Tractozaur Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ieri am inceput sa lucrez la Tractozaur :grin: :h5 Am inceput sa demontez ce era in plus :ha: si acum arata cam asa :$ :ap Nu am sa va dezvalui ce modificari am sa-i fac :grin: , va voi tine in suspans :ha: , tot ce pot sa va spun este ca nu va mai arata ca inainte :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hm, si nenea ala din poza flexuieste asa ... fara aparatoare ... fara ochelari ... fara ... Ia slp fai instructaj de protectia muncii si apoi asmute-l la treaba. Nu e de joaca. A, spor la treaba. ps: nu pui niste poze explicite cu filtrul de aer? Nu vad cum e intrarea. Am vazut o solutie ingenioasa. Nu zic ca a ta nu e buna, pina nu le compar. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Marcel, tin sa-ti multumesc public, din toata inima, pentru ajutorul pe care mi-l acorzi in reconstruirea Tractozaurului :h5 Am sa pun cateva poze cu legatura dintre snorkel si filtrul de aer :h5 si..., am sa-i fac si instructajul lui Cristi (e omu` care-mi face si IMSu` :wink: ), ca in curand o sa aiba de taiat cu flexu` ala mare :ha: si nu vreau sa-l vad ca in reclama aia la pufuleti :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cristi, iti dau un sfat. Nu mai fa bullbarul ala cu coturi sudate. Ai vazut cum se rupe pe la imbinari. Foloseste teava indoita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 23, 2009 Author Share Posted July 23, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. Max Nu prea o sa mai aiba bullbar :grin: , adica o sa aiba ceva asemanator, incorporat... :ha: surpriza, nu mai spun mai mult! :h5 Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am primit de la Marcel (srevni) :tk :tk :tk capota, vascocuplu, elicea, difuzorul de aer... :h5 Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ps: nu pui niste poze explicite cu filtrul de aer? Nu vad cum e intrarea. Am vazut o solutie ingenioasa. Nu zic ca a ta nu e buna, pina nu le compar. Pun si poze explicite cu snorkelu`, da` acum partea din interior am demontat-o, asa ca am sa fac in momentul in care o sa-l montez la loc! :h5 Si in sfarsit a venit si ziua in care am vazut capota aia contorsionata data jos si pusa cea de la srevni :grin: :ypu si s-a lucrat cu "calculatorul" :grin: un pic si la indreptarea contraaripilor si aripilor :h5 P.S. "Calculatorul" :ha: , cum ii spune Andy :h5 e ciocanul ala mare..., pentru ca stie sa calculeze toate unghiurile. :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur S-a dat jos vascocuplu` ca era stramb rau :grin: si s-a montat cel de la Marcel. :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 (edited) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si la sfasitul zilei, m-am dat jos din pat :ha: , sa fac o poza cu vajnicul Tractozaur :grin: , care arata asa! :ypu Edited November 29, 2010 by Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur hihihi, ce capota ... verde ai :ha: :ha: :ha: Imagineaza-ti tot patrolul culoarea aia. Si cind ma gindesc ca eu am ales-o din catalog ... si nu aveam nimic la bord ... ma mir cum 'reaku de ma mai lasa astia liber pe strada :ha: Bafta mare la lucrare! I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractojaques........... :h5 ......bre o capota ROZ nu ai gasit? :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi pas Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur si cand ma gandesc ca am usile pe spate ...de la aceeasi masina...aceeasi culoare....mi-e teama sa nu i se faca dor capotei de suratele ei si sa vrea vreo imbratisare... :p :ha: :T :hi :grin: :ha: :p gabi pas Y60 - for ever ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur hihihi, ar fi prima masina care-si vede fundul fara sa se uite in oglinda :ha: :ha: :ha: Recomand montarea unor magneti de locomotiva cu aceiasi polaritate spre exterior. Vorba aia, paza buna, trece primejdia rea! I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur scuze de off topic @srevni + @gabi......nu sunteti sanatosi :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Marcele, e clar, esti tzaka :ha: :ha: :h5 M-am tot gandit, sa gasesc o solutie sa-i impac pe toti :ha: (mai putin pe obsedatu` ala de GOGANASHU, auzi paracioasa mica :grin: , vrea cu roz :t1 :ha:) si ma gandeam sa-i dau lui Gabitza usile mele de pe spate, ca sunt gri si se potrivesc mai bine la culoare cu masina lui :grin: si nici nu mai e nevoie sa le vopseasca :ha: si imi dea mie usile alea verzi :ha: sa le asortez cu capota :ha: si pentru a nu fi nevoiti sa apelam la magneti :happy Acum , lasand gluma la o parte :ha: sa-mi continui aventura reconstituirii Maretului Tractozaur :tk :tk care, ca sa-l citez pe GOGANASHU, "nu va putea fi inlocuit niciodata" :tk :h5 (dar am noroc :grin: ca exista "GOGANozauru` care-i tine loc (pentru moment) pana se reface TRACTOZAURU" ca sa citez tot din acelasi drag GOGANASHU :h5 ) si "sa mai ies un pic in fata ca smantana promovandu-ma agresiv prin toate mijloacele" :P :ha: dupa cum imi reprosa :ha: mai zilele trecute un "baiat de caracter" :bleah :fg1 :bravo Asa... :grin: cum nu am gasit pe nicaieri masca fata (cea din metal) datorita faptului ca face parte integranta din caroserie, si nu am gasit pe nimeni sa "hacuiasca" :wi o caroserie doar pentru o banala masca :ang2 , ne-am apucat sa o construim noi din teava si sa facem una "custom" :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Prietene tu vrei sa il transformi in defender? :grin: Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ramane sa vedem in ce se va transforma :ha: :h5 Si am primit si vizita fratelui meu mai mare :grin: :h5 Marele Alb, care a venit "sa inspecteze" cu ochiul lui critic :grin: de expert de atatia ani in Patroale, daca lucrarea se desfasoara in parametri optimi :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dar daca tot esti cu flexul si alte scule harnicute pe acolo.....mai taie si din aripi ca cresc fetele nu de alta :h5 Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pai ce sa mai tai, ca le-am taiat aproape de tot :grin: , urmatoarea miscare ar fi sa le scot de tot :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vineri am dat jos toata bara spate si porbagajul :grin: :h5 Nu de alta dar trebuie sa incepem sa facem loc la bara spate care v-a avea si suport de troliu :grin: si sa ne apucam de constructia..., rollcage-ului exterior :ypu :gr1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @TRACTOZAURE.........taie bre tot curu A LA GOGANU......... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cum GOGANASHU s-o tai? :) Asaaaa? :grin: Asa o taie fratele tau! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur @tractozaure..........exact asha..........ala din poza s-a inspirat de la mine........ :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dedicatie :wink: pentru fratele mai mic GOGANASHU, de la big brother TRACTOZAURU` :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :bravo ...........dar ce facem cu toba ca si pe mine ma incomodeaza? slp .......i-as taia finala......o face zgomot rau oare? :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts