Yonutz Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cristi frate, ce sa zic, circulau asa niste zvonuri prin aer, ...pune sake-ul la rece si scoate jumarile de la naftalina! E timpul sa-ti fac o vizita de lucru sa vaza si ochiu meu minunea! Cred pe scaune inca mai are parul lui Dej ... E un vis frumos pe care ti l-ai indeplinit! :1 :bravo Ma uitam la semnatura ta si gandeam si eu asa ca dupa cateshva sticle de vin ... si-o fi trecut tractozauru' pe gaz???? Acu se edificara si ochiu meu! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur f fumos pare intradevar f original si intro star f buna (nu indoit si nu ruginit) am o usoara strangere de inima cu semnalizarile din fata care nu cred ca sunt originale, ale mele (din 62) cunt conice si mai apoi au fost dreptunghiulare dar mai mari si putin altfel...detalii oricum sfaturi... punte TV pe fata (care e identica cu cea de M dar e diferentialul pe partea dreapta) cutie de ARO sau TV cu reductor modificari acceptate de cei de la RETROCLUB daca vrei diferenial blocant pe spate...vorbim si despre el cu timpul pana atunci.. sa ne zici ce motor are sa stim si noi ps cum stai la volan???? :grin: :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. Yonutz Yonutze, ti-e clar ca e timpul sa ma vizitezi si apropo, chiar am adus in noiembrie din Japonia un sake bun :x Pt. soimu` E de belea statul la volan :ha: , dar senzatia este unica! Ai dreptate, este in stare buna, nu indoit, nu ruginit, iti voi explica mai jos de ce. Intradevar, semnalizarea nu este originala, nu am decat un semnalizator d`ala mic si rotund original, astept sa apara si al doilea de pe undeva :grin: Dar mai bine hai sa va povestesc un pic despre Gazrom ( deh, ca asa l-am botezat Gazrom, adica exact ceea ce a fost initial IMS-ul, un fel de Gaz romanesc , mi s-a parut interesanta analogia Gazprom-Gazrom, ca ce tie si cu rusii astia :F )... L-am luat de la un batranel simpatic de 80 de ani, care il avea din anul in care s-a nascut el (M-ul, ca dansul era nascut prin 1929 :grin: ), mai precis anul 1964, facand parte din prima generatie de M461! Initial dansul a cerut 2000 euro, dar m-am tinut de capu` omului si l-am convins in cele din urma sa mi-l lase cu tot cu multiple piese de schimb :grin: ( n-are rost sa le enumar aici) precum si un motor si o cutie de viteze la pretul de 1200 euro, adica 5000 RON (noroc cu cresterea asta a ieuroiului pentru ca mosu` mi-a cerut in lei si eu aveam euro pregatiti :grin: ). Oricum l-am simtit ca s-a despartit destul de greu de masina, cred ca era un fel de membru al familiei :sr . I-am promis ca o sa am grija mare de el si ca o sa-l vizitez dupa ce-l restaurez :) ca sa-l vada ca atunci cand l-a cumparat (sau poate chiar mai bine, cine stie? :wink: ). Masina a fost tinuta in garajul omului de la origini si pana in prezent (garaj incalzit :wink: , fitze, ce mai :grin: ). Batranu` si-a cumparat initial, din cate am inteles eu, un IMS 57 pe care l-a tinut pana in 1963, dupa care in 1964 a cumparat Gazromu`. Motorul este original M 207 B, 2512 cc, benzinar, :fh of course! Hai ca am mai descarcat niste poze, o sa revin si cu altele de la RAR si o sa continui cu povestirea... Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Nu l-ai intrebat pe batran daca a fost pasionat de off , sau de 4x4 ? Ca are un istoric interesant . :ha: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Nu l-ai intrebat pe batran daca a fost pasionat de off , sau de 4x4 ? Ca are un istoric interesant . :ha: :h5 Pe vremea aia in Romania ii interesau mai mult cati saci de cartofi intra in bena decat offroadul! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur eu zic ca ar trebui sa faci un topic separat pt M, o sa fie mai multe de discutat depre el chiar daca nu imediat, dar o sa te apuci la un moment dat sa faci cate ceva la el...si o sa intrebi si o sa pui alte poze...etc ps nici bara fata nu e originala forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. Clauho Cred ca notiunea de off-road nu exista in acele vremuri in acceptiunea actuala. Stiu de ce era in schimb pasionat de 4x4: Pentru ca a fost vanator toata viata si a avut nevoie de o masina care sa-l duca pe coclauri si apropo, ca fapt divers, cu o saptamana inainte sa vanda M-ul, si-a vandut si pusca de vanatoare! :jp1 Pt. soimu` Am sa fac cu siguranta un topic nou in momentul in care o sa ma apuc de M (astept sa se mai incalzeasca un pic ca nu am garaj acoperit) si bineinteles ca o sa apelez la "sfatul batranilor". :grin: Stiu ca bara nu este de M ci de Aro 240 sau suratele, o am si pe cea originala de la mosu`, da` omu` o schimbase ca deh era mai moderna in vremurile ale de la noul Aro :wink: :ha: Aceleasi problema o am si cu bordu` care este tot de Aro 240 si acum caut bord de M! Am fost la RAR..., super tare, pe langa faptul ca batea vantu` p`acolo (cica de la criza), am fost placut impresionat sa constat inca odata, pasiunea ce exista in toti romanii, vizavi de M! S-au strans toti pe langa masina, comentari, povesti, nebunie ce mai! :grin: Cu totii erau incantati sa stea in preajma ei, unii mai tineri s-au urcat in ea sa vada cum e, dementa... :h5 Hai ca dau si cu neste poze... Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Probabil cel mai frumos si original M pastrat,fara origine militara in el.(adica provenit de la armata). Bravo, sa-l stapanesti sanatos si sa-l faci ca scos din fabrica. Bravo si batranelului ca a pastrat asa o masina. ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marele Alb Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Tocmai eu nu am apucat sa vad batranelu` (ma refeream la M :ha: ). Hai nu te mai lasa asteptat cu pozele alea ca vreau sa vad si eu mai in amanunt pe ce ai dat banii :grin: Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi m-am apucat Cristache impreuna cu un alt pasionat de "vechituri" :grin: pe care-l cunosti destul de bine :grin: , domnul Voicu (Fritz, deh, pentru prieteni :grin: ) la bibilit pe la motor..., fise, bujii, curatat carburator, etc si dai, si lupta, si in final a iesit treaba buna. :h5 Nu m-am apucat inca sa o restaurez ca e inca frig, astept vreme mai frumoasa si ne apucam de demontat, vopsit si altele, si oricum i-am zis lu` soimu` ca atunci cand ma apuc, deschid un topic nou la sectiunea ARO. :hi Acum, incet-incet, adun diverse, mai o oglinda, un semnal, un far, etc. Va tin la curent cu activitatile desfasurate cu Neassan, Gazromu` si cu Tractozauru` evident! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cateva poze cu Tractozauru` de la ultima iesire viewtopic.php?f=38&t=6440&start=120 Uitasem vaslele acasa :ha: Enjoy! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Inca sunt in asteptarea unei perechi de vasle :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Mai practice decat vaslele cred ca este un catarg cu panze orientate contra vantului... sa te mai struneasca din nebuniile pe care le faci! La mai mare domnu'! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Yonutze, pai daca acolo avea nevoie de vasle si catarg cu panze, aici sigur necesita niste senile :ca :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Bineinteles, inca odata multumiri din inima de poze lui watcher, maestru de fotografie emerit (cel care a facut poza de mai jos) si lui judge (caruia i-am multumit dupa cum vedeti scotandu-l din apa) si Mikka, a lui priceputa soata in arta fotografiatului :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Fac publica prin poza de mai jos, emblema reprezentativa a echipei Off-Road Runners Team :grin: Rog sa se respecte regulile internationale referitoare la copyright in privinta aceastei emblema si trebuie tratata ca un trade mark. Normal ca nimeni nu inventeaza acum roata dar, incercati sa fiti intotdeauna originali! Va multumesc! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am gasit un mic filmuletz de asta vara din padurea Baneasa cu Tractozauru`. Enjoy! :grin: Eb3QdXNT_k0 Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 12, 2009 Author Share Posted February 12, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :tk :tk :tk Mai am unul recent... :h5 sW7PVQlBPlU Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Mi se pare mie sau campurile ale sunt un loc pe care il stiu? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. Yonutz Da, frate, alea sunt campurile pe care am alergat :grin: dupa ce s-au cautat dintii lui Sinan, am denumit-o Sarja de la Calugareni :ha: ca am mers ca turbatii cu 100 la ora pe campul ala inghetat, pe care si eu si bullbar era sa ne rasturnam :happy In filmuletu de mai sus aveam cam 80 la ora, da` ia de vezi filmuletu` de atunci (d`abia acum m-am prins cum e cu post-atu` pe youtube :ha: ) in care merg cu 100 la ora si se vede clar cand era sa ne rasturnam, noroc ca ma pricep si mai stiu un pic de soferie d`asta off-road :tk :tk :grin: si am reusit sa o redresez la timp :grin: Grinch-u` era in dreapta mea, copilot deh, si era alb ca varu` dupa faza :grin: si-l dupa ce m-am oprit, il intreb: "Ti-a placut driftu`? :grin: La care el " NU, CA ESTI NEBUN LA CAP, PUTEAI SA NE OMORI SIIIIIIIII, SI NU E NICI NOROI!!! :ha: :ha: :ha: Pai de unde noroi ca erau -12 grade afara, era inghetat si rahatu` lui Sinan, cu tot cu Sinan si toata sleahta de otomani :ha: :ha: W-2GmaNLqi4 Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 15, 2009 Author Share Posted February 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Deci, Yonutzu, "autografele pe masini" se dau in felul urmator :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Semet si iute ca un taur Tu te-ai urcat pe Tractozaur Ca sa vorbesti lumii intregi Calea cea dreapta s-o alegi Mimand cu mainile in vant Pe unde o sa-ti iei avant Si lumea te-asculta de zor Cum o sa treci raurile-n zbor Cu zambetul cela de zana Pe la sfarsit de saptamana! Na bre si una sa-ti mearga la lingurica, sa nu zici ca ai prestat degeaba! Da' cand te-a scos Bullbar din kkt a doua oara ... :ha: iti mai amintenti, nu? :ha: :ha: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Multumesc :tk :tk Yonutzu de poezie :h5 Am sa le-o dau elevilor sa o invete :ha: :ha: Ma fac ca nu aud ce ai zis despre bullbar... :ang2 :3 :hm Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur offroadrunnere'...vezi ca lumea ceteste de zor la topicu' cu senseiu' ala nou...bullbar, mi se pare...nu-s daca e cazu' sa mai pui filme vechi, de arhiva, d'asta vara...nu se mai uita lumea....toti se uita la alea, a lu' regizoru' ala, cu succes...la box office :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest victorr Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur TRACTOZAURE mai ai un fan..fiul meu a vazut filmuletul cu dealu-n scari si seara cind merge la culcare vine la calc si incepe jipu...jipu...tati jipuu.la 2 ani toate is jipuuuri pentru el. :h5 :bravo si la mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts