oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? "Asta este si motivul pt care regulile nu sunt reguli la noi si unde regulamanetul spune ca intre pomi trebuie 250 , de multe ori te trezesti ca intra numai samuraiul" Astaire e din e xperienta personala ? Banuiesc ca nu .... Trebuie sa fie neaparat din experienta mea personala? Nu este destul daca de a lungul a 5 ani a fost spusa de mai bine de 20 de echipaje ? Da sunt sigur ca aceia nu mint si ca romanul nostru e carcotas de fel si se preteaza la magarii de acest gen pt a favoriza anumite echipaje si a demonstra ca unele masini nu au ce cauta in teren. Hai sa va pun o intrebare ; cati dintre voi ati fi dispusi sa veniti la Cheia la anul daca putem organiza o cupa ? Fac eu traseul cu 300cm intre pomi ,si vedem cat vor rezista gigglepinurile. Ce ziceti? Pai daca tot o numim EXTREM, extrem sa fie . Sau o facem extrem pt 35'uri si aer conditionat cu un eventual 1.9 si mega troliu mecanic cu cablu de 150m? Terenul din Cheia e tot sol romanesc nu american , deci pt masini concepute la noi, sau noi concepem traseele dupa masini si nu masinile dupa trasee? Cam asa se pare......... NU VA GANDITI LA ROCK CRAWLIN. Va dau un sleau de 1k lungime pe urcare,lat de 2m,cu pereti laterali de 6-7m si diferenta de sol intre roata si burta masinii de 70cm. Stiu una ,doua masini de la BGS care il parcurg la 30km la ora cu cana de cafea plina pe bord. Nu e fair? Ba DA , E !!! se numeste extrem . Altii care nu il pot parcurge o numesc bataie de joc din partea organizatoruilui.Aici e diferenta. Trial extrem? no problem - cate un pom de 40cm diametru culcat la 45 de grade fata de traseu in panta de 30 grade pe urcare. si tot asa. Normal ca va dati bine pe 35'uri cat timp tot voi va faceti traseele. Puneti pe unul ca mine sa va faca traseele si vedem care mai iesiti din traseu. Asta inseamna extrem , nu ce va jucati voi dea 33'urile cu nspe mii de troliuri si motorase pe baterii. Editat Iulie 17, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Revenind la lucruri mai tehnice; cu cat pneul este mai mare ca diametru si mai lat cu atat ai nevoie de mai putin flex (valabil n teren la noi) Vad masini mari care incearca sa mentina flexul folosit in rockcrawling . Nu este nevoie. Aveti destula aderenta la sol in orice situatie pt a limita flexul. Limitand flexul limitati defectarea multor piese ce sunt direct legate de flex precum puntea, bratele, bride punte si sasiu, uniballuri,cardanul, linii franare, cruci planetare etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Despre ce se vorbeste aici .... 33 la extrem ??? ....io steam ca 33 e la open .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Despre ce se vorbeste aici .... 33 la extrem ??? ....io steam ca 33 e la open .... eh, vorba vine. 33, 35 whatever. Idea in sine conteaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Ma intreaba un prieten de ce cei se dau in state pe dana 60 si 44'uri nu rup rapoartele si aici le rupe. SIMPLU. Pt ca ce vedeti voi in videourile pe youtube cu urcari pe stanci , pietre, bolovani, sleauri cu pietre etc e cu totul alta ciorba decat ce facem aici. Cramponul de pe bogger nu face priza pe un sol dur precum in noroi sau clisa de 30 cm sau mai mult. E normal ca in clipa in care un bogger de 44 cu ditamai lopetile si latime pe masura se infige adang in noroi , la 500cp care nu vor ceda si inmuia sub gaz constant, ca ceva sa cedeze. Intotdeauna va ceda piesa cea mai slaba dintre crampon si motor, fie ea crucile , planetarele, raportul, cardanul sau chiar si transferul. Repet: nu are legatura ce fac ei acolo cu ce facem noi aici. Sunt 2 lumi diferite. Trebuie sa adaptam masinile si stilul de mers pt aici ca sa avem rezultate. Va dau un exemplu concret: acum o luna ies cu Kaiserul in probe. Pe spate ,dana 70 planetare 35 spline, boggere de 40 NOI. Intru intrun parau cu apa de 50cm numai. In parau nisip. Dau sa ies din parau pe un mal de 1m inaltime si aduc rotile fata in buza malului , pregatit pt a da gaz si a urca. Dau gaz si cu toate ca rotile urca mai bine de 50 de cm pe buza malului, masina nu inainteaza dar simt spatele cum se afunda in nisip. Amicul meu in dreapta spune: dai gaz si hai sa iesim, la care eu ii spun : o sa rupem ceva> acesta nu intelege despre ce este vorba. Si acum explic: In clipa in care nu ai urcat din prima dar rotile spate se invart in nisip ud ( mai ales un bogger nou de 40" cu lopeti mari si noi) acesta se va duce in jos in timp ce sapa si se va scufunda in nisip. 40cm de nisip ud care acopera in intregime o roata sau doua este fix ca si cum ai turna boggerele in beton. Deci clar ca daca dai gaz in ea, ceva rau se va intampla. Cu toate astea stiind ca nu va fi ok, numai ca sa demonstrez ca am dreptate bag piciorul in 400cp si trosk. Un 35 spline rupt in 2. Editat Iulie 17, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? off-topic: la noi, daca gumele sunt silverstone , 33 = 35. toata lumea stie. va dau un exemplu: stiu un concurent din campionat la OPEN care are aceleas gume ca si mine, respectiv silverstoane de 35, care in cm efectiv masurati ( 84 cm)nu sunt decat niste 33-uri. A trecut fara probleme de verificarea tehnica la odorhei si la mures, insa nu si la bucovina. Concluzia? la Bucovina 84 de cm sunt mai mici decat in realitate, dar se pare ca 20 sunt mai lungi..:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? off-topic: la noi, daca gumele sunt silverstone , 33 = 35. toata lumea stie. va dau un exemplu: stiu un concurent din campionat la OPEN care are aceleas gume ca si mine, respectiv silverstoane de 35, care in cm efectiv masurati ( 84 cm)nu sunt decat niste 33-uri. A trecut fara probleme de verificarea tehnica la odorhei si la mures, insa nu si la bucovina. Concluzia? la Bucovina 84 de cm sunt mai mici decat in realitate, dar se pare ca 20 sunt mai lungi..:ha: exact ce spuneam mai sus. Welcome to romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Dan Ionescu alias dankrp Speculatia asta cu 35-ul de la Silverstone care trece sau nu trece dupa cum vrea organizatorul...e o mare tampenie. Stim cu totii ca diferenta sa treaca e de cativa mm. La Bucovina nu a trecut ptr ca erau noi sau mai putin uzate...la Mures si la Odorhei s-au incadrat in sablon ptr ca prinsesera ceva uzura. Ma indoiesc ca 84 de cm sunt mai mari la Mures si la Odorhei decat la Bucovina ... E mult mai usor sa arunci cu rahat in ceilalti ... mult mai usor decat sa fi tu in stare sa faci ceva. :wink: Iar daca vrei polemici pe aceasta tema schimba topicul. Hai sa stam in aria tehnica ... ca asa promiseram cu totii la inceput ... Sunt oameni care vizualizeaza acest topic zilnic ptr ca doresc sa invete ceva de la cei cu experienta. Nu le strica aceasta oportunitate cu offtopicurile tale neinteresante. Multumesc ptr intelegere. @oresti Vorba care o spune unu auzita din gura lu altu care a auzito la randul lui din nu stiu ce sursa ...e urat mirositoare. Mi se pare aiurea sa acuzi pe cineva de ceva, inainte ca tu sa fi partas la acea "paguba"...doar ca ai auzit tu nu stiu ce, nu stiu de unde. Dute acolo, participa si dupa aia judeca in ce fel stau lucrurile. Parerea mea Cei drept si corect asa va ramane si inainte si dupa...ce-i stamb si tu credeai ca-i drept te vei convinge singur. :wink: "Proba contrarie" va iesi la iveala daca e cazul ...stii cum se zice:"Pana la proba contrarie toti suntem baieti buni!" :wink: Editat Iulie 17, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Dan Ionescu alias dankrp Speculatia asta cu 35-ul de la Silverstone care trece sau nu trece dupa cum vrea organizatorul...e o mare tampenie. Stim cu totii ca diferenta sa treaca e de cativa mm. La Bucovina nu a trecut ptr ca erau noi sau mai putin uzate...la Mures si la Odorhei s-au incadrat in sablon ptr ca prinsesera ceva uzura. Ma indoiesc ca 84 de cm sunt mai mari la Mures si la Odorhei decat la Bucovina ... E mult mai usor sa arunci cu rahat in ceilalti ... mult mai usor decat sa fi tu in stare sa faci ceva. :wink: Iar daca vrei polemici pe aceasta tema schimba topicul. Hai sa stam in aria tehnica ... ca asa promiseram cu totii la inceput ... Sunt oameni care vizualizeaza acest topic zilnic ptr ca doresc sa invete ceva de la cei cu experienta. Nu le strica aceasta oportunitate cu offtopicurile tale neinteresante. Multumesc ptr intelegere. total de acord si incerc sa scriu cat mai multe chestii ce tin de tehnica, sper sa reusesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Vad ca esti mare fan BGS asa ca daca tot s-a incins sangele in tine iti propun sa faci un lucru benefic in acelasi timp si anume sa faci tu cu 44 si 600CP traseele de la cupa BGS 2012 si eu iti promit ca venim majoritatea de la extrem si terminam acele trasee chiar daca dureaza mai mult si racim troliile cu apa :ha: Daca ai face asta ar fi ceva benific si nu doar 30 de pagini de povesti americane. Cu respect :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Dan Ionescu alias dankrp Speculatia asta cu 35-ul de la Silverstone care trece sau nu trece dupa cum vrea organizatorul...e o mare tampenie. Stim cu totii ca diferenta sa treaca e de cativa mm. La Bucovina nu a trecut ptr ca erau noi sau mai putin uzate...la Mures si la Odorhei s-au incadrat in sablon ptr ca prinsesera ceva uzura. Ma indoiesc ca 84 de cm sunt mai mari la Mures si la Odorhei decat la Bucovina ... E mult mai usor sa arunci cu rahat in ceilalti ... mult mai usor decat sa fi tu in stare sa faci ceva. :wink: Iar daca vrei polemici pe aceasta tema schimba topicul. Hai sa stam in aria tehnica ... ca asa promiseram cu totii la inceput ... Sunt oameni care vizualizeaza acest topic zilnic ptr ca doresc sa invete ceva de la cei cu experienta. Nu le strica aceasta oportunitate cu offtopicurile tale neinteresante. Multumesc ptr intelegere. @oresti Vorba care o spune unu auzita din gura lu altu care a auzito la randul lui din nu stiu ce sursa ...e urat mirositoare. Mi se pare aiurea sa acuzi pe cineva de ceva, inainte ca tu sa fi partas la acea "paguba"...doar ca ai auzit tu nu stiu ce, nu stiu de unde. Dute acolo, participa si dupa aia judeca in ce fel stau lucrurile. Parerea mea Cei drept si corect asa va ramane si inainte si dupa...ce-i stamb si tu credeai ca-i drept te vei convinge singur. :wink: "Proba contrarie" va iesi la iveala daca e cazul ...stii cum se zice:"Pana la proba contrarie toti suntem baieti buni!" :wink: Mai, acum eu nu tin partea nimanui dar daca tot fie vorba; am fost la bucovina si am prins urmatoarea discutie: ( eu sunt prieten cu Rusty deci clar nu critic ci doar aduc la cunostinta) : Echiap Andrei Degeratu si Anca Fetcu care merg pe 35'uri (scrie mare pe pneu 35) au fost nevoiti sa se inscrie la Extrem deoarece pneul a fost masurat la 8..cm si nu li sa dat voie sa participe in mod oficial la Open unde participau tot timpul. Sunt putin derutat , deci pana la urma sa inteleg ca nu mai conteaza ce scrie pe pneu si conteaza numai masuratorile dar numai in anumite zone si nu peste tot in tara sau cum e ??? Editat Iulie 17, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Vad ca esti mare fan BGS asa ca daca tot s-a incins sangele in tine iti propun sa faci un lucru benefic in acelasi timp si anume sa faci tu cu 44 si 600CP traseele de la cupa BGS 2012 si eu iti promit ca venim majoritatea de la extrem si terminam acele trasee chiar daca dureaza mai mult si racim troliile cu apa :ha: Daca ai face asta ar fi ceva benific si nu doar 30 de pagini de povesti americane. Cu respect :wink: am purtat o discutie pe aceasta tema cu Bogdan si probabil ca se va ajunge si aici. :wink: Din cele 30 de pagini de povesti americane , 5 sunt benefice unora cu date si informatii .Dupa cum vedeti , eu nu ma implic in toate discutiile pe acest forum decat in cele in care sunt aproape sigur ca lucrurile stau asa cum sunt mentionate aici. E o chestie de opinie si daca nu da bine la toata lumea ,.... i really don't care. Asta si motivul pt care nu am participat la competitii pana acum, pt ca nu sunt genul ce urmez turma. Sunt fan BGS deoarece acestia sunt singurii cu oua destul de mari ca sa incerce si altceva . Restul , aceiasi ciorba cu sau fara legume. ar mai fi de discutat faza cu sangele incins: acum 10 ani cand eu construiam masini in romania pe 40'uri ,....unde erai tu? Vorbim de traseu extrem facut de mine pe 44'uri si 600cp? tu sti la fel de bine ca si mine ca daca fac acel traseu nu vei parcurge mai mult de 500 METRI IN PRIMA ZI . Asta e si motivul pt care nu ati mai venit in Cheia in ultimii 5 ani sa va dati cu mine sau ai uitat cele spuse de tine ca decat sa te dai alaturi de mine mai bine iti bati masina cu ciocanul? Editat Iulie 18, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Citat din regulamentul CNOR editia 2011: "Pentru sectiunea OPEN (PROMO) dimensiunea maxima a cauciucurilor se limiteaza la 33 Inchs (sau echivalent), cu diametru maxim 840mm, masurat la o presiune minima de 1 atm." Sa presupunem ca poate scrie pe anvelopa de 44 si 22 ...tot rigla e mai exacta. @tuparu & oresti Hai sa lasam sangele incins ptr o confruntare in teren, o "oficiala" ... la o etapa viitoare ...sa vedem cine cati purici face. :wink: Povestile americane cu gume si motoare mari sunt interesante. Chiar daca tot mai greu selectam partile care intereseaza pe fiecare ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? pai nu spune numele, dar daca mergi la 2-3 concursuri o sa iti para ceva mai cunoscut...poate foarte cunoscut, atat ca si concurent, cat si ca si constructor de prototipuri...dar mai ales ca si om de actiune:x de pe forum unii par tare necunoscuti si chiar nepricputi, in comparatie cu altii , care au construit si mai construiesc...numai ca in viata reala adica pe la concursuri, nu s-au vazut si nu se vad in rest... cum ziceam, discutii si discutii, daca o sa fac aia, ce credeti ca se intampla, ca eu am coaie si vreau sa fac asa, si nu altfel, pe cand, cinstit, cred ca ala cu oo FACE, nu povesteste si baga ipoteze sa isi dea poporul parerea dinainte cand vedem rezultate, judecam...daca ni se permite, acuma..fabulam forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? pai nu spune numele, dar daca mergi la 2-3 concursuri o sa iti para ceva mai cunoscut...poate foarte cunoscut, atat ca si concurent, cat si ca si constructor de prototipuri...dar mai ales ca si om de actiune:x de pe forum unii par tare necunoscuti si chiar nepricputi, in comparatie cu altii , care au construit si mai construiesc...numai ca in viata reala adica pe la concursuri, nu s-au vazut si nu se vad in rest... cum ziceam, discutii si discutii, daca o sa fac aia, ce credeti ca se intampla, ca eu am coaie si vreau sa fac asa, si nu altfel, pe cand, cinstit, cred ca ala cu oo FACE, nu povesteste si baga ipoteze sa isi dea poporul parerea dinainte cand vedem rezultate, judecam...daca ni se permite, acuma..fabulam nu pentru asta e forumul? Masinile BGS sunt o fabula sau exista? Ca desprea asta discutam pana sa ajungem la masina mea. Stiu unde va duce toata aceasta discutie. Acesta este NUMAI rezultatul strugurilor acrii, nimic mai mult. Da asa e, o sa ajungem si acolo si o sa vedem ce si cum. Realizati ca acum mai mult decat oricand vreau sa particip in 2012 alaturi de voi.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Mie mi-ar face placere sa concurez cu Oresti,ne-am dat mult timp impreuna acum vre-o 6-7 ani. Atunci el avea 35-uri si eu 27,acum eu am 35-uri el......:ha: Hai ca ma opresc cu gluma dar serios ca daca face un traseu smecher eu vin cu placere,nu ma sperie nimic:old Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? eu fac o pauza pana nu se incing spiritele mai mult decat trebuie. Daca printre noi sunt si unii interesati de initiala idee a acestui topic , va rog sa spuneti si continuam cu chesti cat decat tehnice . Daca nu , a fost placerea mea sa sriu alaturi de voi acesta 20 de pagini si va multumesc pt rabdare. cu stima si respect: Oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Mie mi-ar face placere sa concurez cu Oresti,ne-am dat mult timp impreuna acum vre-o 6-7 ani. Atunci el avea 35-uri si eu 27,acum eu am 35-uri el......:ha: Hai ca ma opresc cu gluma dar serios ca daca face un traseu smecher eu vin cu placere,nu ma sperie nimic:old chiar mi-ar face placere sa merg alaturi de voi inca odata. Toti am invatat cate ceva in ultimii ani si chiar daca eu nu am intrat in CNOR , asta nu inseamna ca nu am crescut intre timp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Sa va mai vand un pont,pe acest forum nu e nimeni interesat de aspectele tehnice,in cel mai bun caz cand face cineva un "proiect" nou i se spune "ce bine arata". Ca sa vedti ca am dreptate in cadrul rubricii de fata "modificari" puteti sa va uitati la ultimele masini modificate si sa vedeti cum stau lucrurile. In schimb daca vine cineva cu o mica samanta de scandal gen ala mare e mai bun ca ala mic sau ala usor e mai bun ca ala greu se scriu repede 50 de pagini si se ajunge la injurii si chestii de astea romanesti. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? chiar mi-ar face placere sa merg alaturi de voi inca odata. Toti am invatat cate ceva in ultimii ani si chiar daca eu nu am intrat in CNOR , asta nu inseamna ca nu am crescut intre timp O sa-ti fac intr-un weekend o vizita la Cheia cu Cornel si Ionut sa testam niste masini. Vedem atunci cum stau treburile :h5 AAA,eu te-am mai cautat intr-un weekend la cabana dar nu erau decat doi caini mari :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Oresti, Tupare.....asa imi place. Hai sa mergem in teren, sa facem un traseu propus de Oresti, sa ne distram maxim. Eu ma bag, incerc sa ma dau cu voi...chiar daca ma voi intoarce acasa cu trenul. Despre cauciucuri mari/mici, portale sau punti Dana, cred ca este usor incorect sa vobim acum de cat de bune sunt. Daca privim inapoi.....clar roata mica bate orice, asta deoarece nu au existat masini tip BGS ( aici o sa ma injure Tuparu...o sa zica cum ca sunt si eu fan BGS). Sa vedem ce se va intampla de acum incolo, cine va castiga. Acum totul sta pe umerii lui Bogdan....care se pare ca este un magnet al ghinioanelor, doar el este in tabara celor cu cai multi si cauciucuri late. @@@ - Oresti - TRASEE mai mici de 2,5 m - imi pare rau....insa trebuie sa-ti dau dreptate. La noi in CN, pe unde un Samurai si un Mitsubishi au trecut fluierand, eu nu am incaput cu un Nissan de 2 m latime. Gluma asta s-a intamplt si in padure.....si pe o inclinare laterala unde eu a trebuit sa pierd timp, sa ma leg cu troliul. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Fani BGS suntem toti cred,tuturor ne plac masinile lor sunt impresionante. Pe de alta parte costa si o gramada de bani sa construiesti o astfel de masina si cred ca pana nu se obtin rezultate cu ele nu o sa fie multi care o sa bage atati bani doar pentru ca arata bine si suna intr-un mare fel. Si cum am mai spus frumusetea sportului e ca poti face rezultate bune si cu o masina mai slaba,nu doar masina conteaza. Cu respect :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? @ Tuparu - ai 100% dreptate, masinile lor sunt impresionante, mi-ar placea sa ma pot juc si eu cu asa ceva. Despre parte cu finantele....nu comentez, la partea cu masina mai modesta - asa este te poti da cu orice doresti. Sa nu uitam ca fiecare avem un anume stil de condus, asadar unora le trebuie cai, altora masini mici.....etc. E loc pe planeta pentru toti. PS: sa nu uiti sa ma treci pe lista cand faceti urmatorea iesire......oriunde:banana Pace si respect.:h5 Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Sa va mai vand un pont,pe acest forum nu e nimeni interesat de aspectele tehnice,in cel mai bun caz cand face cineva un "proiect" nou i se spune "ce bine arata". Ca sa vedti ca am dreptate in cadrul rubricii de fata "modificari" puteti sa va uitati la ultimele masini modificate si sa vedeti cum stau lucrurile. In schimb daca vine cineva cu o mica samanta de scandal gen ala mare e mai bun ca ala mic sau ala usor e mai bun ca ala greu se scriu repede 50 de pagini si se ajunge la injurii si chestii de astea romanesti. Da-mi voie sa te contrazic. Exista si oameni foarte interesati de aspectele tehnice. Pe mine nu ma intereseaza scandalurile, orgoliile, faptul ca-si platesc unii altora polite aici pe forum. Atat prin prisma pregatirii mele ( prima mea facultate a fost de inginer mecanic ), cat si prin prisma pasiunii pentru offroad, pasiune care ne leaga pe toti cei de aici "aspectele tehnice" sunt cele care ma intereseaza in mod deosebit. Si cred ca nu sunt singurul care gandeste asa. Discutia de pe acest topic, pe langa ca m-a facut curios sa studiez modul in care-si fac americanii masinile si daca o astfel de masina ar avea sanse la noi, m-a facut sa-mi pun intrebari si asupra viitorului offroadului de la noi. Standardul de azi e openul de acum cativa ani, openul de azi e extremul de acum cativa ani. Oare extremul cum va evolua? O sa avem o clasa proto? LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Am citit si eu topicul... Din prisma cuiva care s-a dat la campionat cu Toyota de 3l pe 35 aproape stoc iar acum detin o americana ceva mai mica decat cele de care se vorbeste aici dar mare fata de Toyota as vrea sa marturisesc ca pentru campionat, asa cum este in acest moment prefer Toyota pe care m-am dat. In configuratia actuala unde 50% e rally-raid, 40% un off-road mediu si maxim 10% portiuni tehnice cu Toyota as ajunge lejer la finish cu ore bune inaintea jeepului. Totusi... Masina asta ma uimeste cu cata lejeritate urca, trece in unele zone imposibile ptr Toyota sau alte acareturi similare... Ptr campionatul actual e defavorizata de gabarit, de viteza pe portiunile de raid si de rapiditate in general prin padurile noastre. Deasemenea referitor la buggy-uri le penalizeaza lipsa de vizibilitate - de aici navigatie anevoioasa care stim cat conteaza. E greu ca o masina sa le aiba pe toate dar daca traseele ar fi mai scurte si mai dificile, cat de cat mai inclinate spre trial nu ai avea nici o sansa in fata unui buggy sau ceva similar. Cat despre fun nu mai vorbim. Totusi si buggy-urile palesc in fata unui utilaj de off-road. Acesta fiind motocicleta. Pe unde merge motocicleta nu merge nici buggy-ul, iar distractia, e garantata tot in favoarea motocicletei oricate sute de cai ar fi puse la bataie...:grin: De asta oricat de fain merge jeepul, eu tot cu motorul ies...:grin: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate