Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Istoria Tractozaurului

Tractozaur
 Share

Recommended Posts

Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Ieri am inceput sa lucrez la Tractozaur :grin: :h5

Am inceput sa demontez ce era in plus :ha: si acum arata cam asa :$ :ap

Nu am sa va dezvalui ce modificari am sa-i fac :grin: , va voi tine in suspans :ha: , tot ce pot sa va spun este ca nu va mai arata ca inainte :grin: :h5

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hm, si nenea ala din poza flexuieste asa ... fara aparatoare ... fara ochelari ... fara ... Ia slp fai instructaj de protectia muncii si apoi asmute-l la treaba. Nu e de joaca. A, spor la treaba.

ps: nu pui niste poze explicite cu filtrul de aer? Nu vad cum e intrarea. Am vazut o solutie ingenioasa. Nu zic ca a ta nu e buna, pina nu le compar.

I Have No Idea What You Are Talking About

Marcel, tin sa-ti multumesc public, din toata inima, pentru ajutorul pe care mi-l acorzi in reconstruirea Tractozaurului :h5

Am sa pun cateva poze cu legatura dintre snorkel si filtrul de aer :h5 si..., am sa-i fac si instructajul lui Cristi (e omu` care-mi face si IMSu` :wink: ), ca in curand o sa aiba de taiat cu flexu` ala mare :ha: si nu vreau sa-l vad ca in reclama aia la pufuleti :ha: :ha: :happy

Cristi, iti dau un sfat. Nu mai fa bullbarul ala cu coturi sudate. Ai vazut cum se rupe pe la imbinari.

Foloseste teava indoita.

Pt. Max

Nu prea o sa mai aiba bullbar :grin: , adica o sa aiba ceva asemanator, incorporat... :ha: surpriza, nu mai spun mai mult! :h5

Edited by Tractozaur

Am primit de la Marcel (srevni) :tk :tk :tk capota, vascocuplu, elicea, difuzorul de aer... :h5

Edited by Tractozaur

ps: nu pui niste poze explicite cu filtrul de aer? Nu vad cum e intrarea. Am vazut o solutie ingenioasa. Nu zic ca a ta nu e buna, pina nu le compar.

Pun si poze explicite cu snorkelu`, da` acum partea din interior am demontat-o, asa ca am sa fac in momentul in care o sa-l montez la loc! :h5

Si in sfarsit a venit si ziua in care am vazut capota aia contorsionata data jos si pusa cea de la srevni :grin: :ypu si s-a lucrat cu "calculatorul" :grin: un pic si la indreptarea contraaripilor si aripilor :h5

P.S. "Calculatorul" :ha: , cum ii spune Andy :h5 e ciocanul ala mare..., pentru ca stie sa calculeze toate unghiurile. :ha: :ha: :ha:

24072009717.jpg.c7e66255e2ba0b89700e531684175828.jpg

S-a dat jos vascocuplu` ca era stramb rau :grin: si s-a montat cel de la Marcel. :grin: :h5

SANY2598.JPG.56070a969ea9b66945cf8ca33d5efd37.JPG

SANY2599.JPG.f67d316b01bfbd504141a71279532750.JPG

Si la sfasitul zilei, m-am dat jos din pat :ha: , sa fac o poza cu vajnicul Tractozaur :grin: , care arata asa! :ypu

Edited by Tractozaur

hihihi, ce capota ... verde ai :ha: :ha: :ha: Imagineaza-ti tot patrolul culoarea aia. Si cind ma gindesc ca eu am ales-o din catalog ... si nu aveam nimic la bord ... ma mir cum 'reaku de ma mai lasa astia liber pe strada :ha:

Bafta mare la lucrare!

si cand ma gandesc ca am usile pe spate ...de la aceeasi masina...aceeasi culoare....mi-e teama sa nu i se faca dor capotei de suratele ei si sa vrea vreo imbratisare... :p :ha: :T :hi :grin: :ha: :p

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

hihihi, ar fi prima masina care-si vede fundul fara sa se uite in oglinda :ha: :ha: :ha:

Recomand montarea unor magneti de locomotiva cu aceiasi polaritate spre exterior. Vorba aia, paza buna, trece primejdia rea!

Marcele, e clar, esti tzaka :ha: :ha: :h5 M-am tot gandit, sa gasesc o solutie sa-i impac pe toti :ha: (mai putin pe obsedatu` ala de GOGANASHU, auzi paracioasa mica :grin: , vrea cu roz :t1 :sm :ha:) si ma gandeam sa-i dau lui Gabitza usile mele de pe spate, ca sunt gri si se potrivesc mai bine la culoare cu masina lui :grin: si nici nu mai e nevoie sa le vopseasca :ha: si imi dea mie usile alea verzi :ha: sa le asortez cu capota :ha: si pentru a nu fi nevoiti sa apelam la magneti :happy

Acum , lasand gluma la o parte :ha: sa-mi continui aventura reconstituirii Maretului Tractozaur :tk :tk care, ca sa-l citez pe GOGANASHU, "nu va putea fi inlocuit niciodata" :tk :h5 (dar am noroc :grin: ca exista "GOGANozauru` care-i tine loc (pentru moment) pana se reface TRACTOZAURU" ca sa citez tot din acelasi drag GOGANASHU :h5 ) si "sa mai ies un pic in fata ca smantana promovandu-ma agresiv prin toate mijloacele" :P :ha: dupa cum imi reprosa :ha: mai zilele trecute un "baiat de caracter" :bleah :fg1 :bravo

Asa... :grin: cum nu am gasit pe nicaieri masca fata (cea din metal) datorita faptului ca face parte integranta din caroserie, si nu am gasit pe nimeni sa "hacuiasca" :wi o caroserie doar pentru o banala masca :ang2 , ne-am apucat sa o construim noi din teava si sa facem una "custom" :ypu

Ramane sa vedem in ce se va transforma :ha: :h5

Si am primit si vizita fratelui meu mai mare :grin: :h5 Marele Alb, care a venit "sa inspecteze" cu ochiul lui critic :grin: de expert de atatia ani in Patroale, daca lucrarea se desfasoara in parametri optimi :ha: :happy

Dar daca tot esti cu flexul si alte scule harnicute pe acolo.....mai taie si din aripi ca cresc fetele nu de alta :h5

Never stop exploring

Pai ce sa mai tai, ca le-am taiat aproape de tot :grin: , urmatoarea miscare ar fi sa le scot de tot :ha: :h5

Vineri am dat jos toata bara spate si porbagajul :grin: :h5 Nu de alta dar trebuie sa incepem sa facem loc la bara spate care v-a avea si suport de troliu :grin: si sa ne apucam de constructia..., rollcage-ului exterior :ypu :gr1

Cum GOGANASHU s-o tai? :) Asaaaa? :grin: Asa o taie fratele tau! :ha: :h5

Dedicatie :wink: pentru fratele mai mic GOGANASHU, de la big brother TRACTOZAURU` :ha: :h5

:bravo ...........dar ce facem cu toba ca si pe mine ma incomodeaza? slp .......i-as taia finala......o face zgomot rau oare? :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use