Astral Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Hai ba Yoane ce dracu l-ati banat pe agheorghe ?!? Adrian Gheorghe....:ha::ha::ha: Cum mai dau eu ochii cu omul ala cand o veni din State ?!? :ha::ha::ha: Saptamana viitoare e 13.....si a zis ca atunci vine si ma suna......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Hai ba Yoane ce dracu l-ati banat pe agheorghe ?!? Adrian Gheorghe....:ha::ha::ha: Cum mai dau eu ochii cu omul ala cand o veni din State ?!? :ha::ha::ha: Saptamana viitoare e 13.....si a zis ca atunci vine si ma suna......:ha::ha::ha: Ba i astrale si de o fii adevarat cu nea gheorghe ce faceti rusine mare domnule o sa fie:ha::ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Ba i astrale si de o fii adevarat cu nea gheorghe ce faceti rusine mare domnule o sa fie:ha::ha: Bre, la asta ma gandii si io si de aia si zisai io in gandu` meu : "Ori suntem golani, ori nu mai suntem ! Da` omul ala sireacu`, el ce vina are ca e acuma in America la fie-sa si nu e langa oile lui ?!? " :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions @vali Nici nu am contestat vreodata ca nu stie sa cantareasca ...Dar nu sunt sigur ca ai inteles ideea: "Hint: Ai acolo langa tine un bun coleg cu multa experienta de viata de la care poti invata multe..." Se poate si fara jigniri, vezi ...? @Astral Daca vrei iti dau mailul lui ... sa corespondati ...:ha: Cine stie poate va intalniti vreodata la el in port la stana ... :ha: sa o puneti de o mielusica ... pe arac ... :ha: Din Kansas City pana in LA a facut 7 minute, iti dai seama ce masina smechera de offroad are? Poate te da si pe tine o tura ... :ha: Editat Ianuarie 6, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions "Inca o data va zic: toti care aveti dispute personale cu mine din diverse motive va astept sa o faceti ori face-to-face ori pe pm! Daca aveti cohones ... :wink:" ....stii cum era poanta aia..."nu, aici, sa vada toata lumea!!!" .... Yonutzozaur mic, nu stiu ce sa mai cred... nu te simti bine dacat starnind un scandal pe care, eventual, sa-l poti dirija tu cum si in ce sens vrei... asa cum ai facut la inceputurile tale pe forum, cand ai fost banat sau pe aproape, asa faci si acum....Poate ca in mod cert ai priza la noii veniti, care nu te cunosc, poate noii veniti vor spune...ce dreptate are Yonutzozauru', ce frumos le spune el...si ce muijahedini aia, precum nemernicul de semaca, vali babu, horace etc, etc. ... Chiar nu stiu de ce-ti mai scriu aceste randuri...ti-am dedicat un intreg topic si nimic nu intelegi, nu se lipeste de tine...am vaga impresie ca ai dezvoltat o obsesie, daca nu mai rau, cu persoana ta si acest forum, poate ceva de genul "FORUMUL SUNT EU!" OAMENII VOR SA-I LASI IN PACE!!!! CHIAR NU SE VEDE CA TOATE SCANDALURILE INCEP CIND TE BAGI TU, YONUTZE!!!! Banati-ne frate pe toti, sa ramana numai Yonutz, dintre el...pentru el!... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Semaco ...postul asta te costa doi curcani! :grin: Io stiu ca ma iubiti cu totii ... :ha: Da nu credeam ca atat de patimas. Daca lasati jignirile si faceti si voi o discutie civilizata atunci ... lucrurile se schimba. Acu o saptamana a atacat Goganu ... Ieri Sensei cu Babone... Azi a venit si cavaleria ... Nu intelegeti frate ca zidu nu se rupe? Rezista futu-i mama masii de zid! :ha: Uita-te in fiecare topic si vezi de unde a inceput scandalul. :grin: Pana si aici . Cine v-a instigat? Eu? Cine v-a injectat? Eu? Am pretention ca esti om cu scaun la cap. Sau poate esti invidios pe Astral si vrei sa-ti dau si matale mailu lu ala cu portu, oile si berbecutii ... :ha: PS ... sa stii ca nu uit de curcani ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini Ioane, bine ca nu te-au ales si pe tine sa intrii in echipa CNOR-ului ca se ducea reaq off-road-ul ...sigur propuneai POLITIA OFF ROAD, sa tai tu si sa spanzuri pe cine vrei :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini E si acu' puteti sa-mi spuneti "La multi ani"! e 0 si 14 minute la mine ...si e Sf Ion azi! :grin: @vali Iti dai seama ce grav era daca ma alegea cineva acolo? :wink: Da' cel putin aveai parte de o moarte corecta ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini E si acu' puteti sa-mi spuneti "La multi ani"! e 0 si 14 minute la mine ...si e Sf Ion azi! :grin: @vali Iti dai seama ce grav era daca ma alegea cineva acolo? :wink: Da' cel putin aveai parte de o moarte corecta ... :grin: daca tot ai adus aminte, LA MULTI ANI ! SI TOTI SANATOSI ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini Ramane Calugareni ? a g h e o r g h e imi lipsesti..nu mai ai oaie rles la stana? Editat Ianuarie 7, 2011 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini E si acu' puteti sa-mi spuneti "La multi ani"! e 0 si 14 minute la mine ...si e Sf Ion azi! :grin: @vali Iti dai seama ce grav era daca ma alegea cineva acolo? :wink: Da' cel putin aveai parte de o moarte corecta ... :grin: La Multi Ani si sa ne vedem Sanatosi! :k Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini Circ si panarama. Nu am inteles nimic in legatura cu legalitatea unei iesiri si am citit toate postarile. Cica exista o lege dar nu stie nimeni care e legea si cand s-a publicat in monitorul oficial. In rest intepaturi intre veteranii de pe forum. Poate refaceti un topic doar pentru asta si continuati circul aici. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini S-a facut deja tot ce ai cerut tu, candva mai pe la pranz :old Legea despre care vrei sa afli se numeste Codul Silvic al Romaniei si a fost adoptat prin Lege nr. 46 din 19/03/2008, privind Codul Silvic, publicata in 30/03/2008. Articolele de interes in discutie sunt mai multe: Art. 1. - (1) Totalitatea pădurilor, a terenurilor destinate împăduririi, a celor care servesc nevoilor de cultură, producţie sau administraţie silvică, a iazurilor, a albiilor pâraielor, a altor terenuri cu destinaţie forestieră şi neproductive, cuprinse în amenajamente silvice la data de 1 ianuarie 1990 sau incluse în acestea ulterior, în condiţiile legii, constituie, indiferent de natura dreptului de proprietate, fondul forestier naţional. Art. 54. - (1) Accesul public în pădure este permis numai în zone amenajate şi pe trasee marcate în acest sens. (2) Accesul public în pădure cu autovehicule, motociclete, ATV-uri sau mopede este interzis, cu excepţia activităţilor sportive, de recreere şi turism, care se pot practica numai cu acordul proprietarului sau al administratorului pădurilor proprietate publică a statului. Art. 83. - (1) Mărirea gradului de accesibilizare a fondului forestier constituie o condiţie de bază a gestionării durabile a pădurilor. (2) Drumurile forestiere sunt căi de transport tehnologic, de utilitate privată, utilizate pentru: gospodărirea pădurilor, desfăşurarea activităţilor de vânătoare şi pescuit sportiv, intervenţii în caz de avarii, calamităţi sau dezastre, fiind închise circulaţiei publice, cu excepţia activităţilor sportive, de recreere şi turism care se pot practica numai cu acordul proprietarului, iar în cazul pădurilor proprietate publică a statului, cu acordul administratorului acestora. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Re: Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini S-a facut deja tot ce ai cerut tu, candva mai pe la pranz :old Legea despre care vrei sa afli se numeste Codul Silvic al Romaniei si a fost adoptat prin Lege nr. 46 din 19/03/2008, privind Codul Silvic, publicata in 30/03/2008. Articolele de interes in discutie sunt mai multe: Art. 1. - (1) Totalitatea pădurilor, a terenurilor destinate împăduririi, a celor care servesc nevoilor de cultură, producţie sau administraţie silvică, a iazurilor, a albiilor pâraielor, a altor terenuri cu destinaţie forestieră şi neproductive, cuprinse în amenajamente silvice la data de 1 ianuarie 1990 sau incluse în acestea ulterior, în condiţiile legii, constituie, indiferent de natura dreptului de proprietate, fondul forestier naţional. Art. 54. - (1) Accesul public în pădure este permis numai în zone amenajate şi pe trasee marcate în acest sens. (2) Accesul public în pădure cu autovehicule, motociclete, ATV-uri sau mopede este interzis, cu excepţia activităţilor sportive, de recreere şi turism, care se pot practica numai cu acordul proprietarului sau al administratorului pădurilor proprietate publică a statului. Art. 83. - (1) Mărirea gradului de accesibilizare a fondului forestier constituie o condiţie de bază a gestionării durabile a pădurilor. (2) Drumurile forestiere sunt căi de transport tehnologic, de utilitate privată, utilizate pentru: gospodărirea pădurilor, desfăşurarea activităţilor de vânătoare şi pescuit sportiv, intervenţii în caz de avarii, calamităţi sau dezastre, fiind închise circulaţiei publice, cu excepţia activităţilor sportive, de recreere şi turism care se pot practica numai cu acordul proprietarului, iar în cazul pădurilor proprietate publică a statului, cu acordul administratorului acestora. Citesc de-o ora toipcul asta si nu stiu daca sa-l bag la bancuri sau la drama. Totul pt. o iesire la gratar. Si dupa indelungate discutii, jigniri, kkt in ventilator si alte mirodenii despre legal vs ilegal, apar trei articole care primul este definitia "Fondului Forestier National", iar doua spun ca poti intra cu masina in padure ca sa te recreezi (aici intra si gratarul - bineinteles, fiind in padure, cu foc amenajat in vatra speciala de kevlar, tuci de carbon armat cu aramid si hota de absorbtie cu filtrarea fumului:grin: ), sa faci sport sau turism. Unde-i problema oameni buni? @Tractozauru`:felicitari pt. initiativa, as participa si eu bucuros daca n-ar fi distanta asta.:h5 @Petre Niteanu: Daca ai nevoie, ma ofer voluntar ca si co-organizator al tuturor organizarilor de orice fel.:roll: Editat Ianuarie 7, 2011 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions bai fratilor nu cunosc pe @ agheorghe70 dar nu cred ca trebuie sa faceti mistocareala de 2 lei despre un om care t ia facut o invitatie asa de dragul postarii si sa pareti buricul pamantului. Pe acest forum sunt tot felul de oameni si cu carte si fara ,cu muuuti bani si bugetari ,calmi si mai acizi asa ca mine care nu suporta ipocrizia. in concluzie apreciez gestul omului si daca se organizeaza la el promit sa vin chiar daca sunt la sute de km numai ca sa cunosc un om care dupa 2 postari te invita la el asata in cazul ca omul e de buna credinta Hary...userul respectiv e vreun fost BAN-at de pe forum care intra de pe tot felul de proxy-uri ascunse ba din olanda, ba din state ca sa faca misto de voi. Sobolani din acestia care stau ascunsi sub diferite identitati nu au ce cauta aici asa ca BAN-ul primit este meritat. Cat despre restul topicului, imi vine sa rad. Asta e adevarata telenovela. Unii sunt de buna credinta, altii, orgoliosi, altii impocriti. In discutii de genul acesta isi fac aparitia si neobositii aparatori ai poporului si a libertatii care stau in umbra de obicei. :) Nu ma mai intereseaza ca sa tin partea nimanui si nu vreau ca sa fiu judecatorul nimanui. Puteti sa va impulati cat vreti. Vreau doar ca sa imi spun si eu niste pareri daca imi permiteti. Laudabila initierea si organizarea acestei intalniri si e super ok ca traditia Calugareni-ului sa mearga in continuare. Nu amestecati FRAS-ul si CNOR-ul aici pt ca eu zic ca nu trebuie sa aiba nici o treaba cu o intalnire prieteneasca. Problema e ca aceasta intalnire nu e o iesire de duminica cu 5 masini ci poate deveni una mare cu zeci de masini. In acest caz, GPS-cule si Tractozaure, nu mai priviti problema atat de simplist. Sunt mari sanse ca sa apara probleme de tot felul. Daca voi ati initiat acest eveniment, lumea va va privi ca organizatori ai acestuia si asteapta de la voi toate informatiile. Daca initiati asa ceva, asigurati-va ca participantii sunt cat de cat protejati de respectivele probleme. E totusi jenant ca un om cu un anumit statut social sa fie nevoit ca sa fuga pe camp ca sa scape de cine stie ce posibile probleme aparute. Faci asta cand esti tanar si rebel dar observa ca sunt multi intre offroaderi care sunt persoane cu o anumita varsta si pozitie sociala pentru care e umilitor ca sa faca asa ceva. De exemplu eu nu il vad pe domnul Emil Niculescu sau pe @pitonul facand asa ceva. Din ce am citit eu, Yonutz nu va spus ca evenimentul trebuie facut prin FRAS ci s-a oferit ca sa ajute prin punerea la dispozitie a clubului pt obtinerea unor autorizatii de la autoritati lucru care nu are nici o legatura cu FRAS-ul. Plus alte informatii care pot fi utile in asemenea situatii. Poate ma insel dar eu asa am inteles. Eu stiu ca orgoliile la noi sunt mai mari decat interesele generale dar mai trebuie lasate la o parte atunci cand sunt implicati atatia oameni. Stiu ca nu il inghititi pe Yonutz si de aceea considerat aiurea propunerea venita din partea lui. Probabil ca si eu as gandi asa daca sunt suparat sau nu inghit pe cineva. Probabil ca as fi considerat ca Yonutz are interese ascunse. Singurul interes pe care il pot vedea este ca prin asta sa promoveze Club4x4 Bucuresti ori nu vad nimic deplasat in treaba asta. De data aceasta insa, voi trebuie sa mergeti mai departe de acest orgoliu deoarece implicatiile sunt mai mari si probleme care pot sa apara sunt mai importante. Daca nu va convine Club4x4 Bucuresti, rugati alte cluburi ca sa va sprijine. Mai sunt cei de la Kamikaze, Corb4x4, etc... Primaria nu o sa dea o autorizatie pe numele "Tractozaurul" de exemplu. Trebuie ca sa fiti constienti ca apar permanent probleme si reactii noi legate de actiunile noastre. Autoritatile sunt cu ochii pe noi mai mult decat inainte. Degeaba dai o spaga la un primar ca sa te lase ca sa te distrezi pe un teren pt ca mai sunt si altii care se pot implica si pot creea probleme. Politie, mediu, anumiti proprietari pe unde se pot ajunge cu masinile, etc... Si nu poti da spaga la toata lumea. Nu compromiteti o intalnire care poate fi frumoasa si pregatiti-va pentru orice fel de situatie care poate sa apara. Asta inseamna intradevar timp disponbil, munca etc. Nu mai e atat de simplu ca in 2006 la Sighisoara (cei vechi stiu) cand am dat pe forum doar anuntul "Ne intalnim acolo" si asta a fost tot. Imi cer scuze daca am gresit undeva sau nu am fost suficient de coerent... Eu totusi sper ca sa fiu corect inteles. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini Art. 54. - (1) Accesul public în pădure este permis numai în zone amenajate şi pe trasee marcate în acest sens. (2) Accesul public în pădure cu autovehicule, motociclete, ATV-uri sau mopede este interzis, cu excepţia activităţilor sportive, de recreere şi turism, care se pot practica numai cu acordul proprietarului sau al administratorului pădurilor proprietate publică a statului. Mersi Watcher. nu vazusem asta. Multe paduri nu sunt ale statului. Multe au fost retrocedate la composesorate sau la primarii. Inteleg ca pentru a fi in regula in totalitate. am avea nevoie de toate autorizatiile de la toti proprietarii padurilor prin care trecem? Cam tampita si legea asta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Daca nu va hotariti in alta parte pot sa va propun si eu o locatie in CL-lehliu langa o balta de peste ,, nefunctionala,, in aceasta perioada tocmai din cauza accesului pe timp de iarna(am sa pun si poze), nu aveti pe cine sa deranjati 5km cea mai apropiata asezare omeneasca, nu avem padure in apropiere da avem ceva dealuri unele chiar destul de abrupte si inzapezite deocamdata...daca va intereseaza revin cu detalii Deocamdata vad ca nu va sta gandul la a ajunge la un punct comun in privinta unei iesiri amicale :2dr ca sa zic asa si parca va place mai mult circul dupa cum zicea un coleg mai devreme...in fine ideea este ca am promis ca pun niste poze ca sa vedeti cum arata zona numai ca pozele sunt facute alaltaieri si sunt facute pe o ceata f.densa asa ca nu prea se observa mai nimik totusi le pun. Dupa toate ce a-ti discutat pe aici va pot spune ca in locatia propusa de mine nu veti avea discutii cu nimeni garantat 100% asta binenteles numai daca nu veti ,,confunda,, culturile agricole cu drumul asta fiind singura regula ce ar trebuii respectata cu strictete altfel toate oalele se vor sparge in capul meu si nu as vrea sa-i dau dreptate unui coleg care zicea ,,facerea de bine....,, Totusi trebuie sa mentionez ca locatia nu se compara cu cea de la Calugareni, am fost si eu acolo anul trecut cand a-ti fost si voi si chiar mi-a placut coltul ala in padurice, era perfect pentru gratar, aici nu avem padure, avem groapa dar noroiul cred ca este inghetat deocamdata, avem si dealuri de excaladat, intradevar mai mici ca la Calugareni dar mai multe, avem autostrada. Toate acestea fiind spuse nu vreau sa ma luati drept distrugator de spirit al Calugareniului, ci doar ca pe un coleg care va ofera o locatie unde va garanteaza ca nu veti avea probleme. Binenteles, asta numai in cazul in care veti hotara ca nu se mai merge la Calugareni. deci...ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini eu as fi inchis topicul asta de mult... nu are absolut nici o utilitate....se posteaza data ora si locul intalnirii...si atata...cine vrea sa mearga merge...cine nu sta acasa la tv....si atat de ce dracu tot apar discutii de genul asta? pana acum erau la moda alea politice....acum vad ca nu ne mai incap noroaiele si padurile...pacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Hary...userul respectiv e vreun fost BAN-at de pe forum care intra de pe tot felul de proxy-uri ascunse ba din olanda, ba din state ca sa faca misto de voi. Sobolani din acestia care stau ascunsi sub diferite identitati nu au ce cauta aici asa ca BAN-ul primit este meritat. Cat despre restul topicului, imi vine sa rad. Asta e adevarata telenovela. Unii sunt de buna credinta, altii, orgoliosi, altii impocriti. In discutii de genul acesta isi fac aparitia si neobositii aparatori ai poporului si a libertatii care stau in umbra de obicei. :) Nu ma mai intereseaza ca sa tin partea nimanui si nu vreau ca sa fiu judecatorul nimanui. Puteti sa va impulati cat vreti. Vreau doar ca sa imi spun si eu niste pareri daca imi permiteti. Laudabila initierea si organizarea acestei intalniri si e super ok ca traditia Calugareni-ului sa mearga in continuare. Nu amestecati FRAS-ul si CNOR-ul aici pt ca eu zic ca nu trebuie sa aiba nici o treaba cu o intalnire prieteneasca. Problema e ca aceasta intalnire nu e o iesire de duminica cu 5 masini ci poate deveni una mare cu zeci de masini. In acest caz, GPS-cule si Tractozaure, nu mai priviti problema atat de simplist. Sunt mari sanse ca sa apara probleme de tot felul. Daca voi ati initiat acest eveniment, lumea va va privi ca organizatori ai acestuia si asteapta de la voi toate informatiile. Daca initiati asa ceva, asigurati-va ca participantii sunt cat de cat protejati de respectivele probleme. E totusi jenant ca un om cu un anumit statut social sa fie nevoit ca sa fuga pe camp ca sa scape de cine stie ce posibile probleme aparute. Faci asta cand esti tanar si rebel dar observa ca sunt multi intre offroaderi care sunt persoane cu o anumita varsta si pozitie sociala pentru care e umilitor ca sa faca asa ceva. De exemplu eu nu il vad pe domnul Emil Niculescu sau pe @pitonul facand asa ceva. Din ce am citit eu, Yonutz nu va spus ca evenimentul trebuie facut prin FRAS ci s-a oferit ca sa ajute prin punerea la dispozitie a clubului pt obtinerea unor autorizatii de la autoritati lucru care nu are nici o legatura cu FRAS-ul. Plus alte informatii care pot fi utile in asemenea situatii. Poate ma insel dar eu asa am inteles. Eu stiu ca orgoliile la noi sunt mai mari decat interesele generale dar mai trebuie lasate la o parte atunci cand sunt implicati atatia oameni. Stiu ca nu il inghititi pe Yonutz si de aceea considerat aiurea propunerea venita din partea lui. Probabil ca si eu as gandi asa daca sunt suparat sau nu inghit pe cineva. Probabil ca as fi considerat ca Yonutz are interese ascunse. Singurul interes pe care il pot vedea este ca prin asta sa promoveze Club4x4 Bucuresti ori nu vad nimic deplasat in treaba asta. De data aceasta insa, voi trebuie sa mergeti mai departe de acest orgoliu deoarece implicatiile sunt mai mari si probleme care pot sa apara sunt mai importante. Daca nu va convine Club4x4 Bucuresti, rugati alte cluburi ca sa va sprijine. Mai sunt cei de la Kamikaze, Corb4x4, etc... Primaria nu o sa dea o autorizatie pe numele "Tractozaurul" de exemplu. Trebuie ca sa fiti constienti ca apar permanent probleme si reactii noi legate de actiunile noastre. Autoritatile sunt cu ochii pe noi mai mult decat inainte. Degeaba dai o spaga la un primar ca sa te lase ca sa te distrezi pe un teren pt ca mai sunt si altii care se pot implica si pot creea probleme. Politie, mediu, anumiti proprietari pe unde se pot ajunge cu masinile, etc... Si nu poti da spaga la toata lumea. Nu compromiteti o intalnire care poate fi frumoasa si pregatiti-va pentru orice fel de situatie care poate sa apara. Asta inseamna intradevar timp disponbil, munca etc. Nu mai e atat de simplu ca in 2006 la Sighisoara (cei vechi stiu) cand am dat pe forum doar anuntul "Ne intalnim acolo" si asta a fost tot. Imi cer scuze daca am gresit undeva sau nu am fost suficient de coerent... Eu totusi sper ca sa fiu corect inteles. Succes! Cu stima si respect MAX & CORNELIA &:cl Imi cer scuze pt. disconfortul creat pe acest totic ......sa ajuns mult prea departe si tot odata pe langa subiect .:tk Dupa cum am cerut , inchiderea acestui topic de ff multe ori , nu sa facut :hl. Orgoliile au aparut in lant , fiecare si-a spus punctul de vedere si sa ajuns la acest CIRC Eu cu Tractozaur nu am spus ca suntem organizatori , nu am dat o locatie fixa (am propus , un gratar ....cu colegii din :clsi nu numai ) .......ba din contra am cerut ajutorul colegilor din zona CALUGARENI sa ne ajute cu rezolvare si informarea ,problemelor create de ani trecuti . Pt a nu crea disconfort cuiva ....numai ca sa intervenit cu diverse propuneri discutii care consider ca isi aveau locul pe PM nu public ..........intradevar pt asi face reclama :uameni. Problemele mele personale legate de CLUB 4x4 bucurest , sunt rezolvate ....AM DEMIS . Nu vreau sa traiesc in mocirla , orgoliul si demnitate sa nu-mi fie patate . ....precum au fost a lui CRISTI OZON de acest om care manipuleaza ff bine miscare incepatoare a :cl Sa inteles destul de bine ca nu avem nevoie de serviciile lui .....sa mers la intimidari ,inducere in eruare , insistand prin mistouri si caterinca ieftina .:tk Nu sa facut nici o plangere sau reclama prosta a organizari lor la IMPOTMOLIADA ..........la iesira din camp in BALACEANCA pe asfalt sa creat DERANJ maxim ,tot noroiul din camp a ajuns pe asfalt .........cum a fost ........... bine , ati avut firma de salubritate , de unde ati avut aprobare pt acest deranj ..... am fost a doua zi si credeti-ma noroiul persista intr-un strat ff mare pe asfaltul satului :uameni Repet eu personal impreuna cu COS si DULCEANU IONEL am fost intorsi de catre organele de politie inapoi in camp ..........numai ca eu acolo am si casa :ha::ha: Max te rog opreste circul , baneazane :grin: sau INCHIDE ACEST TOPIC . Cu stima si respect GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini . Inteleg ca pentru a fi in regula in totalitate. am avea nevoie de toate autorizatiile de la toti proprietarii padurilor prin care trecem? Intradevar, asa e. Din pacate. :( Sa iti dau un exemplu de aici din Maramures. In zonele pe unde ne dam noi cel mai mult, prin jurul orasului Baia Mare terenurile apartin in mare parte de Romsilva iar alte parti de ocoale private ale primariilor. Sunt si proprietari persoane private dar putini. Avand intelegeri, conventii etc... cu ei, nu avem probleme in obtinerea autorizatiilor pt un concurs. Treaba se schimba in zona Viseu-Borsa unde mare parte din paduri au fost retrocedate si s-au constituit composesorate. Ei bine, cu acestia e dificil de lucrat. Majoritatea se opun la orice in mod special pt ca acolo se fura mult lemn si nu trebuie sa ajunga multi straini ca sa vada ce si cum. Acolo cu proprietarii nu te joci. Daca te prind si li se pune pata pe tine, e nasol. Sa ne explice si Unimog sau Zolamaister cum e cu composesoratele din zona Brasovului. E cam naspa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini Ioane, bine ca nu te-au ales si pe tine sa intrii in echipa CNOR-ului ca se ducea reaq off-road-ul ...sigur propuneai POLITIA OFF ROAD, sa tai tu si sa spanzuri pe cine vrei :ha: Pana una alta l-au numit sef la Servicile Secrete ale offroadului romanesc si vad ca-si face treaba foarte bine :grin: Deja l-au identificat si banat pe spionul din prahova care a fugit si se ascunde de autoritati in america :ha: AAAAA... era sa uit LA MULTI ANI DOMNUL COLONEL :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: 16 ianuarie 2011 - Calugareni Revolutions Cu stima si respect MAX & CORNELIA &:cl Imi cer scuze pt. disconfortul creat pe acest totic ......sa ajuns mult prea departe si tot odata pe langa subiect .:tk Dupa cum am cerut , inchiderea acestui topic de ff multe ori , nu sa facut :hl. Orgoliile au aparut in lant , fiecare si-a spus punctul de vedere si sa ajuns la acest CIRC Eu cu Tractozaur nu am spus ca suntem organizatori , nu am dat o locatie fixa (am propus , un gratar ....cu colegii din :clsi nu numai ) .......ba din contra am cerut ajutorul colegilor din zona CALUGARENI sa ne ajute cu rezolvare si informarea ,problemelor create de ani trecuti . Pt a nu crea disconfort cuiva ....numai ca sa intervenit cu diverse propuneri discutii care consider ca isi aveau locul pe PM nu public ..........intradevar pt asi face reclama :uameni. Problemele mele personale legate de CLUB 4x4 bucurest , sunt rezolvate ....AM DEMIS . Nu vreau sa traiesc in mocirla , orgoliul si demnitate sa nu-mi fie patate . ....precum au fost a lui CRISTI OZON de acest om care manipuleaza ff bine miscare incepatoare a :cl Sa inteles destul de bine ca nu avem nevoie de serviciile lui .....sa mers la intimidari ,inducere in eruare , insistand prin mistouri si caterinca ieftina .:tk Nu sa facut nici o plangere sau reclama prosta a organizari lor la IMPOTMOLIADA ..........la iesira din camp in BALACEANCA pe asfalt sa creat DERANJ maxim ,tot noroiul din camp a ajuns pe asfalt .........cum a fost ........... bine , ati avut firma de salubritate , de unde ati avut aprobare pt acest deranj ..... am fost a doua zi si credeti-ma noroiul persista intr-un strat ff mare pe asfaltul satului :uameni Repet eu personal impreuna cu COS si DULCEANU IONEL am fost intorsi de catre organele de politie inapoi in camp ..........numai ca eu acolo am si casa :ha::ha: Max te rog opreste circul , baneazane :grin: sau INCHIDE ACEST TOPIC . Cu stima si respect GPScu Salut GPScu, Cu tot respectul iti spun ca faci niste confuzii si anume: Nu amesteca forumul Club4x4 in disputele personale pe care le aveti unii cu altii. Si tu si Yonutz sunteti utilizatori ai acestui forum. Yonutz are o functie tehnica de supermoderator pe acest forum iar asta nu inseamna ca el este purtatorul de cuvant al forumului. El poate discuta in numele lui personal sau in numele Clubului Club4x4 Bucuresti. Chiar daca e o asemanarea de nume intra Club4x4 si Club4x4 Bucuresti, acestea nu au nici o alta legatura. Nu este forumul clubului din Bucuresti asa cum nu e nici a clubului din Baia Mare sau al celui din Brasov. Forumul Club4x4 nu se opune nici unei actiuni organizate de membri sai sau oricine altcineva. Club4x4 doar informeaza membri asupra respectivelor actiuni sau ii ajuta pe organizatori prin promovare. In alta ordine de idei...stiu ca nu ati spus voi ca sunteti organizatori dar lumea va poate vedea asa. Adica " daca ne-ai invitat spune-ne si ce facem si unde facem". Cum a fost cu revelionul in Maramures. Daca eu am fost cu ideea, am gasit locatie si am propus oamenilor, automat m-au catalogat drept organizator desi m-am dus ca sa ma distrez si eu la fel ca ceilalti. Am trebuit sa fac un program, sa aranjez diverse treburi etc... Pe mine ma intrebau seara " Da' maine pe unde mergem?" Eu zic in felul urmator. Da-ti drumul la treaba, obtineti toate informatiile necesare ca sa nu aveti probleme etc... Luati din acest topic doar informatiile utile. Nu cred ca cineva vrea sa va puna piedici. Nu voi inchide topicul si nici nu voi da BAN nimanui decat daca incepe sa isi bata joc. Trebuie sa vada toata lumea ca nu e usor sa organizezi ceva indiferent de cat de mic sau de mare e. Sa inteleaga cat stres e in spatele fiecarei actiuni si sa inteleaga ca , daca se intampla ceva, nu sunt neaparat de vina initiatorii sau organizatorii. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini Deja l-au identificat si banat pe spionul din prahova care a fugit si se ascunde de autoritati in america :ha: E tare spionul asta. Acum e in Olanda iar peste cateva minute posteaza din State. Super tare. Are ceva dispozitiv din ala de apasa pe insigna si zice "engage" ? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privinde legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini E tare spionul asta. Acum e in Olanda iar peste cateva minute posteaza din State. Super tare. Are ceva dispozitiv din ala de apasa pe insigna si zice "engage" ? :ha: Bai frate si ce ma mai basicasam ca e un om de credinta ,de sunt un oltean credul:ha::ha::uameni :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Discutie privind legalitatea unei iesiri amicale cu multe masini si totusi....unde naiba e discutia aia despre legalitate? eu nu o vad....dar in schimb vad ca moderatorii acestei sectiuni se fac ca nu vad balacareala de aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate