Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme Quadra Trac II, servodirectie, curea agregate.

4L Limited

Postări Recomandate

Re: Probleme Quadra Trac II, servodirectie, curea agregate.

Buna ziua !

Nu-mi imaginez ca WJ-ul tau este singurul vandut in Irlanda sau Anglia. Vezi pe ebay-ul vostru ce gasesti. Difera ceva legat de pivotul de jos, din cate am aflat cautand pe net.

Din USA pana la tine ar trebui sa faca cel mult doua saptamani, ca pana in Romania face cam trei, plus minus ceva acolo.

Ti-am dat ieri link de Germania, nu ti-e mai la indemana ?

Stima,

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 129
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna dimineata,

sigur nu este singurul WJ din Irlanda dar la ei la magazin nu au asa ceva, doar la Dealer care este la 50km de mine.

Am gasit pe Ebay Uk si cred ca voi comanda de acolo, le-am trimis mesaj sa vad daca au ptr Wj. Majoritatea scriu ca vand ball joint ptr Grand /Cherokee/Wrangler din '90 pana in 2004 :grin:.

Problema este ca eu la sfarsitul lunii vreau sa vin cu masina in RO si de aici graba mea deoarece trebuie sa trec testul anual (ITP-ul) si fara ala nu pot sa vin :uameni

Marius

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Buna seara,

am cumparat ball joint-urile pana la urma. Cerut ptr WJ si primit ptr XJ(asa scrie pe factura si cutie) , cei de la magazin m au asigurat ca se potrivesc la WJ, ca sunt aceleasi piese:grin:, ca asa le da lor in calculator.

Am sa vad cand voi desface.

Marius

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Buna seara !

Din informatiile pe care le-am cautat pe tema asta, fuzeta de WJ are alt tip de con la pivotul de jos (alt diametru, alta inclinatie) fata de XJ. Fuzetele difera sigur de la WJ la XJ si la altceva, nu numai la treaba cu pivotii de jos. Pivotul de sus este la fel WJ cu XJ.

De exemplu, la WJ, fuzeta din dreapta are prindere separata pentru drag link si tie rod, pe cand la XJ, cele doua rod-uri se prind una de alta, si cea de jos in fuzeta.

Asa ca, grija, si sa te benoclezi la pivotii de jos cand ii ai in mana pe ambii, si vezi diferente old vs. new.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Buna ziua,

revin la problema casetei de directie.

Astazi am incercat sa ii mai dau drumul, deoarece imi parea ca am strans prea tare data trecuta, dar nu mai merge slabit volanul(jocul). Acel surub daca il desfac la maxim nu are mare efect plus de alta acum nu mai revine volanul la loc cand virez.

Am invartit de surub in ambele sensuri si degeaba.....nu mai inteleg nimic :(.

Am observat ca pe la surub iese lichidul care contine pilitura de fier :hl deci ceva se macina in interior si inca repede!!!!

Stie cineva ce cursa are surubul de reglare? Sau cum as putea remedia problema?

Multumesc :tk

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut,

am rezolvat azi si cu Ball Joint-urile:banana, au fost schimbate toate 4.

Problema este ca la cel de jos nu este loc ptr montarea acelor suruburi de gresare:( iar domnu mecanic a lasat gaura libera:hl.

Am vazut cand am ajuns acasa....eu crezand initial ca a pus un surub ceva in loc. Nu cred ca e bine sa intre praf, apa ,etc pe acolo si prin urmare tre sa le astup cu ceva.

Ce iti este si cu mecanici stia!!!!!

Marius

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare