jumatate de metru, in cautare de locatii pt actiunea umanitara. :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi69 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Cum dracu se face ca am vazut acest topic chiar azi.Tare as vrea sa fiu prezent si eu.Sa fie de vina ca am reteta de ochelari de o luna in buzunar si nu i-am facut nici pina acum? Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Deci....inca odata.....NU A RENUNTAT NIMENI??????????????:old NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelia Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Dragilor, Vin cu o stire de ultima ora!!! Avem disponibile 2 camere a 2 locuri fiecare. Din motive de sanatate, 2 dintre familiile ce urmau sa vina au fost nevoite sa renunte la rezervare. Asadar, cei care doresc sa petreaca alaturi de grupul nostru deja format, sunt rugati sa ne anunte. Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gelu4x4 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Dragilor, Vin cu o stire de ultima ora!!! Avem disponibile 2 camere a 2 locuri fiecare. Din motive de sanatate, 2 dintre familiile ce urmau sa vina au fost nevoite sa renunte la rezervare. Asadar, cei care doresc sa petreaca alaturi de grupul nostru deja format, sunt rugati sa ne anunte. Buna, Te rog sa-mi rezervi o camera. Ne-am dorit de mult sa vizitam zona si ar fii o ocazie unica. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Buna, Te rog sa-mi rezervi o camera. Ne-am dorit de mult sa vizitam zona si ar fii o ocazie unica. Mersi! Salut Gelu, Am primit mesajul tau. Te rog sa o suni pe Cornelia la 0749132113 ca sa ii dai detalii si te rog sa virezi avansul in contul : Lupsa Romulus Danut IBAN: RO21 RZBR 0000 0600 0963 2212 Raiffeisen Bank Agentia George Cosbuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Cum dracu se face ca am vazut acest topic chiar azi.Tare as vrea sa fiu prezent si eu.Sa fie de vina ca am reteta de ochelari de o luna in buzunar si nu i-am facut nici pina acum? Acum ai o sansa. Mai e o camera libera. Te bagi? :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi69 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Acum ai o sansa. Mai e o camera libera. Te bagi? :grin: Cu parere de rau dar cele doua camere au aparut libere dupa ce am achitat in alta parte si nu mai pot sa ma retrag. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gelu4x4 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Salut Gelu, Am primit mesajul tau. Te rog sa o suni pe Cornelia la 0749132113 ca sa ii dai detalii si te rog sa virezi avansul in contul : Lupsa Romulus Danut IBAN: RO21 RZBR 0000 0600 0963 2212 Raiffeisen Bank Agentia George Cosbuc Mersi Max. Am facut deja transferul, ai mai multe detalii pe PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Mersi Max. Am facut deja transferul, ai mai multe detalii pe PM. Am notat. Ti-am dat restul detaliilor pe PM. Sa ne vedem cu bine. :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Re: Revelion in Maramuresul Istoric Mai sunt 3 zile pana la intalnirea noastra. Va asteptam in cursul zile de 28 decembrie chiar la pensiunea unde ne vom petrece sfarsitul de an 2010 si inceputul de 2011. :grin: Locatia este: Pensiunea " Sub Cetate la Matei" din localitatea Oncesti, judetul Maramures. http://www.subcetatelamatei.ro/poze/localizare/harta.jpg Venind de la Vadu Izei pe DJ 186, pensiunea se află pe stânga, la 1 km după intrarea în Onceşti, vechea denumire a localităţii fiind "sub cetate", situată în inima Maramureşului Istoric cu atestare documentară încă din sec. al XIII-lea. http://www.subcetatelamatei.ro/poze/galerie/DSC02331.jpg Daca veti ajunge mai devreme decat noi (desi nu cred ca va fi cazul) , nu e nici o problema. Va cazati si va odihniti pana venim noi. Totul e pregatit. Oricum repartizarea in camere va fi facuta impreuna cu toata lumea in functie de ecesitatile fiecaruia. Cei care vin din Bucuresti, pot utiliza foarte bine ruta: Bucuresti - Brasov - Tg. Mures - Reghin - Dej - Baia Mare - Spre Sighetul Maramatiei se poate trece prin pasul Gutin sau prin Cavnic. Inainte de Sighetul Marmatiei este localitatea Vadu Izei de unde se ia la dreapta catre Oncesti. Aproximativ 625 km. Aveti nevoie de aproximativ 9 ore si 45 de minute. http://m1.viamichelin.com/mapsgene/dm/GKxCuBcU41kUiMWmt2GwK-7fOHS_unytyY0t-5VuZNu5rqnbnXo2uybn-eYlNGy1RjYnRGy8tG8MiFeHje4Rkt87OzSWH9xZWKHxRu6xAnxj5tgl0Tt3xfY=wlxTEtRQ1Gdy6zwVxTE3Ud1Vbu1=Al0d53tA0xPt0NNttPu0Nv0xPt1t88CRY2Fy8CM1n9K8CT32FyVCUY1FxVCTYyEEVCSXmD6VCS2_DyVCR2ABZVCQXABVVCPXEB8VCP24AfVCOW_AVVCNWY9fVCMWe9dVC-Wl9GYeLCMN Pentru cei care vin din Craiova: Distanta este de 620 de km. Veti avea nevoie de aproximativ 10 ore pt a ajunge aici. http://m1.viamichelin.com/mapsgene/dm/7BC3l2TIdec2-G2s-tNISmfFarAq_JSuC2dnGzPoT2o0lkiViRjxotViGYSgIAtw-dSi-At2nA2Cz9aBdYy-fn21JuMQB3pRwFoyPBzsaY6-vAP3yOKPrfpwP4yJdxnZ3yd7yoKAAh4=NKXr-7=rLnbVnvI4vrnovI4vrKnvI4vnKonJ44RwFoo3jRJsJo4ARwFpJ4GRwFpJ4CQBDKJ48P75xJ46QM44J42QJ4pJ40QQzpJ4xQQyhJ4vQQyhJ4tQcyZJ4pQJthJ3kQgtZJ3hRBs4ItN44s=Zmm Pentru cei care vin din Iasi ruta optima (cred) este: Iasi - Tg. Frumos - Botosani - Suceava - Campulung Moldovenesc - Prislop - Borsa - Sighetul Marmatiei - Vadu Izei - Oncesti. Aproximativ 427 km. Aveti nevoie de aproximativ 7 ore. Atentie in Pasul Prislop. http://img46.imageshack.us/img46/4773/iasiocesti.jpg Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati pe mine sau pe Cornelia Telefoane: Max: 0753010262 Orange 0722744332 Vodafone Cornelia: 0749132113 Orange 0725446888 Vodafone Trimiteti mesaj daca nu dati de noi. Sa ne vedem cu bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts