Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

Postări Recomandate

Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

@horace: eternul si bulversantul RZV... na, ca ti-a transat-o: nu se mai da, deloc...nici macar cu Miron Sorin...bine ca l-a anuntat din timp!:ha:

In alta ordine de idei: la cupa Sighisoara ma duc copilot la prietenul Filip. Daca el nu serveste cupa BGS, (la care eu sunt tentat sa merg oricum, pilot sau copilot ) imi manifest, discret, disponibilitatea pentru parteneriat la categoria open.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Semaca,

Ce-ti place sa ma lovesti....sa ma ranesti.:uameni

Oare cum vor mai fi serile de dupa concurs fara RZv-ul nostru iubit ???

Te-ai gandit ce liniste o sa fie ???

La BGS am sa incerc sa vin Duminica....sa vad cum evolueaza Adi Kamikaze pe post de copilot.

Nu stiu cu cine se da....insa imi permit sa dau un sfat pilotului: pune un volan de plastic si pentru Kamikaze si vei avea liniste in masina:banana

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

Si eu ma ofer ca copilot, doar la cupe in afar Cupa Kamikaze si Cupa ORR daca o sa se tina, si la prieteneste

Experienta:

TAT 2010- loc 1 la open(pilot- Sorin Parvulescu)

Odorhei Sacuiesc 2010 (pilot- Robert Copachinschi)

Distractie o sa fie cu siguranta, munca, always ready, de invatat mult mai mult

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

dupa experimente ...mai mult sau mai putin reusite :grin:...gaganu si-a luat la suerte in las propres manos...:grin: !!! Asta seara, la ex- dreamers, ex- carre aflu, cu incantare si placuta stupoare, ca, ex- pilotul gaganian, Horace, si-a gasit copilot:oo...si eu, carele voiam sa-l incerc, macar la Bucovina!!! Asta e, din ciclul, baieti buni ca noi...n-a avut noroc!!!

Membru Club T44

Link spre comentariu

Gabi, Vali nu a zis doar "la misto" , s-a gandit ca poate gaseste pe cineva care sa-i accepte cererile:ha::ha::ha: ( daca gasea pe cineva, ca sa nu-l pierd, trebuia sa i le accept si eu)

Ceea ce asteptam eu de la acest topic, erau prezentari ale pilotilor sau copilotilor, experienta etc etc

Le accepti? Am oferte numai una si una :grin:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Semacule - e posibil de la anul sa nu mai am nici eu copilot asa ca te voi astepta cu paine si sare :h5:grin:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Semacule - e posibil de la anul sa nu mai am nici eu copilot asa ca te voi astepta cu paine si sare :h5:grin:

Stai sa vedem, sa vorbim, sa negociem , sa ne mai gandim :ha:

Ca daca dupa Arad e dragoste mare?? :grin:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Daca vreti sa va intelegeti bine cu Semaca in "casnicie" :ha: ar trebui sa ma intrebati pe mine, ce si cum ii place :banana:banana

ha,ha, ha....Filip se pare ca este cel mai orientat...pe linga cele trebuincioase offroadului, in rubicon are o minunatie de....frigider!!! incap vreo 6 beri si-o apa! :grin:

Sa incerc, nu stiu daca pot fi obiectiv:grin: sa schitez un portret al copilotului semaca... Persoana joviala si extrem de sociabila, se adapteaza aproape perfect oricarui mediu in care este azvarlit, inclusiv cel dur, de offroad competitional:ha: Pana la asocierea cu adikamicaze lua competitiile fix in cardan...apoi, si-a descoperit spiritul competitiv si combativ , atat cat sade bine la tensiune, si a devenit un adversar redutabil (hi,hi, hi...asta inca nu ati vazut-o!!!) Ca plusuri, ca si copilot, se orienteaza bine in teren, isi da seama repejor ca balaureste (ceea ce consider ca este esential pentru un copilot bunicel) , nu se ia, ca indienii, dupa urme, cauta rapid rute alternative in caz de impuleli, este perseverent si nu abandoneaza niciodata, este tolerant si ingaduitor cu pilotul:ha:. Spirit ludic, nu dispera sau se isterizeaza daca pierde (acest fapt se schimba daca este in ipostaza de pilot!:ha:) Ca minusuri... nu mai este asa tanar si cam oboseste la trolieri, ahhh...si petrecerea de seara, sa nu dureze pana dimineata!!!!:ha: ....(dar, nu-mi aduc aminte sa ma fi culcat vreodata cu gainile:grin:)

PS: in editia viitoare se pregateste portretul lui flash4x4:grin:

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semacule,tu de la un timp te culci inaintea gainilor,ca te imbeti prea repede:ha::ha:

i se trage de la "regim" :ha::ha:

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Gluma,gluma dar acum 2 ani la Valeni Semaca ne-a uimit cand a terminat fara probleme 2 zile de concurs,iar in una din zile a avut un RB gros cat DEX-ul.

Si a facut si un rezultat remarcabil,locul 2 la extrem avand o concurenta de exceptie,15 nume grele din campionat.

E drept ca l-a avut ca partener pe Craiu care e un vulpoi nascut invingator si care mereu imi povesteste cum i se adresa copilotului:

Domnul Doctor mai punem si noi un troliu sa iesim din cacatul asta? :ha:

Anul asta la o Etapa,Cupa..Prieteneasca ceva facem un parteneriat Semaca,iti pac public o propunere :2dr

Si ca sa fie show la trial conduci tu :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Tupare, accept challange-ul!!!

Si acum sa incerc a schita portretul unui alt competitor....Drujba!!!

Drujba...asa cum sugereaza si nickname-ul, face, uneori, mult zgomot...de multe ori pentru nimic!!:grin:Cand nu face zgomot...inseamna ca doarme!!!:ha: si, i se poate intampla sa-l apuce chiar in timpul unei competitii, pe traseu!!! (n.r. vezi TAT 2010). Falocrat, ca si Goganu, se lauda (in ultimul timp... mai rarut:grin:) cu performante....de-a dreptul halucinante!!! (nu mai insist cu amanunte ....ca ma lasa nervii!!!). Are bivalente, de pilot si copilot, ceea ce este un mare plus; are o experienta competitionala buna (intre doua somnicuri postprandiale...) avand parte de companioni de marca (Vali Dutu, Vali Stan, Dorel...). In general este o companie placuta, chiar daca nu consuma decat suc de portocale:grin:; in mod cert, este un partener cu care merita sa te dai si, la o adica, sa tragi pe dreapta, la umbra, sa tragi nestingherit, un pui de somn!!!:ha:

PS: se pregateste watcher si...ramane in competitie flash4x4!

Editat de semaca

Membru Club T44

Link spre comentariu

Asa. Hai ca am reusit intr-un final sa incarc pozele. De fiecare data cand incerc sa urc poze pe forum, procedura difera...:old

Apropo's de somnic, aveti mai jos trei poze. Recunoaste cineva personajul?

Hai sa va dau cateva indicii: este un tip pe cinste, putin cam isteric, foarte inimos, a fost popa intr-o viata anterioara, ii place viata si caterinca, ar vrea sa pipaie orice femeie i-ar fi prin preajma, uneori mai bea si el, vorbeste cu mula si cu puie. Se ia de toata lumea, dar cu toate astea toata lumea il iubeste, inventeaza povesti si le spune asa de bine incat toata lumea il crede, il auzi vorbind distinct intr-o incapere unde e harmalaie, are intotdeauna un raspuns la problemele pe care ni le pune viata si mai presus de toate e tot timpul pe faza, nu doarme niciodata.

Cine isi da seama ce facea personajul respectiv in momentul in care a fost imortalizat are ca premiu o excursie cu vaca. :grin:

Image175.thumb.jpg.9da182a6e97192e270bcdb0ab0d7aa8a.jpgImage177.thumb.jpg.c32a0d0e393df04e83d7715ed9be4418.jpgImage176.thumb.jpg.7ea85f1c03eae8fc2e4fac1dceb4553c.jpg

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Frate Drujba...este clar ca Semaca se concentra. Spre deosebire de tine, el nu are nevoie de road book si alte busole. El se concentreaza si intuieste traseul.

Stiu ca iti este greu sa intelegi, de aceea iti sugerez sa mai stai pe langa PROFESORUL Semaca......asta daca ai noroc si te tolereaza.

Link spre comentariu

Asa. Hai ca am reusit intr-un final sa incarc pozele. De fiecare data cand incerc sa urc poze pe forum, procedura difera...:old

Apropo's de somnic, aveti mai jos trei poze. Recunoaste cineva personajul?

Hai sa va dau cateva indicii: este un tip pe cinste, putin cam isteric, foarte inimos, a fost popa intr-o viata anterioara, ii place viata si caterinca, ar vrea sa pipaie orice femeie i-ar fi prin preajma, uneori mai bea si el, vorbeste cu mula si cu puie. Se ia de toata lumea, dar cu toate astea toata lumea il iubeste, inventeaza povesti si le spune asa de bine incat toata lumea il crede, il auzi vorbind distinct intr-o incapere unde e harmalaie, are intotdeauna un raspuns la problemele pe care ni le pune viata si mai presus de toate e tot timpul pe faza, nu doarme niciodata.

Cine isi da seama ce facea personajul respectiv in momentul in care a fost imortalizat are ca premiu o excursie cu vaca. :grin:

[ATTACH=CONFIG]103980[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103981[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103982[/ATTACH]

sunt in totalitate de acord cu tine in ceea ce-l priveste ''profesor'' dar nu ai specificat ce stie el sa aleaga bine , adica doar '' premiant'' si cand vine nota''eu am comandat d`asta?'' :ha:

si-l aseman cu personajele j3Gkp9PU1qE&feature

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

@drujba: nu dormeam...te supravegheam in liniste:ha:

@valibabu: tre sa-i schimbam pe excrocii aia....au pus o eticheta rotunda si mica de "premiat" pe o sticla de 300 mii! ai vazut, ca nici chelnerii nu mai erau aia, ai nostrii!!! Oricum, mi-am platit cu vf. si indesat sticla mea!

dar, sa revenim la...portretul de copilot...astazi:

watcher: intotdeauna elegant si trendy, cu o frizura de invidiat, a la Johnny Bravo, (sa te vad pe tine, Valibabule, daca-ti reuseste de doua ori la rand, sau macar o data, asa ceva si sa ramana intacta (freza) , dupa o zi de casca pe cap!:ha:) este o revelatie a categoriei copilotilor. Serios, hotarat, muncitor si perseverent, cu o conditie fizica (si o varsta...) de invidiat, reprezinta o alegere buna pentru a face parteneriat in offroad. Riguros cu regulamentele, pe care, probabil, ca deja le stie pe de rost, se poate transforma, din moment in moment, intr-un vajnic contestatar:grin:. Blond si frumusel ca un suedez:grin:, corect ca un neamt, elegant si manierat ca un englez poate fi folosit nu numai ca si copilot ....dar si ca fotomodel ...pentru un calendar cu Raiffeisen Bank, par egzamplu:ha:

Editat de semaca

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca....ai reusit sa-i faci un portret foarte aproape de adevar domnului Watcher.

El chiar este educat, dragut, serios .....insa stie si de gluma, elegant.....are o superfreza:banana.

Abia acum inteleg vorba aia din batrani ce zice: "contrastele se atrag".

Asadar, este clar de ce face echipaj cu Drujba.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare