Tractozaur Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur victorr, ma bucur ca am reusit sa mai "imbolnavesc" pe cineva, chiar si atat de mic, cu minunatul virus OFF-ROAD! :ha: :ha: :h5 Banuiesc ca te referi la urmatoarele filmulete :banana :banana :tk :tk :ha: :ha: :h5 lpKMfLZ1V_o siiKZHl9eW8 P7IfZq6JLe4 Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Poze "proaspete" cu Tractozauru`! :grin: :h5 Ignorati data, e SF, "Back to the future"! :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur "Vine, vine priiiimavara, Se asterne-n tooooata tara, BF Goodrich pe Neassan, Hai sa le lasam vreun an. La, la, la, la, la, la, la, laaaaaaaa..." :ha: :ha: :ha: Si uite asa a venit si primavara si l-am incaltat pe Neassan, Patrolu` nevesti-mi :wink: , dragul de el, cu pantofi de sport, de vara, BF-uri, ca destul a purtat cizme de iarna Discoverer Cooper-e M+S :ha: :ha: Pun doua poze ca trebuie sa merg sa ma culc, maine trebuie sa fiu fresh ca organizez impreuna cu Off-Road Runners Team, intalnirea "haiduceasca" - Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare! :ha: :h5 si trebuie sa fiu in forma, sa nu ma prinda bullbar pe picior gresit :P :ha: :ha: :h5 Revin cu fotografii... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am zis ca revin cu fotografii..., ma tin de cuvant! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Mai deunazi :grin: am fost vizitat de fratele Hary de la Craiova (mitran hary) zis si Hary PotentMan :ha: , venit la Bucuresti cu fetita lui Rebeca la operatie, operatie ce a descurs bine si acum putem rasufla cu toti usurati :h5 Cum era olteanu` prin Bucale, s-a vazut cu subsemnatu`, Off-Road Runner si cu Yonutz, cu acest prilej vizitand si Marele Tractozaur :grin: :ha: :happy Ii transmit multa sanatate inca odata Rebecai si sa auzim numai de bine! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARY Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Fratii mei va multumesc ca a-ti fost alaturi de mine intr-o situatie nu tocmai placuta dar astai viata sper ca DUMNEZEU sa fie alaturi de mine ,familia mea si cei dragi mie CU RESPECT HARY :h5 :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel66 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur sa de a DUMNEZEU sa fie bine fetitei lui Hary sintem in asentimentul lui .cit despre tractozaur mi a spus ca i a placut ,fapt c are ma face sa l pun aici si pe fratele lui daca mi permiteti.din tg jiu,care abia asteapta sa se intilneasca cu el . Cu respect dan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dane, sigur se intalnesc Patroalele noastre odata si-odata si dupa cum presimt eu, o sa fi membru marcant in Targu Jiu al Off-Road Runners Team :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel66 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur facem o gasca mare ,ieri m am intilnit cu Hary ,vine si el ,apropo te rog un stiker ca al lui i mi dai si mie, sa fie intr un ceas bun.multumesc ! abia astept sa intru in aceasta magnifica echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pai daca voi va combinati Tancozaurul o sa va naseaca oleaca ... :ha: Berea e pregatita pe bullbarul rece ca gheata ... am mai baut si noi din ea dar e destula ptr toti...! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa ce am vazut in repetate randuri ca 35-urile mele imi indoiau aripile la incrucisari "grave" :grin: de punti sau la salturi periculoase :ha: :ha: :ha: 692A36O2_0k azi am decis sa pun flexu` pe ele!!! :ha: :h5 Asa ca impreuna cu un foarte bun prieten, pe nume Dan ( :tk :tk :tk ), ne-am apucat de treaba si am usurat Tractozauru` de vreo 5 cm de la fiecare aripa in parte :ha: :ha: si uite asa au intrat aripile Tractozaurului la apa (la apa au mai intrat ele in repetate randuri, dar fara aroma de flex :ha: nu au vrut sa se scurteze de la sine de nici o culoare :ha: :ha: ) Urmeaza ca maine sa finalizam lucrarea in cele mai mici detalii, e musai :grin: ca duminica Off-Road Runners Team organizeaza o iesire prieteneasca cu toti membrii echipei si nu se poate ca tocmai Tractozauru` sa nu fie prezent la actiune :h5 , asa ca pana atunci hai sa vedem niste poze cu operatiunea "Ciomu" :ha: :ha: :happy Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si a venit randul si aripilor de pe spate :ha: :ha: ... de fapt acum mi-am dat seama ca am inversat pozele :ha: :ha: mai intai am taiat aripile de pe spate si pe urma am trecut la cele de pe fata :banana :bannana :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi am continuat impreuna cu Dan :h5 operatiunea "Ciomu" :ha: si parca nu era de ajuns :ha: am mai taiat "un pic din aripile fata :ha: :ha: :ha: ...adica inca "un pic mai mult" de cei 5 cm :grin: pe care-i taiasem deja... :banana :bannana :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa care ne-am apucat sa prindem contraaripile de plastic cu popnituri (o sa vedeti maine, adica de fapt azi, sambata, pozele cu ce a iesit in final, ca mai avem un pic de lucru la aripile spate)... Va pun sa vedeti si acaretu` lui Dan (ca si asta e off-roader, pacat :grin: ca nu-l scot din americanele lui :ha: :ha: :ha: , da` o sa vedeti ca Exploreru` lui are un pic de influenta de Tractozaur :wink: :ypu :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cristi, ce mai urmeaza? Un bizon impaiat lipit cu superglue pe bullbar si vreo 15 cutii de conserve legate de bara spate? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. mitran hary Hary, m-a intristat foarte tare :sr povestea Rebecai... Sper ca acum ii este mai bine si ca veti reusi sa treceti cu bine si peste aceasta cumpana... Tinem legatura! :h5 Pt. Yonutz Nici chiar atat de "drastic"... :grin: Da` cred ca o colivie d`aia :grin: , rollcage deh :grin: , o sa capete cat de curand, ca tot incerc de vreo 2 ani sa-i fac unu`... :ha: Si dupa cum va spuneam, am mai avut un pic de lucru la aripile din spate... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si intr-un final, Tractozauru` arata cam asa :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ...........da..... credeam ca mai bine nu se poate, dar m-am inselat...... :bravo Frate tractozaure sper ca intr-o buna zi si animalutzul meu sa arate aproape ca al tau...... p.s.....eu am taiat din GOGANOZAUR un pic mai mult :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si intr-un final, Tractozauru` arata cam asa :grin: :h5 Bine de tot arata, Domnu Cristi. :1 ...l-ai mai usurat de niste kile... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. GOGANU Repede ai taiat tu "un pic mai mult..." slp :ha: Lasa ca ne mai intalnim noi :grin: :ha: Pt. yo2bt Si intentionez sa-i mai dau jos cateva kile cand o sa cumpar plasma pentru troliu. :grin: :h5 Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :hi Incet, dar sigur se transforma intr-o masina de EXTREM!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Apropo, ce ti-e si cu genele astea, deocamdata 3 poze cu cea mare, ca cea mica are doar un an jumate si nu stie..., INCA :ypu Pe 12 ianuarie va scriam ce este scris mai sus intr-un post viewtopic.php?f=4&t=5799&start=30 Revin cu niste poze haioase acum cu cea mica si una si cu cea mare, mangaind duios :grin: Tractozauru` de care mare drag au amandoua! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cristi , Rotile alea cresc in functie de fetele tale??.....vezi ca fetitele cresc din ce in ce mai mari....conformeaza-ti papuci tractozaurului :bravo P.S. sa iti traiasca si sa creasca mari , si fetitele si baietelul tau (tractozaurul) Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ...sa ne luam un Nissan Patrol GR Y61, dar cu promisiunea solemna ca nu-i facem nici o modificare, adica il lasam de strada si nu-l chinuim pe saracu` Neassan, da` v-am mai spus, de strada, de strada, da` un pic prin zapada macar sa nu-l bag :grin: Ah, si apropo, nu-i fac nici o modificare off-road, conform intelegerii, da` i-am luat un set de BF Goodrich All Terrain, se pune??? :ha: :ypu Dupa cum va spuneam intr-un post mai vechi, Neassanu` o fi el de strada, d`oras :grin: , nemodificat, da` m-am decis sa-l incalt totusi cu un set de MT-uri de la Interco (adica aia care fac Super Swamper si Boggere) si uite asa am trecut incet-incet :grin: si cu Neassanu`de la 31" la 33"-uri, sa nu mai fie asa de gelos pe Tractozaur care are 35"-uri :grin: :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 11, 2009 Author Share Posted July 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa cum probabil ati aflat multi dintre voi, Tractozauru` a fost grav avariat... :sr Am sa va tin la curent cu evolutia lui de Phoenix :grin: , manca-l-ar tata de Patrolozaur! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts