macfero Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Am inteles domnul moderator,numai de bine. eu ti-am spus...:ha: poate pana maine faci rost de dezlegare de la SEFA si bagam o tura mica sa testez si eu un pic simexurile. unde avem restanta pe care o stii si care am zis ca calcam putin. acu e mai bine ca s-a mai uscat si incercam.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi pai imbatraneste si ea saraca. asa masina sa stea atat pe dreapta... cand ai asa stapan se hodorogeste si masina.:ga inseamna ca ai o pofta de iesire de numai zic. e foarte bine. si asa sunt calduri mari. ne auzim vineri seara. da' suni tu. Deci asa va faceti planuri mari :brva duceti cu:jp1:1sa faceti :ft. 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ho ho ho de unde urcam ca un meserias dealurile si mai ramaneati si la poale (valabil pentru mac ferro, nu pentru cosmin) acum ai inceput cu simex si treburi d-alea profesionale. Cred ca-i ultima ocazie sa mai merg cu voi in padure daca ai trecut la ba la Wrangler, ba la simex, acusi te aud cu un teratrip - daca asa se scrie- si un Garmin si hop si tu la un open mic acolo. Greu de ajuns la padure pe caldura asta, ca au uitat japanezii sa bage aerul conditionat in dotarile de baza la trotineta mea. Mi-ai cautat troliu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ho ho ho de unde urcam ca un meserias dealurile si mai ramaneati si la poale (valabil pentru mac ferro, nu pentru cosmin) acum ai inceput cu simex si treburi d-alea profesionale. Cred ca-i ultima ocazie sa mai merg cu voi in padure daca ai trecut la ba la Wrangler, ba la simex, acusi te aud cu un teratrip - daca asa se scrie- si un Garmin si hop si tu la un open mic acolo. Greu de ajuns la padure pe caldura asta, ca au uitat japanezii sa bage aerul conditionat in dotarile de baza la trotineta mea. Mi-ai cautat troliu? da' m-ai sunat ? si ce vrei sa zici ca nu bagam o tura mica in weekend ? vb si cu doctoru' de planetare... si vedem ce se intampla.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi am mai uitat ceva : sigur vine si gabi cu patrolul. asa ca merita sa te antrenezi pana atunci.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi vb si cu doctoru' de planetare... si vedem ce se intampla.:wink: N-am cazan ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi N-am cazan ! ce i-ai facut ? sau l-ai vandut ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi L-am imprumutat unui prieten care are masina in service . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Fa organizare pentru maine la 9 la OMV Mioritei, daca tot esti vanzator autorizat . Daca apare ceva si nu vin dau telefon. Bahtales... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Fa organizare pentru maine la 9 la OMV Mioritei, daca tot esti vanzator autorizat . Daca apare ceva si nu vin dau telefon. Bahtales... ramane pe duminica. stabilim de maine locul de plecare si ora exacta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ramane pe duminica. stabilim de maine locul de plecare si ora exacta. Distractie placuta baieti. 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Distractie placuta baieti. noi mai bagam si miercuri cosmine. am pus azi simexurile si abia astept sa ma bag cu tine la un traseu mai hard :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salut! pana la urma a ramas ceva stabilit pe maine?facem vreun traseu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salut! pana la urma a ramas ceva stabilit pe maine?facem vreun traseu? maine bagam una mica. adica mai mare. ne auzim maine dimineata pe la 9.00 la un telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi mai iesim?sau e prea ud ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi noi mai bagam si miercuri cosmine. am pus azi simexurile si abia astept sa ma bag cu tine la un traseu mai hard :h5 Sa facut miercuri sa fie:banana:banana:bananadar pune si tu un troliu ca poate mergi cu mine la Agnita sa ne dam cu :jp1 si poate si un :x. Editat Iulie 17, 2011 de Ionescu.Cosmin 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi nu cred ca merg la agnita. vorbim pe miercuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi pe la noi prin zona nu se anunta nimic? sau sunteti toti in concediu ?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Iulie 23, 2011 Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut eu unu nu stiu daca am sa merg in cazul de se anunta vreo iesire mi a exipirat asigurarea,ma bate gandu sa ma duc sa o imatriculez in bulgaria da am inteles ca e cu bataie de cap mai ales ca mi am taiat bara in doua de mi am pus troliu si am geamuri fumuri nu stiu de mi o accepta asa ati mai imatriculat careva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Salut eu unu nu stiu daca am sa merg in cazul de se anunta vreo iesire mi a exipirat asigurarea,ma bate gandu sa ma duc sa o imatriculez in bulgaria da am inteles ca e cu bataie de cap mai ales ca mi am taiat bara in doua de mi am pus troliu si am geamuri fumuri nu stiu de mi o accepta asa ati mai imatriculat careva ? venim prin zona ta. si ne bagam direct in padure. p.s. :vorbeste cu @asfaltango si-ti da mai multe detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi maine se pleaca de la OMV Mioritei la 7.30.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Jeep-anele mergeti la suzuki fest? nu-i neaparat sa ai suzuki, zic organizatorii.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi eu nu merg. stiu ca, cosmin merge la Agnita. dar lasa off topicul si zi ce facem in weekend? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Stam cu copiii acasa, ca au plecat bunicii in deplasare, deci cam asta facem in week end... Si totusi, suzuki fest,.....off road urban, sighisoara, etc etc. Nu de alta, da singur cnu prea-mi vine sa ma duc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Stam cu copiii acasa, ca au plecat bunicii in deplasare, deci cam asta facem in week end... Si totusi, suzuki fest,.....off road urban, sighisoara, etc etc. Nu de alta, da singur cnu prea-mi vine sa ma duc pai nu mergi cu soata ?:grin: sau cauti copilot ? sau insotitor de drum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate