jighi Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Un alt fel de Samurai Glumeam si eu...nu ma luati in seama... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Un alt fel de Samurai JIGHI ...rusien ti-am dat eu , cu nissanul patrol de 2000kg :grin: , la tine acasa si prins de noapte , tot am iesit ca timp pe locul 4 :tk zolimastar ...eu nu am un samurai sub capota , punti , am doar un sasiu reductor si pedalier:grin: Masina mea inca e in teste , la Odordhei s-a rupt in teren in fiecare zii ,chiar daca am fost primul in traseu de fiecare data cand ma rupeam :grin: dar si asa am terminat traseul... dar la trial m-a urcat pe podium :ha: Acum umblu la tot deranjul ala ...sper sa nu se mai rupa la Mures ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 (editat) Re: Un alt fel de Samurai S-a reconstruit tot sistemul de prindere, alte brate, cu bucse originale de nissan patrol (NU OME:grin:) ! Editat Iunie 8, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Dupa fiecare concurs , a primit cate o revizie (investitie)de minim 1000 euro x4 etape pana acu , la care a mers :br Fiare care nu se vor termina, investitiile niciodata :ha: Tendoane ranforsate Bare de directie ranforsate Repozitionare alternator si pompe servo Circuit de racire hd. aluminiu , furtune hd... Ulei schimbat dupa 4 etape Electroventilator nou S-a ranforsat rolkegi interior cat si botul masini Panou de bord :grin:din aluminiu Ceasuri VDO cu sondele aferente Revizii amortizoare Protectii amortizoare Scuturi diferentiale din butelie de gaz ! Diferentiale cu blocant fata spate ARB etc maruntisuri pe care nu mi le mai amintesc... Instalatia electrica revizuita (reconditionata) in totalitate ...aum e in lucru !:top Editat Octombrie 21, 2013 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Il mai accesorizam unpic! Pt ultima etapa , mi-am luat arama ...pe cine prind fac razboi!!:2dr:h5:grin: Editat Octombrie 18, 2013 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Un alt fel de Samurai Inaite de Baia Mare ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Un alt fel de Samurai A intrat in rekau! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Un alt fel de Samurai Am dezbracat-o de tot :tk ce ma incurca tai :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Re: Un alt fel de Samurai total ? :ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Nu mai avem nevoie de praguri ale caroseriei ! Editat Februarie 8, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Un alt fel de Samurai De ce nu mai e nevoie de prag...?...cum eviti sa nu strambi conserva pe lateral... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Un alt fel de Samurai De ce nu mai e nevoie de prag...?...cum eviti sa nu strambi conserva pe lateral... :grin:jighi , vb de pragurile originale ale caroseriei suzuki ! Cand sa construit tubulara , sa montat o teava rectangulara de 10cm/ 5cm in pragul masini ! Pe mine m-a derangat la asezarea bagajelor :grin: si am taiat chiar si dublare caroseriei din lateral daca observi! Acum am mai mult spatiu la pcioare pt ca port 45 :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Sa reconstruit suporti de troliu , pt ca voi monta un troliu 8274 abgradat cu 2 motoare , maisaft de la gigllepin , 2 solenoizi gigllepin pt tragerea din fata , iar pt trager din spate am un super winci de 9000 ... Am inbracat-o cu tabla neagra de otel 0,9 si am ambutisat-o ici ,colo pt a nu flamba si a nu imi rupe creieri cu zgomotul ... mi-am facut un calcul ...inainte am avut tabla de aluminiu + suporti de prindere + suruburile + grosime de 1,5 + pretul ...ajungeam tot la kg alea dar mult mai scump...mi-a intrat 2 foi de tabla pe masina pana acum :grin: Am modificat suporti de la suspensie si am coborat cam 10 cm :grin: , sa nu ma mai rastorn :tk Editat Februarie 8, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Un alt fel de Samurai nene spor la munca si hai baga tare sa ne mai dam si noi pe la valcea sau nu mai vrei sa vi pe la noi?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Un alt fel de Samurai nene spor la munca si hai baga tare sa ne mai dam si noi pe la valcea sau nu mai vrei sa vi pe la noi?:grin: Adita , am fost pe la Valcea acum 1 saptamana ! Daca asi putea , maine asi scoate-o in teren! Dar nu vreau sa ma mai grabesc , mai sunt 3 luni pana la prima etapa de campionat! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Re: Un alt fel de Samurai spor la treaba sorin si pt cei care circotesc de lucrarea anterioara la spun ca nu e in totalitate facuta de noi plus ca eream la inceput eu oricum merg pe ideea ca omul cat traieste invata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Lari nu sunt probleme cu masina sau a fost vreo problema ! Eu am coborat-o 10 cm si am intampinat obstacole ...atingea la flex! Asa ca am bagat flexul in ea !:wink: Editat Aprilie 12, 2014 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Dupa coborarea suspensiei si a caroseriei , au inceput problemele ...atinge suportul de troliu in 4 link ...taie-l si hai mai in spate cu troliu spate ! :tk Totodata s-a gasit si locul bateriilor :ap Editat Februarie 26, 2014 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Sorine, cu masina asta o sa-i batjocoresti ca un violator in serie! Te rog frumos sa stabilesti ordinea!... Comenteaza cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Mihai , nu pot face asa ceva ...sunt insurat ! Masina prinde forme ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Am taiat tot ce sa construit pt troliu electric ! Voi monta unul mecanic !:grin: Unpic sa schimbat infatisarea ...asteptat dupa revizia reductorului de 410 cu pto ...original ! Si in garaj au aparut alte jucarii! Editat Martie 21, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Inca o teava , inca , inca si inca ...unde draku ma opresc cu pusul pe ea ...:tk Lucrurile au mers ff greu in ultima perioada , am tot sucit reductorul cu pto de suzuki 410 , am aliniat cardanele ff bine , sa marit tamburul la troliu mecanic de toyota :grin: si tot asa ... Intre timp in garaj se lucreaza la masini , masimi si ce masini ? tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Ca sa imi descretesc fruntea ...Da in 2014 , nu am masina gata si nici copilot ! Daca reusesc sa ma dau 2-3 etape pt test , sunt multumit ! Luci si Mao , v-oi fi acolo cand va fi cazul ! :2dr:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Imi place potcoava din ultima poza:ft . Masina cu toate ca a pastrat forma/linia veche parca este altceva arata mult mai bine. La cate kg crezi ca o sa aiba la final ? Ai umblat si la motor sau el este singurul care a scapat? Bafta multa cu proiectul in continuare. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Imi place potcoava din ultima poza:ft . Masina cu toate ca a pastrat forma/linia veche parca este altceva arata mult mai bine. La cate kg crezi ca o sa aiba la final ? Ai umblat si la motor sau el este singurul care a scapat? Bafta multa cu proiectul in continuare. Inca nu am cantarito ! Inca nu am umblat la motor , astazi a venit acasa ...mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa o termin eu ! Nu mai erea loc in garaj de lucrari si uite acum vine a 2 etapa si nici vopsita , nici electrica , nici revizii ...trag linie si cred ca in 2 luni sunt gata :tk:tk Deci sunt praf !:uameni Da am ajuns acasa astazi , de maine stam pe ea ! Datimi un sfat ce culoare sa o fac ...am vre-o 7 culuri disponibile ! :ha: Editat Mai 13, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate