Marse Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Sa-mi bag :pt ce emotii am avut... A fost buna rau tuica aia... Hai ca mai am vreo doua poze: http://img576.imageshack.us/img576/3051/fimg4225.jpg Niste domni... http://img340.imageshack.us/img340/9929/fimg4228.jpg Furia rosie... http://img513.imageshack.us/img513/7092/fimg4229.jpg http://img251.imageshack.us/img251/3116/fimg4232.jpg Una din bijuterii http://img543.imageshack.us/img543/3945/fimg4236.jpg Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Chiar sunt curios unde s-au ratacit:ha::ha:. Noroc ca a fost totul uscat si n-au avut probleme prin zona:grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Se pare ca au testat un drum gasit pe harta care nu prea mai era drum si in padure... si au mulinat la greu, si s-au rezemat de brazi si au venit la vale :grin: Dar mai bine ii asteptam pe ei sa ne povesteasca. Din pacate cred ca n-a mai filmat nimeni nimic... din cauza MORCOVULUI. Bine ca au iesit sanatosi la asfalt! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Se pare ca au testat un drum gasit pe harta care nu prea mai era drum si in padure... si au mulinat la greu, si s-au rezemat de brazi si au venit la vale :grin: Dar mai bine ii asteptam pe ei sa ne povesteasca. Din pacate cred ca n-a mai filmat nimeni nimic... din cauza MORCOVULUI. Bine ca au iesit sanatosi la asfalt! Foarte tare. Asteptam sa ne povesteasca omoroka (sau altcineva) ca el ce le mai are cu orientarea in teren si se descurca,dar fiind noapte e mai greu ce-i drept daca nu cunosti zona deloc:grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Si cand ma gandesc ca am fost la un pas sa ma duc cu ei si azi... Ma duceam la toti dracii cu autobuzul meu cu tot :grin: t6ojwJYhjaQ Ce bine era daca nu se umplea cardul la camera Editat Noiembrie 7, 2010 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 cateva stiri la cald. acum am ajuns acasa! traseul de astazi a fost ....... mai bine vor vorbii poate pozele cu toate ca nu cred...toti participantii au fost implicati in a acorda ajutorul:br. mii de scuze !!!!!ca nu au fost masini fara stricaciuni:y in mare... pentru mine totul a fost aproape perfect.:tk multumesc tuturor participantilor si de asemenea RESPECT co-organizatorului DAVEMA:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Va salut!Si eu am ajuns cu bine,dar acum sunt foarte obosit si voi lasa comentariile si pozele pentru maine.:y:wink::h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salut! Multumesc TUTUROR! \atat mai pot scrie acum! Va pun pozele ce le am fara sa le fi faacut nimic dar macar sa vedeti ce a fost ! maine vb! http://picasaweb.google.com/davemaprod/IesireDePomina?authkey=Gv1sRgCOyD7pKakreROA#5536956978590713042 p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Bravo domnilor ! Baietii din Ploiesti au facut toate eforturile ca noi sa ne simtim foarte bine ! Editat Noiembrie 8, 2010 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salutare... .... pozele lui davema sunt super. Mai asteptam si altele, eventual filmulete. Se vede clar ca intreaga iesire a fost marfa rau. Pacat de stricaciuni. @marse ..... bravo man, in sfarsit te-ai lansat la noroi. E misto rau asa .... in haita. Cum s-a comportat autobuzu / fata de mazda ? Felicitari, inca odata foarte misto. Toate cele bune de la Macinicu :cl Editat Noiembrie 8, 2010 de macinici " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Bravo domnule Davema.va distrati fara noi.......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Autobuzul s-a comportat binisor... ca a fost troliat o singura data:grin:. Ce-i drept, nici noroi n-a fost, ca altfel stateam acasa, nu ma duceam sa traga baietii de mine. Pe de alta parte, autobuzul era etalon.... "A trecut Marse? Da. Atunci ii dam inainte ca nu sunt probleme." :grin: Mazda cred ca avea probleme mai mari pentru ca are curul mai lung si ramanea suspendata. @Oan Men Şou - Davema: Io mai vreau pastrama d-aia naspa:y cu tuica veche:2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Numarul de utilizatori activi care vizualizeaza aceasta discutie: 13 (13 membri si 0 vizitatori) Forte, banu adrian, davema, georgei23+, georgem, ladybird, LorD'eko+, macinici, Marcel 4X4, Marse, PYZ, tibone, TractoRila Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Pe de alta parte, autobuzul era etalon.... .... ce pacat ca vinzi Mitsu SWB ......... ca e mult mai practica pe trasee ca astea. Poate te razgandesti ... si atunci distractie ..... Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Pozele sunt faine. Pacat ca v-ati indoit masinile putin. Am si eu o intrebare. Pe unde v-ati ratacit ieri? Ati vrut sa o luati din Tabla Butii spre Lacul Vulturilor sau invers?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Incepem sa revenim la viata! Un traseu care s-a facut teoretic la sprit , seara! Cum sa ajungi din Tabla la Vulturi? Asa ca am plecat lejer pe praf pana sus in tabla de la pensiune! Dupa ce am trecut de cimitir ,pana sa inceapa coborarea am facut dreapta pe singurul drum ce ducea in dreapta! Am mers pe creasta si am urmarit marcajul rosu mijloc alb, margini. Totul ok pana la un moment dat cand semnul o lua printr-un desis de craci , la stanga iar de unde, nu stiu , a aparut un drum la dreapta! Razvan cu Toyota a zis: FRATILOR SE PARE CA INCEPE OFFROAD-UL! Asa a fost! Noroaie cat zidul chinezesc! Sleauri cat China! Cateva masini trec , altele se infunda! Cum sa fac sa descriu sa intelegeti? Primul lucru care l-am facut azi dimineata mi-am luat un PANASONIC BRIDGE! Doar asa as fi putut sa fac poze ok sa vedeti ce a fost! Nu se vad pozele de seara dar a fost cam asa: Sleauri Sleauri care te trageu in mal care avea gresie si faianta puse de colo colo ptr decorarea masinilor. Treceri prin rau cu peretele de abordare la 90 grade si adncime de 1,5m Normal ca aici urma si urcarea aproape in aceleasi cote! Treceri prin poteci de 1,5 maxim( MAXIM am spus!). La aceasta treaba totul era in unghi de 20grade! Treceri cu inclinatii laterale! Traseu prin rau. Cobarare in panta gen SNEC (MASINA DE TOCAT) Unde pui ca in curba era mereu un pom care dadea dungi (Adanci) si multe altele care acum nu stiu sa le descriu! Asta eset in linii mari traseu de ieri seara si noapte! Ne pare rau ca am alertat si ingrijorat pe toata lumea! Dar ptr mine a fost o lectie de off adevarat! Cu oameni adevarati! Multumesc celor care mi-au linistit feciorul! Incerc sa le leg si sa mai postez! Bafta multa! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 @macinici:Mitzu scurt s-a dat oricum :grin:. Dar cum eu nu sunt fan noroi ci mai de graba expeditii, e buna si lunga, nu mai fii invidios ca tu o ai scurta:ha:. P.S. Toata lumea a ras de mine ca o am lunga:h5 @Davema: ai botezat gumele, nu gluma.:grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Toata lumea a ras de mine ca o am lunga .... pai decat lunga si subtire mai bine scurta si groasa :ha: (la sosoni). Hai sa iti fie de bine :h5 @davema: ai talent de povestitor....parca ma uit la un film de groaza.... mai zi.... .... imi pare rau ca nu am prins prima zi, de a doua nu.... ps. pentru o reeditare a traseului (pe lumina) .... un track GPS... gasim. Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 L-ati gresit din start :ha: Voi v-ati dus pe creasta aia spre niste Transee din primul razboi. Teoretic acolo se infunda drumul si mai exista doar traseul de picior spre Lacul Vulturilor. Traseul pe care am fost eu & gasca e cu mult inainte de tabla butii, chiar si de betoanele alea inalte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 foarte biune punctat de dan. sambata seara traseul a fost propus cu specificatiile de rigoare. SE INCEARCA COBORARE TABLA BUTII--- LACUL VULTURILOR.. nu am spus ca se cunoaste acel traseu. pentru acea coborare am avut intotdeauna firul apei in zona:wink: . consider ca ceea ce s-a inamplat a fost o experienta de neuitat pentru toti participantii. intradevar pot spune si fara falsa modestie ca a fost OFF-ROAD nu drumuri forestiere. multumesc tuturor participantilor ca au ascultat de indicatii si nu s-au abatut din traseu. intradevar poate este mult mai bine ca nu au existat fotografii si filmulete deoarece sigur ar fii produs ,,panica,,. nu de alta dar mai vreau participanti la urmatoarele iesiri organizate de mine.:wink: :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 L-ati gresit din start :ha: Voi v-ati dus pe creasta aia spre niste Transee din primul razboi. Teoretic acolo se infunda drumul si mai exista doar traseul de picior spre Lacul Vulturilor. Traseul pe care am fost eu & gasca e cu mult inainte de tabla butii, chiar si de betoanele alea inalte. daca ai fii fost prezent ai fi reusit sa faci diferenta dintre transee si drum marcat. macar ai putin respect pentru participanti si lasa ,,discutiile cu tenta ironica,, multumesc. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 bravo voua !!! felicitari :brpentru iesire si bine ca a-ti scapat " doar " cu masinile putin "sifonate" si siliconate!:uameni Cred ca mai greu a fost pentru cei ramasi acasa si care nu aveau nici o informatie din traseu:old si care la un moment dat (dupa orele 22.00) deja erau foarte panicati cu ceea ce se intampla in traseu neavand nici cel mai mic semn de la voi!:hl Oricum, se pare ca, a fost o expeditie reusita cu de toate pentru toti, si totusi data viitoare mai multe despre traseu ca nu ne jucam de-a "teoria conspiratiei":ha Toate cele bune si la cat mai multe iesuri in natura mirifica ce ne inconjoara!!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 felicitari :brpentru iesire si bine ca a-ti scapat " doar " cu masinile putin "sifonate" si siliconate!:uameni Cred ca mai greu a fost pentru cei ramasi acasa si care nu aveau nici o informatie din traseu:old si care la un moment dat (dupa orele 22.00) deja erau foarte panicati cu ceea ce se intampla in traseu neavand nici cel mai mic semn de la voi!:hl Pana nu adaugam sare si piper la mancare parca nu are gust... Ideea e sa nu scapam solnita in ciorba:grin: Cred ca sigura problema a fost zona fara semnal de telefon. Pentru asta cred ca o reclamatie la cei de la reglementarea telefoniei mobile ar fi binevenita:ha::ha::ha: eu as adauga, Sa traiasca domn` sofer Ca ne-a dus is ne-a plimbat Si nu ne-a accidentat:top Bravo Robert ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 daca ai fii fost prezent ai fi reusit sa faci diferenta dintre transee si drum marcat. macar ai putin respect pentru participanti si lasa ,,discutiile cu tenta ironica,, multumesc. :ha: Hai ca esti tare! crezi ca fac misto cu acele transee?. Ia mai informeaza-te tu de pe google despre primul razboi mondial si mai ales despre granitele din zona aia:wink: . Daca ar fi fost lumina afara le-ai fi vazut putin in stanga "drumeagului". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Pana nu adaugam sare si piper la mancare parca nu are gust... Ideea e sa nu scapam solnita in ciorba:grin: Cred ca sigura problema a fost zona fara semnal de telefon. Pentru asta cred ca o reclamatie la cei de la reglementarea telefoniei mobile ar fi binevenita:ha::ha::ha: eu as adauga, Sa traiasca domn` sofer Ca ne-a dus is ne-a plimbat Si nu ne-a accidentat:top Bravo Robert ! Ehe! Daca asta a fost singura problema "semnalul la telefon" pe viitor nu ne vom mai agita si panica sa ne organizam si sa plecam in cautarea celor rataciti. Copii si sotiile panicate le vom ignora si astfel ierirea va avea doar putina sare. :br ? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate