GPScu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai :ha::ha: Campionule , pardon domnule presedinte :grin: uite ce vice presedinte de bucuresti am ales !:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Campionule , pardon domnule presedinte :grin: uite ce vice presedinte de bucuresti am ales !:grin: Si stai .... ca nu e tot :ha::ha::ha: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Razvanutza ... cand scoti la vanzare cel mai nou model Samsung S4 (semiluna) in colaborare cu 8274 ???? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Razvanutza ... cand scoti la vanzare cel mai nou model Samsung S4 (semiluna) in colaborare cu 8274 ???? Nu vindeti proiecte dragi colegi , astea sunt numai ideile lu Razvanuta de a tuna un samsung s4 ......a vrut sa testeze troliu dar samsungul a fost mai tare !! Nu va luati warn 8274 ! Editat Noiembrie 5, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Asa arata un Galaxy S3 varianta "infasurat pe troliu": Marinica a fost astazi invitat special, si pe langa pagubele GSM ne-a aratat ca si cu un altfel de Patrol poti face treaba: [video=youtube;-TlBkAi4ThU] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Hai s-o vedem si cu spatele !!:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Sorin ne-a spus ca are rau de inaltime asa ca toate coborarile le face cu spatele: [video=youtube;eAF-N2WG5Pw] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Dupa inca vreo doua reprize de engleza in care l-am convins pe GPScu ca high si low nu inseamna hai si rau, ci fata si spate la maneta aia mai micuta a fost randul lui Sorin sa ne stearga zambetul de pe buze: Spanul la roata l-am avut cu 4x4 usor cu viteza 1 :ha::tk tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Am ajuns si acasa !!! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuseini Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Salut sa stii ca am studiat tot ce ai scris despre proiectul tau si imi place. As vrea sa ma ajuti si pe mine cu cateva recomandari motor de BMW e cu cutie automata tot de BMW ? eu am un motor de swift dar mi sa ingreunat masina si nu mai face fata nu am putere ce imi poti spune ? imi dai nr tau poate la tel ti mai usor sa borbim. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Salut sa stii ca am studiat tot ce ai scris despre proiectul tau si imi place. As vrea sa ma ajuti si pe mine cu cateva recomandari motor de BMW e cu cutie automata tot de BMW ? eu am un motor de swift dar mi sa ingreunat masina si nu mai face fata nu am putere ce imi poti spune ? imi dai nr tau poate la tel ti mai usor sa borbim. Multumesc 0745 949 603 ...Catalin (Bily) tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Un alt fel de Samurai eu am un motor de swift dar mi sa ingreunat masina si nu mai face fata nu am putere ce imi poti spune ? S-a ingreunat de la motorul de swift?.... Nu as prea crede, blocul este aproape identic ca la cel original de 1.3 iar chiulasa dohc nu are decat cateva kg in plus, mai degraba ca motorul de swift gti are cuplu un doar in span, si daca nu il duci in ture la 5-6000 rpm pare puturos. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Un alt fel de Samurai S-a ingreunat de la motorul de swift?.... Nu as prea crede, blocul este aproape identic ca la cel original de 1.3 iar chiulasa dohc nu are decat cateva kg in plus, mai degraba ca motorul de swift gti are cuplu un doar in span, si daca nu il duci in ture la 5-6000 rpm pare puturos. Poate a pus roti mari, rollcage, trolii, hi-lift si alte chestii. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Poate a pus roti mari, rollcage, trolii, hi-lift si alte chestii. Hai sa ne intelegem , masina asta nu e samurai .....e un sasiu de samurai , panou si pedalier de samurai si restul ...motor bmw, punti si roti nissan patrol , trolii profi , etc .... Nu va faceti iluzii ca veti pastra prea multe dintr-un samurai !!! Baza , sunt puntile care rezista la socuri , si motorul care te duce ...:tk tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Hai sa ne intelegem , masina asta nu e samurai .....e un sasiu de samurai , panou si pedalier de samurai si restul ...motor bmw, punti si roti nissan patrol , trolii profi , etc .... Nu va faceti iluzii ca veti pastra prea multe dintr-un samurai !!! Baza , sunt puntile care rezista la socuri , si motorul care te duce ...:tk Bine acuma sa nu credeti ca domnu sorin are o parere proasta despre samurai toyota etc:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Hai sa ne intelegem , masina asta nu e samurai .....e un sasiu de samurai , panou si pedalier de samurai si restul ...motor bmw, punti si roti nissan patrol , trolii profi , etc .... Nu va faceti iluzii ca veti pastra prea multe dintr-un samurai !!! Baza , sunt puntile care rezista la socuri , si motorul care te duce ...:tk Eram putin off-topic si nu despre masina asta vorbeam mai sus. Stiu ce e, am urmarit topicul de la inceput si astept cu interes evolutiile. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Bine acuma sa nu credeti ca domnu sorin are o parere proasta despre samurai toyota etc:ha: Asa e ADI , nissanul e baza !!!:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 (editat) Re: Un alt fel de Samurai 7-9 12 2012 la RAMNICU VALCEA Editat Decembrie 16, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) Re: Un alt fel de Samurai S-au construit aparatori de noroi , revizii filtre , bujii , bobine , pompa de benzina , furtun debitmetru , ulei , garnituri etrieri , placute frana ,.... Editat Ianuarie 27, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuseini Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Un alt fel de Samurai zi-mi si mie cum ai luat coilouvere sant un stas pt caroseria de samurai sau cum ai calculat care ti se potrivesc vreau si eu sa imi iau si nu stiu cum le aleg ? fata e o dimensiune si spate alta sau ? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Numai cine nu munceste nu greseste ! Dupa prima etapa la odorhei , am de reconstruit ff multe anexe ! Repozitionatrea puntilor de la 0 , cu alte punti cu blocanti fata spate ARB ! Sunt greseli de montaj al bratelor , fara o toleranta pe strangere de minim 5 mm stanga dreapta ! Tendoane confectyionate din teava de 6mm , pt ca pe cele de 3 mm nu v-or rezista la mine ! Caseta sa repozitionat cu pitmanul pe drept si sa montat o caseta HD de nissan patrol ! Se refac toate barile de directie din teava de 4 mm! Se monteaza 2 cutii nato ! Se pun jante cu beadlak ! Se schimba ventilatorul pt ca la ROMEXPO sa ars :ha: Se ranforteaza reductorul pt ca a avut o parte din constructia originala pt un motor de 1000cmc ! Se pun capace in loc de mrleuri! Am montat 2 trolii ...un warn 8274 abgradat cu maisaft de gigllepin , frane de gigllepin , motor de 6,8 cai de gigllepin , si plasma de gigllepin +un super winchi cu plasma ... De monteaza un rezervor de 55 litri pt ca cel de 40 litri ( am ramas fara benzina la odorhei) S-au montat 6 proiectoare pe led! Am dat exemplu Odorhei pt ca e prima etapa dupa 3 ani de pauza ...care acum 3 ani am fost o singura data la Bucovina !:ha: Deci dupa prima etapa am reusit sa o stric de cateva mii ! Oare ce va urma :tk Editat Mai 29, 2013 de GPScu 1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Dupa ce o termini de ajustat sa vi sa iti dau rusine cu mitshulika al meu...:ha::ha:...cu piese stoc de fabrika inclusiv amortizoare.planetare si alte acareturi... Editat Mai 30, 2013 de jighi pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Un alt fel de Samurai Dupa ce o termini de ajustat sa vi sa iti dau rusine cu mitshulika al meu...:ha::ha:...cu piese stoc de fabrika inclusiv amortizoare.planetare si alte acareturi.........:mrgreen: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Un alt fel de Samurai Ma bucur ptr GPScu ca a vazut ce poate un Samurai si si-a luat unul,gata clonat.Eu ti-as zice ca masina asta s-a transformat din gaina in pitbull...nu ai putea face fata cu un mitsu la o asemenea masina never ever!BravoGPScu....!!!!!!Mai tii minte bascalia de la MMOF?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Un alt fel de Samurai Dupa ce o termini de ajustat sa vi sa iti dau rusine cu mitshulika al meu...:ha::ha:...cu piese stoc de fabrika inclusiv amortizoare.planetare si alte acareturi... Jighi, nu merge rau masina ta insa nu se compara cu ce are omul asta sub scaun. GPScu foloseste teava trasa nu sudata pentru tendoane e muuult mai rezistenta iar la barile de directie teava cromolly. Misu are numarul meu si-i pot spune de unde o poate cumpara.E normal ca dupa o tura de extrem sa mai cedeze una alta.Oricum masina ta a este o sursa de inspiratie si pentru mine. Spor la treaba! KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate