Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri Bacau si/sau imprejurimi

macfero

Postări Recomandate

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi

cica nu se mai poate vorbi cu mine.

dar nu ti se pare normal ca m-am cam saturat sa va sun de fiecare data cand se face o iesire si sa ma rog de fiecare sa iesiti si voi ? ba ca a plouat, ba ca e prea mult noroi sau alte motive puerile sau ca se murdareste masina.

iar treaba cu suzuki fest nu am cum sa merg. iti doresc multa ploaie si mult noroi sa vad daca te dai la o parte atunci cand mai dai si bani.:ha:

si ironii din astea ieftine ca sunt vanzator sau nu cred ca nu-si au locul la topicul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

cam lejer cu iesirile la bacau.

adica mai deloc.:grin:

pai l-a costat mai mult la open si nu a mai are bani.

daca mergea la standard ii mai ramaneau si de-o:x.

ps : dane dar cu noroiu si cu crengile cum te-ai descurcat ?

echipament ai avut ?:ha:

Link spre comentariu

Iasi ma ca nu stii tu de-astea la open. A fost o mare realizare pentru mine sa termin un traseu de open sub timpul maxim, doar cu MT-uri, fara sa ating de nici un copac masina. Pe acelasi traseu au mers samurai cu cauciucuri agricole si masini de extrem, deci sunt cam mandru de masina mea. Lasand treaba serioasa la o parte parca-i bine si prin padure si coclauri, dar fara prea mult noroi. Culema-i ca la siziki fest a fost mai mult noroi la standard decat la open. Ne intalnim la o bere sa va povestesc

Link spre comentariu

In weekend sunt la peste:)) Daca esti amator sa ajungi prin padure la locul de pescuit ...noi plecam vineri dupa amiaza. Locatie malul Siretului, iin drum spre Roman...Detalii mai multe la telefon. Traseul este cat se poate de soft dar e ff frumoasa zona...iar prin padure se pot complica lucrurile daca ne dorim neaparat :banana

MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu

Salut! si unde mergi la peste pe siret?as incerca eu traseul sa vad cum este? eu nu pot merge duminica ma duc la o nunta,dar pt cei ce se duc mult noroi la roata si sa de-a Domnu sa va inpotmoliti:banana

Link spre comentariu

Salut! si unde mergi la peste pe siret?as incerca eu traseul sa vad cum este? eu nu pot merge duminica ma duc la o nunta,dar pt cei ce se duc mult noroi la roata si sa de-a Domnu sa va inpotmoliti:banana

Link spre comentariu

Nu e nici un traseu...e o padure pe marginea Siretului in zona iesirii din Filipesti:)) Un traseu frumos si destul de soft este la Racaciuni, in 'gura canalului' prin padure, peste deal pana la sosea:) Eu l-am facut cu galloperul si acum vreau sa-l incerc si cu SZK-ul.

MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare