Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions

Mai oameni buni, eu stiu ca romanismul este o moda, dar eu sunt de moda veche. In urma cu multi ani, pe vremea cand fizic insemnam ceva, am fost acuzat de "organizare". Ce e aia "organizare"? Pai e simplu: raspunzi si primesti laurii evenimentului!:ha: Cine ma poate trage pe mine la socoteala daca spun ca eu organizez toate intalnirile FRAS? Sau toate prietenestile din tara asta? Va e frica? Ei bine, organizez eu tot anul viitor! Cand va intreaba Militia, spuneti-le ca eu, Petre Niteanu, tel 0732644338, sunt organizatorul. Daca doriti si copie a buletinului meu, cereti-mi-o si v-o postez aici pe net ca sa aveti cu ce sa va disculpati!

Daca tot va este frica si sa va "neorganizati" la o "neiesire", atunci spuneti la toata lumea ca EU SUNT ORGANIZATORUL tuturor activitatilor la care voi participati si va este teama de cine stie ce lege interpretata ochiometric!

In concluzie: ma intitulez ORGANIZATORUL OFICIAL AL ORICAREI ACTIVITATI NEOFICIALE, ILEGALE SI CU SCOP CRIMINAL!

P.S. Ptii...boasele sunt benefice, dar nu doar la leganat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 134
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna Dimineat !

Nu v-a mai tot suparati atata fartatilor , ca-i rost de voe buna si de distractie , nu de scandaluri ! Am vorbit asear cu Octav Negotei primarele de la comuna si va pot chema pe toti la noi , nu se supara nemenea . spre Breaza , ntre Ocina de Sus si Provita de sus pe judeteanul 100E , am io saivanu ala de care v-a zisesi ieri . e acolo 13 ha de faneata , ceva padure , o livada si neste acarete . E pamantu de la tatanea meu si avem loc destul sa intindem pirostriile si san cingem jarul . e cale doara de cativa kilometrii pan la Varfu Sultanului- Valea Petrei- Corneanca , e lastareas si viroage destule numa numa sa vreti voi sa va bagati masinile acolo . Io dau tuica si belesc niscaiva berbecuti , mai pun la masa doua tri putineie de brinza si ma-i trebuie doar sa aduceti voi ce m-ai vreti . ma intorc in tara cre ca pe 12 sau pi 13 ian si dupaia putem sa ne auzim si la telefoane , da cine vrea sa vie poa sa faca o lista si sa v-adunati intre timp . Poate domnu capcaunu Yonuzt sa faca putina organizare si sa tie o lista de invitati ? ca am vazut ca dansul ii mai cu scaun la cap si mai sfatos din firea dansului .

ne-om mai auzi

Iata o varianta EXCELENTA.

As dori sa ma inscriu pe aceasta lista si urmeaza sa se mai inscrie un prieten care momentan nu poate posta.

Suntem posesori de Niva daca nu e vreo problema ... si ne place asa ... si-asa :2dr.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

in caz ca nu iti amintesti ...intreaba-i pe baietii de la Kamikaze cam ce s-a intamplat anul trecut la Calugareni ...dupa ...

Domnule care-ti dai cu presupusu` de fiecare data, iar vorbesti in necunostinta de cauza, probabil vorbesti ca cei care nu te cunosc sa te si ia in seama...:wink:

Anul trecut nu s-a intamplat nimic, vantorii din zona au crezut ca sunt masini la braconaj si au anuntat politia, la care i-au intrebat pe primii care au iesit de la gratar ce se intampla acolo, li s-a comunicat iar oamenii si-au vazut de ale lor. PUNCT. Am plecat ultimii din zona si ne-am intalnit cu vantaorii..am stat de vorba cu ei si ne-au rugat sa n-o mai luam pe drumul lor ce duce spre canton ca-l stricam ATAT. Iar barierele care sunt puse la ora actuala sunt puse pentru TOATA LUMEA, urmeaza se se impadureasca zona :wink:

Bine ti-a zis Horatiu, mi-a luat cuvintele din gura!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Adrian sunt, m-o intrebat un domn mai deveme cat ii de la ploiesti si pan la sat la Adunati si cred ca is fo 50 de kilometrii , pe la Poiana Campina- Provita di Sus- Adunati . De la capitala ii drum oleaca mai lung , poate sa fie 120 de kilometrii , pe la ploiesti- centura si apoi de la Campina se face la stanga drumului , pe judeteanul 100E . Multumesc la domnul gePScu pentru mesajul dansului si am notat numarul de telefon sa ne-auzim cand o-i veni napoi de la fata mea . domnu cobra, multumesc si la dvs pentru mesajul de invitatie la intalnirea da pa 29- 30 ian. , o sa caut sa viu cu mare placere . Eu nu merg ca dvs. cu masinile peste tot si doara car cu ARO peste camp diverse produse si lucruri . Dar imi place sa povestesc seara la foc si sa manc o tocana fierbinte dirept din ceaun .

Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Imi cer iertare ca nu m-a descurc prea bine cu scrisu da am vazut ca domnu Prescure doreste sa vie si dansul cu un prieten la noi la saivan . Ii bine venita toata lumea care vre sa steie la un pahar da tuica s-io tocana la ceaun , punem si foalele ale mari si dam drumu la grataru da vara si stam ca becherii cat ii noaptea di lunga . Nu poci sa scriu mai des si nice de calculatorul asta al fiie-mii nu poci sa ma tiu asaa mereu , poate vrea domnu capcaun yonuzt sa organizeze oleaca p-acilea listele astea . ca tare bine ar prionde !

Link spre comentariu

Adrian sunt, m-o intrebat un domn mai deveme cat ii de la ploiesti si pan la sat la Adunati si cred ca is fo 50 de kilometrii , pe la Poiana Campina- Provita di Sus- Adunati . De la capitala ii drum oleaca mai lung , poate sa fie 120 de kilometrii , pe la ploiesti- centura si apoi de la Campina se face la stanga drumului , pe judeteanul 100E . Multumesc la domnul gePScu pentru mesajul dansului si am notat numarul de telefon sa ne-auzim cand o-i veni napoi de la fata mea . domnu cobra, multumesc si la dvs pentru mesajul de invitatie la intalnirea da pa 29- 30 ian. , o sa caut sa viu cu mare placere . Eu nu merg ca dvs. cu masinile peste tot si doara car cu ARO peste camp diverse produse si lucruri . Dar imi place sa povestesc seara la foc si sa manc o tocana fierbinte dirept din ceaun .

mie cam toata istoria cu dumneavoastara mi se pare cusuta cu ata alba si subtire......nu stiu de ce dar este doar impresia mea. :tk

ps dati ceva date de legatura si cateva lucruri despre dumneavoastra:h5

Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Multumesc de invitatie domnu cobra si de mesajul personal care la-ti trimis la mine si mam si inscris deja la dumneavoastra la intalnire . numa sa spuneti cand ii data ultima de dat banii . Am zis deja ca sint din comuna Adunati , la stanga de Breaza si ca cresc oi . bine am si ceva caini da aia au crescut singuri nu ia-m ingrijit io ca pe mioare . merg cu un aro si fi-mea a mica e la corul "Magura prahovei" de la scoala si care e un ansamblu de cantece si povesti cu clasele 1- 8 . mai am o fata mare care e a mai desteapta din casa si care acu e studenta aici in America si la care sunt io in vizita de sarbatori . ca am pus bani multi ca sa trimit ca nu e eftin deloc si am rupt spatele si la mine si la baietii mei cu caratu .

Link spre comentariu

Agheorghe lasa vrajala.Cred ca stiu cine esti si tot bagi fitile.

Unde ai net la stana ??Vad ca esti non stop pe topicul asta .Ti-am citit toate posturile si te cam contrazici.Ba ai ARO da mergi doar intre stane ba ai Aro da mergi si pe Tranfagarasan ,si iti permiti sa-l faci pe Yonut capcaun.Ma mir ca nu ti-a dat BAN Yonut.:uameni

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

bai fratilor nu cunosc pe @ agheorghe70 dar nu cred ca trebuie sa faceti mistocareala de 2 lei despre un om care t ia facut o invitatie asa de dragul postarii si sa pareti buricul pamantului.

Pe acest forum sunt tot felul de oameni si cu carte si fara ,cu muuuti bani si bugetari ,calmi si mai acizi asa ca mine care nu suporta ipocrizia.

in concluzie apreciez gestul omului si daca se organizeaza la el promit sa vin chiar daca sunt la sute de km numai ca sa cunosc un om care dupa 2 postari te invita la el asata in cazul ca omul e de buna credinta

Restul sa auzim de bine si sa ne vedem in teren:uameni

:cl
Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Ii noa dimineata aciea si nu mii somn de mult, de aia sint treaz . si domnul astral ma intrebat de telefon si ia-m zis si dansului ca ma intorc dupa 13 ianuare si l-am scris telefonul meu 0731553471 ii telefonul meu si daca cineva dintre dumneavoastra vrea sa vie sa ne fie oaspete il primim cu drag . domnu nike io am crezut ca asa il cheama pe domu acela Capcaunu Ionuz ca am vazut la dansul acolo la poza ca scrie cu litera mare numele cela . imi cer scuze daca am gresit .

Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Domnu astral, acum mi-s in missuri, kansas si luni plec la new iork la o cumatra care ii maritata acilea si stau la iea pana plec acasa . doriti ceva sa va iau din america ? da sa nu fie mare ca am deja valizele umplute de fiimea cu hainuri pentru masa si pentru sorsa si pentru tot neamu de-l avem noi acaas.

Link spre comentariu

Astrale, asta e topic de iesire! Nu de anchete! Lasa-l sa fie unde vrea el sa fie! Cei care vor sa se duca la el la stana, sa se duca! Ce treaba avem noi, ceilalti, cu stana lui, SUA, Aro, carat oi, corul din Prahova etc?!?!

Pentru cei care vor sa vina la "Revolution", urmariti topicul precum un RB! Daca aveti creier o sa vedeti clar UNDE se va face, pe cine sa sunati si cam cine vine! Restul...:grin:

A... "de-l avem noi acasa"???? Adica matale esti in stare sa identifici pronume singular persoana a 3-a, la dativ (uite ca era sa scriu si eu o prostie) si sa-l separi, dar in rest nu bunghesti gramatica?:ha::ha::ha:

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

A... "de-l avem noi acasa"???? Adica matale esti in stare sa identifici pronume singular persoana a 3-a, la dativ (uite ca era sa scriu si eu o prostie) si sa-l separi, dar in rest nu bunghesti gramatica?

Eu cred ca a vrut sa scrie DELL

Link spre comentariu

@agheorghe70

Auzi ba Dorele si era mare sobolanul ala?

Te muti rapid din Kansas City la Los Angeles ...

Iti recomand o intalnire tematica la "Maiami Buci" dupa care sa urmezi un program de sinceritate. :uameni

Mai incearca odata ... cand oi pute'!

@all

Apreciez sinceritatea si compasiunea voastra ...dar gata ...toata lumea s-a racorit?

Maine topicul se muta unde ii e locul in discutii diverse sub titlul "Discutii privind legalitatea unei intalniri" dupa ce va fi curatat de toate chestiile care contravin regulamentului forumului.

Intre timp puteti deschide un nou topic acilisa la iesiri unde sa va formati un grup organizat in vederea savarsirii unei iesiri.

Nu are nimeni nimic impotriva acestui lucru cum nu a avut nici inainte! Cititi printre randuri ce am scris eu si va aplecati urechea la toate instigarile aparute intre timp. Problema voastra.

Nu-l mut acu (daia il mut maine) sa ziceti ca vreau sa-l ascund.

Nu-l inchid sa ziceti ca e comunism.

Dar nu voi mai tolera discutii offtopic sau atacuri la persoana ...Haideti curaj ca mi-am golit inboxul la mesageria privata! :uameni

@Vali

Poate iti mai aduci aminte cum au fugit oamenii anul trecut de politie prin mlastina si pe campuri ... in directia exact opusa intrarii pe sosea unde asteptau baietii sa ia permise si sa dea amenzi ... Poate isi aduc aminte si baietii care au stat pe drepta 3 luni incepand din ianuarie 2010 ... :uameni Oricum iti apreciez sinceritatea ... :ha: Da, da ...:uameni

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@agheorghe70

Auzi ba Dorele si era mare sobolanul ala?

Te muti rapid din Kansas City la Los Angeles ...

Iti recomand o intalnire tematica la "Maiami Buci" dupa care sa urmezi un program de sinceritate. :uameni

Mai incearca odata ... cand oi pute'!

@all

Apreciez sinceritatea si compasiunea voastra ...dar gata ...toata lumea s-a racorit?

Maine topicul se muta unde ii e locul in discutii diverse sub titlul "Discutii privind legalitatea unei intalniri" dupa ce va fi curatat de toate chestiile care contravin regulamentului forumului.

Intre timp puteti deschide un nou topic acilisa la iesiri unde sa va formati un grup organizat in vederea savarsirii unei iesiri.

Nu are nimeni nimic impotriva acestui lucru cum nu a avut nici inainte! Cititi printre randuri ce am scris eu si va aplecati urechea la toate instigarile aparute intre timp. Problema voastra.

Nu-l mut acu (daia il mut maine) sa ziceti ca vreau sa-l ascund.

Nu-l inchid sa ziceti ca e comunism.

Dar nu voi mai tolera discutii offtopic sau atacuri la persoana ...Haideti curaj ca mi-am golit inboxul la mesageria privata! :uameni

@Vali

Poate iti mai aduci aminte cum au fugit oamenii anul trecut de politie prin mlastina si pe campuri ... in directia exact opusa intrarii pe sosea unde asteptau baietii sa ia permise si sa dea amenzi ... Poate isi aduc aminte si baietii care au stat pe drepta 3 luni incepand din ianuarie 2010 ... :uameni Oricum iti apreciez sinceritatea ... :ha: Da, da ...:uameni

Vad ca tu iti permiti sa iei oamenii peste picior incalcand regulaamentul, iar tu iti permiti sa-l incalci ca ai ''big chonnes'' si le atragi atentia ca-l incalca si ei, asta ca o remarca asa...

Permisele se iau pentru bautura, taloanele pentru ca nu-s in regula cu masinile, amenzi pentru ca au masinile murdare...crezi ca cei care au participat in anii trecuti nu si-au asumat aceasta raspundere cand au participat la acel gratar/socializare? Fiecare a fost pe barba lui.

Cu sinceritate ti-am spus ce aveam de spus in pauza de masa de la sedinta CNOR, si-ti mai spun de cate ori te vad. Mi-a placut ca ai demonstrat adevarata ta fata si celor care erau prezenti la acea masa :wink:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Multumesc ptr sinceritate inca o data Vali.:wink:

Diferenta intre noi doi stii care e? Eu stiu ce vreau si am ales acest drum LEGAL si mai presus de atat nu am nimic cu nimeni asa cum tot insinuezi tu...

Poti sa provoci si sa instigi la miliarde de discutii azi ...maine reparam tot! :wink:

Editat de yonutz (jignire)

Stiu. Atacati acum ca vulturii si va bateti cu pumnul in piept ca Tarzan ... cand vine politia, fugiti ca sobolanii cum s-a intamplat si anul trecut, iar dupa un an, spuneti ca a fost o "neintelegere" :uameni

Inca o data va zic: toti care aveti dispute personale cu mine din diverse motive va astept sa o faceti ori face-to-face ori pe pm! Daca aveti cohones ... :wink:

Hint: Ai acolo langa tine un bun coleg cu multa experienta de viata de la care poti invata multe...:wink:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

salutare,

Poate o sa considerati ca ma bag si eu ca musca in lapte dar sincer nu ma pot abtine! De dimineata tot mai arunc din cand in cand cate un ochi pe aici, sa vad ce si cum, si surprizA: la un moment dat apare un anume domn relativ proaspat pe aici si cica v-ar cunoaste pe totii sau pe majoritatea dintre voi, si chiarva mai si invita in ograda lui:uameni:uameni:uameni pe cinstea lui!:x

de fapt cam toata lumea l-a mirosit si chiar ma gandeam cand o sa-si ia BAN:y

Toate cele bune de la Ploiesti, iesiri cat mai multe si mai frumoase anul acesta cu damage-uri minore si nu in ultimul rand multa sanatate tuturor de aici si scuze pentru off topic:al

Link spre comentariu

Vezi ca mai sunt unele cu jigniri :br

Nu mai sunt, am editat!

Hai sa-ti raspund mai protocolar, vad ca ce am scris mai sus ti s-a parut jignire :bc

Nu cred ca vreo data in viata mi-am propus sa-ti demonstrez tie ceva.

Asta o repet ca s-o intelegi. Omul de care zici tu, stie sa cantareasca:wink:

Editat de Yonutz

Editat de Yonutz

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare