Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions

Personal , si nu mi-o luati in nume de rau cred ca discutia a alunecat pe o panta toatal aiurea !

Adeca de la o intalnire de 10 masini s-a ajuns la autorizatii, CNOR, FRAS si alte kkt de genu asta !

Sincer sunt de parere ca daca mergem in ritmul asta nu o sa mai iesim cu masinile de pe asfalt !Si tot sincer cred ca nu o sa ma incriu vreodata la federatia lu peste prajit sau stiu eu ce organizatie de genu sa trebuiasca sa imi dea aprobari si alte chestii de genu !

In alta ordine de idei toti pantofarii care fac gratare pe la Cernica si Pustincu sa inteleg ca au autorizatii de la padurari si de la primarii ?!

Haideti sa fim seriosi si nu mai muscati toate goangele !

Tractozaure respect initiativa oricum ! :x:cl

Eu cred ca, daca nu incercam sa facem ce spune @yonutz, nu o sa mai putem iesi cu masinile de pe asfalt in curand!

Stie el ce spune si nu se zbate degeaba!:br

Propunerea lui @Petre cu RB, coordonate GPS+statiile pe 16 este f.ok.

Astfel nu poate spune cineva (autoritati) ca a fost ceva organizat iar noi ne vedem de treaba noastra! :wink:

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 134
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu nu va interzic sa faceti asta. Eu nu va ingradesc absolut nici un drept. Vorbesc din postura omului patit cum sa faceti sa va feriti de probleme. E treaba voastra ce faceti mai departe. O sa va incarc mai pe seara si dovada ca nu vorbesc aiurea.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

ce riscam? o spaga de 300 de ron?

haideti sa fim seriosi ca nu stiu cati din noi au masinile in legalitate, si acu ne speriem ca mutam noroiul de pe camp?

eu va insotesc si conform listei in care fiecare omu' e cu ceva, la mine io's omu' ie'n camp , ca asa e bine.:ha:

doar sa nu fie frig...

Live life!

Jimny

z3 spre m

Link spre comentariu

Asta e rahatul de hartie care i-a salvat pe multi de probleme ...cei care au fost la Impotmoliada si s-au lovit de unele probleme stiu ... :grin:

Dar gata, prea multa vorba. Distractie placuta si feriti-va de probleme

asa cum stiti voi! Daca o sa fiu in Bucuresti in acea zi o sa vin si eu.smile%20%2824%29.gif

@tavi

Ma surprinde reactia ta mai ales ca esti avocat ...

1700502445_plangerepolitieprobleme.thumb.jpg.c6b2ec9b2daa51f47dbfc9824a38ab5f.jpg

Link spre comentariu

Yonutz, tocmai din aceasta cauza mi-am si permis sa-mi exprim punctul de vedere. De ce-mi trebuie o hartie pe care sa scrie Club ... cat timp am grija sa nu deranjez pe nimeni? Dar, asa cum ai zis si tu ... prea multa vorbarie fara sa demonstram nimic.

Pana la urma, am decis sa nu mai ajungem. Ramanem in zona, deocamdata nu ne confruntam cu probleme, interdictii si asa mai departe. Cand ne-om confrunta, on sti a le rezolva ... :grin:

Distractie placuta si asteptam sa vedem poze si filme frumoase.

Link spre comentariu

In curand o sa fim toti declarati neste ilegalisti daca cuplam mereleu'...Calugareniul, sau mai bine zis spiritul Calugareniului era socializarea, ocazia buna sa ne cunoastem, mai vechi...mai noi, imediat dupa revelion....ehehe...faimoasa "gradinita" de la Calugareni, care i-a dat pe Vali babu, adikamicaze etc, etc...o tempora!!! Si ne mai miram, prin alte topicuri, ca nimeni nu mai posteza nimic...Laudabila intentia ta Tractozaure de a mentine traditia Calugareniului...dar, dupa cum vezi, se gasesc oameni de bine care sa-ti strice cheful, sa te acreasca...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Ce kakat a mai iesit....

Eu zic tot Calugareni dar mai cuminti.Zona protejata pare sa fie padurea din stanga DN cum mergi spre Giurgiu.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

On topic: pana la urma se mai intalneste lumea? Ca am veni si noi ...

Repet pt mai multe informatii contactati-ma 0766210850

In numele meu GPScu si TRACTOZAUR (Cristi Ozon ) inchideti acest topic , pt ca el e ff scarbit si nu mai intra ........................inclusiv eu incerc sa nu mai intru in polemici , pt ca asta se asteapta .......BANNNN ....doar m-am calit .......:uameni

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Asta e rahatul de hartie care i-a salvat pe multi de probleme ...cei care au fost la Impotmoliada si s-au lovit de unele probleme stiu ... :grin:

Dar gata, prea multa vorba. Distractie placuta si feriti-va de probleme

asa cum stiti voi! Daca o sa fiu in Bucuresti in acea zi o sa vin si eu.smile%20%2824%29.gif

@tavi

Ma surprinde reactia ta mai ales ca esti avocat ...

Prietene , hartia ta nu a salvat pe nimeni dupa razboi ........impotmoliada a fost pe 12 12 2010 iar harta ta care este ,,igienica ,,pt postul de politie e pe 14 12 2010 inregistrata la ei ..........dupa razboi ai incercat sa fi viteaz :uameni

Eu personal cand am iesit la asfalt , am fost intors si amenintat de catre organele competente , sa ma intorc ............si mai departe ,nu am primit nici o amenda .......m-am descurcat :uameni as ca ,cum zi de zi imi port de grija si pe asfal.

Masinile noastre sunt in ilegalitate totala , la modul modificari , tehnic si estetic ........

Te rog respectos , tine in legalitate clubul tau ...........si nu muri de capra vecinului :wink:

Daca aveai bunul simt , faceai aceasta conversatie in privat cu CRIST si nu disrugeai , sau asta urmaresti acest post GRATAR :uameni

Nu am vrut sa jicnesc pe nimeni , repet ma abtin .........pt a nu primi BAN .

Dragi colegi ai :cl pastrativa calmul si persiflati acesti oameni , cum de altfel o v-oi face :h5

Cu respect :cl

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

On topic: pana la urma se mai intalneste lumea? Ca am veni si noi ...

Repet pt mai multe informatii contactati-ma 0766210850

In numele meu GPScu si TRACTOZAUR (Cristi Ozon ) inchideti acest topic , pt ca el e ff scarbit si nu mai intra ........................inclusiv eu incerc sa nu mai intru in polemici , pt ca asta se asteapta .......BANNNN ....doar m-am calit .......:uameni

Eu unul nu m-am infricosat ! Asa ca o sa te contactez !

Ca mine presupun ca sunt mai multi si le propun sa te sune daca nu vor sa se uite la tv la meteo sau la filmuletze pe youtube after !

:g

B.B.B. -BIG BAD BUG!

T44

Link spre comentariu

@GPScu

Te-as ruga sa nu mai faci comentarii daca nu stii despre ce e vorba.

In acea zi ne-am deplasat doua persoane acolo si am vorbit cu politia prezentadu-le setul de documente. Am facut acea hartie ptr ca am constatat ca aveau deja o lista cu numere de inmatriculare. Pe care te asigur ca nu o facusera ptr statistica. Te felicit ca te-ai descurcat singur :uameni...si numarul tau de la masina era pe acea lista ...:grin:

S-a mers pe 3 filiere: Primaria Fundeni care emisese Autorizatia , Politia Judeteana si direct la postul de politie. Sa ma asigur ca totul va fi in ordine.

Nu iti da nimeni ban ptr ca iti spui punctul de vedere, atata timp cat o faci civilizat fara sa jignesti.

Ce nu intelegi nici tu si nici altii ...asta nu e o vanatoare impotriva voastra. V-am explicat cu documente ca daca va veti intalni multe masini pe camp fara sa o faceti legal sau semilegal riscati amenzi mari. In conditiile in care legea de acum nu va mai permite acest lucru. De ce trebuie sa intoarceti toate cuvintele impotriva mea?

Inchipuieti ca discutia asta s-a facut deja in privat cu Cristi (care iti poate confirma acest lucru) inainte sa inceapa orice polemica aici. A avansat aceasta discutie pe masura ce ati inceput atacurile impotriva mea in necunostinta de cauza ...Nu eu am alimentat aceasta discutie ...

Eu stiu ca iti doresti mult sa iesi in evidenta cumva ... dar GPScu-le alege o cale in asa fel incat sa nu ii acuzi pe altii de nu stiu ce tampenie. Si altceva - in caz ca nu iti amintesti ...intreaba-i pe baietii de la Kamikaze cam ce s-a intamplat anul trecut la Calugareni ...dupa ...

N-as vrea sa vin la o intalnire unde sa fug de politie ...sincer! Eu am masina 100% in legalitate, nu consum alcool si n-as avea nimic de ascuns. Reprezint insa un club, alaturi de colegii mei si nu am vrea sa facem haina de pe noi de ras. :wink: Sens in care iti doresc succes si ... mult noroc! :uameni

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

@yonutz Pe 16 ianuarie 2011 am hotarat impreuna cu niste prieteni sa facem un GRATAR pe un deal din apropiere.Spune-ne te rog ce acte ne trebuie ca sa ne afiliem la clubul dvs.pentru a intra in legalitate cu GRATARUL ca sa nu avem probleme cu politia sau alte autoritati.As dorii sa mai stiu un nr.de tel.sau o adresa de Email a CNOR--ului ca sa obtinem toate autrizatiile necesara.

P.S. Ne trebuie cumva si autorizatie ?

Link spre comentariu

Yonutz....incearca sa citesti mesajul scris de Semaca, despre spiritul Calugareniului, despre socializare, despre prietenie...etc.

Nu ai sa intelegi nimic ....asadar mai citeste-l.....si mai citeste-l ......si tot asa pana o sa pricepi ceva. Sfatul meu prietensc este sa incerci sa dispari din peisaj pentru un timp....adica SA NE LASI, chiar nu avem nevoie de kkturile tale de sfaturi. Dintr-un lucru ce urma sa fie frumos, a iesit un scandal intreg, ai speriat lumea....ai reusit sa otravesti totul. Spune-mi te rog.....tu esti pasionat de off road, iesi cu masina, mai ai masina ???

Ai facut ceva frumos la Impotmoliada.....si acum ai aruncat cu kkt in ventilator.

Incearca sa ajuti....lasa razboaiele tale cu Tractozauru, cu GPscu si nu mai incurca lucrurile.

Lasa calculatorul si soparlele.....si hai in noroi.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Vizitator agheorghe70

Buna Dimineat !

Nu v-a mai tot suparati atata fartatilor , ca-i rost de voe buna si de distractie , nu de scandaluri ! Am vorbit asear cu Octav Negotei primarele de la comuna si va pot chema pe toti la noi , nu se supara nemenea . spre Breaza , ntre Ocina de Sus si Provita de sus pe judeteanul 100E , am io saivanu ala de care v-a zisesi ieri . e acolo 13 ha de faneata , ceva padure , o livada si neste acarete . E pamantu de la tatanea meu si avem loc destul sa intindem pirostriile si san cingem jarul . e cale doara de cativa kilometrii pan la Varfu Sultanului- Valea Petrei- Corneanca , e lastareas si viroage destule numa numa sa vreti voi sa va bagati masinile acolo . Io dau tuica si belesc niscaiva berbecuti , mai pun la masa doua tri putineie de brinza si ma-i trebuie doar sa aduceti voi ce m-ai vreti . ma intorc in tara cre ca pe 12 sau pi 13 ian si dupaia putem sa ne auzim si la telefoane , da cine vrea sa vie poa sa faca o lista si sa v-adunati intre timp . Poate domnu capcaunu Yonuzt sa faca putina organizare si sa tie o lista de invitati ? ca am vazut ca dansul ii mai cu scaun la cap si mai sfatos din firea dansului .

ne-om mai auzi

Link spre comentariu

exista o lege data in luna noiembrie 2010

Yonutz, daca intr-adevar exista legea aia, lege de care personal nu am auzit , dar nu sustin ca nu poate exista, te rog mult, fa un efort si posteaza textul ei aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59836-quot-lege-data-in-luna-noiembrie-2010-quot-care-interzice-plimbarile-offroad-prietenesti

Consider ca am putea discuta mai mult pe aceasta tema si poate impreuna gasim o solutie pentru a scapa de probleme. Consider ca ar fi in interesul tuturor.

Sunt foarte curios cum suna textul acestei legi!!!

Link spre comentariu

...si acum ai aruncat cu kkt in ventilator.

:ha::ha::ha: Asta a fost mortala!

In alta ordine de idei, Ionut n-a facut mare jmekerie spunandu-va chestiile alea. V-ati speriat voi, asa cum va speriati de obicei cand vine voba sa va manifestati in tara asta. Va cam este frica de "scutieri", nu?:ha::ha: Un proverb spunea ca acela care nu are curajul sa moara, nu-l are nici pe acela de a trai.

Hai ca va invit eu la iesirea asta si o organizez tot eu. A...si dau si premii si fac si clasamentul iesirii. Deja este jenanta frica voastra si sincer stau sa ma gandesc ce kil pe varza s-a-ntamplat cu voi?!?!

Link spre comentariu

Adica pana la urma se organizeaza?

:banana

You've made my day! Dar oricum, spiritul Calugarenilor nu era tocmai asta, de ... neorganizare? Adica se ghida toata lumea dupa reguli de bun sint si atat? Fara benzi colorate, fara premii, fara autorizatii si fara clasamente? Era pur si simplu GRATAR ! Nu?

Petre, nu s-a speriat bre nimeni, stai linistit! Inca nu exista o lege d-aia care sa interzica inhaitarea rumanilor. Daca ar exista, ar fi grav, dar tot ar aparea grupuri de haiduci ...

Daca topicul este "Calugareni Revolutions" de ce dracu' sa ne vedem in alta parte?

Link spre comentariu

Daca nu va hotariti in alta parte pot sa va propun si eu o locatie in CL-lehliu langa o balta de peste ,, nefunctionala,, in aceasta perioada tocmai din cauza accesului pe timp de iarna(am sa pun si poze), nu aveti pe cine sa deranjati 5km cea mai apropiata asezare omeneasca, nu avem padure in apropiere da avem ceva dealuri unele chiar destul de abrupte si inzapezite deocamdata...daca va intereseaza revin cu detalii

Deocamdata vad ca nu va sta gandul la a ajunge la un punct comun in privinta unei iesiri amicale :2dr ca sa zic asa si parca va place mai mult circul dupa cum zicea un coleg mai devreme...in fine ideea este ca am promis ca pun niste poze ca sa vedeti cum arata zona numai ca pozele sunt facute alaltaieri si sunt facute pe o ceata f.densa asa ca nu prea se observa mai nimik totusi le pun. Dupa toate ce a-ti discutat pe aici va pot spune ca in locatia propusa de mine nu veti avea discutii cu nimeni garantat 100% asta binenteles numai daca nu veti ,,confunda,, culturile agricole cu drumul asta fiind singura regula ce ar trebuii respectata cu strictete altfel toate oalele se vor sparge in capul meu si nu as vrea sa-i dau dreptate unui coleg care zicea ,,facerea de bine....,,

Totusi trebuie sa mentionez ca locatia nu se compara cu cea de la Calugareni, am fost si eu acolo anul trecut cand a-ti fost si voi si chiar mi-a placut coltul ala in padurice, era perfect pentru gratar, aici nu avem padure, avem groapa dar noroiul cred ca este inghetat deocamdata, avem si dealuri de excaladat, intradevar mai mici ca la Calugareni dar mai multe, avem autostrada.

Toate acestea fiind spuse nu vreau sa ma luati drept distrugator de spirit al Calugareniului, ci doar ca pe un coleg care va ofera o locatie unde va garanteaza ca nu veti avea probleme. Binenteles, asta numai in cazul in care veti hotara ca nu se mai merge la Calugareni.

Imag098.jpg.00d35ad377466289b2566946f6c731cf.jpg

Imag099.jpg.7d276b61e1b355302d4952b5e196c839.jpg

Imag097.jpg.f1b559d99e1864c9b9f8104088af13a3.jpg

Editat de alex_pajero
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare