Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 354
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti!

M-am eliberat pentru etapa de la Cluj!!! Daca partenerul meu traditional Filip, care are drept de preemptiune asupra mea:ha:, nu serveste .... astept oferte (sper sa egziste:ha:) de la domni generosi!:ha::ha::ha: Dupa ce fac centralizarea...eu aleg cu cine ma sui pe podium!!!:grin::grin::grin:

Poate ca....vorbim la Suzuki Fest.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la standard nu ai nevoie. dar nu este deloc rau sa stii cu ce se mananca.

Fara suparare dar se pare ca si la Standard ai nevoie sa stii cum se lucreaza cu GPS si azimut...vezi exemplul zilei a 4 a de la REA 2011 :)))))

Aviz amatorilor :)

Alin Radu
Link spre comentariu

Fara suparare dar se pare ca si la Standard ai nevoie sa stii cum se lucreaza cu GPS si azimut...vezi exemplul zilei a 4 a de la REA 2011 :)))))

Aviz amatorilor :)

domnule, am vazut ca au bagat in premiera la REA-Standard navigatia pe puncte GPS.

tocmai de aceea am si spus ca nu e rau sa stii.

pe de alta parte, la Standard nu se ia in considerare track-ul GPS:ha:

nu-i nicio suparare:h5

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

domnule, am vazut ca au bagat in premiera la REA-Standard navigatia pe puncte GPS.

tocmai de aceea am si spus ca nu e rau sa stii.

pe de alta parte, la Standard nu se ia in considerare track-ul GPS:ha:

nu-i nicio suparare:h5

Giorgel, la REA a fost luat in calcul track ul.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

caut copilot pentru CORB chalenge day, categoria open. Nu am terratrip si nici nu-mi pun...vorba Simonei, gran-ma mare...un moft! Bluehearte...zii o vorba!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

ce conditii trebuie sa indeplineasca?:)

L.E intre timp m-am documentat...n-am gasit butonul de stergere :grin:

Editat de styuk

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

caut copilot pentru CORB chalenge day, categoria open. Nu am terratrip si nici nu-mi pun...vorba Simonei, gran-ma mare...un moft! Bluehearte...zii o vorba!

Semaca daca nu gasesti aici copilot o sa vorbesc eu cu cel care mi a fost copilot anul trecut dar e o problema el nu consuma alcohol !

Link spre comentariu

daniel66: In concurs, in ultimul timp, asa, ca la maturitate, nici eu! :grin:

Ultima ora: pilotul meu pentru la Iasi, Dan Ionescu, nu poate sa vina...deci, sunt dispus sa merg cu a mea la standard (si n-am copilot) sau sa merg la open copilot (caz in care astept propuneri).

Membru Club T44

Link spre comentariu

Pierdut copilot pentru Iasi. Inca mai caut ...

da pe Oresti pe unde l-ai pierdut ... parca acum vreo 2 zile era la Codlea?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

ultima data l-am vazut in Vama. Sunt la fel de multi boschetari si aici. Ma simt ca la etapa de off road.:ha:

Bubuie muzica toata noaptea de zici ca sunt la Cluj. :ha: macar aici nu am taxa de organizare.

Editat de oresti
Link spre comentariu

Nu l-am pierdut, mi-a confirmat ieri ca nu mai poate merge ca si copilot si ca prin urmare nu mai face parte din R2C2 Team.

Ii multumesc sincer lui Semaca care a acceptat sa ma ajute sa "imi salvez onoarea" si sa mearga copilot la Iasi.

Editat de R.R
Link spre comentariu

Corect. INVAT sa beau , ca sa ma pot prezenta cu fruntea sus la urmatoarele etape. :ha:

Am inteles ca daca sunt ranga ca co-pilot nu mai vad greselile in roadbook si incep sa 'miros' traseele mai bine. :ha:

Link spre comentariu

Un pic de mahmureala matinala n-a facut rau nimanui...ideea e ca, nici macar asa, mahmurel si cu niscaiva suferinte organice, nu-mi las partenerii balta, si incerc, si se pare ca uneori reusesc, sa-mi indeplinesc datoria... si, oresti, de curiozitate, daca nu-ti place la vama, ca sunt boschetari si muzica tare, de ce nu pleci de acolo...asa cum ai facut si in campionat???

Confirm, ontopic, ca voi participa, onorat, ca si copilot la D-ra RR! Sper sa facem o figura frumoasa, ca sa moara de ciuda toti vamaiotii sadea!:ha::ha::ha:

Membru Club T44

Link spre comentariu

Un pic de mahmureala matinala n-a facut rau nimanui...ideea e ca, nici macar asa, mahmurel si cu niscaiva suferinte organice, nu-mi las partenerii balta, si incerc, si se pare ca uneori reusesc, sa-mi indeplinesc datoria... si, oresti, de curiozitate, daca nu-ti place la vama, ca sunt boschetari si muzica tare, de ce nu pleci de acolo...asa cum ai facut si in campionat???

Confirm, ontopic, ca voi participa, onorat, ca si copilot la D-ra RR! Sper sa facem o figura frumoasa, ca sa moara de ciuda toti vamaiotii sadea!:ha::ha::ha:

polemici.:ha: I love romania !!!

Astia prin Vama inainte de 'etape' se plimba pe campii pt a culege canepa. Cat mai aveti pana ajungeti si voi 'aici' ?

I-am invatat pe Jamaicanii astia din Vama sa spuna ca fac off road cand pipeaza si sug sticle dupa o sesiune de campii. Cu muzica pana in zori se descurca de minune. Acum o sa fiti o comunitate si mai mare :ha::ha::ha:

voi cauti co-piloti iar ei piloti pt a ii duce inapoi la destinatie - moca. Cica nu ii deranjeaza greseli in roadbookuri .

PERFECT ,man ! Va-ti scos. Peace brothers. :ha:

marijuana_leaf.jpg.1e3a4dbe0811806da3ba593eabfd9d8e.jpg

Editat de oresti
Link spre comentariu

oresti: nu sunt adeptul exagerarilor de tot felul dar nici la manastire (n.r. Cheia:grin:) nu vreau sa ma ingrop!!! Prefer sa ma simt bine oriunde m-as duce...acum ma sui in masina cu RR-ul si tusti...la Iasi! Cu ceilalti betivi, drogati si curvari ....viata frate!!! Pa, ai grija la vecernie, sa tii o sluba frumoasa !:ha::ha::ha:

Membru Club T44

Link spre comentariu

Sper sa facem o figura frumoasa, ca sa moara de ciuda toti vamaiotii sadea!:ha::ha::ha:

3 din 7 nu e 3 din 18 dar nici 3 din 3 :ha: Un 3 din 3 puteti scoate la Resita.

Am auzit ca esti 'cel mai tare co-pilot'. :wink: La mine a fost mai greu ,nu am experienta DVS a zeci de etape in postura de co-pilot.

Sa inteleg ca nu ai salvat onoarea familiei urcand pe podium ? NU se poate , la experienta ta..... zau , nu pot sa cred. :ha:

ia fa repede un calcul , ce da mai bine ca procente, 4 din 7 sau 6 din 18 ?:ha:

Lasand glumele si carcota deoparte, bafta la Campu Lung si Resita. RR e f hotarata si chiar merita sa urce pe podium asa cum si-a propus.

Editat de oresti
Link spre comentariu

Sa inteleg ca nu ai salvat onoarea familiei urcand pe podium ? NU se poate , la experienta ta..... zau , nu pot sa cred. :ha:

asa a fost sa fie...in offroad, soarta se poate intoarce sau rasturna oricand! Ce importa este, cred, ca fiecare a dat tot ceea ce a avut mai bun pentru reusita echipei, dar, asta nu ai cum s-o stii tu, batut de vanturile din Vama Veche...

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare