macfero Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi si ultima parte.http://www.youtube.com/watch?v=kbOD9sxIheI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi vor urma si niste poze maine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Iesiri frumoase...:br...poate va intereseaza o iesire si prin Neamt... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Ai terminat bateria la camera inainte sa devina interesant - cu mers prin albie de rau, cu trecut peste santuri pline de apa umplute cu busteni si incalecat pe lung si pe lat alti busteni carati pe acolo de TAF-uri- mai era ceva de filmat.... Si nu l-ai pus in valoare pe Cosmin - daca nu aducea traversa aia pe pod, expeditia se termina inainte sa inceapa. Tura urmatoare neaparat si o drujba sa dam deoparte copacii din drum... Si nu in ultimul rand, de mare efect sapaliga pe care o foloseam pe post de cazma. . Pana la urmatoarea distractie nu pot sa spun decat ca ,.........iar mi-am murdarit geaca ... tura asta mai putin masina, ca nu am reusit sa o spal nici acum... La mai mare. Mai cauta neste dealuri prin Bacau sa le calarim olecutza.. colegu' de la Neamt, daca gasesti hartile sa mergem pana la Dochia mai mai ca mi-as face o mutatie de 2 zile la atelaj la voi in judet.. Eu ultima oara am ajuns cu o masina de strada prin Bicazul Ardelean pana la vreo juma de ora de Dochia, deci nu cred ca-i mission imposible.. Nu cred ca ar zice pass nici colegu ferrero la o treaba dintr-asta gospodareasca. Zi-i cu propunerea indecenta si vedem noi cum o trecem prin parlament Editat Aprilie 6, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Ai terminat bateria la camera inainte sa devina interesant - cu mers prin albie de rau, cu trecut peste santuri pline de apa umplute cu busteni si incalecat pe lung si pe lat alti busteni carati pe acolo de TAF-uri- mai era ceva de filmat.... Si nu l-ai pus in valoare pe Cosmin - daca nu aducea traversa aia pe pod, expeditia se termina inainte sa inceapa. Tura urmatoare neaparat si o drujba sa dam deoparte copacii din drum... Si nu in ultimul rand, de mare efect sapaliga pe care o foloseam pe post de cazma. . Pana la urmatoarea distractie nu pot sa spun decat ca ,.........iar mi-am murdarit geaca ... tura asta mai putin masina, ca nu am reusit sa o spal nici acum... La mai mare. Mai cauta neste dealuri prin Bacau sa le calarim olecutza.. are tata traseele pregatite.:bananastai fara griji. baga si tu ceva poze.ca la mine dureaza pana le da toxic.data viitoare o sa tin mai mult camera la incarcat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi colegu' de la Neamt, daca gasesti hartile sa mergem pana la Dochia mai mai ca mi-as face o mutatie de 2 zile la atelaj la voi in judet.. Eu ultima oara am ajuns cu o masina de strada prin Bicazul Ardelean pana la vreo juma de ora de Dochia, deci nu cred ca-i mission imposible.. Nu cred ca ar zice pass nici colegu ferrero la o treaba dintr-asta gospodareasca. Zi-i cu propunerea indecenta si vedem noi cum o trecem prin parlament Da este un traseu frumos ....dar nu stiu cat se ma poate face cu masina sa nu fie rezervatie. Editat Aprilie 4, 2011 de Grigorici Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Mai baieti ..... scuze .... dar nu ma pot abtine .... Ce vad eu ..... - iar ati plecat in padure in adidasi si jaca de pele - nu ati pus la loc crengile in spartura podului , sa o mai vada si altii - v-ati scalimbaiat o gramada cu lemnele alea si se vede ca NU se poate tine o masina pe un lemn asezat longitudinal ca aluneca de pe el (abia te tii in picioare sa treci pe un podet de genul asta ) si a fost noroc mare ca nu au alunecat sub masina si nu s-au blocat acolo - Catalin iar nu foloseste motoru' masinii ca se bazeaza pe troliu - noroc iarasi ca nu s-a stricat troliu (nu se trage cu masina de troliu , ci invers- troliu trage si masina se foloseste ca punct fix - si asta daca nu sunt copaci prin preajma ) - si iar DOAR UNU' PUNE MANA SI ALTII STAU PE VINE ,FUMEAZA SI-L ADMIRA Dar va felicit ca ati iesit .... la plimbare si la aer curat . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Cristi, aia cu geaca de pele si adidasi mi-o asum , este trade mark/ Aia cu creanga, cred ca-i relativa, daca vede omu traversa de 6 metri pusa acolo, cred ca-si da sema ca ceva nu-i in regula Aia cu lemnele am vazut-o pe la Camel Trophy si m-am gandit ca o fac si eu, dar asa cum spui si tu e cam mission imposible, oricum pentru distractie merita incercata. Degeaba imi spui ca nu-i bine pana nu vad eu. Partea cu pune mana, imi fac mea culpa, nu mai fumez, dar nici mana nu am pus. Oricum iti pot spune ca omuletul s-a distrat copios si abia asteapta o iesire ... Pana la urma a fost o iesire interesanta cu ceva suspans in partea de final. Vezi ca weekendul asta se anunta desfasurare mare de forte, eu nu pot sa particip la manevre... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salutare la toti. ceva iesiri sambata sau/si duminica? ceva propuneri? s-a anuntat vreme frumoasa.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi azi am facut o mica iesire asa ca sa ne facem loc la burtica de niscaiva bunataturi de Paste.doar 2 masini si 5 baitandrii dornici de putina aventura.o sa revin cu niste filmulete. si prima parte... si ceva mai hard...:grin: Editat Aprilie 22, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi si probabil ultima parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut!Mai faceti ceva iesiri prin imprejurimi pe langa bacau?Daca da as veni si eu cu voi daca se poate sa mai invat cate una doua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salut. chiar sambata am iesit la o noroiala. poate ne vedem azi sau maine sa vb . 0748156359 - catalin. cand poti suna-ma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi sambata 30 aprilie am iesit la o plimbarica, de data asta am fost 4 masini, pe coclaurii patriei.si am ales un traseu nu usor, cu ceva noroaie, albii de parau si pante super faine. distractia a fost misto, dar pana la un moment dat...cand lui cosmin i s-a rupt cardanul la wrangler. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut! frumos nu pot spune nu dar prietenu cu suzuki cred care are numar de bulgaria si_a rupt bara la trecatoarea aia prin namol, oricum are curaj a cat de joasa e masina eu sincer nu m-as fi bagat cu ea pe acolo ocoleam.Sper sa ne auzim cat de curand poate facem o iesire duminica>Bafta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut! frumos nu pot spune nu dar prietenu cu suzuki cred care are numar de bulgaria si_a rupt bara la trecatoarea aia prin namol, oricum are curaj a cat de joasa e masina eu sincer nu m-as fi bagat cu ea pe acolo ocoleam.Sper sa ne auzim cat de curand poate facem o iesire duminica>Bafta!!! eu nu pot weekendul asta.sunt plecat dar ne auzim cand ma intorc si poat saptamana viitoare ne vedem la o iesire. sa inteleg ca ai vrea sa faci ceva mai soft? depinde si cat de ridicata e masina ta, ce vrei sa faci cu ea?si tot asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi sunt dispus sa merg oriunde nu conteaza gasesc eu pe unde sa o i-au,sa ocolesc daca e prea joasa,oricum ies pt ca imi place sa ma plimb prin natura mai fac poze etc. daca e ne auzim saptamana viitoare. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi bah fratilor, nu ati iesit acum in week end cand era namolul cat casa? Ati imbatrinit, nu stiu ce-i cu voi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 9, 2011 Autor Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi bah fratilor, nu ati iesit acum in week end cand era namolul cat casa? Ati imbatrinit, nu stiu ce-i cu voi.. eu abia joi ajung in bacau. poate mergem weekend-ul asta ca se anunta vreme frumoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi bah fratilor, nu ati iesit acum in week end cand era namolul cat casa? Ati imbatrinit, nu stiu ce-i cu voi.. Ai anuntat ca ai fi dispus sa iesi ? Sau ai fost doar la lemne ? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Eu am iesit vineri dar din pacate sau ghinion mi am rupt capatul de bara pe stanga! si pe deasupra nu sa rupt cand eram cu ea in forta ci a naibii cand am iesit sa ma intorc acasa pe drum drept,adica drumul din padure,si dai la deal si dai la vale vreo 3 km cu roata stanga in toate directiile de am facut 3 ore pana acasa,daca e dupa ce am sa o repar si faceti o iesire ma bag si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Eu am iesit vineri dar din pacate sau ghinion mi am rupt capatul de bara pe stanga! si pe deasupra nu sa rupt cand eram cu ea in forta ci a naibii cand am iesit sa ma intorc acasa pe drum drept,adica drumul din padure,si dai la deal si dai la vale vreo 3 km cu roata stanga in toate directiile de am facut 3 ore pana acasa,daca e dupa ce am sa o repar si faceti o iesire ma bag si eu. pe unde ai fost? cu cine ai fost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Pai am mers prin partea dinspre bibiresti-ungureni pe acolo, am fost doar eu si cu taica miu sa ii arat vreo doua caprioare si sa le pozez, nu am vazut decat una si aia pe fuga. Traseul e destul de frumos, cel putin peisajul este criminal, dupa ce o sa imi monteze capetele de bara poate o sa facem o tura. sa vezi cum este!? Am postat cateva poze pentru pareri.Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Bah, invidia asta, ... Daca nu venea una bucata drujba sa taie copacii cazuti fix in drum, cum mai treceau atelajele cu herghelia de cai putere pe acolo? Ar trebui sa ma intrebi cand mai vine cosmin cu drujba sa mergem in padure, ca altfel numa pe dealuri mai avem sanse Bahtales Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi am revenit in tara bucuros de ceva off de weekend. ceva propuneri pt sambata, duminica?:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate