Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

cobrra

Postări Recomandate

Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

As accepta provocarea, (contra 100 mioare) dar nu am cum sa verific daca o prepari personal, din cauza ca am schimbat acum o saptamana incaltarile la Samurai.

In atare situatie:cr:cr:cr

Distractie la maxim:h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Salut,

totusi cred ca ora 7.00 la Mc este ok, plecarea din Blejoi ora 8.00, avem timp sa ajungem.

Dar, ne supunem majoritatii.

O zi buna.

:cl

Marcel, oamenii de la Ploiesti asteapta pana la MAXIM 8... Chiar asa sa fim noi ultima roata de la caruta...?:grin::h5

Link spre comentariu

Sunt sanse minime sa se aprobe de sefa, dupa-amiaza scot Toyota de la doctor, sunt inca buimac dupa Apuseni, dar tare as vrea sa o testez in astfel de conditii!

Am de facut 270km, la o medie orara de 50kmh, masina merge cu maxim 90kmh ... as putea sa ma incadrez daca plec la ora 2 ...

Revin cu hotararea finala!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Sunt sanse minime sa se aprobe de sefa, dupa-amiaza scot Toyota de la doctor, sunt inca buimac dupa Apuseni, dar tare as vrea sa o testez in astfel de conditii!

Am de facut 270km, la o medie orara de 50kmh, masina merge cu maxim 90kmh ... as putea sa ma incadrez daca plec la ora 2 ...

Revin cu hotararea finala!

hai ca ar fi tare fain sa poti veni. eu zic ca merita efortul :h5

Va salut !

Link spre comentariu

Vai ce mor de oftica fiindca nu pot veni. Tre sa merg la o nunta la Ramnicu Sarat. Alta data daca ma primiti cu toata placerea si tot asa optez pt iesire de 2 zile ca sa putem sa ne testam si noi aptitudinile . Aveti mare grija de gaturile voastre. Petrecere frumoasa.:2dr

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Salut Adi si celorlati participanti din Buc.

eu confirm 6.30 la Mc ptr. linistea noastra.

:h5

eu si cu yoke ajungem pe la 7 acolo. nu trebuie sa stati dupa noi daca nu ajungem la timp.

Va salut !

Link spre comentariu

iar bag motorina de la KazMunaiGazGospodinJenshinaSamaliotCalbasan:ha::ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Da , Giorgele , prin cadere ! :ha: De-abia asteeept ! Ma duc sa dau rotile cu Cola sa fie curata masina sa iasa bine in pozeee:ypu . App , Giorgel , in ce zona stai , ca mi-am pus statie si dimineata vreau sa iti dau scularea pe 16 daca ma auzi :grin:

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

va ultumesc de acum pentru prezenta si sincer am emotii care sper ca ma vor lasa sa dorm:sl1 nu de alta dar este prima iesire de 2 zile organizata de mine si cu un ajutor de mare nadejde DAVEMA care implica multa munca si multa pasiune.:h5

ce vreau sa va reamintesc tuturor chiar daca vremea nu tine cu noi ,,adica este doar soare :dr3,, traseul este unul de dificultate destul de ,,greuta,,! se cere doar bun simt, fara iesiri ,,cawboyesti,, si respectarea intru totul a celor mai in masura sa dea sfaturi.:h5

o alta problema : VA FII DISTRACTIE MAXIMA!!!!:ha::ha::ha:

multumesc anticipat si respect :cl

Link spre comentariu

:ha::ha:

Da , Giorgele , prin cadere ! :ha: De-abia asteeept ! Ma duc sa dau rotile cu Cola sa fie curata masina sa iasa bine in pozeee:ypu . App , Giorgel , in ce zona stai , ca mi-am pus statie si dimineata vreau sa iti dau scularea pe 16 daca ma auzi :grin:

:ha::ha:

eu stau in berceni

omoroka tot bercenar de nadejde:ha::ha:

da' tu crezi ca o sa dormi noaptea asta?:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Greu de ajuns din Cta la Ploiesti ... din pacate ... stam acasa! Distractie placuta!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare