wick7ed Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Re: DIY Revizie Punte Fata Buna ,ma poate ajuta cineva cu rulmentii king pin ,sunt praf si vreau sa ii schimb dar la unix pe original sunt 90 de lei bucata ,daca stie cineva alt magazin cu preturi mai bune multumesc anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Re: DIY Revizie Punte Fata Mergi la un magazin care comercializeaza numai rulmenti si ii cumperi dupa cod....oricum unii buni si acolo sunt 50 buc. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian O Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Re: DIY Revizie Punte Fata Rulmenti 30302 au la Primagra.Eu am luat Timken cu 7 euro fara tva bucata,dar aduc si romanesti URB la 12lei si nu sunt rai.Nu stiu daca au reprezentanta-n arad,dar poti cauta pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quick Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Re: DIY Revizie Punte Fata Buna ,ma poate ajuta cineva cu rulmentii king pin ,sunt praf si vreau sa ii schimb dar la unix pe original sunt 90 de lei bucata ,daca stie cineva alt magazin cu preturi mai bune multumesc anticipat ! mergi la orice alt magazin eventual care lucreaza cu unix si ia de acolo...unix pt persoane fizice au preturi nesimptite....eu cumpar de la un magazin obisnuit care la randul lui le ia de la unix, dar unele repere mi le da si cu 30% mai ieftin decat de pe situ unix sau din magazinul unix....nu exista sa nu poti cumpara piesele de pe prima pagina cu codul care l-a pus mini acolo, daca magazinul unde ai cerut dupa codurile respective, nu poate sa-ti ofere marfa, eu zic sa schimbi magazinul pt ca nu-si dau silinta si nu au programele bune cu care sa faca comanda...eu am cumparat dupa cod si piulita de la planetara spate(M12x1,25) doar am spus codul si tanti de la tejghia mi-a spus cat face si in cat timp mi-o poate aduce, bineinteles ca--am dat pe piulita cat nu face, dar n-am gasit niciunde pasul respectiv....am cumparat dupa cod niste arculete care vin la etrier la golf...plastice de pe sub masini..... asa ca daca tanti de la tejghia nu te poate ajuta cu codul care-l ai cauta alt magazin pt ca respectivi nu sunt competenti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovizd3 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata salutare, am cam citit tot topic-u dar tot nu am inteles costurile totale fara maopera bine inteles... daca ma puteti ajuta cu toate codurile, si preturi estimative ...am un 410 ... vreau sa fac un calcul sa vad daca merita refacuta sau schimbata punte cu tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata costul final depinde de ce ai de schimbat la punte. daca vrei s pui toate piesele inlocuibile noi, mai bine iei o punte sh, sare nu curge sau are alte bube. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 (edited) Re: DIY Revizie Punte Fata nu am inteles costurile totale fara maopera bine inteles... daca ma puteti ajuta cu toate codurile, si preturi estimative ...am un 410 . Piesele pentru revizie costa in jur de 800 lei. Rulmenti, simeringuri, vaselina si alte consumabile. teoretic este mai ieftin sa cumperi o punte second, dar cum nu ai cum sa stii in ce stare sunt rulmentii si simeringurile, riscul sa o iei de la capat cu revizia sunt foarte mari. Edited February 28, 2015 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 (edited) Re: DIY Revizie Punte Fata Puntea fata de SJ410 este identica constructiv cu cea de Samurai. Difera lungimea si diferentialul 09265-41001 x 4buc = rulment roata 09265-15002 x 4buc = rulment kingpin 09283-26016 x 2buc = simering punte 09283-50002 x 2buc = simering rulment roata 09285-00002 x 2buc = simering omocinetica 45600-82810 x 2buc = pasle omocinetica Edited February 28, 2015 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian O Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Eu sunt de parere ca mai bine faci revizia schimband rulmenti,semeringuri etc ,cost piese 600 800 ron,decat sa cumperi o punte care poate are aceleasi probleme .Cand am luat samuraiul nu curgea nimic pe la roti.dupa cateva iesiri in teren a borsit uleiul la ambele roti fata si la una pe spate.M-a costat revizia 1000 de lei cu manopera dar nici acum dupa 5 ani nu sunt jocuri sau scurgeri.Eu zic ca merita.Apropo :rulmentii pivot king Pin poti sa-i iei si dupa cod,chiar romanesti.La patrol am pus URB (14 lei)si au 2 ani fara nici un joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovizd3 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Re: DIY Revizie Punte Fata M-am hotarat si voi merge pe varianta sa o refac, sper sa nu am surprize neplacute cum ar fi vreun cap de planetara, masina am cumparato de la un batranel care o avea din 2003...coapta de rugina, rasturnata si refacuta prost, arcuri rupte, problema a fosg la viraj cand am urcato pe platforma sa auzit un zgomot specific capului de planetara, probabil nu are vasilina ...masina fiind stata din 2011 pana acum 4 luni cand am inceput proiectul...am momente cand cred ca nu va fi gata niciodata dar...speranta moare ultima, chiar si dupa ce bugetu sa terminat....apropo...cu o balama pt usa de spate ma poate ajuta cineva?contra cost bineinteles, nu am decat una :( Edited March 1, 2015 by ovizd3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian O Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Am avut si eu pocnetul de care vorbesti cand luam viraj maxim.Dupa revizie a disparut deci cu putin noroc e doar lipsa vasilinei.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovizd3 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Am avut si eu pocnetul de care vorbesti cand luam viraj maxim.Dupa revizie a disparut deci cu putin noroc e doar lipsa vasilinei.... sincer imi e frica sa imi bag nasu pe acolo dar nu cred ca o sa dau gresi, o sa lucrez incet si cu calm, intrebare de 10 puncte, pompa de frana ii schimb garniturile sau o schimb cu tot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Am avut si eu pocnetul de care vorbesti cand luam viraj maxim.Dupa revizie a disparut deci cu putin noroc e doar lipsa vasilinei.... Nu cumva planetare bulite ? ca altceva nu are ce sa sune la viraj maxim doar foile de arc mai suna daca sunt obosite si alea Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian O Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Iti dai seama destul de usor daca-s foile de arc miscand volanul stanga dreapta stand pe loc.Oricum la revizia puntilor vezi exact problemele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata sincer imi e frica sa imi bag nasu pe acolo dar nu cred ca o sa dau gresi, o sa lucrez incet si cu calm, intrebare de 10 puncte, pompa de frana ii schimb garniturile sau o schimb cu tot ? e de schimbat garniturile doar. Am treut prin asta ma devreme, vezi la mine pe topic parca am scris ceva despre. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovizd3 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata e de schimbat garniturile doar. Am treut prin asta ma devreme, vezi la mine pe topic parca am scris ceva despre. Sper ca zilele acestea sa termin conversia de volan, caroseria fiind cu volan pe dreapta initial, de sudat ce mai este, dar imi trebuie urgent o balama de usa...ma poate aguta vreun coleg? Si dupa sa vedem cs va fi cu puntea fata, cea de spate, sistemu de franare , grup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannybau Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 (edited) Re: DIY Revizie Punte Fata Foarte frumos lucrat la reconditionarea puntii!!! Am schimbat MRL-urile de curand si am observat un joc la planetare care nu stiu daca e normal sau exista o problema... nu detin de mult masina,nu am mai intalnit asta si nu stiu daca e normal sau nu??? Planetara intra in interiorul punti si iese cam vre-o 1,5-2 cm. :cn ??? Edited March 10, 2015 by Dannybau Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Foarte frumos lucrat la reconditionarea puntii!!! Am schimbat MRL-urile de curand si am observat un joc la planetare care nu stiu daca e normal sau exista o problema... nu detin de mult masina,nu am mai intalnit asta si nu stiu daca e normal sau nu??? Planetara intra in interiorul punti si iese cam vre-o 1,5-2 cm. :cn ??? planetara are un inel de siguranta care o asigura sa nu calatoreasca in interiorul puntii. este aproape de capat, in MRL. fara sigurata respectiva este normal sa se miste. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskat Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Ieri dupa o mica escapada prin padure am constatat ceva in neregula cu directia. Am zis ca trebuie sa fie de la teren si n-am bagat prea mult de seama. Cum am iesit pe asfalt problema s-a accentuat. Ma dau jos, ma uit la roata din stanga fata si..surpriza! Era inclinata cam la 15-20 grade fata de asfalt si mergea intr-un wooble de necontrolat. Am parcurs cei 10 km pana acasa intr-o ora si jumatate si azi am reusit sa desfac omocinetica. Spre surprinderea mea, rulmentii cei mari de la roata sunt in stare aproape perfecta. Rulmentii kingpin au ceva joc, dar parca nu atat de mare incat sa justifice miscarea rotii atat de aleatorie. Ce nu mi-a placut este faptul ca a curs apa (efectiv apa) dupa ce am scos pivotul din partea de jos. Garnitura cea mare 09285-00002 si acea pasla le comand maine. Intrebarea de 1000 puncte este urmatoarea: Este posibil ca din cauza capului de planetara sa faca roata atat de urat? Am filmat putin jocul si l-am uploadat pe youtube. Link-ul este acesta: https://www.youtube.com/watch?v=I3uGXCipd38 Mai scot saiba aceea de 0.5mm si incerc sa mai strang pivotii? Sau trebuie neaparat sa cumpar noi? Please, help :old Go big or go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi200100 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Sper ca ai gresit cu15-20 grade fata de asfalt. Inainte de a da roata jos trebuia sa incerci jocul ei. Daca nu revine de la pivoti vezi sa nu se fi indoit trompa. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskat Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Sper ca ai gresit cu15-20 grade fata de asfalt. Inainte de a da roata jos trebuia sa incerci jocul ei. Daca nu revine de la pivoti vezi sa nu se fi indoit trompa. Da, intradevar m-am exprimat gresit. Vroiam sa spun ca se misca stanga-dreapta cam 15-20 grade. Maine imi ajunge tubulara de 50 si vedem care e situatia dupa ce schimb rulmentii. Go big or go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskat Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Astazi am reusit sa montez totul la loc, dar rezultatul nu e cel asteptat. Nu am gasit decat un rulment 30302 pe stoc la magazinul de rulmenti si acela era la 10 lei. L-am luat in fuga si l-am montat dupa tutorial. Am folosit cheia dinamometrica si am strans ca la carte. Dupa ce am facut o proba cu masina am constatat ca roata nu mai sta atat de tare inclinata, dar tot scartaie cauciucul cand depasesc 20 km/h. Probabil mai are o inclinatie de cateva grade. Am verificat directia si totul pare in regula. Avand in vedere ca nu am schimbat decat rulmentul de jos, nu ma pot pronunta daca problema este sau nu de la pivoti. Sper sa nu fie ceva mai grav. Oricum am dat comanda de rulmenti SKF si dupa ce ii montez voi avea un rezultat clar. Orice idee este binevenita :D Go big or go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskat Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Am reusit in sfarsit sa schimb toti rulmentii kinping + garnituri si semeringuri. Problema insa a ramas. Sa fie oare de la caseta de directie? Eu am directie deasupra arcurilor (full high steer) cu brate pe ambele parti. Sa fi cedat oare caseta de directie? Sa merg sa fac unghiurile de directie? Daca volanul sta drept masina se duce in dreapta foarte mult. Ca sa pot merge cat de cat drept trebuie sa fie invers scrisul cu suzuki de pe volan. Go big or go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Re: DIY Revizie Punte Fata Deci nu stii care roata se uita la faina si care la slanina ca n-ai facut nici o reglare de convergenta sau macar verificarea unghiurilor , n-ai verificat caseta ... dar inca iti pui intrebari ... asaaa... strategic . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted June 25, 2015 Author Share Posted June 25, 2015 (edited) Re: DIY Revizie Punte Fata pune niste poze sa vedem cum arata directia ta high-steer. rotile stau in A daca ai puntea stramba, king-pin indoit, rulment king-pin distrus. caseta de directie nu are nici o treaba. mergi la un atelier care face geometria directiei si verifica care sunt unghiurile rotilor acum. scrie ce valori au masurat sa ne facem o idee despre ce ai tu acolo valorile corecte sunt: -camber 1gr +/- 1gr -caster 3,5 gr +/- 1gr -toe 2-6mm cind rotile sunt drepte daca pui un "unghiometru" pe king-pin ar trebui sa ai in jur de 3,5 grade pe directia fata-spate. daca ai high-steer, poti sa reglezi lungimea barei de directie si sa-ti aduci volanul "pe zero". daca nu ai destul filet pe capetele de bara, scoti volanul si-l asezi pe pozitia corecta. totodata varifica ca atunci cind sunt rotile drepte, pitmanul este paralel cu axa casetei de directie. la masinile astea, ridicarea si coborarea suspensiei duc la modificarea pozitiei volanului. la samurai, voblatul rotilor apare din cauza jocurilor si a franelor si mai ales din cauza unghiului caster negativ.. cercei prea lungi, talpi sudate dupa ureche in cazul SPOA, arcuri indoite, bucse sparte, etc. sau suma lor. si asa cum a spus @cos, mergi si fa-ti mai intai geometria rotilor. Edited June 25, 2015 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts