Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur GOGANASHU`, ajungem noi si la micile detalii :grin: :h5 Deocamdata sunt preocupat de crearea roll-cage-ului :grin: asa ca marti ne-am apucat sa-l insailam pe masina :ypu , nimic deocamdata nu este definitiv pe Tractozaur, pur si simplu concepem direct pe masina sa ne facem o idee, dupa care mai dam jos din tevi, iar le punem la loc, adaugam unde este nevoie, etc, asa ca va rog sa nu judecati deocamdata cum arata ci in momentul in care va fi produs finit :grin: :h5 ) Ideea ce reiese din aceste poze, este sa vedeti pasii pe care i-am facut eu in a creea ceva :grin: :h5 Deci, dupa cum va spuneam, ne-am apucat de crearea unei parti din roll-cage :bannana Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si am continuat si cu o parte :grin: din cealalta parte :ha: a rollcage-ului :h5 ieri, de dimineata si pana in noapte :gr1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Sa continui povestea :ha: , dupa cum spuneam, am continuat pana in noapte :grin: , iar la sfarsitul zilei ajunsesem cam la nivelul asta :grin: :h5 Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ce greutate estimezi ca au tzevile?.......(la final)........aaaaaaaa si vezi si de protectie la parbriz....adica un cadru pt parbriz...... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Nu stiu sa-ti spun acum..., la sfarsit am sa o cantaresc si o sa stiu exact cat am pus in plus pe ea :h5 Si nu uita fratzioru`..., nu este prima masina pe care o prepar, asa ca "patience my dear, trust me" :grin: si ai sa vezi ce tare o sa iasa :grin: Nu-ti placea Tractozauru` inainte de accident? :grin: Acum o sa fie de 10 ori mai tare! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur e bine ceea ce i faci dar la un momendat conteaza si greutatea........sau poate te gandesti la un 4.2 si nu stim noi? :ha: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :hi Incet, dar sigur se transforma intr-o masina de EXTREM!! Cand termin lucru la Tractozaur te vizitez la Suceava :h5 , ca unul dintre cei mai vechi elevi ai mei are dojo la Radauti si ma tot invita de ceva timp sa predau la el in sala, dar din pacate nu am avut timp si vreau sa fac si un pic de off-road pe meleaguri bucovinene! :grin: :h5 :Gr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Doua poze pentru Huidu, Gainusa, Mistretzu`, Pustiu`, Dezbracatu`, bebelusele, cantelushele, trupa Juke Box, Mircea Badea si toti carcotasii de pe planeta! :ha: :P :happy Siii..., relax, :C chill out :ha: , inca nu am terminat de pus toata tzevaraia de intra la ochiu maro :ha: , a venit puloaia :ha: si m-a oprit din creatie :bannana , aveti putintica rabdare :T :pl Va multumesc din inima ca-mi tineti topicul UP :h5 Keep UP :grin: the good work! :ha: :ha: :ypu :uameni :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur cred ca ultimele poze au lamurit situatia referitaore la fragilitatea RC-ului, abia astept sa vad Tractozaurul Reloaded, spor la lucru intregii echipe Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bravo ...........dar ce facem cu toba ca si pe mine ma incomodeaza? slp .......i-as taia finala......o face zgomot rau oare? :ha: Finala mea era jos. Gogane, cand ai vazut Pajero...eu zic ca nu face zgomot mare...ci doar placut... :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi am mai pus cateva fiare :ha: in plus la roll-cage (si nu am terminat inca de ramforsat definitiv :grin: , mai avem de adaugat cateva mici tzevuste pe ici pe colo, prin partile esentiale :wink: , dar din pacate nu m-am simtit foarte bine azi :sc , prietenii stiu de ce :grin: , asa ca am lasat-o pe zilele urmatoare...) Si uite asa a mai aparut o "tzava", si inca una..., cat mai multe, sa aiba ce sa intre mai bine la ochiu` maro :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si am continuat sa facem "legaturile" :) in pozele ce urmeaza, veti vedea locul unde va sta roata de rezerva..., cand o sa se faca si X-ul de rigoare :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Eu am un principiu :grin: "Din mare faci mic, invers..., mai greu!" :ha: O tai si pe urma nu mai am cum sa o fac la loc..., plus ca nu vad cu ce m-ar ajuta atat de mult in teren, reduc intradevar din greutate, daca chiar o fac gen pick-up si o mai si scurtez, dar daca o tai si ii pun hard-top, spre exemplu, n-am facut mare lucru..., plus ca odata taiat am mai putin loc in portbagaj :ha: pentru cate acareturi car eu de obicei si bullbar poate sa-ti confirme ca eram in varf de munte si daca nu aveam eu in portbagajul meu ala mare :grin: niste mici chestiutze, dormeam in seara aia acolo..., sau cel putin masinile :ha: :h5 Deh..., avantaje si dezavantaje, ca de obicei! :grin: :h5 S-a continuat cu cateva modificari :grin: din "afturi" in sudura permanenta :h5 , datorita faptului ca deja era tarziu si nu am mai avut chef (a se citi o mini hidronefroza :wink: ) de creatie :ha: Repet, NU S-A TERMINAT :grin: , mai am de adaugat cateva bucatele de teava :ypu Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractozaure........ai incercat sa deschizi usile? :ha: ........tine o tot asha si eu sunt curios ce o sa iasa..... :h5 p.s..aaaaaaaa era sa uit.....vopseste roll cage ul roz :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur GOGANASHU, scuze de raspunsul intarziat... :sr , dar am fost prins cu "mineritul" :wink: stii tu la ce ma refer..., sunt "carierist" de meserie! :happy Usile se deschid :ypu , am verificat si nu am uitat paracioasa mica, pink, pink, pink :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si acum sa va mai povestesc un pic despre Tractozaur :grin: Am dat rollcage-ul jos si l-am luat la bibilit :grin: impreuna cu noul mester, Marcel, care a preluat lucrarea per total (adica se va ocupa nu numai de construire, ci si de vopsire, etc, etc) din acest punct si o va duce pana la capat, din motiv ca cel care a inceput-o, Cristi, trebuie sa termine Gazromu`, si nu se putea imparti in doua :wi :ha: Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am revenit cu o poza proaspata :grin: si cu craci-n jos..., :ha: si cu una cu taieturile "a la GOGANU" :grin: :h5 ... p.s..aaaaaaaa era sa uit.....vopseste roll cage ul roz :ha: Aaaaaaaaaaaah, era sa uit :grin: ,si o poza cu dedicatie pentru fratele GOGANASHU... :ha: ,e buna nuanta asta de roz? :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Roz :ha: devine si mai vizibil in trafic. :ooo ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vorba celor de la Aerosmith :grin: :"Pink is my favourite colour..." :ha: :ha: Azi de dimineata s-a facut si X-ul unde o sa stea roata de rezerva si s-a continuat lucru la masca fata :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa-amiaza s-a lucrat in continuare la masca fata (trebuie sa-i redam cat de cat o forma de Nissan Patrol :ha: ) si s-a polizat ce era de polizat :grin: si s-a inceput pregatirea pentru vopsire, respectiv chituirea roll-cage-ului :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si incet, incet, am ajuns si la triunghiurile metalice de ranforsare... :ypu si am pus si suportul de prindere a rotii de rezerva :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am revenit cu mare placere pe forum, dupa mai mult de o saptamana :ypu timp in care am fost plecat sa conduc un stagiu de antrenament in Italia :grin:, dar lucrarile au continuat :grin: , rollcage-ul fiind in acest moment gata :ypu , dar cum am ajuns destul de tarziu astazi de la aeroport, am avut cum sa fac doar cateva poze la lumina lunii :grin: :h5 ..., asa ca maine revin cu fotografii facute la lumina soarelui :ha: Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vorba celor de la Aerosmith :"Pink is my favourite colour..." @tractozaure.......chiar nu remarcasem poza cu nuante ROZ :ha: :ha: BRE matale nu esti sanatos :h5 .....deja vad ca unii sunt invidiosi.....(@worldscape) :ha: P.S....interesanta grila fata sunt curios cum o arata la finalizare :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am revenit cu fotografiile cu pricina :grin: , cu amicu` polonez din revista Off-Road PL (ca sa nu-mi aud vorbe pe urma, traduc :ha: PL inseamna Poland, OK? :P ) Magazyn 4x4 Revista am primit-o in 2007 din Polonia, cand am si vrut sa ma apuc sa fac rollcage-ul, dar dupa cum stiti si voi :grin: si sunt convins ca vi se intampla si voua :grin: , zici ca te apuci de o treaba maine, maine zici ca o faci poimaine, s.a.m.d. :ha: Asa ca dupa doi ani de zile, acum a fost sa fie sa-i vina randu`, ca deh, vorba aia :grin: , "orice sut in cur inseamna un pas inainte" :wink: si am hotarat ca "nu lasa pe maine ce poti sa faci azi" :wink: asa ca m-am decis sa-l fac, dupa instructiunile unuia care a facut deja acest lucru... :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am promis ca revin cu fotografii facute "la lumina zilei :h5 Am vopsit si capota, am facut prinderi pe laterale direct de sasiu in caz ca am nevoie vreodata sa o asigur din lateral si s-au pus capacele la taieturile "a la GOGANU" :grin: Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate