Tractozaur Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Ieri s-a facut grunduirea si pregatirea pentru vopsire... :banana Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi ne-am apucat si de bara + tava troliu spate :banana Cum era si firesc, am inceput cu decuparea bumper-ului de metal pentru a face loc troliului ce va veni pe spate :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticman Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur hop si eu :) , felicitari pentru ce ai facut din masina. Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :tk :tk geticman, vad ca ai un M, pregatesc si eu unu acum :wink: , da un ochi aici viewtopic.php?f=13&t=6690&start=60 Asta este ultima poza facuta azi la lumina zilei..., prietenii stiu de ce :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi s-a continuat cu lucru la bara spate (nu s-a terminat inca slp :grin: ) si s-a ajuns in stadiul urmator... Ah, apropo, in seara asta m-am intalnit :wink: si cu un off-roader fericit :grin: ... SI-A LUAT GPS-cu PATROL DIN NOU (vezi foto mai jos)! :ypu :bravo :1 :h5 De data asta un Y61, care o sa intre cat de curand in transformari capitale :wink: :h5 Ii urez pe aceasta cale, spor la surubait! :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Fata de om nedormit de 24 ore :grin: va multumesc pentru primirea y61 meu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crazy_be84 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur foarte tare prezentarea , observ ca nu te ai putut abtine si ti ai bagat toate masinile la namol fiie ea si de strada si de off road. sa le stapanesti sanatos audi s4 1.8 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. crazy_be84 Ma bucur ca ti-a placut prezentarea :grin: :h5 si nu uita vorba mea :grin: "De strada, de strada, da` daca tot e masina de teren, sa nu intre si ea un pic la noroi!" :ha: :h5 Multumesc! Azi am continuat cu bara spate si am mai adaugat cateva mici intarituri :ha: , n-am terminat inca, mai aveti putintica rabdare! :wink: :h5 Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Astazi s-a dat cu prima mana de "body" pe masca si bara fata :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur frumoasa lucrare o facusi de 3tone :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hary multumesc frumos, sincer cred ca are pana in 2 tone juma`, dupa ce termin proiectul, o cantaresc si postez public rezultatul! :grin: :h5 Azi se continua munca de "bibilit" :ha: revin cu niste poze cu detalii mai pe seara! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa cum spuneam, am revenit cu noi detalii de la "bibilit" :ha: A urmat mana a II-a de "body" la masca si bara fata, inainte de vopsirea ce va veni maine! :grin: :h5 Sa dea naiba :grin: , nici de data asta nu a iesit roz :ha: , da` nu se stie niciodata, mai e si maine o zi, nu-i asa GOGANASHU`? :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cate randuri de vopsea ii dai bre? :grin: A doua mana de grund, a 7-a mana de vopsea ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur O mana de grund, doua de "body" si (doua) trei de vopsea, sa nu rugineasca ca a lui Petre! :wink: :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur .......bre vezi cum il scoti din garaj sa nu le darami servisu la baietzi :ha: .........tare s curiios ce va zice CANTARU'......dar trebuie sa l testam inainte :h5 Ideea e ca zilele astea, datorita faptului ca a plouat :grin: nu au avut cum sa lucreze la el pentru ca..., NU MAI INTRA IN GARAJ, E PREA MARE! :ha: :ha: :ha: :h5 Oricum mai e un pic :ypu , dar nu suficient de "pic" :wink: pentru a-l avea in timp pentru Azuga daca va decideti sa ca duceti sambata... :sr :sr :sr Pun cateva poze facute pe lumina... :wink: :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur ... si cum nu-l uit si pe prietenul LARO niciodata :grin: :h5 , cateva la amurg :grin: , asa cum ii plac lui :ha: , sa ii dau motiv sa spuna ca arata ca `reaku :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Konban wa, adica Buna Seara pentru voi :grin: sau Oyasuminasai , adica Noapte Buna pentru mine :ha: nici eu nu stiu cum sa va spun la aceasta ora, ca in Japonia acum e ora 1:25 :wink: , va saluta fratele vostru din tara Nissan-ului si a Toyotei :hi si hai :grin: si a suratelor mai putin reprezentative de aici :ha: Mitsubishi, Isuzu, Suzuki, etc, etc :ha: :happy O sa revin cu niste poze cu masini de teren :h5 direct din Tara Soarelui Rasare, daca reusesc sa-mi fac timp printre antrenamente si vizite la temple :grin: Sa auzim numai de bine! Gambatte kudasai! :grin: :h5 Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dragii mei frati in ale off-road-ului :hi :grin: Dupa 3 saptamani de stat pe taramul japonez si de studiere in detaliu, dupa cum spunea si tatucu :ha: a tehnicilor de laminare in `shpe mii de straturi, de lupta cu sushi, sashimi, tempura (nu, nu am injurat pe nimeni :ha: ) si cu levierul de la Toyota si Nissan, m-am intors cu drag in scumpa noastra tarisoara, plina de intrigi si de "sa moara capra vecinului" :ha: :ha: :h5 Ii multumesc expres pe aceasta cale lui semaken, care vazand la un moment dat ca nu mai activez pe forum, s-a ingrijorat si m-a sunat disperat sa vad ce naiba fac de nu mai scriu... :grin: Semaken, danke, danke :hi :h5 Ma bucur oricum sa fiu din nou impreuna cu voi, pot sa spun ca intr-un fel :ha: mi-au lipsit carcotelile voastre :P :ha: :h5 si in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Chiar ma gandeam ce-i cu pauza asta "deasa" in topicul tau.... :h5 Bine ai revenit! PS-Un up-date la Tractozaur? :hi REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Astrale, multumesc! :h5 Pozele cu Tractozauru` update :wink: , or sa apara cand nici nu o sa te astepti! :grin: :h5 ...in cele ce urmeaza, cu toate ca aici sunt putin off-topic, am sa pun cateva poze, urmand sa deschid un topic separat cu masinile de teren (pe care am avut posibilitatea sa le fotografiez) intalnite de mine in frumoasa si linistita Japonie. :wink: Topicul cu pricina a fost deschis aici viewtopic.php?f=20&t=13427 :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cum imi place intotdeauna sa ma tin de cuvant, am revenit cu niste poze cu Tractozauru` "la gata"! :grin: :h5 Editat Noiembrie 29, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hai sa ti-l botez ca prea arata....intr-un fel.... MARE : TRACTOZAURUL OO7 !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Hai sa ti-l botez ca prea arata....intr-un fel.... MARE : TRACTOZAURUL OO7 !!! :h5 Asta-mi suna :grin: ceva gen..., ASTRAL 2...OO7 :ha: pardon 2000. :h5 Merci, dar nu... :grin: , ma multumesc cu TRACTOZAUR! :wink: Si atat. :ypu Sa auzim numai de bine! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Felicitari Cristi , sa te bucuri sanatos de el.....trebuie sa recunoastem ca suzuka aia rosie .....e aproape cat Tractozaurul :happy Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Felicitari pentru "monstru" ... sa te poarte pe unde nici cu gandul nu poti sa ajungi. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate