Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions

Am scris si in celalalt post, daca e loc si cineva e dispus sa ma ia si pe mine ca si copilot, as veni cu cea mai mare placere ca tare as vrea sa vaz si sa simt o namoala.:grin:

Multzam

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 134
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ne inscriem si noi + un Zimbru American :))

poate pana pe 16 reusesc sa ii pun si eu un troliu.

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

Ma bag si eu !

Pt colegul

cristeaandm

Am scris si in celalalt post, daca e loc si cineva e dispus sa ma ia si pe mine ca si copilot, as veni cu cea mai mare placere ca tare as vrea sa vaz si sa simt o namoala.
smile%20(24).gif

Poti sa mergi cu mine in masina ca Patrolul e suficient de mare pt 2 persoane !

B.B.B. -BIG BAD BUG!

T44

Link spre comentariu

1. Astral - Omu` cu Ratzusca :ha:

2. Off-Road Runner - Omu` cu Tractozauru` :wink:

3. Adionweb - Omu` in sfarsit cu Patrol :h5

4. GPS-cu - Omu` cu tigle lipsa :ha:

5. stefan79 - Omu` cu mitzu si vinuletz smile%20%2824%29.gif

6. reluflorea - Omu` din Harghita cu di tati :ha:

7. sefulik - Omu` +1 smile%20%2824%29.gif

8. bunica - Omu` cu bunicuta Y60 :old

9. iwa - Omu` cu copiloata :top

10. P7579PK - Omu` cu Zimbru American :ca

11. Bobinator - Omu` cu cristeaandm :2dr

Link spre comentariu

Cristi nu intelegi ...

Groapa aia provoaca suspine, curenti reci pe sira spinarii, adrenalina dar dezamagiri, :ha: Ce-i drept in zona nu prea e loc de gratare ... ca nu e adapost ...

Un loc bun de gratar (cu adapost)...e acolo unde am fost acu un an in padurea aia la canton ...Alfel pe frigul asta dracu face gratarul ... :grin:

Pe de alta parte ... gasiti o locatie ACCESIBILA din toate punctele de vedere ... daca doriti ceva popular ... O varianta ar fi undeva langa padurea de la Nana ...

Dar ptr toate astea trebuie facute o hartie (instiintare) la IGSU CL si cineva sa-si asume responsabilitatea acestei intalniri (limitarea distrugerilor, curatenia de dupa, etc) ...

Nu ma anunt inca pentru ca s-ar putea ca in aceea perioada sa fiu plecat la munte ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am fost la Calugareni anul trecut si as participa cu placere inca o data.

Locatia e numa buna.

Daune, pomi taiati,incendii si gunoaie n-au ramas.Singura problema a fost ca s-a sesizat politia sateasca cu control alcooltest in sosea.

Asta se poate rezolva cu cate un copilot nebautor(nevasta).

Parca anul trecut niste baieti de la Giurgiu au potolit spiritele.

Se poate instiinta consiliul local de eveniment.

Link spre comentariu

Nu se poate face in locatia respectiva din urmatoarele motive:

1.Sunt puse bariere (interdictii date de consiliul local)

2.Anul trecut au trecut unii cu masinile in bataie de joc peste niste pasuni

3.Mlastina aia am impresia ca a fost declarata habitat ptr nu stiu ce dracu pasari

Asa ca orice instiintare vei face la primarie si orice le vei promite...tot esti ilegal.

Cu orice locatie in jud CL va putem ajuta noi (Club 4x4 Bucuresti)

Link spre comentariu

Yoane, locul pe care l-am ales este ideal dupa cum spuneam :grin: , usor accesibil, practic ai de mers undeva la un km in teren pana acolo, am vorbit cu ghidul meu localnic, pe care l-ai cunoscut si tu acum 2 ani si m-a asigurat ca in acea zona, nu numai ca nu deranjam pe nimeni, dar este si no mens land :wink:

Pe de alta parte, aceasta iesire este o neiesire :grin: , nu este iesire organizata de vreun club, nu se acorda diplome, nu se intrece nimeni pentru vreun loc pe podium, etc, etc, nu cred ca poate sa-si asume careva responsibilitatea pentru asa ceva (nu cred ca tu poti sa-ti asumi responsabilitatea pentru mine daca iesim impreuna la o plimbare in teren :wink:), fiecare participant este adult si isi asuma propriile responsabilitati (de a fi civilizat, salubru, etc, etc), eu pur si simplu vreau sa ies la zapada alba (ca iarba verde nu mergea :ha:) la un gratar, asa ca daca cineva vrea sa mearga, bine, daca nu, nu, fiecare ma repet decide daca vrea sa vina sa faca un gratar langa noi (astia cati ne-am adunat pana acum) si tot fiecare este total raspunzator pentru actiunile sale in teren cu masina proprie si personala, eu nu am cum sa-l opresc pe unu` daca e ticnit :hl si vrea sa se arunce cu masina in Arges de pe pod :ha: sau daca vrea sa se urce ca lumanarea pe nus`ce deal din apropiere..., asa ca daca careva face batjocora in teren si este prins cu fofarlica, sau daca pleaca baut inapoi catre casa, atunci sa plateasca tati, conform legislatiei in vigoare, eu pot sa vorbesc numai pentru mine si numai pentru mine, merg acolo, fac off-road de nevoie pana acolo ca e teren accidentat pana la locul cu pricina, ajung acolo, fac gratarul, mananc, strang resturile pe care le fac in urma festinului :grin: dupa care ma intorc frumusel acasa la caldurica! :h5

Link spre comentariu

Nu se poate face in locatia respectiva din urmatoarele motive:

1.Sunt puse bariere (interdictii date de consiliul local)

2.Anul trecut au trecut unii cu masinile in bataie de joc peste niste pasuni

3.Mlastina aia am impresia ca a fost declarata habitat ptr nu stiu ce dracu pasari

Asa ca orice instiintare vei face la primarie si orice le vei promite...tot esti ilegal.

Cu orice locatie in jud CL va putem ajuta noi (Club 4x4 Bucuresti)

Locatiile din jurul CL si totodata aprobarile le pot rezolva eu ,GPScu , cum de altfel am facut NNNNNNNNN iesiri fara nici un fel de aprobare (cum se facea pe vremuri) si acum se incearca monopolul .........:uameni

Aceasta iesire e una simpla LA GRATAR cu toti colegi din :clsi nu numai .

Nu mai incercati sa aruncati soparle de-astea ,,ca cine isi asuma responasbilitatea:tk,,

Fiecare e responsabil pt protejarea mediului si ceea ce face :2dr

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

...Aceasta iesire e una simpla LA GRATAR cu toti colegi din :clsi nu numai .

Nu mai incercati sa aruncati soparle de-astea ,,ca cine isi asuma responasbilitatea:tk,,

Fiecare e responsabil pt protejarea mediului si ceea ce face :2dr

:g Sorine

Plus ca este culmea, daca o sa ajungem sa cerem aprobare pentru un gratar unui consiliu local, ca opt sau zece sau douazeci de prieteni, ne decidem sa facem acest lucru, atunci ceva e clar in neregula in tara asta...

Am fost vara trecuta in sudul Italiei la un gratar in padure, intr-un loc neamenajat, 5 masini, in total 20 de oameni, am facut gratarul si nu a trebuit sa cerem aprobare nimanui pentru asta si nici nu au venit carabinierii sa ne killareasca... :grin:

Sau in Romania trebuie ceruta aprobare si eu n-am stiut pana acum? :wink: Inseamna ca pana acum am fost "ilegal" de foarte multe ori la gratar... :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Cristi, nu intelegi ...

Acu ... in 2011 aia cu administratia padurilor (si implicit cu aplicare in fondurile de vanatoare si in offroad) exista o lege data in luna noiembrie 2010 care zice asa: circulatia masinilor in afara drumurilor publice fie in paduri, fie pe domenii de vanatoare este interzisa ...cu exceptia ... (cei care au fost la sedinta CNOR-FRAS de la Moeciu iti pot confirma lucrul asta, a fost un invitat de la IGSU care a vorbit de chestia asta)

Ca te duci doua, trei, cinci masini nu e problema ...nu se face deranj ...Dar daca vrei sa deplasezi o coloana de 40-50-80 de masini, chiar daca te deplasesezi pe drumuri de servitute pe care inevitabil o sa le strici facand sleauri or sa fie probleme. Se vor sesiza autoritatile si atunci ...

In cazul nostru cu o competitie 100% legale au fost probleme desi totul s-a intamplat in afara spatiului de competitie si nu din vina noastra niste destepti au luato pe terenuri cultivate...Am scos dosarul cu autorizatiile si ne-am facut dreptate atat noua cat si celor care calcasera mai intr-o parte. Pentru ca am fost acoperiti 100%.

Astfel de intalnire nu are treaba cu FRAS-ul ... O organizata de asemenea anvergura trebuie sa aiba DOAR doua hartii: una de la Primaria unde este terenul respectiv (inclusiv cu ruta masinilor) si una de la IGSU ... in rest nimic altceva. Si astea nu ai cum sa le scoti pe persoana fizica.

Din pacate asta este Romania anului 2011. Pentru ca stiu ca iti doresti mult sa organizezi o asemenea intalnire (la o intalnire de acest gen ne-am intalnit noi dupa 15 ani de cand nu ne vazuseram) sunt de acord sa te ajut cu obtinerea hartiilor ... Mai departe cineva trebuie sa fie responsabil de grup ptr ceea ce face acel grup atat pe terenul respectiv cat si pe traseul pana acolo (inclusiv cel pe drumurile publice)

Atentie nimeni din CNOR sau FRAS nu se vor lua in vreun fel de tine, chiar daca o faci fara acte. Dar se vor sesiza ori vreun propietar mai dus (caruia ii vei calca terenul sa ajungeti pana acolo) ori vreo autoritate ...

Altfel ai celelalte doua variante:

1.O faci in "silentio stampa" cu invitatii pe privat

2.O faci in numar redus de participanti tot pe baza de invitatie

Si partea cu noroiul cred ca o stii ...Sa-l pui cu atentie, sa ramana acolo. :ha:

Link spre comentariu

Am sa tin intotdeauna cont :wink: de toate sfaturile pe care le primesc din toate partile :grin:

Daca intradevar asa e treaba cu legea, c`est du naspa :grin: cum ar spune Huidu saracu`..., inseamna ca c`est futu :ha: cu off-road-ul la nivel de amator...

Din acest moment locatia finala este secreta :wink: veti fi informati doar la locul de intalnire despre adevaratul loc de desfasurare (indiciu :grin: o sa aveti nevoie de mai mult de un SUV, veniti fratilor cu masini adevarate de off-road, echipate cu minim anvelope de teren :wink:), oficial mergem pe la Calugareni :ha: deci d-aia ii zice Revolutions, comprendre amigos? :hl:ha::h5

Link spre comentariu

Ba nene, eu n-am inteles nimic! GPS-cule, pune tu labuta ta cea mare si paroasa si executa impreuna cu Tractozaurul un RB. Da-ne locul de plecare din RB si gata. filele din RB afiseaza-le aici ca pe niste fotografii. E simplu si nu trebuie sa fii foarte precis. Nu-ti trebuie terratrip, ci doar dupa kilometraj. Statiile pe 16 fac restul. In felul asta ne spui unde te duci TU iar cine vrea sa TE VADA vine dupa indicatiile din RB. Oricum trebuie sa vezi cum e pana acolo terenul, in calitate de "organizator". :grin:

Link spre comentariu

Acu ... in 2011 aia cu administratia padurilor (si implicit cu aplicare in fondurile de vanatoare si in offroad) exista o lege data in luna noiembrie 2010 care zice asa: circulatia masinilor in afara drumurilor publice fie in paduri, fie pe domenii de vanatoare este interzisa ...cu exceptia ... (cei care au fost la sedinta CNOR-FRAS de la Moeciu iti pot confirma lucrul asta, a fost un invitat de la IGSU care a vorbit de chestia asta)

Legea inca nu este in vigoare , doar este propusa DE VOI ..........daca exista da-ne si noua articolul cu numar de inregistrare :uameni

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

@Gpscu

Nimeni nu arunca soparle ... :uameni Mai pune si tu mana pe o lege si citeste-o si sa mai vb dupa aia ...despre intalniri de masini organizate pe camp pe propietati private sau pe domenii publice (aici ma refer la intalniri de MULTE masini)

Ce zice Petre e foarte OK. Se poate rezolva printr-un RB pus pe forum sau pur si simplu prin coordonate GPS (N/E)... Se poate sugera un traseu ...si fiecare pe barba lui.

Exista CB-uri si telefoane ... :wink:

Link spre comentariu

Legea inca nu este in vigoare , doar este propusa DE VOI ..........daca exista da-ne si noua articolul cu numar de inregistrare :uameni

Care noi? :grin: Noi nu putem propune legi! :ha: Noi, insa le respectam pe cele actuale. Noi cautam portite legale. Noi va informam cum puteti face lucrurile legal. Asta ptr ca noua ne pasa! In rest ... e treaba voastra ce faceti si mai ales cum faceti! Ptr ca fiecare pas gresit care il faceti voi ne afecteaza si pe noi! Intelesesi acum? :old

Ce pot sa-ti sustin 100%: nici FRAS-ul si nici CNOR-ul nu vor fi niciodata impotriva acestor intalniri de socializare! Dar se vor gasi altii ...autoritati, parti civile (propietari de terenuri), localnici sa o faca. Voi trebuie sa stiti asta si sa va puneti la adapost.

Nu sunt inca in posesia legii respective . Dar stiu ca exista. Ne-a fost adusa la cunostinta (nici noi nu stiam de ea) de reprezentatul IGSU Bv la sedinta CNOR-FRAS din decembrie 2010 de la Moeciu. Toti care au fost la acea sedinta stiu de existenta acestei legi. Cu siguranta imediat ce intru in posesia respectivei legi o pun pe forum. Si sunt sigur ca asta ar face oricare dintre colegi ar pune mana pe ea.

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Bai fratilor, imi bag BIIIPU`-n ea de treaba... :uameni

S-a plecat de la o iesire nevinovata si s-a ajuns la discutii d-astea...

Am spus si o spun inca odata, NU ESTE NIMENI ORGANIZATOR, EU IN NICI UN CAZ, am facut o simpla propunere, atat si nimic mai mult... Ce a iesit?

Deja incep sa ma obisnuiesc ca in Romanica atunci cand vrei sa faci ceva bine, sunt sanse destul de mari sa iasa prost..., conform celebrei zicale cu Facerea de bine... :wink: Cred ca cel mai bine in ziua de azi e sa stai in banca ta, in orice domeniu, din pacate...

Si pe deasupra se mai si trage concluzia, banuiesc, ca probabil din prea mult timp liber, te plictisesti si vrei sa faci altora necazuri..., ceea ce e fals, n-am nici mult timp liber, nici nu ma plictisesc si nici nu vreau sa fac/intru in necazuri... :grin:

Promit ca am sa ma fac baiat cuminte si incep sa ma limitez strict la topicurile mele si la cele mai interesante pe acest forum :grin: alea de vanzari-cumparari :ha:, nu mai vreau sa fac off-road decat in grup restrans (ma bag pe bresa lui Goganu :grin:), imi bag picioarele in ele de iesiri la sfarsit de saptamana si in orice caz..., in el de campionat si off-road la nivel “profi”…, off-road de tzarc sa faca ei, altii, ca eu unu` nu sunt interesat!

Si oricum, in tara asta de cacao, se intampla exact ca-n bancul ala cu romanii in iad la groapa cu cacat…, cum, nu il stiti? :grin: Nu este nevoie, se aplica zilnic si face parte integranta din spiritul spatiului carpato-danubiano-pontic. Land of Jokes! :uameni:hl:ha:

Prin urmare din punctul meu de vedere, decat sa existe certuri si discutii in contradictoriu, rog un moderator sa inchida topicul, nu ma mai intereseaza sa "organizez" nici un fel de iesire, neiesire, meci de ping-pong si altele...

Sa ne vedem cu bine in teren, cand o vrea bunul Dumnezeu! :h5

Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Buna ziua si bine va-m gasit ! Sunt Adrian din Adunati-Prahova , mam inscris si eu pe forum . Daca se intimpla o asemenea intalnire , a-s vrea sa vin si eu sa v-a cunosc pe toti . Acum nu m-is in tara , dara vin dupa 10 ianuare inapoi si pot sa aduc 2-3 berbecuti ca sa-i incingem pe gratar . Am o mica ferma si ii car cu Camioneta mea ARO , numai sa stiu din timp daca se face ceva . Am si ceva tuica , de la mine din livada facuta , curata si buna . Va salut !

Link spre comentariu

Sunt de-acord cu inchiderea acestui topic .........:brCristi , suntem inconjurati de rechini asta sa demonstat ...........:uameni

Pe data de 16 01 2011 va fi un gratar mare ....pt. informatii contactati-ma 0766210850

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

uite un om care nu si-a pierdut speranta :br :ha: ma refer la agheorghe70

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Personal , si nu mi-o luati in nume de rau cred ca discutia a alunecat pe o panta toatal aiurea !

Adeca de la o intalnire de 10 masini s-a ajuns la autorizatii, CNOR, FRAS si alte kkt de genu asta !

Sincer sunt de parere ca daca mergem in ritmul asta nu o sa mai iesim cu masinile de pe asfalt !Si tot sincer cred ca nu o sa ma incriu vreodata la federatia lu peste prajit sau stiu eu ce organizatie de genu sa trebuiasca sa imi dea aprobari si alte chestii de genu !

In alta ordine de idei toti pantofarii care fac gratare pe la Cernica si Pustincu sa inteleg ca au autorizatii de la padurari si de la primarii ?!

Haideti sa fim seriosi si nu mai muscati toate goangele !

Tractozaure respect initiativa oricum ! :x:cl

B.B.B. -BIG BAD BUG!

T44

Link spre comentariu

Nu pot sa cred!

Stiam de "Calugarenii" ultimilor ani si tineam sa particip anul asta. Intru sa "dau cu subsemnatul" pentru mine si prietenii mei de la Rm Valcea si ce gasesc? Iar discutii si polemici!

Fratilor, ati inebunit cu totii? Sunt nevoit sa fiu offtopic :

Yonutz, frate! Mai slabeste oamenii cu legea . Prea se pune accent pe chestiunile astea. Daca vrei, putem avea o discutie de 5 ore la telefon despre acest subiect si sunt sigur ca oricat de mult ti-as explica, tot n-ai sa intelegi. In schimb, din pacate inteleg eu si multi altii ce se intampla sau ce se incearca.

Pana la urma ce treaba am eu cu FRAS sau CONOR? Cine sunt astia? Ma reprezinta in vreun fel? Am vreo datorie fata de ei? S-a creat o noua institutie a statului? Fratilor, mai terminati cu prostiile ... mai e mult pana acolo unde bateti voi, apro-pos. Crede-ma!

Metoda "colectivizarii" s-a invechit, acum trebuie sa fii mai subtil, mai persuasiv... Adica nu mai merge aia cu "daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra". Deocamdata, pentru oamenii obisnuiti nu-i nevoie de cluburi. Inca traim in Romania, tara noastra "de kkt", cum o numea cineva mai sus. Tocmai d-asta iubesc eu tara asta. Ca nu-i de kkt deloc, chiar daca unii oameni sunt.

Ne plangem ca nu mai e activitate pe forum, la sectiuni cu iesiri. Pai tocmai d-asta nu mai posteaza lumea ... ca nu se stie daca "e voie ce-au facut sau ce vor sa faca". Da, dragilor...e voie. Inca e voie. Va fi voie si daca la asfalt se vor gasi 15 capete de creta care va vor pune sa suflati in fiola. Va fi voie si daca vor exista plangeri ca s-au distrus nu stiu ce ogoare. Pana la urma...a vazut cineva cum s-au solutionat plangerile alea sau doar s-a vorbit despre ele?

Exista departament juridic aici, pe forum. Cred ca e mai ok sa se discute acolo spete, sa vedem ce-i de facut, nu?

On topic: pana la urma se mai intalneste lumea? Ca am veni si noi ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare