Heavy D. Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Oresti, ma-nervezi si tocmai bagam fistic si bere, deci eram calm si relaxat... Unde ai vazut tu Cherokee cu sasiu separat de caroserie ? Ce naiba de body-lift visezi acolo ? Please, lumineaza-ma ! Sau o dadeai si tu pe chestii care au la origine hamei ? Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Oresti, ma-nervezi si tocmai bagam fistic si bere, deci eram calm si relaxat... Unde ai vazut tu Cherokee cu sasiu separat de caroserie ? Ce naiba de body-lift visezi acolo ? Please, lumineaza-ma ! Sau o dadeai si tu pe chestii care au la origine hamei ? Stima, Dragos LOL man !!! calm down . Nu vorbeam despre video'ul respectiv in al doilea post . Vorbeam despre Wranglere. Pe uni body precum Cherokee si Grand se monteaza doar Kituri de inaltare, spacere si shackle'uri Pe cherokee kitul de 4" pe 33'uri nu este suficient pt a face off road. :2dr:h5 continua linistit cu berea si fisticul. Sorry pt stress :wink: Editat Iulie 26, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Hai sa va mai dau un pont ca tot veni vorba despre Uni Body adica Jeep Cherokee si Grand. In clipa in care folosesti 33'uri sau mai mari in regim de competitie ,..caseta de directie isi va face joc si se va smulge din perete de tabla de cacao ce o tine .:ha::ha::ha: Remediere a problemei - ZERO. Bine , poti taia 1/2 de masina si adauga de pe alta :ha: am avut ani de zile de Jeep in caz ca va intrebati de unde aceste idei. 3 Wranglere, 2 cherokee, 3 granduri .............. toate modificate Ca sa construiesti un Jeep demn de OFF ROAD EXTREM trebuie sa pleci de la punti in sus. Editat Iulie 26, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Aha, OK, cu Wranglerul ala, ca Cherokee ala negru nu era chiar asa serios, desi pe fata avea Dana 44 (fara locker, ca asa se vede in filmulet) si pe spate axa de Patrol... Iarasi un lucru nu chiar corespunzator adevarului, treaba cu caseta asta... Adica daca nu esti pregatit pentru chestii serioase, vreau sa zic. Am eu un feeling ca la mine nu se va rupe nimic, nici chiar cu 38"-uri... Si nici la altii, daca fac ce am facut eu... Uite de ce: http://i51.tinypic.com/nv8kk4.jpg http://i55.tinypic.com/5upstc.jpg http://i53.tinypic.com/zw16y8.jpg http://i52.tinypic.com/30jtywz.jpg Deci nu e vorba de remediere, ci de a prevedea ce se intampla. Asta daca ai idee ce se intampla cu masina ta, ca daca nu, te cauti adanc prin buzunare, nu-i asa ? Iar lonjeroanele de unibody ale Jeep-urilor in cauza arata asa pe dinauntru: http://i52.tinypic.com/2iu6ona.jpg Si daca nu-s coapte de rugina, o sa tina si la greu, daca stii ce sa le faci... O chestie intersanta, aflata nu demult: Dana 44 se monteaza si actualmente pe Nissan Titan (fata si spate), in ambele versiuni, cu 32 si cu 35 splines (spate), si pe Nissan Frontier (fata). In ambele situatii, treaba decurge asa din 2004 - 2005. A trecut stresul, ca am aprofundat putin activitatea initiala. Stiu ca pe Cherokee nu ajunge 4" de lift pentru 33", fara stabi. De-aia am 8", ca sa incapa si 37"-urile alea de H1, pe puntile care trebuie, binenteles... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? @ Heavy - in clipa in care pui 37'urile pe acea masina , nu va mai fi mult timp masina . Investitia intrun Cherokee pt a il mentine pe 37 e f mare si nu se merita. Vei avea fisuri in caroserie peste tot, ce vei face , ii construiesti sasiu? sau placi de rainfortare pe dedesubt? Radu SPR merge pe 35uri si 7" de 4 ani de zile pe cherokee'uk sau care numai noi stim ce abuz a avut parte. In clipa in care montezi d60'uri sau 14 bolturi pe ea , care sunt cu mult mai grele decat ce ai tu pe ea acum , cu atat mai repede o destrami. Toti avem raspunsuri si mai toti ne uitam pe net dar unii au si testat deja toate astea in ultimii 7 ani , DA, aici la noi. Sincer sa fiu cred ca si remedierea acea cu caseta de directie e cea ce spuneam eu si nicidecum o prevenire a unei probleme. Daca era asa cum spui tu, masina respectiva nu era acum pe 7" si 33'uri pe punti stock si lockrighturi. Toate astea sunt piese de incepatori si nicidecum la standartul care il discutam noi aici. Tot asa ca tine, am inceput si eu acum 7 ani . Si eu citeam tot ce prindeam pe net pt a ma informa si redam mai departe , ca si tine. 7 ani mai tarziu , aici in romania , prin mama mea au trecut cel putin 10 dana 60'uri, dana 70;uri, v8'uri, detroituri nu mai stiu cate si tot asa. Experienta se castiga din citete, auzite dar cel mai mult din HANDS ON EXPERIENCE. Toate puntile si piesele ce le discutam noi in celalat topic , le ai tu aici la noi , in garaj ??? Sau vorbim despre ce am face daca am ajunge sa avem acele piese , candva , cumva ??? ca sunt bune ....asa am citit undeva? Stiu ca o sa sari de cur in sus la ce am scris eu aici dar SO WHAT? asta e adevarul si daca te-ai stresat mai devreme ca am scris despre body lift fara explicatie de rigoare ca ar fi montat pe wrangler si nu uni body si ai simtit nevoiea in a ma Corecta fata de lume..... acum uite si parera mea. Interesant este ca acum cateva zile dupa discutia noastra pe celalat topic, am ramas placut surprins de cunostintele tale despre americane atat de mult incat sa mentionez acest fapt unui amic cu care eu in clipa de fata construiesc si repar masini precum Kaiserul, Dodge'ul , Buggy'ul lui Cernisov, si mai nou Non Grata. Amicul meu te stie de pe forum si ma intreaba; cum dracu poate unul ca el sa aibe atatea cunostinte despre masinile americane si sa construiasca o asemenea masina - cherokee'ul respectiv. Buna intrebare. ......................... Ce incerc sa spun este ca bine ar fi sa nu ne mai intepan pt orice cacat si daca acest lucru nu este posibil, mai bine ne vedem fiecare de treburile noastre asa cu bune sau rele . Cu stima Oresti ( Cpt. Chaos):grin: Editat Iulie 26, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? @ Oresti: Ei, mai vedem ce si cum, eu zic ca va tine. Adica la altii tine, si asta fara masuri deosebite, mai ales ca am vazut ce suduri de doi bani stiu unii sa faca in tara tuturor posibilitatilor. Considerand ca eu am si training-ul necesar si mijloacele de a face lucrurile asa cum trebuie, ramane de vazut cum se vor prezenta lucrurile in viitor. Nu exclud sa fac un semi-sasiu suplimentar in partea din fata, dar asta exclusiv daca voi trece de pe OM603 pe Cummins 6BT, care e relativ greu fata de Renix-ul sau 242-ul clasic de la Jeep, ca atunci oricum va fi mult de crosetat ca sa intre asa cum vreau eu. Am vazut Cummins 4BT si V8 350 small block de pe Corvette montat pe Cherokee, si asta fara investitii in ranforsari sau mai stiu eu ce. La o adica, se poate ajunge chiar si la asta: http://i51.tinypic.com/2mcy521.jpg Sau la asta: http://i54.tinypic.com/2qaitlx.jpg Sau, ca masina care se preteaza si la chestii mai soft: http://i53.tinypic.com/nnp0gj.jpg Radu SPR sau altii fac exclusiv ce stiu si ce pot, dupa solutii si cu mijloacele alese de ei. La fel ca si tine, de altfel. Si eu, la o adica. Ce-ar fi daca am lasa lucrurile sa se deruleze de la sine, sa mergem fiecare pe ideea lui, si sa nu intram im detalii. Si cand va veni momentul, o sa vedem ce tine si ce nu. Iar puntile de care povesteam sunt la mine in oras, la fel ca si Dana 300, la fel ca si jantele si gumele de Hummer H1, etc... Nu m-am simtit atacat cu nimic, nu cred ca vrei sa discuti cu mine la nivelul asta, am eu senzatia asta... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Hobbyul este hobby si nu te poti ... in gustul omului, dar incapatanarea nu este o virtute. NU SE MERITA !!!!!! Cu banii pe care tu ii vei arunca in acest proiect poti construi o masina care intradevar va avea rezultate. Cherokee'ul nu va avea . Punct. Stiu ca nebuni sunt multi peste tot si mai toti vrem sa avem ce altii nu au,....dar de ce se bagi 15.000 in o masina care nu face nici 1/2 din cea ce poate face una cu sasiu ???? De ce nu pui o caroserie de matiz pe sasiu ??? Daca tot esti dispus sa ajungi in stagiul unde montezi caroserii de Cherokee pe sasiuri de ??? whatever. Pozele de mai sus sunt f frumoase si pt necunascatori pot face si postere bune. Masinile respective sunt caca-maka. Gunoaie. Da, printre 10.000 de constructori se trezeste cate unul sa isi cheltuie banii pe un cherokee. Pe net gasesti si Cadillacuri pe 44'uri. NU AU REZULTATE - se destrama daca nu le montezi pe sasiu si ca sa le montezi sasiuri mai bine ...... ok, mai convins ,... e masina ta , fa ce vrei :ha: Editat Iulie 26, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? nu cred ca vrei sa discuti cu mine la nivelul asta, am eu senzatia asta... Hai sa o lasam asa. Intradevar avem de construit si poate o sa avem si ocazia de a le testa impreuna . ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? eu unul sunt profund dezamagit. chiar nu pot fi date dreaq'ului orgoliile? chiar nu se poate purta o discutie de aemenea nivel pana la capat? sau asta e capatul? faptul ca unul a remarcat ceva, celalalt a explicat elegant, apoi a revenit in forta si cu furie ca sa demonstreze...ce? era un spectacol de cunostinte aici...pt. mine nu conta ce face fiecare cu ele, conta doar ca le impartasea...remarcabil... s-a ales praful... imi pare SINCER rau.... eu cred ca amandoi puteti trece peste asta. cu stima, George Anghelus Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? eu unul sunt profund dezamagit. chiar nu pot fi date dreaq'ului orgoliile? chiar nu se poate purta o discutie de aemenea nivel pana la capat? sau asta e capatul? faptul ca unul a remarcat ceva, celalalt a explicat elegant, apoi a revenit in forta si cu furie ca sa demonstreze...ce? era un spectacol de cunostinte aici...pt. mine nu conta ce face fiecare cu ele, conta doar ca le impartasea...remarcabil... s-a ales praful... imi pare SINCER rau.... eu cred ca amandoi puteti trece peste asta. cu stima, George Anghelus Am ajuns la concluzia ca totul este o mare pierdere de timp. Ca si topicul cu Non Grata. Este atat de usor sa nu te implici ,sa nu oferi altora informatii si pur si simplu sa iti vezi de treaba (pt a avea cat mai putina bataie de cap).. si treaba am. Cu stima Oresti @ Heavy D - las locul liber pt viitoare explicatii legate de Jeep. Multa bafta cu proiectul Cherokee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? apai draga domnule, daca citesti mai pe la inceputul topicului, ai mai fost intzepat..cu japonezele.....dar n-ai sarit ca ars...cam degraba concluzia....cumva unul care se pare ca stie cate ceva intzeapa mai tare decat unul care vorbeste despre altceva decat americance? daca este usor sa nu te implici, sa nu impartasesti, de ce ai inceput? nu stia (aproape) nimeni si gata...apari cu NON GRATA... si gata...sau...whatever bataie de cap avem toti....cu una cu alta...sau alta e cheia? ...adventure... eu am vazut LIVE, la Impotmoliada 2010, Wrangler-ul lui Andrei Oprea si apoi buggy-ul lui Bogdan Oprea cum aproape s-au chinuit sa faca un traseu de doi lei, parcurs fara sminteala (fara sa rupa banda, fara troliu!), de proba, cu o zi inainte, de un 73 amarat cu pilot razvanutza. aici, in acest topic, speram sa gasesc explicatia. toti avem momente mai bune sau mai proaste...dar eu cred in continuare ca puteai sa treci peste intzepatura lui dragos. si ca sa nu fie nicio nelamurire...nu va cunosc personal pe niciunul dintre voi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? apai draga domnule, daca citesti mai pe la inceputul topicului, ai mai fost intzepat..cu japonezele.....dar n-ai sarit ca ars...cam degraba concluzia....cumva unul care se pare ca stie cate ceva intzeapa mai tare decat unul care vorbeste despre altceva decat americance? daca este usor sa nu te implici, sa nu impartasesti, de ce ai inceput? nu stia (aproape) nimeni si gata...apari cu NON GRATA... si gata...sau...whatever bataie de cap avem toti....cu una cu alta...sau alta e cheia? ...adventure... eu am vazut LIVE, la Impotmoliada 2010, Wrangler-ul lui Andrei Oprea si apoi buggy-ul lui Bogdan Oprea cum aproape s-au chinuit sa faca un traseu de doi lei, parcurs fara sminteala (fara sa rupa banda, fara troliu!), de proba, cu o zi inainte, de un 73 amarat cu pilot razvanutza. aici, in acest topic, speram sa gasesc explicatia. toti avem momente mai bune sau mai proaste...dar eu cred in continuare ca puteai sa treci peste intzepatura lui dragos. si ca sa nu fie nicio nelamurire...nu va cunosc personal pe niciunul dintre voi. Amice , eu nu dau copy paste de pe net. Cat despre buggyuri, sunt conduse de oameni si nu automate, asa ca pilotul are un cuvant de spus. O sa ajung si eu la impotmoliada voastra sa vedem daca e o chestie generala chinul buggyurilor. si cu asta renunt in a mai scrie pe forum Va salut pe toti si ne vedem in teren. Cel putin de data asta nu am fost banat :ha: Editat Iulie 27, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Buna ziua ! @giorgel: Nimic din cele scrise de mine nu aveau intentia sa intepe pe cineva... Doar ca in clip vedeam un Cherokee, nu un Wrangler, si apoi, din senin, se vorbeste despre body-lift. Deci, cineva n-a cascat bine ochii acolo, la ce se intampla in clipul cu pricina, zic eu. Ca nu erau chiar punti de Cherokee, ca erau rapoarte peste cinci la unu, etc., (dar sunt de acord cu oresti ca liftul era putin cam mare). Asta dovedeste clar ca omul e superficial, sau pur si simplu era obosit sau cu mintea in alta parte, ca mai sunt si alte prioritati in viata, nu numai masinile... Si cum mie imi place ca lucrurile sa fie extrem de clare, acesta a fost rezultatul. Si faptul ca pe oresti il deranjeaza ca i-am facut observatii in public, nu e demn de bagat in seama. Probabil se astepta sa-i suflu tandru la ureche... Si penicilina doare, dar pana la urma face bine... Sau crezi ca pe mine nu m-a deranjat niciodata nimic ? Sau pe tine ? Dar toate trec pana la urma, si din contradictii se naste progresul... Pana nu demult se pare ca oresti credea ca doar el stie ce si cum cu Dana & Co, precum si ca el este masura tuturor lucrurilor care se intampla in 4x4, el criticand tot ce nu se muleaza pe ideile lui. Nimic mai gresit... Sunt multi care au idee cu ce se mananca acest domeniu, unii mai mult ca altii. Iar faptul ca eu sunt subiect de discutii in cercul lui de prieteni si ca nu crede ca am hardware-ul de care vorbeam, dovedeste clar ca are prea mult timp liber sau il preocupa prea mult ce fac eu. Ceea ce iar spune ceva, daca stii ca citesti printre randuri... Personal, mie nu imi plac buggy-urile. Sunt masini fara personalitate, nu ofera nimic nou, e vorba de un motor, cativa metri de teava, doua punti, lockere si niste roti mari. Deci, nimic deosebit, solutii tehnice la care nu ai nevoie de prea multa stiinta, ci de buget, daca vrei ca masina sa si tina. Odata vazut un buggy, eu consider ca le-am vazut pe toate, cu atat mai mult cu cat am contribuit cu ceva la realizarea unuia. Doar ca in competitii nu intalnesti doar buggy-uri, ci si masini la care le poti recunoate originea, stii ce au fost odata. Nu-mi plac masinile taiate extrem sau cu unghiuri de atac si iesire de peste 90 de grade, ca daca voiam asta, teava gaseam si eu. Si cum exista standard, open si extrem, eu zic ca este loc de toata lumea. Ca nu toti au posibilitatea sa construiasca chestii mari si tari, asta e alta treaba, si deja de aici se face departajarea. E frumos hobby-ul acesta, sper ca oresti va reveni, nu m-am simtit atacat cu nimic si nici nu am luat deloc in nume de rau cele afirmate de el, doar ca nu tin chiar asa de mult cont de cele scrise... Stima, Dragos Editat Iulie 27, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Pana nu demult se pare ca oresti credea ca doar el stie ce si cum cu Dana & Co, precum si ca el este masura tuturor lucrurilor care se intampla in 4x4, el criticand tot ce nu se muleaza pe ideile lui. Nimic mai gresit... Sunt multi care au idee cu ce se mananca acest domeniu, unii mai mult ca altii. :ha: Incredibil. Prietene Heavy , pana nu demult cum ar fi anii 2005 eu eram cam singurul care aducea piese aftermarket de americane si care prin multe teste si suturi in fund am invatat cu ce se manaca nu off roadul ci firma Jeep ,ulterior americanele. Unde erai in 2005? Nu am fost niciodata MASURA la cea ce se intampla in off roadul romanesc ci doar ce se intampla cu masinile mari americane , pe care le conduc de 30 de ani si pe care le-am modificat in romania in ultimii 7. Unde erai tu ? Critic tot ce nu se muleaza pe ideile mele? NU . Ma exprim prin opinie libera de a corecta greselile unora , multi care vor fi recunoscatori la final pt incercarea de a ii opri din a face aleseasi greseli pe care le-am facut eu dea lungul anilor. Unde erai tu ? De fapt , cine esti tu? Lasi pe forum impresia ca sti f multe despre f multe dar Dragos ,parerea mea in continuare este ca nu reprezinti mai mult decat o persoana care in ultimii ani viseaza sa ajunga sa tina in mana o punte dana 60 ,un motor v8 de 500cp , o cutie 203/205 doubler, un detroit locker si altele , lucruri cu care eu MA JOC ZILNIC. Vorbesti despre boggere de 54" montate pe rockwells. UNDE SUNT ca singurele rockwells in romania sunt pe o masina adusa tot de mine. Daca neamtul construieste o masina e si a ta? Tot ce apare pe Pirates USA este facut de mine ??? Nu imi tine mie predici ca cred ca sunt , ca am fost sau vreau sa fiu. ASA bine sau rau , eu in ultimi ani mi-am facut un nume in off road si nu numai pe forum precum altii. Ai un cherokee de 2l diesel ,70cp si un mega lift de 7 " pt? Nu am vazut o singura poza cu tine si masina acesta in teren. Montezi punti si cumminguri pe el dar unde sunt , in ce tare ?? Vorbesti fata de mine de cutii, motoare , blocante dar NOI stim ca GOOGLE TRANSLATE de pe Pirates functioneaza perfect si eu unul nu am nevoie sa vina unul care nu a tinut in viata lui o piesa americana de calibru in mana si sa ma invete ce face sau ce e de facut cu ea. Vorbesti despre Pirates USA de parca ai fi unul dintre ei. NU esti . EU SUNT... mare diferenta , ca pe forum e atat de simplu... Eu draga Dragos am posibilitatea si cunostintele necesare pt a monta si construi masini cu piese despre care tu vorbesti si la care tu tanjesti. Vrei sa inveti cu ce se manaca acest sport , hai la mine in hala si te invat. Pana atunci , te rog , scuteste-ma . Toti stim sa dam search pe google in urma unei discutii si sa revenim 30 min mai tarziu cu tot felul de povesti si poze, Ce e mai greu este sa si preactici ce vorbesti DACA ai si cu ce. EU AM. Stilul mu nu se va schimba vreodata. NU caut sa fiu placut. Nu caut prieteni noi, Caut numai ca eu sa devin mai bun in cea ce fac si fac destul de multe. Aroganta are pretul ei ,iar tu nu esti destul de arogant pt a intelege. Vei fi cand o sa ajungi in stagiul in care sunt eu acum. Atentie mare sa nu scapi fisticul si berea din mana la nervi. PUNCT si PA. Editat Iulie 28, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Mi se pare extrem de utila discutia asta. Poti sa-ti faci o idee, unde ar fi bine sa-t duci acaretul pentru modificari. Citind aceste pagini, iti dai seama cine-i catar batran :old cu idei prorprii in cap si din care nu-l scoti nici cu bataia :hw si cine iti poate intelege punctul de vedere si sa-ti modifice teleguta pe gustul tau. :h5 Va rog sa nu-l inchideti! :tk Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Telegute modifica boschetarul de dupa colt in propria bodega. O face cum vreti voi de 70cp si roti de roaba, planetare legate cu sarma....eu nu stiu dastea ! Tot acesta iti ofera optiunea de aiti schmiba motorul v8 de 250cp cu unul diesel de 100cp si 4 turbine de MIG, ca sa corespunda dorintelor proprietarilor de a consuma 5 . :ha: sorry nu ma pricep la romanisme. Editat Iulie 28, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Buna ziua ! @oresti: Tot ceea ce am spus ca am facut la masina, este la vedere, masina este in fata blocului la mine, Tot ceea ce am spus ca am este la circa doi kilometri distanta de masina, si dealtfel, sunt cativa membri pe forum care cunosc aceste piese. iar altii cativa m-au ajutat la transport si stocare. Dar nu cred ca asta e de fapt ceea ce te deranjeaza... Poti fi sigur ca nu te consider un model de urmat, pen' ca ma descurc ca si pana acum, fara tine, imagineaza-ti... Si a mai fost unu' pe-aici care credea ca eu imi extrag informatia doar de pe net, si a amutit, ca asa sun tot la inceput, sar la gat si apoi se mascheaza in teritoriu. Din 1998 meseria practicata m-a legat de oamenii care se ocupa de masini de toate felurile, care m-au ajutat mult, si de la care am invatat la fel de mult. Pe mine nu ma impresioneaza cuvintele tale, eu stiu ce stiu, si ce am construit, fara pirate & Co. Ca i-am studiat, la fel ca si pe altii, binenteles, orice informatie este de folos, dar doar dupa ce o judeci si vezi daca bate pe aplicatia ta te apuci s-o folosesti. Si sunt ferm convins ca si altii au facut la fel. E strict treaba ta ce si cum faci, asa cum bucataria mea ma priveste exclusiv pe mine. Si chiar nu cred ca nu ai loc de mine... Cat despre discipoli, cauta-ti altii, m-am descurcat fara tine, si ar fi culmea sa ma apuc acum... Iar despre aroganta, ma indoiesc ca am facut dovada ca m-ar caracteriza, n-am timp de asa ceva, nu incerc sa par ceea ce nu sunt, iar cine ma stie, poate confirma acest lucru. Iar cine ma stie doar de pe forum sau nu ma stie deloc, are timp sa invete... Daca vrei sa-mi vezi masina si nu mai ai rabdare pana in septembrie, presupunand ca pot sa vin la meeting, da-mi de veste, si se poate organiza treaba, chiar daca eu sunt lipsa. Pot chiar sa organizez sa vezi puntile alea care nu le am, daca tii neaparat, la fel si jantele de H1, gumele de H1, etc... Dar nu cred ca vrei, doar aveai de construit o masina, si e pacat sa-ti pierzi timpul cu teleguta mea, mai ales ca nici nu cred ca mai are 70 de cai acum, dupa 300000km... Esti simpatic, pe cuvant ! Si parca la inceput ma iubeai si fara poze, si acum pui punct relatiei... Inconsecventule, iti va trece... O sa am grija sa-ti aduc aminte odata ca m-ai facut mincinos... Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Buna ziua ! @oresti: Tot ceea ce am spus ca am facut la masina, este la vedere, masina este in fata blocului la mine, Tot ceea ce am spus ca am este la circa doi kilometri distanta de masina, si dealtfel, sunt cativa membri pe forum care cunosc aceste piese. iar altii cativa m-au ajutat la transport si stocare. Dar nu cred ca asta e de fapt ceea ce te deranjeaza... Poti fi sigur ca nu te consider un model de urmat, pen' ca ma descurc ca si pana acum, fara tine, imagineaza-ti... Si a mai fost unu' pe-aici care credea ca eu imi extrag informatia doar de pe net, si a amutit, ca asa sun tot la inceput, sar la gat si apoi se mascheaza in teritoriu. Din 1998 meseria practicata m-a legat de oamenii care se ocupa de masini de toate felurile, care m-au ajutat mult, si de la care am invatat la fel de mult. Pe mine nu ma impresioneaza cuvintele tale, eu stiu ce stiu, si ce am construit, fara pirate & Co. Ca i-am studiat, la fel ca si pe altii, binenteles, orice informatie este de folos, dar doar dupa ce o judeci si vezi daca bate pe aplicatia ta te apuci s-o folosesti. Si sunt ferm convins ca si altii au facut la fel. E strict treaba ta ce si cum faci, asa cum bucataria mea ma priveste exclusiv pe mine. Si chiar nu cred ca nu ai loc de mine... Cat despre discipoli, cauta-ti altii, m-am descurcat fara tine, si ar fi culmea sa ma apuc acum... Iar despre aroganta, ma indoiesc ca am facut dovada ca m-ar caracteriza, n-am timp de asa ceva, nu incerc sa par ceea ce nu sunt, iar cine ma stie, poate confirma acest lucru. Iar cine ma stie doar de pe forum sau nu ma stie deloc, are timp sa invete... Daca vrei sa-mi vezi masina si nu mai ai rabdare pana in septembrie, presupunand ca pot sa vin la meeting, da-mi de veste, si se poate organiza treaba, chiar daca eu sunt lipsa. Pot chiar sa organizez sa vezi puntile alea care nu le am, daca tii neaparat, la fel si jantele de H1, gumele de H1, etc... Dar nu cred ca vrei, doar aveai de construit o masina, si e pacat sa-ti pierzi timpul cu teleguta mea, mai ales ca nici nu cred ca mai are 70 de cai acum, dupa 300000km... Esti simpatic, pe cuvant ! Si parca la inceput ma iubeai si fara poze, si acum pui punct relatiei... Inconsecventule, iti va trece... O sa am grija sa-ti aduc aminte odata ca m-ai facut mincinos... Dragos .......ramane de vazut. Intre timp , hai sa ne vedem fiecare de ale noastre si sa evitam sa ne enervam atat de tare incat sa nu ne mai prieasca fisticul si berea. Eu am spus mai sus ca nu mai sriu pe forum . Am considerat ca am dreptul la reply . Nu mai bine ne oprim acum si ne testam cunostintele si masinile la o amicala sau in CNOR ??? ca pe forum e usor , intradevar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Este incredibil cum de la un topic care vorbea despre chestile tecnice destul de interesanti dpmdv, s-a ajung la o chestia asa... Nu stiu ce va deranjeaze atat de mult de ce spune Oresti, eu cred ca ce a incercat aici este numai sa spuna punctu al lui de vedere despre construito a masinilor, n-am citit inca pe nimeni care a venit cu argumente solide dpdv technic impotriva. Ce pot eu sa spun este ca singur om de cine am invatat ceva in offroadul aici este Oresti... singur care a stat sa pierda timp cu mine sa me invate cum sa trec cu o saracia de Isuzu unde alte masini mult mai teapana se chinueau.... singur care mi a spun si mi a ARATAT intradevar ce tre sa fac in anumite situatie dificile in traseu, si care a avut rabdare sa me invate... nu zic ca este singur care stie, evident sunt si mai multe, dar este singur care nu are niciun fel de probelma in sa spuna si sa arate si explice ce sitie el la altelor. Despre obiectul a topicului asta, pot sa zic ca singur loc in care am avut ocazia sa vad cu ochile mele cum lucreaze si cum se monteaze un Detroit Locker, a fost la Oresti, singur loc in care am putut sa mi ating de un Dana70 sa vad eu ce are acolo la interior a fost la Oresti... singur loc in care am putut sa vad cum se face un Doubler a fos la Oresti... si pot sa continui mult.... Si ce este mai important, dupa ca am luat dezicia sa me iau "american" si dupa aproape 2 ani de chinuela in care masina nu mergea cum trebuiea, rupea tot si alea, alea... singur care mi a ARATAT ce trebuia a fost Oresti, si dupa trecere pe tot feluri de meseriasi, a fost SINGUR care a reusit sa configureze saracia mea de Jeep cum trebuie.... dar curios.... acum ca masina merge, "prieteni" mele numai vreau sa se da cu mine la un traseu ales de mine :ha1 Adica, cred ca Oresti, poate fi mai popular sau mai putin, mai social sau mai antisocial, mai urat sau mai frumos.... dar nu conteaze, important este ca este un tip cu foarte mare cunostintele in domeniu offroadului si mai ales dispus sa o imparta cu altelor... Acum daca vreti sa trageti in mine din cauza ce am spus... va astept la un Airsoft duminica la Chimopar :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? 1. Este incredibil cum de la un topic care vorbea despre chestile tecnice destul de interesanti dpmdv, s-a ajung la o chestia asa... 2. Nu stiu ce va deranjeaze atat de mult de ce spune Oresti, eu cred ca ce a incercat aici este numai sa spuna punctu al lui de vedere despre construito a masinilor, n-am citit inca pe nimeni care a venit cu argumente solide dpdv technic impotriva. 1. asa este alf, incredibil si trist 2. pe mine nu m-a deranjat ce spune oresti, dimpotriva, citeam cu nesat toate posturile cu continut tehnic. nu voi ajunge niciodata la nivelul lor de cunoastere, este clar, dar cred ca nu e nimic rau sa fii curios. m-a surprins sfarsitul abrupt al discutiei, nu mi-a placut pt. ca s-a suparat prea repede si a zis ca isi strange jucariile. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Este incredibil cum de la un topic care vorbea despre chestile tecnice destul de interesanti dpmdv, s-a ajung la o chestia asa... Pt acesti oameni este mult mai important sa demonstreze ca eu mai gresesc cu cate ceva decat sa invete, sa asculte sau pur si simplu in cazul unora care chiar stiu una alta, sa se alature discutiei pt a reda altora lucruri de folos. Cum apar eu cum 90% au spume la gura precum cainii turbati :ha: DAR cainii latra ursul trece si mai casca din cand in cand :ha: Editat Iulie 28, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Orgolii, orgolii si iar ...orgolii! "DAR cainii latra ursul trece si mai lasa cate o pleasca in urma demna de parerile lor." Vorba asta e urata ...nu isi are loc aici in aceasta discutie ...este din alt film... parerea mea. Nu toti sunt destepti asa cum nu toti sunt dispusi sa invete cate una alta ... :wink: Aia destepti trebuie sa tina cont de cei care vor sa invete ...restul ...una de-un leu ... adaugata la ecuatie...si sunt de doi lei! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? "DAR cainii latra ursul trece si mai lasa cate o pleasca in urma demna de parerile lor." Vorba asta e urata ...nu isi are loc aici in aceasta discutie ...este din alt film... parerea mea. luat in calcul si rectificat :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? @oresti Mie personal imi place foarte mult tot ce-ai scris aici cu continut tehnic. Te respect foarte mult pentru cunostintele tehnice despre "americane" si-ti respect puterea cu care-ti sustii convingerile si punctul de vedere. M-ar bucura ca masina pe care o construiesti sa dovedeasca ceea ce vrei in teren. Mi-ar face placere sa te cunosc personal si cand trec prin Brasov sa vin sa-ti vad jucariile. P.S. Intepaturile dintre "oresti" si "Heavy D." nu ma privesc si nu ma intereseaza dar ar fi pacat ca un topic plin de atatea informaii tehnice sa se termine din cauza lor. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Salutam! ma bag si eu , asta este problema forumurilor , discuti tot felul de lucruri cu oameni pe care nu ii cunosti si daca mai suferi de mania grandomaniei pici usor un derizoriu . Dar toate acestea se pot rezolva daca am face mai mult offroad si ne-am cunoaste uni cu alti . Atunci am avea o masura mai clara asupra pasiuni pe care o impartasim. Cindva in alta discutie am incheiat cu fraza : "sa ne vedem in teren , prieteni stiu de ce " e drept ca nu prea am mai participat la discutii , imi lasa un gust amar discutiile ne constructive , dar sa va spun ceva , am facut muuult offroad si am cam fost singur . PS. sa nu se supere aceiasi 3-4 prieteni pentru cuvintul "singur" Editat Iulie 28, 2011 de a DY 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate