oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Chiar si cu cele 4 roti complete, mie tot mi se pare mare cheltuiala pentru ca fac comparatia cu un set de punti de Patrol cumparate cu 500 euro cu un blocant stoc si un ARB 1000 euro si cu 1500 ai doua punti cu blocante manuale pe care arabii pun +500cp fara probleme, pot asigura un ecartament +200cm si cred ca nu sunt mai grele decat dana 60. Cam acelasi cost au puntile de G sau HDJ80 cu blocante fata/spate. Cum pentru mine puntile portale ies din discutie pentru ca nu le vad rostul, ma intereseaza de ce crezi ca sunt mai bune puntile dana decat cele de mai sus. bine zis dar mare atentie; ce fac arabii este la fel de asemanator ( sau NU) cu rockcrawlingul. Nu poti compara ce fac ei cu ce facem noi si necesitaile noastre aici. Puntile de patrol chiar si toyota hd80 ( am vandut 2 punti de 80) nu fac fata la 500cp in off roadul romanesc. Eu comparam pretul cu un set de portale volvo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Ai perfecta dreptate cu atitudinea pilotului fata de masina, trebuie sa te resetezi in momentul in care ai condus intr-un fel o masina de 200cp si treci pe una de 500 cp. Ca exemplu, un rau cu pietre pe care l-am coborat in 2 ore cu mitshu cu roti de 34 trolit la greu, l-am urcat in 7 min cu Ghe-o (masina construita de BGS) fara troliu, fara sa ating puntea sau altceva KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? dar imediat te gandesti......... Nu credeti ca in momentul in care un organizator de concurs face traseele cu 44 si sunt 6-7 sau mai multe masini de acest gen, nu se face clasa separata? parerea mea este ca trebuie sa ramana o singura clasa dar cum am spus altcandva si a fost prelutaa idea de altii si afisata si pe acest forum: caii surplus cat si diametrul rotii peste 35 trebuie depuncatata in asa fel incat sa iti convina fie sa mergi pe 35 uri sau sa nu mergi pe un 44"... adica sa aduci punctajul la un oarecare egalitate in fata diferentelor de putere si marime. Editat Iulie 11, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Buna seara ! @oresti: D60 king pin si GM14BFF sunt puse bine, aproape de sufletul meu. Si momentan asteapta. Acum manipulez la adaptarea unui D300 (deja modificat la twin stick si cu alt input shaft, proiectat de mine si deja montat la locul lui) pe o cutie unde nu visa sa ajunga vreodata. Urmeaza ulterior si un kit de patru la unu pentru ea. De ce alt input shaft ? De-aia, ca vreau sa potrivesc D300 pe o automata de Mercedes, care la randul ei vine cu tot cu OM603 de pe un W124 din 1994. Si cand toate sunt aranjate si functioneaza frumos una dupa alta, la mine in Jeep, vine si randul puntilor astea destepte, ramane de vazut cu ce rapoarte... Nu de alta, dar un set de roti de Hummer H1 37" cu jantele militare 12 bolt asteapta si ele sa ajunga sub masina... Asa, mai departe, sa nu sar ceva info... Masina din povestea mea o gasesti aici: http://www.pirate4x4.eu/index.php?showtopic=15 Nu-mi permit sa pun poze aici, contributia mea la acel proiect este undeva pe la 10% cel mult. Stiu ca D60 de Ford exista si cu king pin, dar mi-ar fi dat cu virgula la viitorul setup, ca are grupul in stanga, iar D300 este dedicat cu iesirea de fata pe partea dreapta, iar eu nu am de gand sa mai iau si un flip kit pentru D300, ca n-o sa mai termin niciodata... Eu am luat ambele punti de pe doua K30 M1008 SRW, ca asa s-a nimerit, fata de pe unul, spatele de pe altul... Am avut povesti cu cei de la CTM, stiu de cryo-chestiile lor, dar s-ar putea sa ajunga joint-uri Yukon-uri pe configuratia stock a D60, ca n-o sa urc peste 37" - 38" anvelope. Urmeaza sa-mi aduc niste inner C's mai serioase, si sa le pun la unghiul corect, ca acum, dupa rotirea puntilor la liftul de 8", s-a dus naibii caster-ul si masina sare ca o capra daca o alerg, si se simte totul in volan... O sa vina si hi-steer arms la D60, posibil cu tie-rodul in spatele puntii, daca o sa am loc de Panhard (Y-arms pe fata). Si probabil pe spate o sa merg pe arcuri spirale si double triangulated four-link, ca sa scap de Panhard. Si ma mai gandesc, ca daca nu ajunge OM 603, trec pe Cummins 6BT... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Buna seara ! @oresti: D60 king pin si GM14BFF sunt puse bine, aproape de sufletul meu. Si momentan asteapta. Acum manipulez la adaptarea unui D300 (deja modificat la twin stick si cu alt input shaft, proiectat de mine si deja montat la locul lui) pe o cutie unde nu visa sa ajunga vreodata. Urmeaza ulterior si un kit de patru la unu pentru ea. ............... Si probabil pe spate o sa merg pe double triangulated four-link, ca sa scap de Panhard. Si ma mai gandesc, ca daca nu ajunge OM 603, trec pe Cummins 6BT... Stima, Dragos Man , i like this guy !!!!!!!!!!!!!!!:ha: Hai ca avem multe de discutat si o sa raspund si la ce scri tu dar avem atat de multe de vorbit ca ar trebui sa scriu 2 ore . Maine stau relaxat si reiau postul tau si vorbim.:2dr ps . ia inner c'urile de la crane . Mi se par net superioare altor firme. Editat Octombrie 30, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? bine zis dar mare atentie; ce fac arabii este la fel de asemanator ( sau NU) cu rockcrawlingul. Nu poti compara ce fac ei cu ce facem noi si necesitaile noastre aici. Puntile de patrol chiar si toyota hd80 ( am vandut 2 punti de 80) nu fac fata la 500cp in off roadul romanesc. Eu comparam pretul cu un set de portale volvo. Ce fac arabii nu seamana cu ce facem noi sau americanii, dar seamana cu ce fac norvegienii care folosesc punti americane iar de aici si comparatia dintre ele. Se pare totusi ca si japonezele rezista la +500cp si exemple sunt multiple Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Ce fac arabii nu seamana cu ce facem noi sau americanii, dar seamana cu ce fac norvegienii care folosesc punti americane iar de aici si comparatia dintre ele. Se pare totusi ca si japonezele rezista la +500cp si exemple sunt multiple imi pare rau dar nu are legatura . sa explic; ce fac ei cu 500cp - se numeste liniar. o putere care vine de la motor prin cutie prin transfer in punti fara suturi majore - LINIAR Bagale cateva hopuri de 1 metru in drum ca sa sara prin ele si vezi daca mai rezista vreo planetara. Intelegi unde incerc sa ajung? sa nu mai vorbin de lipsa de flex. Cand flexezi o punte ,in majoritatea cazurilor puterea este trimisa catre una dintre roti , nu si pe nisip sau sol drept unde toate rotile lucreaza mai mult sau mai putin la fel ,impartind puterea/greutatea masinii intre ele. Inca ceva ce conteaza f mult - uitate atent la profilul cauciucului. Nu poti compara un at sau mt cu o lopata de bogger sau mega lopetile de la norvegieni. Stresul pe planetare si piese aferente este mic la arabi. asta se poate vedea in video si dupa 'coama' de nisip ce o lasa in urma care este f mica. Editat Octombrie 30, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Foarte distractiv topicul asta. Am mai spus: povestea cu Toyota stoc, cu roti de 35 si troliu din China.....este trecutul. Mai tu ai ceva cu Toyota mea! Si cand te gandesti ca a trecut pe unde a trecut si Patrolul tau cu Simexuri ... Unde e Goganu ca numa el lipsea :))))) GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Facand abstractie de piloti si navigatori, ceva concluzii se vor putea trage dupa TAT-ul de anul asta, unde pentru prima oara participa si masini puternice, cu roti mari, si masinile cu care eram obisnuiti pana acum. Foarte mult conteaza si cu ce masina a fost facut (gandit) traseul... Nu m-ar mira ca viitorul competitiilor offroad din Romania sa se bazeze mai mult pe navigatie decat pe puterea si rotile masinilor... parerea mea... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? la TAT pentru maisnile mari ziua s-a terminat pe la 10 :30 , ce-i drept a cedat partea de electronica nu ceva mecanic nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Facand abstractie de piloti si navigatori, ceva concluzii se vor putea trage dupa TAT-ul de anul asta, unde pentru prima oara participa si masini puternice, cu roti mari, si masinile cu care eram obisnuiti pana acum. Foarte mult conteaza si cu ce masina a fost facut (gandit) traseul... Nu m-ar mira ca viitorul competitiilor offroad din Romania sa se bazeze mai mult pe navigatie decat pe puterea si rotile masinilor... parerea mea... Da, ai f mare dreptate. Din pacate exista acea atitudine ca daca pana acum masinile au mers pe 35'uri , ar trebui sa continue sa mearga pe 35'uri. Nu conteaza ca cel ce tocmai a dat 2000e si sa inscris la competitia ta vine cu o masina pe 44'uri. Facem treseul pt 35'uri pt ca asa a fost ,este ,pare si va fi normal. Parerea mea este ca si ce se intampla de multe ori in CNOR nu este ok. Am auzit de f multe situatii in care regulamantul spune clar ca intre pomi trebuie sa fie 250cm si cand incerca sa intre unul cu o masina de 230 nu are pe unde. De dat banii ii da, de luat banii ii ia organizatorul dar asta ma cam oftica pe mine ca regulile nu prea sunt reguli si ca atitudinea de 'vulpe la struguri' este adanc infiripata in mintile unora. Asta e , ce sa facem. Incercam , testam, vedem .... cand organizatorii o sa mearga pe 44'uri o sa vedeti ca nu vor mai face trasee pt 35'uri. Pana atunci - viva romania. la TAT pentru maisnile mari ziua s-a terminat pe la 10 :30 , ce-i drept a cedat partea de electronica nu ceva mecanic buggyul lui Bogdan a avut probleme la electrica? Editat Octombrie 30, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? -vrei plimbare (hobby) si navigatie te duci la STANDARD Ionutz imi pare rau insa clasa STANDARD nu e deloc plimbare si navigatie ci o combinatie intre rally raid si open soft. Mai ales cand ploua. De fapt ce fac unii straini la Rally Raid e chiar mai usor decat Standard-ul de la noi. Nu mai spun de trial sau speciale. Si da poate parea usor pentru cei experimentati insa decat sa ma troliez juma de zi la open prefer sa alerg pe macadam. La fel de periculoase ca inclinarile laterale de la open sunt si virajele pe macadam cu viteza mare. Cine stie cunoaste. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Oresti si Heavy D. sunt din alta liga. Nu am prea multa experienta in tehnica din off-road dar banuiesc ca nici voi restul nu prea intelegeti despre ce vorbesc ei. Vreau sa va multumesc ca ne impartasiti si noua din cunostintele voastre si sper sa reusim sa asimilam macar 10 la suta din ele. :tk Ca sa revin on topic. Aseara dupa ce am citit pentru prima oara despre puntile dynatrac am cautat putin pe net si am dat peste baietii astia. http://www.acerni.com Rasfoind site-ul am citit urmatoarea chestie. http://www.acerni.com/progetti_cap.php?ID=58&id_menu_top=guide4 Si anume. Ei folosesc punti de Patrol Gr pe mai multe proiecte dar zic ca sunt fiabile pana la 250 de cai putere si gume Bogger 37*13. Daca tot aveti timp liber va sfatuiesc sa rasfoiti si galeria http://www.acerni.com/gallery_layer.php Poate va inspirati pentru vreun proiect. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Ionutz imi pare rau insa clasa STANDARD nu e deloc plimbare si navigatie ci o combinatie intre rally raid si open soft. Mai ales cand ploua. De fapt ce fac unii straini la Rally Raid e chiar mai usor decat Standard-ul de la noi. Nu mai spun de trial sau speciale. Si da poate parea usor pentru cei experimentati insa decat sa ma troliez juma de zi la open prefer sa alerg pe macadam. La fel de periculoase ca inclinarile laterale de la open sunt si virajele pe macadam cu viteza mare. Cine stie cunoaste. ATENTIE !!!! My PILOT has spoken.:g Asa Pilot spunele cum stau lucrurile.:br:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? imi pare rau dar nu are legatura . iti dau un pont : jack de la CTM produce planetare 35 si 40 spline pt cei ce merg in Norvegia pe masinile ce urca pante de nisip si trec peste lacuri, masini de 1000cp. Este singurul care poate produce momentan planetare de acest calibru si le garanteaza. O numeste cryo genetica - nu mai stiu cum Asta e legatura ... adica arabii fac cu puntile de patrol cam ce fac norvegienii cu puntile americane modificate, tot cu masini de aprox 1000cp dar mai grele ... iar despre profilul anvelopelor, exemplele pot fi multiple: Inteleg ca nici norvegienii, nici arabii nu le folosesc ca noi, dar eu tot nu cred ca nu exista comparatie intre puntea de Y60 si dana 60. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Oresti si Heavy D. sunt din alta liga. Nu am prea multa experienta in tehnica din off-road dar banuiesc ca nici voi restul nu prea intelegeti despre ce vorbesc ei. Vreau sa va multumesc ca ne impartasiti si noua din cunostintele voastre si sper sa reusim sa asimilam macar 10 la suta din ele. :tk........... multumim si e important ca si voi sa va lamuriti din alte surse si nu numai din ce spunem noi aici. Eu unul sunt recunoscut sa mai si gresesc.:hl Asta e legatura ... adica arabii fac cu puntile de patrol cam ce fac norvegienii cu puntile americane modificate, tot cu masini de aprox 1000cp dar mai grele ... iar despre profilul anvelopelor, exemplele pot fi multiple: Inteleg ca nici norvegienii, nici arabii nu le folosesc ca noi, dar eu tot nu cred ca nu exista comparatie intre puntea de Y60 si dana 60. ok, de acord cu tine. hai facem altfel; cauta pe net o masina de extrem , FUNCTIONALA , pe 44'uri si punti de nissan sau toyota si ma convingi. Din cate am vazut, citit si auzit daca montezi boggere de 40" , cu motorul de 200cp si nu de 500cp ,un blocant fata si un kit de inaltare , va fi masina de showroom ONLY. Poate ca gresesc, dar asta stiu eu Editat Octombrie 30, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? ATENTIE !!!! My PILOT has spoken.:g Asa Pilot spunele cum stau lucrurile.:br:h5 Masini diferite, clase diferite, dimensiuni diferite, fiecare cu extremul sau. Dar asta nu inseamna ca unii sunt mai slabi ca altii. Fiecare masina se conduce altfel. Plimbare si navigatie faci cand iesi la o prieteneasca sau iti scoti familia la un gratar de duminica. Am uitat ca standardul de 2011 e defapt open-ul de 2006? Editat Iulie 11, 2011 de R.R GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Oresti, gandeste-te ca offroad-ul competitional a inceput cu MT-uri de 31. Cand a aparut unu' cu "lopeti" a fost invidiat de toti ceilalti. Pana la urma toti au inteles ca ai nevoie de cauciucuri bune si ceva mai mari, ca sa poti trece la o clasa superioara. Probabil ca se va crea categoria "super extrem" si se vor face trasee pe masura. Asa cum e acum, masina puternica ar putea urca, dar nu prea incape si cea "traditionala" ar incapea, dar nu prea poate urca... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Oresti, gandeste-te ca offroad-ul competitional a inceput cu MT-uri de 31. Cand a aparut unu' cu "lopeti" a fost invidiat de toti ceilalti. Pana la urma toti au inteles ca ai nevoie de cauciucuri bune si ceva mai mari, ca sa poti trece la o clasa superioara. Probabil ca se va crea categoria "super extrem" si se vor face trasee pe masura. Asa cum e acum, masina puternica ar putea urca, dar nu prea incape si cea "traditionala" ar incapea, dar nu prea poate urca... asta e, evoluam vrem nu vrem. Mai mult , mai mare,.... cat despre categorii, nu stiu daca suntem sau vom fi in urmatori ani destui pt a ajunge sa impartim clasa extrem. Cine stie , sa dea domnu'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Asta e legatura ... adica arabii fac cu puntile de patrol cam ce fac norvegienii cu puntile americane modificate, tot cu masini de aprox 1000cp dar mai grele ... iar despre profilul anvelopelor, exemplele pot fi multiple: Inteleg ca nici norvegienii, nici arabii nu le folosesc ca noi, dar eu tot nu cred ca nu exista comparatie intre puntea de Y60 si dana 60. Eu unul nu ma pricep la puntile de japoneze, dar as vrea sa stiu ce fel de suport aftermarket au ? Pentru Dana stiu ce suport aftermarket este si in cazul in care vrei sa iti pimpezi puntile, fara aftermaket nu prea ai ce face. Editat Octombrie 30, 2011 de Astral '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? @R.R. N-am spus ca e usor sau greu si nici ca aceia care se dau la extrem sunt mai tari decat aia care se dau la standard. Nu, toti sunt acolo la linia de start corespondenta dorintei lor. :grin: De asemenea, clasele se diferentiaza nu neaparat prin dificultate ci si prin alte criterii (ex: urmareste regulamentul CNOR paragraful "dotari obligatorii") Am spus ca fiecare poate sa aleaga pe masura posibilitatilor sale mentale, fizice si nu in ultimul rand materiale (fara sa-i fie rusine ca a ales clasa x sau y). :wink: Sa-ti mai spun ceva: indiferent de dificultatea traseului in offroad daca vrei rezultate bune si constante nu "alergi". Ptr ca de fiecare data in goana dupa medalie e posibil (Doamne fereste!) sa intalnesti un obstacol care iti poate schimba radical viitorul sau printr-o gresita interpretare a RB sa bananai prin padure pe o traiectorie aiurea multe ore. E suficient sa mergi incet si bine. O sa te convingi singura dupa cateva etape. Un alt aspect la care trebuie sa fiti atenti: stapanirea "monstrului" furnizor parsiv de adrenalina pura din voi. Poate ca ma insel dar supun atentei voastre o situatie standard in viata de zi cu zi: care este procentul de reusita in momentul in care faceti ceva cu calm si stapanire de sine urmand toate procedurile "standard" vs. procentul de reusita atunci cand faceti ceva pe graba, luand de multe decizii la limita ... :wink: Oricum veti face voi: multa bafta si cat mai multe finish-uri va doresc! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Eu unul nu ma pricep la puntile de japoneze, dar as vrea sa stiu ce fel de suport aftermarket au ? Pentru Dana stiu ce suport aftermarket este si in cazul in care vrei sa iti pimpezi puntile, fara aftermaket nu prea ai ce face. din cate stiu eu , gasim blocante , autoblocante pt unele dintre modele si o gama mica de rapoarte. Mai mult de atat, poate diferite tipuri de ulei de diferential :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? E suficient sa mergi incet si bine. O sa te convingi singura dupa cateva etape. Daca mergi incet si bine la standard nu castigi nimic :))) Ma rog, experienta. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? Daca mergi incet si bine la standard nu castigi nimic :))) Ma rog, experienta. incepe sa imi fie frica sa merg ca co-pilot alaturi de tine :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Vreau sa particip in campionat, ce sanse reale am? ok, de acord cu tine. hai facem altfel; cauta pe net o masina de extrem , FUNCTIONALA , pe 44'uri si punti de nissan sau toyota si ma convingi. Din cate am vazut, citit si auzit daca montezi boggere de 40" , cu motorul de 200cp si nu de 500cp ,un blocant fata si un kit de inaltare , va fi masina de showroom ONLY. Poate ca gresesc, dar asta stiu eu Nu comparam masini, doar punti. Cum ziceam, exemple sunt multe : Nissan functional ... si inca nu e buggy . Nu cred ca are 500cp dar sunt altele care au . [video=youtube;wcsEBPC9-zk] In alta ordine de idei eu cred ca e normal ca americanii care au inventat rotile astea mari sa le puna pe puntile lor pentru ca le au la indemana si ca ar trebui sa facem si noi la fel ... adica sa punem roti mari pe ce avem. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate