cfantana Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Imi place :grin::h5 Sa pui filme din padure!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 26, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Multumesc. De cantarit nu am cantarit-o inca , da' sper sa nu sara de 1200 ca o tai ! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancord Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Multumesc. De cantarit nu am cantarit-o inca , da' sper sa nu sara de 1200 ca o tai ! Salut Spune-mi te rog , chiar ai cantarit motorul si cutia sau e o estimare ? Daca ai cantarit , avea si electromotor , alternator etc ? Multumesc Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 23, 2012 Autor Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Salut Spune-mi te rog , chiar ai cantarit motorul si cutia sau e o estimare ? Daca ai cantarit , avea si electromotor , alternator etc ? Multumesc Bogdan Am cautat pe net si am gasit greutatea asta (150 kg) ... nu am cantarit motorul. Insa nu cred ca e departe de adevar pentru ca puteam sa-l ridic de jos cu tot cu sasiul de samurai . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Raz Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Felicitari . Un offroader mic reusit ! :banana. Suzuki Samurache' - 92' :lr Audi a4 - 2002 :j Smart forfour - :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancord Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Un alt fel de Samurai In filme masina era in hi sau in low ? Da-mi te rog un tel ca vreau sa vorbesc cu tine o chestie si nu am nr tau . Bogdan 0722301711 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Un alt fel de Samurai In filme masina era in hi sau in low ? Da-mi te rog un tel ca vreau sa vorbesc cu tine o chestie si nu am nr tau . Bogdan 0722301711 0745 949 603 ...Catalin (Bily) Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Imi place foarte mult ce ai reusit sa faci la acest proiect. Felicitari! Pot sa te intreb daca mai ai rollbar-ul original? Imi poti trimite un pm cu pretul lui?:tk Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Un alt fel de Samurai cum stai cu proiectul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Masina are 1250 kg , pe cantar ....fara roata de rezerva , trolii ,benzina si pasageri .:grin: cam 1600 kg echipata pt padure :tk Eu i-am facut botezul in padure , merge ff bine .:wink: Hai razvanuta cu filmulete :grin: Editat Octombrie 5, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Masna are 1250 kg , pe cantar ....fara roata de rezerva , trolii ,benzina si pasageri .:grin: cam 1600 kg echipata pt padure :tk Eu i-am facut botezul in padure , merge ff bine .:wink: Hai razvanuta cu filmulete :grin: ......... Eu zic ca maxim 150 kg peste ce ai acum .... deci e f bine ... Sa o stapanesti sanatos ...:wink: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Filme de la "botez": [video=youtube;-B-IAv5TTj0] http://www.youtube.com/watch?v=SMjscAaWVSc Masinuta a fost menajata avand in vedere ca a fost prima iesire, dar Sorin a promis ca va scoate untul din ea... 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Multumesc colegilor mei de club , care m-au incurajat !! Da ,masina asta am cumparat-o eu .....sper sa imi poarte noroc :grin: Masina nu o cunosc , reductorul de samurai 6.1 mi-a dat batai de cap ....se misca ff bine in 4x4 usor , pe greu se reduce ff mult , comparativ cu NISSANUL asa ca trebuie sa lucrez mai mult ....in filmare se vede cum ii taie gazul si roata se invarte ff putin :tk 1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Sa o stapanesti sănătos varu :br:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Re: Un alt fel de Samurai In doua zile la valcea !! Multumesc , Gabi regep , Lari mecanicul , campionului 2012 la open tyhu: si varului meu Lucian Predator pt tot ajutorul acordat . :h5 Editat Octombrie 20, 2012 de GPScu 1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Un alt fel de Samurai s-o stapanesti sanatos sorine si poate la anul te vedem si pe tine pe podium alaturi de colegii tai :no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Este o plăcere sa lucrezi la un proiect cu varu si baieti din club,eu am ajutat puțin pentru ca nu am experiența. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenTL Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Asta da Samurai. Ai reusit sa tragi o linie sa vezi pana la cat s-a ridicat cheltuiala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Asta da Samurai. Ai reusit sa tragi o linie sa vezi pana la cat s-a ridicat cheltuiala? Nu se trage linie la astfel de masini , in tot deauna mai modifici cate ceva ....nu se termina nici odata ! Masina nu e un samurai ! De la samurai a ramas sasiul , pedalierul si rezervorul :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Cred ca orice pasionat de offroad si`ar dori ceva de genul acesta. Ideea de a construi o astfel de... "veveritza turbata" a venit ca urmare a "neajunsurilor" Patrolului in teren (greutate mare desi este foarte "potent":grin:) sau te`ai hotarat sa treci la nivelul urmator ? Felicitari pt proiect :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai La Valcea dupa ploaie ! 1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Vineri ma suna Sorin: Vezi ca luam patrolul la Valcea. Am motat turbo, buss controller, boost dracii sa va ia cu engleza voastra, va sparg... Patrolu meu, uite cum scartaie pe linoleum: Smecheria s-a terminat cand a iesit cu ea pe strada. Dupa o repriza de sfinti si dumnezei am plecat la Valcea fara frumusete de Patrol. Pacat, tocmai ne anuntase Gabi ca a plouat in padure asa ca s-a dus sansa noastra de misto-uri... Asa ca sambata dimineata Sorin a iesit cu Samuraiul (el inca incearca sa ne convinga ca e Patrol, asa in varianta light). Ca sa nu ne stricam buna dispozitie l-am dus direct la locul de facut misto: ditamai urcarea, care pe ud e belea... Sorinache si-a dat seama ca e ceva in neregula: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai Dupa inca vreo doua reprize de engleza in care l-am convins pe GPScu ca high si low nu inseamna hai si rau, ci fata si spate la maneta aia mai micuta a fost randul lui Sorin sa ne stearga zambetul de pe buze: 1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Vineri ma suna Sorin: Vezi ca luam patrolul la Valcea. Am motat turbo, buss controller, boost dracii sa va ia cu engleza voastra, va sparg... Patrolu meu, uite cum scartaie pe linoleum: Smecheria s-a terminat cand a iesit cu ea pe strada. Dupa o repriza de sfinti si dumnezei am plecat la Valcea fara frumusete de Patrol. Pacat, tocmai ne anuntase Gabi ca a plouat in padure asa ca s-a dus sansa noastra de misto-uri... Asa ca sambata dimineata Sorin a iesit cu Samuraiul (el inca incearca sa ne convinga ca e Patrol, asa in varianta light). Ca sa nu ne stricam buna dispozitie l-am dus direct la locul de facut misto: ditamai urcarea, care pe ud e belea... Sorinache si-a dat seama ca e ceva in neregula: Reductorul de samurai 6 la 1 , ff redus pe greu .... la aceasta filmare am fost pe 4x4 greu cu viteza a 3 :tk Editat Noiembrie 4, 2012 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Un alt fel de Samurai :ha::ha: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate