Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) CALUGARENI REVOLUTIONS - pai daca anul trecut a fost RELOADED... :wink::ha: Anul trecut mi-a luat-o Vali Babu inainte si a anuntat-o mai repede decat mine :grin: asa ca anu` asta..., graba mare! :ha::ha::ha::h5 Prin urmare, pentru cei mai vechi de pe acest forum, dar in acelasi timp si pentru cei noi, daca va face placere sa ne distram ca si in ceilalti ani (documentati-va va rog din cele doua topicuri de mai jos :wink:) 2009 - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40746-Sinane-tu-ti-dintii-aia-ai-tai-!-sambata-10-ianuarie 2010 - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48666-ATENTIE!!!!!-10-Ian-2010 hai sa ne vedem cu totii la un gratar off-road (pana atunci cred ca zapada o sa fie de doi metri :ha:) in data de 16 ianuarie 2011! Ora si toate cele le stabilim de comun acord, asa ca..., START! Later edit :grin: Nume: Calugareni Revolutions :wink: Data: 16 ianuarie 2010 Loc de intalnire: Petromul de la iesirea din Bucuresti spre Giurgiu Ora: 09:00 Canal de contact: 16 Cerinte participare: Off-road-ere adevarate echipate minim cu anvelope de teren :ha:, voie buna, gratare la voi, ce sa puneti pe gratare :grin:, d-ale gurii adica beutura :ha:, etc, etc Later later edit :hl cu disclaimer cu tot :sc referitor la post-ul cu numarul 44 si nu numai..., din acest topic..., de restu` o sa va dati singuri seama in urma citirii complete a acestui topic, de la ce s-a plecat unde s-a ajuns... <<Bai fratilor, imi bag BIIIPU`-n ea de treaba... :uameni S-a plecat de la o iesire nevinovata si s-a ajuns la discutii d-astea... Am spus si o spun inca odata, NU ESTE NIMENI ORGANIZATOR, EU IN NICI UN CAZ, am facut o simpla propunere, atat si nimic mai mult... Ce a iesit? Deja incep sa ma obisnuiesc ca in Romanica atunci cand vrei sa faci ceva bine, sunt sanse destul de mari sa iasa prost..., conform celebrei zicale cu Facerea de bine... :wink: Si pe deasupra se mai si trage concluzia, banuiesc, ca probabil din prea mult timp liber, te plictisesti si vrei sa faci altora necazuri..., ceea ce e fals, n-am nici mult timp liber, nici nu ma plictisesc si nici nu vreau sa fac/intru in necazuri... Promit ca am sa ma fac baiat cuminte si incep sa ma limitez strict la topicurile mele si la cele mai interesante pe acest forum alea de vanzari-cumparari :ha:, nu mai vreau sa fac off-road decat in grup restrans (ma bag pe bresa lui Goganu ), imi bag picioarele in ele de iesiri la sfarsit de saptamana si in orice caz..., in el de campionat si off-road la nivel “profi”…, off-road de tzarc sa faca ei, altii, ca eu unu` nu sunt interesat! Si oricum, in tara asta de cacao, se intampla exact ca-n bancul ala cu romanii in iad la groapa cu cacat…, cum, nu il stiti? Nu este nevoie, se aplica zilnic si face parte integranta din spiritul spatiului carpato-danubiano-pontic. Cred ca cel mai bine in ziua de azi e sa stai in banca ta, in orice domeniu, din pacate... Land of Jokes! :uameni:hl:ha: Prin urmare din punctul meu de vedere, decat sa existe certuri si discutii in contradictoriu, rog un moderator sa inchida topicul, nu ma mai intereseaza sa "organizez" nici un fel de iesire, neiesire, meci de ping-pong si altele... Sa ne vedem cu bine in teren, cand o vrea bunul Dumnezeu!>> :h5 Editat Ianuarie 6, 2011 de Yonutz Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Asa daaaaaaa !!!!! Pune-ma in capu` la lista !!! Astraaaaaal !!! Se stieeee !!! :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions 1. Astral - Omu` cu Ratzusca :ha: 2. Off-Road Runner - Omu` cu Tractozauru` :wink: 3.... Ma gandeam ca daca totul este traditional :old si intalnirea sa fie la aceeasi ora, adica ora 9 la Petromu` de la iesirea din Bucuresti spre Giurgiu :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Semaca.....pai se poate ?!? Fara el, nici nu calc p-acolo !!! :ha: [ATTACH=CONFIG]95415[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Dane si eu care credeam ca fara Lipoveanu... :ha::ha::ha: Sunt de acord sa vina si Semaca :grin: dar sa vina cu IMS-u` :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Prezent:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Cu respect Cristi :x....asi veni si eu pe 16 01 2011..........dar hai sa ne informam ff bine ,, treaba cu Calugareni ,, sunt puse bariere si sunt interzise actiuni de acest gen DEJA :uameni Rugam colegi din zona care au informatii :hl Daca nu mutam locatia :grin::grin: si tot se va tine :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions E foarte tarziu 16... nu mai are nici o legatura cu Anul Nou Iar Calugareni iese din discutie, daca nu vrem sa ne impuste aia pe acolo Mai cautati la locatie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions 1. Astral - Omu` cu Ratzusca :ha: 2. Off-Road Runner - Omu` cu Tractozauru` :wink: 3. Adionweb - Omu` in sfarsit cu Patrol :h5 4. GPS-cu - Omu` cu tigle lipsa :ha: 5.??? Sorine, mutam si locatia daca asta sta in calea fericirii noastre! :2dr:ha: Vezi, d-aia am zis si in alt topic sa nu ne grabim..., prea a iesit prea bine in ceilalti ani, de ce nu ar iesi si acum? :grin::banana:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Prezent si eu :banana + copiloata + mitzu + vinuletz www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Pe unde zici Flash-ule ca ar fi mai bine, ai vreo idee? Are GPScu niste locatii extra misto..., putem sa facem la dealul cu trepte, ce zici Sorine? Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Dane si eu care credeam ca fara Lipoveanu... :ha::ha::ha: Sunt de acord sa vina si Semaca :grin: dar sa vina cu IMS-u` :ha::h5 Nu l-am uitat, cum naiba sa-l uit pe Lipoveanu ?!? Uite-l colo , e pe fundalul pozei !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions 1. Astral - Omu` cu Ratzusca :ha: 2. Off-Road Runner - Omu` cu Tractozauru` :wink: 3. Adionweb - Omu` in sfarsit cu Patrol :h5 4. GPS-cu - Omu` cu tigle lipsa :ha: 5. stefan79 - Omu` cu mitzu si vinuletz :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Pe unde zici Flash-ule ca ar fi mai bine, ai vreo idee? Are GPScu niste locatii extra misto..., putem sa facem la dealul cu trepte, ce zici Sorine? Ma gandeam acum ca trebuie sa fie totusi o locatie accesibila cat de cat..., iar la deal..., cred ca se ajunge greu..., am fost eu anul trecut cu GPScu pe zapada... Editat Ianuarie 4, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Nu l-am uitat, cum naiba sa-l uit pe Lipoveanu ?!? Uite-l colo , e pe fundalul pozei !!! :ha: Deci p-astia doi trebuie sa-i punem din oficiu! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Am stat si m-am gandit, si stiu eu o locatie super misto, undeva pe malul Argesului, deci chiar un pic mai aproape de Bucuresti decat Calugareni, va anunt de indata ce am toate datele :wink: (este locul, pentru cei care au fost acum doi ani la iesirea organizata de mine primavara, in care ne-am urcat pe dunele alea de nisip...) De fapt :grin: d-aia se numeste REVOLUTIONS, ca revolutionam iesirea si nu mai va avea loc la Calugareni :ha: Doua filmulete de la locul cu dunele..., acum cu zapada :grin: e de belea locul! :h5 [video=youtube;z-b3Rsoira0] Editat Ianuarie 4, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Am sa anunt cativa colegi de pe forumul ARO si vom veni -sper cativa cu cateva masini ! baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Va asteptam! Nu uitati sa luati grataru` cu toate cele! :grin::2dr:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reluflorea Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions si eu + nevasta+copil+un prieten cu y61+gratar++++++:2dr:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions 1. Astral - Omu` cu Ratzusca :ha: 2. Off-Road Runner - Omu` cu Tractozauru` :wink: 3. Adionweb - Omu` in sfarsit cu Patrol :h5 4. GPS-cu - Omu` cu tigle lipsa :ha: 5. stefan79 - Omu` cu mitzu si vinuletz 6. reluflorea - Omu` din Harghita cu di tati :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Pe unde zici Flash-ule ca ar fi mai bine, ai vreo idee? Are GPScu niste locatii extra misto..., putem sa facem la dealul cu trepte, ce zici Sorine? Sunt nnnn variante .........ori ce propunere e bine venita ........se poate face un mini traseu cu o intanlire la GROAPA de la Balaceanca-Posta , SCARITE la Pitigaia , STUFARIS la Cucuieti ........dar cel mai aproape de oras asfalt si noroi e GROAPA :grin::grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Ar vrea sa vina si "bunica" cu "bunicuta" si un Y61. De acord? :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions sfalt si noroi e GROAPA :grin::grin: + 1! "Neintalnirea" s-a organizat la "SCARITE la Pitigaia"? Asa se numeste zona aia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Pt. Sefulik Da, neintalnirea acolo a fost :grin: Pt. bunica Esti pe lista :h5 1. Astral - Omu` cu Ratzusca :ha: 2. Off-Road Runner - Omu` cu Tractozauru` :wink: 3. Adionweb - Omu` in sfarsit cu Patrol :h5 4. GPS-cu - Omu` cu tigle lipsa :ha: 5. stefan79 - Omu` cu mitzu si vinuletz 6. reluflorea - Omu` din Harghita cu di tati :ha: 7. sefulik - Omu` +1 :grin: 8. bunica - Omu` cu bunicuta Y60 :old Pt. GPScu Frate :grin: m-ati omorat cu GROAPA voastra :ha: M-am interesat de locul cu dune unde avem si gropi si scarite si stufaris si nisip pe sub zapada :grin: cat cuprinde, nu deranjam pe nimeni, si m-ai schimbam si noi peisajul, avem Argesul aproape, poate vrea vreunu` sa-si faca masina vapor :ha::ti dealurile la fel, asa ca eu zic ca la BIIIIIP :ha:, ca asa se numeste locul, e cel mai bine! :old:h5 Prin urmare, numele complet va fi 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions - BIIIIP :ha: Phase Two(ca a mai existat o phase one acum doi ani :grin:), ziua, ora si locul de intalnire ramanand acelasi ca cel anuntat la inceputul topicului, la Petromul de la iesirea din Bucuresti catre Giurgiu la ora 9 dimineata! Editat Ianuarie 4, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Pe 16 apar si eu cu copiloata. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate