AdrianZUZ Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Cu cauciucurile am inteles ii lasam sa isi consume in ce au investit ca sa nu faca gura.Intrebarea este de ce nu sa intamplat asta si cu organizarea concursului de la SIGHISOARA.Eu cred ca puteau fi lasa-ti si ocrotitii sa faca acel concurs care era foarte apropiat de sedinta de afiliere.Asa ii aveam aproape pe toti si ii lasam sa consume ceea ce creasera deja. S-ar putea sa patim ca la rally-raid,sa fim 8 gupy care ne dam in campionat ca ceilaltii se duc afara.E mult mai ieftin,mai bine organizat si cred ca oricine isi doreste sa se dea afara. Cu stima,da tot in Romania condusa de romani traim. Aici zici bine, nu stiu daca sa raman sa impartim acvariul sau tot OUT servesc si eu. Daca calculezi un pic ... Grecia + Crotia + TAT face in bani cam cat 5 etape FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Gogo, NU ai dreptate, citeste regulamentele de la toate concursurile adevarate (Croatia, Eurotrialul de la "ei" ... toate). Acolo sunt specificate absolut toate componentele... rezervor, directie, suspensie, frane, anvelope ... si deasemenea este SCRIS ca pleci acasa fara nici un ban daca ceva este neconform sau nu poti remedia pana la start. Tot la idiotii aia SCRIE cand si unde ai dreptul la asistenta (nu vezi oameni albastri care plimba piese prin padure), SCRIE ca nu ai voie sa schimbi copiloti, masini si orice iti trece prin cap ... daca nu ... pleci acasa. Hai sa fim sanatosi! Si de ce nu se poate importa si la noi un astfel de regulament gata facut, probat etc ca se termine tot balciul asta ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Zuzule nu tine basmul.La CROATIA platesti pe loc si in ziua inscrierii,asa ca stii ce dotarii ai la tine.La noi fiind economie (ca la ) de piata daca platesti pe loc iei la pret mai mare ca ai tinut organizartorul cu stres si nu stia daca isi poate schimba masina anul asta. Anul trecut eu am schimbat masina in concurs pentru ca regulamentul acela atat de bine conceput nu prevedea aceasta situatie sau faptul ca trebuie sa ai carnet ca sa fii intr-un echipaj aflat in concurs.Am intrebat si am actionat.O buna organizare sau un bun regulament presupune prevederea oricarui scenariu sau situatie care poate aparea.Am fost impreuna in acel concurs si stim amandoi amanuntele. Cu exagerat de multa stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Zuzule nu tine basmul.La CROATIA platesti pe loc si in ziua inscrierii,asa ca stii ce dotarii ai la tine.La noi fiind economie (ca la ) de piata daca platesti pe loc iei la pret mai mare ca ai tinut organizartorul cu stres si nu stia daca isi poate schimba masina anul asta. Anul trecut eu am schimbat masina in concurs pentru ca regulamentul acela atat de bine conceput nu prevedea aceasta situatie sau faptul ca trebuie sa ai carnet ca sa fii intr-un echipaj aflat in concurs.Am intrebat si am actionat.O buna organizare sau un bun regulament presupune prevederea oricarui scenariu sau situatie care poate aparea.Am fost impreuna in acel concurs si stim amandoi amanuntele. Cu exagerat de multa stima! Pai exact asta spun si eu, ca exista extrem de multe lipsuri in regulamentul vechi. Nu stiam ca la Croatia poti plati si la fata locului ... credeam ca este o data limita de la inscriere in care trebuie sa decartezi. Mea culpa. Oricum: 1. Un regulament trebuie sa existe NU PENTRU A FI COMENTAT la infinit ci respectat sau speculat dupa caz. 2. Cei care au muncit la varianta asta trebuie sa si-l asume si sa-l impuna cu bune si daca or fi si rele ptr 2010. Cu deosebita consideratiune! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Buna seara, domnilor, am si eu o intrebare la care astept un raspuns ca si majoritatea celor care vor sa participe la cupe sau campionatul national. Regulamentul pe anul 2010 va fi postat inainte de prima etapa? Daca se fac mari modificari fata de regulamentul 2009, credeti ca vom avea timp sa modificam masinile in timp util ? Va multumesc Editat Aprilie 18, 2010 de adikamikaze KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Va multumesc pt raspunsul promt pe care l-am primit. Sunt foarte lamurit acum. :uameni KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad @Adikamikaze probabil ca trebuie sa faci o cerere,sa o depui,si sa platesti o taxa.Dupa asta se va intruni o comisie laFRAS care va comunica raspunsul catre CONR care CONR se va intrunii...........................ce sa comunice daca nu exista nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 24, 2010 Partajează Postat Aprilie 24, 2010 Re: Regulamentul Campionatului National de Offroad Regulamentul s-a publicat aici consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate