Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Istoria Tractozaurului

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur

Ieri s-a facut grunduirea si pregatirea pentru vopsire... :banana

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 296
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Azi ne-am apucat si de bara + tava troliu spate :banana

Cum era si firesc, am inceput cu decuparea bumper-ului de metal pentru a face loc troliului ce va veni pe spate :ypu

Link spre comentariu

:tk :tk geticman, vad ca ai un M, pregatesc si eu unu acum :wink: , da un ochi aici viewtopic.php?f=13&t=6690&start=60

Asta este ultima poza facuta azi la lumina zilei..., prietenii stiu de ce :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Azi s-a continuat cu lucru la bara spate (nu s-a terminat inca slp :grin: ) si s-a ajuns in stadiul urmator...

Ah, apropo, in seara asta m-am intalnit :wink: si cu un off-roader fericit :grin: ... SI-A LUAT GPS-cu PATROL DIN NOU (vezi foto mai jos)! :ypu :bravo :1 :h5

De data asta un Y61, care o sa intre cat de curand in transformari capitale :wink: :h5 Ii urez pe aceasta cale, spor la surubait! :)

Link spre comentariu

Fata de om nedormit de 24 ore :grin:

va multumesc pentru primirea y61 meu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Pt. crazy_be84

Ma bucur ca ti-a placut prezentarea :grin: :h5 si nu uita vorba mea :grin: "De strada, de strada, da` daca tot e masina de teren, sa nu intre si ea un pic la noroi!" :ha: :h5 Multumesc!

Azi am continuat cu bara spate si am mai adaugat cateva mici intarituri :ha: , n-am terminat inca, mai aveti putintica rabdare! :wink: :h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

Astazi s-a dat cu prima mana de "body" pe masca si bara fata :)

Link spre comentariu

Hary multumesc frumos, sincer cred ca are pana in 2 tone juma`, dupa ce termin proiectul, o cantaresc si postez public rezultatul! :grin: :h5

Azi se continua munca de "bibilit" :ha: revin cu niste poze cu detalii mai pe seara! :h5

Link spre comentariu

Dupa cum spuneam, am revenit cu noi detalii de la "bibilit" :ha:

A urmat mana a II-a de "body" la masca si bara fata, inainte de vopsirea ce va veni maine! :grin: :h5 Sa dea naiba :grin: , nici de data asta nu a iesit roz :ha: , da` nu se stie niciodata, mai e si maine o zi, nu-i asa GOGANASHU`? :happy

Link spre comentariu

Cate randuri de vopsea ii dai bre? :grin: A doua mana de grund, a 7-a mana de vopsea ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

O mana de grund, doua de "body" si (doua) trei de vopsea, sa nu rugineasca ca a lui Petre! :wink: :grin:

Link spre comentariu

.......bre vezi cum il scoti din garaj sa nu le darami servisu la baietzi :ha: .........tare s curiios ce va zice CANTARU'......dar trebuie sa l testam inainte :h5

Ideea e ca zilele astea, datorita faptului ca a plouat :grin: nu au avut cum sa lucreze la el pentru ca..., NU MAI INTRA IN GARAJ, E PREA MARE! :ha: :ha: :ha: :h5

Oricum mai e un pic :ypu , dar nu suficient de "pic" :wink: pentru a-l avea in timp pentru Azuga daca va decideti sa ca duceti sambata... :sr :sr :sr

Pun cateva poze facute pe lumina... :wink: :grin:

Link spre comentariu

... si cum nu-l uit si pe prietenul LARO niciodata :grin: :h5 , cateva la amurg :grin: , asa cum ii plac lui :ha: , sa ii dau motiv sa spuna ca arata ca `reaku :happy

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Konban wa, adica Buna Seara pentru voi :grin: sau Oyasuminasai , adica Noapte Buna pentru mine :ha: nici eu nu stiu cum sa va spun la aceasta ora, ca in Japonia acum e ora 1:25 :wink: , va saluta fratele vostru din tara Nissan-ului si a Toyotei :hi si hai :grin: si a suratelor mai putin reprezentative de aici :ha: Mitsubishi, Isuzu, Suzuki, etc, etc :ha: :happy

O sa revin cu niste poze cu masini de teren :h5 direct din Tara Soarelui Rasare, daca reusesc sa-mi fac timp printre antrenamente si vizite la temple :grin:

Sa auzim numai de bine!

Gambatte kudasai! :grin: :h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Dragii mei frati in ale off-road-ului :hi :grin:

Dupa 3 saptamani de stat pe taramul japonez si de studiere in detaliu, dupa cum spunea si tatucu :ha: a tehnicilor de laminare in `shpe mii de straturi, de lupta cu sushi, sashimi, tempura (nu, nu am injurat pe nimeni :ha: ) si cu levierul de la Toyota si Nissan, m-am intors cu drag in scumpa noastra tarisoara, plina de intrigi si de "sa moara capra vecinului" :ha: :ha: :h5

Ii multumesc expres pe aceasta cale lui semaken, care vazand la un moment dat ca nu mai activez pe forum, s-a ingrijorat si m-a sunat disperat sa vad ce naiba fac de nu mai scriu... :grin: Semaken, danke, danke :hi :h5

Ma bucur oricum sa fiu din nou impreuna cu voi, pot sa spun ca intr-un fel :ha: mi-au lipsit carcotelile voastre :P :ha: :h5 si in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink:

Link spre comentariu

Astrale, multumesc! :h5 Pozele cu Tractozauru` update :wink: , or sa apara cand nici nu o sa te astepti! :grin: :h5

...in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink:

Topicul cu pricina a fost deschis aici viewtopic.php?f=20&t=13427 :h5

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cum imi place intotdeauna sa ma tin de cuvant, am revenit cu niste poze cu Tractozauru` "la gata"! :grin: :h5

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

Hai sa ti-l botez ca prea arata....intr-un fel.... MARE : TRACTOZAURUL OO7 !!! :h5

Asta-mi suna :grin: ceva gen..., ASTRAL 2...OO7 :ha: pardon 2000. :h5

Merci, dar nu... :grin: , ma multumesc cu TRACTOZAUR! :wink: Si atat. :ypu

Sa auzim numai de bine! :h5

Link spre comentariu

Felicitari Cristi , sa te bucuri sanatos de el.....trebuie sa recunoastem ca suzuka aia rosie .....e aproape cat Tractozaurul :happy

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare