proof Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 As accepta provocarea, (contra 100 mioare) dar nu am cum sa verific daca o prepari personal, din cauza ca am schimbat acum o saptamana incaltarile la Samurai. In atare situatie:cr:cr:cr Distractie la maxim:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Mie pastrama-n poza nu-mi place. Primesc 100 la gratar?:uameni nesatui...:2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Oameni buni, care e programul pentru sambata ca nu mai e decat maine pana atunci? La cat ne intalnim si unde? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Oameni buni, care e programul pentru sambata ca nu mai e decat maine pana atunci? La cat ne intalnim si unde? La 7.00 in Mc` Otopeni ? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 pentru ploiesteni programul este ; intalnire PECO ROMPETROL BLEJOI ora 7. 30:tk se asteapta max 8.00:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 pentru ploiesteni programul este ; intalnire PECO ROMPETROL BLEJOI ora 7. 30:tk se asteapta max 8.00:wink: Plecarea din Bucuresti 6.30 maxim de la `mecul` din Otopeni https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salut, totusi cred ca ora 7.00 la Mc este ok, plecarea din Blejoi ora 8.00, avem timp sa ajungem. Dar, ne supunem majoritatii. O zi buna. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salut, totusi cred ca ora 7.00 la Mc este ok, plecarea din Blejoi ora 8.00, avem timp sa ajungem. Dar, ne supunem majoritatii. O zi buna. :cl Marcel, oamenii de la Ploiesti asteapta pana la MAXIM 8... Chiar asa sa fim noi ultima roata de la caruta...?:grin::h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 La ora aia, de regula, e liber. Cred. Nu vad cum sa faceti mai mult de 30-40 minute. Cu maxim 90km/h:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Sunt sanse minime sa se aprobe de sefa, dupa-amiaza scot Toyota de la doctor, sunt inca buimac dupa Apuseni, dar tare as vrea sa o testez in astfel de conditii! Am de facut 270km, la o medie orara de 50kmh, masina merge cu maxim 90kmh ... as putea sa ma incadrez daca plec la ora 2 ... Revin cu hotararea finala! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Sunt sanse minime sa se aprobe de sefa, dupa-amiaza scot Toyota de la doctor, sunt inca buimac dupa Apuseni, dar tare as vrea sa o testez in astfel de conditii! Am de facut 270km, la o medie orara de 50kmh, masina merge cu maxim 90kmh ... as putea sa ma incadrez daca plec la ora 2 ... Revin cu hotararea finala! hai ca ar fi tare fain sa poti veni. eu zic ca merita efortul :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Vai ce mor de oftica fiindca nu pot veni. Tre sa merg la o nunta la Ramnicu Sarat. Alta data daca ma primiti cu toata placerea si tot asa optez pt iesire de 2 zile ca sa putem sa ne testam si noi aptitudinile . Aveti mare grija de gaturile voastre. Petrecere frumoasa.:2dr LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salut Adi si celorlati participanti din Buc. eu confirm 6.30 la Mc ptr. linistea noastra. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salut Adi si celorlati participanti din Buc. eu confirm 6.30 la Mc ptr. linistea noastra. :h5 eu si cu yoke ajungem pe la 7 acolo. nu trebuie sa stati dupa noi daca nu ajungem la timp. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 nu uitati aparatele foto:ha: sper sa gasesc si ceva ,,noroi,,:pr1 urasc vremea......se anunta soare... soare... si .....:dr3iar soare Editat Noiembrie 5, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 iar bag motorina de la KazMunaiGazGospodinJenshinaSamaliotCalbasan:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Da , Giorgele , prin cadere ! :ha: De-abia asteeept ! Ma duc sa dau rotile cu Cola sa fie curata masina sa iasa bine in pozeee:ypu . App , Giorgel , in ce zona stai , ca mi-am pus statie si dimineata vreau sa iti dau scularea pe 16 daca ma auzi :grin: Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Prezent la 6.30-6.40 ! Eu zic sa plecam undeva la 7, 7 si ceva, fix ! Adica bem cafeaua la mec:wink: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Prezent si eu :banana......copilot la @Davema :h5 :tk O sa mai iau si o lectie de tehnici offroad!:wink: Editat Noiembrie 5, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 va ultumesc de acum pentru prezenta si sincer am emotii care sper ca ma vor lasa sa dorm:sl1 nu de alta dar este prima iesire de 2 zile organizata de mine si cu un ajutor de mare nadejde DAVEMA care implica multa munca si multa pasiune.:h5 ce vreau sa va reamintesc tuturor chiar daca vremea nu tine cu noi ,,adica este doar soare :dr3,, traseul este unul de dificultate destul de ,,greuta,,! se cere doar bun simt, fara iesiri ,,cawboyesti,, si respectarea intru totul a celor mai in masura sa dea sfaturi.:h5 o alta problema : VA FII DISTRACTIE MAXIMA!!!!:ha::ha::ha: multumesc anticipat si respect :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Daca tot nu e noroi, sa nu uitati tenisii acasa :banana Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Multa bafta maine baieti!!! Sa va intoarceti cu bine, cu "cotelele" intregi si cu MULTE poze si filmari. :2dr:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 :ha::ha:Da , Giorgele , prin cadere ! :ha: De-abia asteeept ! Ma duc sa dau rotile cu Cola sa fie curata masina sa iasa bine in pozeee:ypu . App , Giorgel , in ce zona stai , ca mi-am pus statie si dimineata vreau sa iti dau scularea pe 16 daca ma auzi :grin: :ha::ha: eu stau in berceni omoroka tot bercenar de nadejde:ha::ha: da' tu crezi ca o sa dormi noaptea asta?:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Greu de ajuns din Cta la Ploiesti ... din pacate ... stam acasa! Distractie placuta! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Eu m-am intors primul :hl http://www.strugariu.com/offroad/platforma.jpg :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate