Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Dragilor iar aberam! Va rog sa veniti cu idei de schimbare in Regulamentul Campionatului National de Off Road al Romaniei. Da sunt foarte multe de discutat inca. Acest regulament a fost facut acum 6 ani si de atuncea in fiecare an il inbunatatim (noi astia care ne dam in CN, cupe si organizam respectivele etape). La Cupele organizate in anul 2010 este propunerea ca sa se organizeze dupa aceleasi reguli din CN, pt. ca la fiecare sfirsit de an iese etapa cea mai slab organizata si intra o Cupa (si ar fii bine ca si organizatorii cupelor sa se obisnuiasca cu acest regulament). De anul acesta probabil vor fii trei clase (nu mai multe). Eforturile de a organiza o etapa din CN sunt imense pentru toti organizatorii!!!!!!!!!!!!!! Cei care au organizat stiu foarte bine acest lucru. Iar cei care nu au organizat va explic acum in ''mare'' macar: - in primul si primul rand fugi dupa sponsori...... si fugi.... si fugi.... - iti alegi zona unde ai dorii sa fie etapa respectiva (bineinteles aicea analizezi de la inceput posibilitatile pe care le are terenul rep.: dealuri paduri stanci, mlastina, pamint argilos, ce se intimpla daca traseul se blocheaza,daca in timp ce il faci timpul e frumos si inainte de concurs ai trei zile de ploi torentiale si invers etc.,sa poti sa cazezi intre 200-300 de persoane , sa le poti da de mancare,benzinaria sa nu fie la zeci de km.,sa ai posibilitatea de a repara masini,si vulcanizare, etc.) - daca se poate zona sa apartina de Romsilva sau alt domeniu de Stat (sunt multe zone unde pamantul apartine de composesorate sa sunt particulare sa nu mai vorbim de Natura 2000). - incepi sa iti aduni toate aprobarile de la institutiile statului (care sunt foarte multe, unde se merge cu documentatie , cu programare cu .....). - in timp ce le aduni incepi sa iesi in teren pentru a gasi traseele - gasesti nu gasesti, lucrezi o zi intreaga si ajungi itr-o infundatura din care nu este iesire - incepi a doua zi de la capat ( inchipuitiva cit cotrobai prin zona pina gasesti 6 trasee: pentru cele doua zile de concurs si trei categorii unde la standard ai 30-50 km/zi, la open50-100km/zi si la extrem 50-100 km/zi - dupa ce ai gasit traseele mergi si incepi sa scrii road bookul - intre timp vin aprobari de ici colo dar trebuie sa discuti si cu hoteluri, moteluri,pentru cazare sa ocupi tot ce exista in zona din timp, sa discuti unde si ce vor minca toti participantii (sa faci meniul pe 4 zile,de obicei se mininca de 7 ori la fiecare etapa). - ai de facut si o multime de formulare, autocolante, reclame, etc. - dupa nenumarate zile petrecute in traseu (bineinteles cu mai multi oameni , mai multe masini, departe de familie),sa zicem ca ai road bookul gata, dupa ce il ai il desenezi in ''curat'' si trimiti echipajele care nu au mai fost pe acest traseu sa il verifice,l-au verificat redesenezi greselile facute si daca mai ai timp energie si masini cu ce sa mergi mai trimiti un echipaj daca poti pentru ultima verificare ( aici si in timp ce prospectezi zona masinile se tot strica si trebuie sa le repari). - inainte deja ai postat pe o multime de situri concursul ta, ai trimis enspemii de invitatii etc. - se fac inscrieriile pe situl clubului respecti (se trimit banii de inscriere, normal nu la toata lumes dar nu sosesc ordinele de plata ''dar eu am platit''- ''ba nu ca mie nu mi-a intrat nimic''...... etc.). - te certi cu hotelul unde o sa manince toata lumea ca nu poti sa spui pentru cite persoane sa se pregateasca etc. - pe traseu te gandesti inainte unde o sa fie specialele, de citi arbitrii ai nevoie , cum ajung la fata locului cit mai rapid, cine sta la start, la finis, comunicatii , cronometrare,mincare, bautura non alcoholica, cum recuperezi concurentii echipele de salvare etc. toate acestea pe doua zile efective de trophy. - intre timp iar probleme cu autorizatiile (de exemplu la jandarmerie nu iti trimit decit 6 oameni si tu ai avea nevoie de 10). - in road book inainte sa vina concurentii apare o zona unde din diferite motive nu mai poate sa treaca concursul, iar relegarea traseului iar modificare in road bookul deja gata facut. - in sfirsit poti sa tiparesti road bookurile (dar cite sa faci pentru fiecare zi si categorie? nu stii exact, faci cu aproximatie si iti vine in minte ne trebuie un Xerox la secretariat sa putem sa multiplicam si la fata locului) - apropo secretariat iar oameni, iar o multime de lucruri cumparate incepind de la creioane cu ce sa hasureze concurentii la Cp-uri, capsator , pixuri,pregatit toate formularele de inscriere , badgeuri si o multime de alte lucruri....... - in sfirsit ajungi la ziua cand incep sa vina concurentii (daca ai concurenti care iti vin de foarte departe ei o sa soseasca cu o zi mai devreme adica de miercuri, si de ei trebuie sa te ocupi) - sa nu vorbim ce cheltuieli ai inainte sa primesti 1 leu de undeva!!!!!!!! Daca mai vreti o sa scriu mai departe ce si cum se desfasoara in continuare........... Daca e asa greu, de ce crezi ca toti vor sa faca asemenea evenimente? Gyula, eu respect orice munca, dar e mult de vorbit despre motivatia organizatorilor. Asta e ca faza cu mecanicii: "Mama ce greu e sa-ti fac chestia asta", in realitate...e vorba doar de bani! Bani multi! Multi de tot! Foarte multi! E drept ca nu toti scot, dar alea sunt exceptii! Ca sa fiu si on topic: 1. standard - masini de la mama lor 2. open - orice harb, acaret, limuzina, dar cu roti de pana-n 35 3. extrem - orice, oricum, dar cu doi oameni in ea Editat Ianuarie 21, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Pai nu s-a mai spus si despre mancarimea intre organizatori....care tot din cauza numaratului banilor provine.....:ha: De fapt asta e cam si cea mai mare problema organizatorica. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Ca sa fiu si on topic: 1. standard - masini de la mama lor 2. open - orice harb, acaret, limuzina, dar cu roti de pana-n 35 3. extrem - orice, oricum, dar cu doi oameni in ea Petre, este o propunere sau extras din actualul regulament? Intreb, sa nu bagam oamenii in ceata! :h5 Neloo, ce au ei de impartit intre ei e fix problema lor. Noi vrem sa ne elucidam ce e cu regulamentul! Asta este si rostul acestui topic cred! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Trebuie sa spun ca ce am scris eu pina acum reprezinta numai cea ce cred eu si nu implica cu nimic vreun club sau asociatie sportiva(daca exista) cu profil de offroad din Valcea.Nu sunt si nu voi fi membrul vreunui club din Valcea .Daca introduceati o taxa de protejarea mediului pe durata concursului o plateam pentru mult timp inainte.Eu am comentat numai impotriva licentei pentru copilot, pentru ca nimeni nici macar voi de la profi nu aveti siguranta aceluiasi copilot pe durata unui an, nu impotriva regulamentului. Tot nu inteleg de unde aversiunea ta de a face parte dintr-un club sportiv. Iar legat de licenta pt copilot ce propui? Sa nu se plateasca numai pt ca nu suntem siguri daca vom avea acelasi copilot tot campionatul? Faptul ca eu de exemplu imi schimb copilotul la fiecare concurs e o problema legata de "bucataria" mea interna. Nu e de vina federatia pentru asta si nici organizatorii de competitii. Licentele se dau nominal si nu se pot transmite altcuiva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Petre, este o propunere sau extras din actualul regulament? Intreb, sa nu bagam oamenii in ceata! :h5 A fost o propunere, Ioane! Pt ca din regulamentul de la eurotrial am dedus ca trebuie sa fi foarte atent, aproape la mm, cum si ce tai. Dar "eurotrialul" nu este offroad, este un circuit de indemanare auto. In teren lucrurile se schimba radical, asa ca un regulament stufos cu taieri la milimetru este cu "dedicatie". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Petre, nu sunt convins ca or sa faca un regulament "preferential" dupa gustul si masinile lor. Noi aici carcotim pe marginea unui regulament care inca nu e nascut sau poate ca este dar nu e "botezat" inca! Hai sa-i lasam pe oameni sa-si faca treaba si dupa ce-l cunoastem intr-o forma finala sa "ne dam" la grumazul lor! Bineinteles daca vom avea parghia legala sa facem asta! In mai putin de o luna vom cunoaste acest regulament (dupa cate ne-au promis cei implicati in acest proiect). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Domnilor, avem o problema cu timpul, nu cu regulamentul. Avem sau nu ce face, trebuie sa "ne incadram" in regulament sau stam acasa. Cei care vrem sa participam in campionat vrem sa stim cat mai repede ca sa avem timpul necesar pt pregatirea masinilor , la ce clasa ne incadram, sa le testam si multe altele. Am doua masini care "asteapta " sa vada ce incaltari or sa aiba, cat de mult bagam flexul sau nu. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Re: Regulament Cu respect dar urmatoarele ar fi de modificat. .... Concursurile sint organizate pe echipe formate din doua masini si nu individual, tocmai pentru a preveni orice fel de evenimente neplacute. 1.2 La extrem Obligatoriu: - Este obligatoriu roll-cage si nu roll-bar. ( roll-bar se monteaza la pick-uri in spate pe bena sau in bena) ....... -Nu se accepta anvelope cu profil tractor, agricol sau industrial. Cu deosebit respect, tin sa te contrazic/completez putin: 1. chestia cu echipele e foarte buna, e si la recomandarea FRAS, dar e greu de pus in practica ... Bucuvina este un exemplu... 2. RollBar-ul la gama Jeep Wrangler/ Beijing/Manhindra/Toyota LJ40.... este din fabricatie, ...nu doar pe bena... 3. la ce categorie de anvelope incadrezi profilul BOGGER cu crampoanele intermediare taiate sau TRACTORBAGI ? ... sti ca aceste 2 profile sunt folosite in proportie de 90% in competitiile de offroad din lume ? Editat Ianuarie 21, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad inca nu se stie....si eu astept sami incalt masina dupa acest regulament.din cae am auzit se vrea la open sa se mearga pe 33 hai sa facem ceva sa ne lase si cu 35 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Cred ca ar fii bine ca sa insumam, macar in mare o propunere ce ati dorii voi (voi-noi cei de pe forum) sa se schimbe in regulamentul pe anul 2010 fata de cel din 2009. Nu de alta dar se apropie sedinta de la sfirsitul lunii. Max incerci tu sa faci propunerea? Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Cred ca ar fii bine ca sa insumam, macar in mare o propunere ce ati dorii voi (voi-noi cei de pe forum) sa se schimbe in regulamentul pe anul 2010 fata de cel din 2009. Nu de alta dar se apropie sedinta de la sfirsitul lunii. Max incerci tu sa faci propunerea? Voi face un topic special dedicat acestui lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad In KAMIKAZE TEAM sunt 3 masini care asteapta sa fie facute pt anul competitional. Va rugam sa ne spuneti cum le pregatim! Ramane in vigoare regulamentul de anul trecut? Sau aduceti modificari cu privire la dimensiunile rotilor si structurii masinii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 24, 2010 Autor Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad In KAMIKAZE TEAM sunt 3 masini care asteapta sa fie facute pt anul competitional. Va rugam sa ne spuneti cum le pregatim! Ramane in vigoare regulamentul de anul trecut? Sau aduceti modificari cu privire la dimensiunile rotilor si structurii masinii? Aseara inca se lucra intens la definitivarea regulamentului pe 2010. Din cate am inteles, azi sau maine acesta va fi anuntat ofcial. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Eu nu doresc sa ma dau cu masina mea in Campionatul National. Doresc insa sa particip la numite cupe, cum am fost si anul trecut: Cupa Brasov, Kamikaze, etc. Intrebare: sunt obligat la OPEN sa imi fac roll-cage, avand in vedere faptul ca pana acum la OPEN nu era obligatoriu acest lucru, masina este inscrisa in circulatie si circula pe drumurile publice (nu o transport cu platforma de la un eveniment la altul deoarece nu acesta este scopul) si o astfel de modificare este incompatibila cu RAR, ITP, etc.??? Sau daca nu vreau sa imi fac roll-cage singura sansa este sa merg doar la intalnirile prietenesti? Imi cer scuze daca s-a mai spus acest lucru pe undeva si nu am vazut eu, va rog sa ma indrumati spre acel loc sau sa ma lamuriti aici. Multumesc. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Eu nu doresc sa ma dau cu masina mea in Campionatul National. Doresc insa sa particip la numite cupe, cum am fost si anul trecut: Cupa Brasov, Kamikaze, etc. Intrebare: sunt obligat la OPEN sa imi fac roll-cage, avand in vedere faptul ca pana acum la OPEN nu era obligatoriu acest lucru, masina este inscrisa in circulatie si circula pe drumurile publice (nu o transport cu platforma de la un eveniment la altul deoarece nu acesta este scopul) si o astfel de modificare este incompatibila cu RAR, ITP, etc.??? Sau daca nu vreau sa imi fac roll-cage singura sansa este sa merg doar la intalnirile prietenesti? Imi cer scuze daca s-a mai spus acest lucru pe undeva si nu am vazut eu, va rog sa ma indrumati spre acel loc sau sa ma lamuriti aici. Multumesc. Exista doua tipuri de cupe: 1 - Cupe care aspira la statutul de Etape de campionat. La aceste Cupe, trebuie sa se respecte intocmai Regulamenul campionatului. Daca Regulamentul cere rollcage, atunci trebuie sa il ai. 2 - Cupe care nu aspira la statutul de Etape de campionat. Teoretic, acestea se vor desfasura dupa un Regulament particular unde organizatorul poate decide care sunt cerintele minime. Aceasta este parerea mea. Ai rabdare pana va afisat si Regulamentul Campionatului ca sa ne lamurim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Roll-cage demontabil....? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 (editat) Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Roll-cage demontabil....? :grin: asta e ultima chestie de luat in calcul... iti dai seama cate probleme apar asa, numai la o prima vedere: 1. costa mai mult decat unul gata pus 2. trebuie dat jos cu ajutor, deci pana la urma bani 3. unde il las cand nu il montez pe masina? 4. si de fapt daca merg cu el pe strada montat spre Cupa, ma opreste politia sau RAR pe drum si ma intreaba de sanatate, nu este la fel de ilegal ca si unul fix care pe deasupra nu are problemele de la 1 la 3 ??? @Max, multumesc, o sa astept sa vedem ce apare. Desi odata aparut, inseamna ca intra in vigoare si sanatate si la revedere. Pe scurt, parerea mea si nu vreau sa intru in polemica iar cu cineva: pentru cei care nu vor sa se dea in CN si sa isi faca masini dedicate, inseamna ca AICI si ACUM, cu marea afiliere, se opreste OFF-ROAD-ul... Adica marea clasa de mijloc a off-roaderilor vor trebui sa se dea doar la prietenesti, fara nici un concurs, desi multi dintre noi ne-am descurcat bine la cupele sau trialurile de pana acum. Adica ori sportivi dedicati, ori deloc... PS - si ca sa trag asa o concluzie: De ex la cupa X din 2010 vor fi, optimist privind, jumatate din masinile de anul trecut dela OPEN... Adica jumatate de incasari pentru clubul organizator, pentru ca nu toata lumea de la OPEN isi face masini dedicate off-road... Sunt un pic malitios, dar o spun cu spirit de gluma, nu va suparati tare, fac si eu haz de necaz: pesemne ca nu le intereseaza pe cluburi faptul ca vor avea jumatate de incasari fata de pana acum, ei fac 100% din placere si vor sa vina cu bani de acasa pe langa stresul cu organizarea concursului... Si asa eram prea multi off-roaderi...:ha: Editat Martie 25, 2010 de Schultz KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Mare dreptate ai. Ori ai masina preparata si platforma, ori, stam acasa si frecam telecomanda. Poate la unele concursuri, putem sa facem poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Daca faci rollcage interior nu ai nici o problema cu ITP-ul sau politia si nici nu trebuie sa-l demontezi. Unm rollcage bine facut in interior nu-ti ia din spatiu prea mult si iti e si de folos in caz ca o pui pe plafon :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Ca orice lucru bine facut in tara asta mai avem un pic si incepe CN si regulament din parti....v-a incepe fiecare sa modifice dupa bunul plac si apoi vor strica sa faca iar dupa noul regulament...bani ... bani si iarasi bani si muuult timp pierdut Interesant ar fi de aflat macar cum se departajeaza clasele si limitele la anvelope...sa incepem si noi cu ceva zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Pentru ca mai intai sunt ziarist si abia mai apoi amicul vostru v-o dau "pe surse":ha: E la fel ca anul trecut: open-ul pana in 35 inclusiv! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Faceti regulamentul cat mai complicat si toti voi o sa ardeti. Ma refer la organizatorii campionatului. O sa zbirniie cupele care se pot organiza legal pe regulamente proprii iar la CN vor veni tot mai putine echipaje. Trist. Hai mai oameni buni sa fecem o treaba lejera sa fie lejer pentru toti sa imbunatatim fenomenul sa aducem oameni noi linga noi. Ca asa am inteles ca ne-am dori toti. Ce Dumnezeu ne taiem craca de sub picioare? Pac Pac si cu asta Basta he he he he he he he.... Vb unui personaj din alt sport mai cunoscut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 28, 2010 Autor Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Faceti regulamentul cat mai complicat si toti voi o sa ardeti. Ma refer la organizatorii campionatului. O sa zbirniie cupele care se pot organiza legal pe regulamente proprii iar la CN vor veni tot mai putine echipaje. Trist. Hai mai oameni buni sa fecem o treaba lejera sa fie lejer pentru toti sa imbunatatim fenomenul sa aducem oameni noi linga noi. Ca asa am inteles ca ne-am dori toti. Ce Dumnezeu ne taiem craca de sub picioare? Pac Pac si cu asta Basta he he he he he he he.... Vb unui personaj din alt sport mai cunoscut Oare de ce nu poti sa ai rabdare pana apare regulamentul si sa discutam pe ceva concret? Tot o labarim asa cu discutii aiurea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Hai mai Max, a fost o parere, sfat sau cum vrei sa-i zici. Iar restul a fost un spirit de gluma. Normal ca o sa discutam serios abea dupa ce-l vedem scris. pe regulament adica. Hai te salut si iti doresc o primavara frumoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad KAMIKAZE OFFROAD TEAM are o propunere pentru noul regulament: Echipa de concurs sa fie formata din doua autovehicule Motivatie: 1. pentru ca regula pe munte este sa nu pleci niciodata singur iar avarierea/ranirea unui membru al unui echipaj face imposibila salvarea rapida si eficienta a ambilor sportivi 2. solidaritatea si devotamentul fata de celalat echipaj naste atitudini pozitive remarcabile pretuite mult de offroaderi 3. cluburile isi vor putea arata potenta financiara si sportiva a membrilor 4. costurile organizatorilor se vor diminua semnificativ pt ca nu mai necesita multe masini de recovery Punctaj: a) se acorda ambelor echipaje punctele conform regulamentului in vigoare b) in caz de abandon al unei masini, cealalta este considerata abandon c) in cadrul campionatului nu ai voie sa schimbi partenerul de echipa sau daca o faci esti penalizat cu 50% din punctaj d) la trial se puncteaza pe vechea regula: startul la botul primei masini, finishul la "fundul" celei de a doua Sa se poata permite alipirea a doua masini din diferite cluburi. Echipa se anunta la inceputul campionatului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate