GPScu Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Am dezechipat-o ...o iau surub cu surub , verificare de suduri , curatat pana la tabla , se va da cu tratament anti rugina , vopsea , teroson . Va intra la revizuit puntile ! Se va schimba toate bucsele la brate ! Sa revizuit instalatia electrica si aprinderea ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Iar o dezechipezi ma? Mai facem si noi offroad anul asta ?...Sau a inceput sa-ti placa cel de tastatura (e mai ieftin si in plus nu rupi nimic, nu tu carburant ...mai te invinetesti cand iti scapa cheia de saptishpe peste deste ...adrenalina maximaaaaa! :ha:) Intarata-i drace ca si mie imi place! :uameni Spor la surubarit, ne vedem in padure acum sau la anul ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Offroad nu mai fac de mult , nici nu am facuta! Dar surpriza ce-a mai tare va fi cand , voi termina masina si O PUN LA VANZARE ! Pt ca asta stiu sa fac ! Da pt cine va fi interesat de masina , va fii DE VANZARE ! Noi lucram , la vicecampioana la clasa open trial din 2013 ! Cumparati-o ca in 2015 vin cu bijuteria ! Toata masina se va curata pana la metal ! Editat Mai 22, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Un alt fel de Samurai si pe-o parte .... tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Un sasiu fericit , pana la primele pietre ! Dar pe asta o tin de bibelou :ha: Am mai pus 6 kg pe ea :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Hameritul asta de l-ai aplicat e foarte bun dar cred ca ar fi fost bine sa-i aplici si un grund (inaintas de vopsea cum ii zic meseriasii) inainte. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Ca sa nu fie cu suparare , am vopsit-o toata cu lovitura de ciocan !:tk La caroserie sa matuit ff bine tabla sa curatat de impuritati , sa degresat cu diluant , sa tratat cu antirugina (cred ca am facut bine , chiar daca producatorul vopselei , mi-a sugerat sa o aplic direct ) si sa aplicat in 2 straturi aceasta vopsea . Daca producatorul spune ca se poate aplica fara a se curata rugina , adica e 3 in 1 de ce sa o mai tratez cu alte minuni ... Eu iau indicatiile producatorului , eu imi fac masina de concurs , nu de mall ! Da , vopseaua a fost aplicata in 2 straturi groase :ha: cu pistolul de la yato de sablat !:grin::grin: A iesit ff bine , unpic brobonat ! Ma gandesc daca o mai inbrac in fiular si ii aplic alta culoare ...:grin: Pana acum am folosit 3 cuti a cate 2,5 kg de vopsea si 1,5 kg de diluant ! Cateva panze de flex pt finisaj , 10 perii de sarma, 5 litri de diluant pt a inmuia ff bine stratul vechi si multa vointa ! Urmeaza ca toate piesele care se vor monta sa fie , curatate , revizuite , revopsite ... Cam asa a iesit , e proaspat vopsita ...pana maine se va matui unpic ! Editat Mai 23, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Bravo sorine.....Altii moare s asa nare...:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Multumesc Jighi! La toate inbinarile , sa siliconat si dat cu mastic pensulabil cu aluminiu in el ! O sa ma intrebati de ce nu am dat inaite de prima vopsire , pt ca acolo unde se siliconeaza am vrut sa intre vopseaua pt a nu permite corodarea de la condens , apa in timp ! :tk Masina o fac ca pt mine indiferent de costurile matrialelor sau cantitatile pe care le bag! :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Am terminat cu vositul , montatul puntilor si revizuitul bucselor de la tendoane ! Scaunele sparco s-au retapitat cu pele ecologica pt a nu mai permite apa si a se sterge cat mai usor de noroi! Incepem sa punem pe ea , de la electrice , pana la schimbarea motorului !! DA, da da , am schimbat marca si clasa ! :ha::ha: Am achizitionat un arl 19tdi de 150 cp de fabrica an a 10 2004 , 70000km de pe masina dauna totala :wink: Cateva elemente lipsa , dar nu ma afecteaza ...turbina lipsa ( o inlocuiesc cu o galerie de inox si un turbo de 25v6 180cp sau un turbo q7 30 , 233cp , inca mai studiez care e mai competenta acestui motor ) , alternatorul lipsa ( nici asta nu ma afectat , am avut in raft de cativa ani luat de la Patrolator nu stiu ce alternator nou , a picat la fix pe prinderi si are 180amperi ) , compresor de clima lipsa , cu toate ca vanzatorul mia luat bani pe el ...asta e omul ...nu imi trebuie AC ca am destul din padure :grin:! Evident , vreau peste 230cp si 500-600 :grin:niutoni :grin:pe asfalt ...acum sa vedem si in teren! Acum incepe rezizia capitala , distributie noua , ulei , filtre , si montarea pe o cutie de bmw ZF ( cu sincroane din titan 1 si 2 sunt scurte , din cate zic bmwisti , e indistructibila ...dar cunosc eu unul de la Cluj care a distruso de 2 ori in concurs :wink::grin:se stie Luci ) , flansa de cutie si o amestecatura de mate in ambreaj ...:grin:, tot odata va primi un reductor de 410 original cu pto de fabrica :ha: si asta ranfortat in 4 pinderi si facut flansa in jurul lui ... Hai sa avansez si va tin la curent!! Editat Iunie 17, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Un alt fel de Samurai In sfarsit un amalgan de crema cremelor motoristice. Sa te ajute Sefu sa le potrivesti cap la cap! A da, si sa pui pedala de acceleratie cu limitator de cursa. stii tu de ce :grin: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai In sfarsit un amalgan de crema cremelor motoristice. Sa te ajute Sefu sa le potrivesti cap la cap! A da, si sa pui pedala de acceleratie cu limitator de cursa. stii tu de ce :grin: De cand astept prietenii sa imi sara in ajutor !! Trimite-mi nr tau pe pm ! Daca are cineva flansa de prindere intre cutia de bmw si 19 tdi , vw , swat , skoda ...pladersc tot ajutorul , asta inseamna ca ma misc mai repede cu masina si poate prind si eu vreo etapa ! :grin: Sau flansa intre motorul 19 tdi si cutia de toyota lj 73 , 70 motor 24 ! Koais hai sa povestim , hai scoatem ursul din barlog anul asta ... Editat Iunie 16, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Uite aici un link util cu ce poti pune pe ARL-ul ala ...sa-l "dopezi" cum trebuie. http://www.darksidedevelopments.co.uk/golf-mk4-1-9-8v-tdi-arl-4-motion/ (dai click pe componente si o sa vezi ce si cum). Setupul este interesant ...acum nu stiu cat de aplicabil este la un 4x4. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Bre ,reductorul ala o sa EXPLODEZE :ha: la prima pedala in combinatia Gps Cu-Vw TDI poate un DANA 300 de Jeep ar avea vre-o sansa SUCCES :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Un alt fel de Samurai aline nu ii subestima pe japonezii de la suzi , reductorul de samurai tine si la motoare mult mai puternice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Un alt fel de Samurai cu diesel va fi senzatie. Vorbeste cu Silviu de flansa. O sa-ti zica mai multe, pompa de servo trebuie mutata,sasiul intarit....are ceva experienta pe treaba asta. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Alin , repet prima data in offroad , m-am dat cu masinuta ta, la JIBOU! Da, cu roti 38,5 14,5 r16 , punti de patrol 2800cmc , motorul de 110cp de fabfica unflat din soft , cu cutia de jeep ...da mia placut ff mult cum trage ...te-am dat jos de la volan sa ii simt pulsul acestui motor ...oauuu! Ce nu mi-a placut la al tau, pedala de acceleratie electronica si injectia electronica ...eu o fac mecanica !:grin: Am optat pt ARL , exact ce spuneai tu , am talpa grea , dar internele la un arele sunt alt ceva !!! Axa cu came mai groasa , injectoarele nu le pun ca astea se vand si imi fac altele mecanice , turbina mai marita axul turbinei mai mare , etc Reductorul ma indoiesc sa crape , majoritatea se dau cu asa ceva prin ungaria ! Eu zic ca am un reductor competent acum , e un 410 de fabrica cu priza de PTO de fabrica ...cineva cu ochi mici a gandit acest reductor pt uz induztrial ... eu acum incerc cu reductorul asta ! La cutie nu renunt momentan , e micuta si dracoasa si asta de bmw , e ZF !:wink: Iar toata masina mea e aliniata pe aceasta cutie si reductor ! Cutia de jeep e prea scumpa , cutia de bmw costa 300lei :grin:, reductorul cu pto 1500lei ! In cazul asta incerc sa pun volanta de bmw cu masa simpla , disc ceramic de 26 cm , placa de bmw ...Aceste piese cand au cazut intr-un concurs (mi sa intamplat la Buzau , am facut greseala sa bat padele ceramice pe disc cu arcuri , a zburat un arc si pa ambreaj) dupa aceea am batut pe disc pt volanta cu masa dubla si e ok ...am cumparat ambreajul din prima dezmembrare , la kilogram :ha: volanta , disc de ambreaj si placa de presiune pret 500lei cand imi frigea buza , in 5 ore am intrat dinou in concurs cu ambreaj schimbat :ha: Sunt de parere ca daca fac improvizatii da le fac cu piese care le gasesc pe toate drumurile ...nu americane care vin piese in nnn luni , sau alte minuni ! Asa cum am gandit sa am o masina de serie mare masina de strada , masina care mi-o permit atat sa o cumpar cat sa o intretin ! Degeaba imi iau ferari daca nu o pot intretine ! :ha::grin:ii mai sparg si rotile dupa prima tura , asa cum ii fac sotiei ori de cate ori ma sui in masina ei , ii fac cate o galma la cauciuc :ha::ha: 1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Giani ! Reductorul de samurai a rezistat ff bine la 18 is 140 cp de fabrica , fara tobe , filtre , aprindere monificata , serpisori,pompa benzina marita , tobe lipsa , soft modificat , il duceam in 8000tur instant , deci invartea reductorul ala de il lua dracu ....cred ca avea si motorul ala 160cp !:grin: Editat Iunie 17, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Giani , multumesc ! Silviu are cutie de BMW , motorul stiu de care are ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 (editat) Re: Un alt fel de Samurai Se pare ca va fi cum spun eu :old ...si vei fi al 2-lea care are montat motor VW 19 TDI PD (Nu confundati cu altceva) Pana la urma ai inteles care-i vrajeala NU ? ALIN Editat Iunie 18, 2014 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Se pare ca va fi cum spun eu :old ...si vei fi al 2-lea care are montat motor VW 19 TDI PD (Nu confundati cu altceva) Pana la urma ai inteles care-i vrajeala NU ? ALIN A ajuns masinuta si la Alin ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Te apuci de taximetrie de pui motorul asta.....:ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Te apuci de taximetrie de pui motorul asta.....:ha: Off-road de criza !!:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Am renuntat la cutia de BmW cu reductorul de samurai si minusculul :ha::ha::ha:cardan dintre ele .Trecem pe cutia de Toyota J6 .Diferenta de greutate este : +17 kg dar se va compensa cu rezistenta .Deci :alta flansa ,modificare la tunel ,manete ,cardane ,suporti ........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Un alt fel de Samurai Masina asta cat va exista , va a vrea nevoie de rabdare !!! Dar va iesi super masina ... sper sa o conduca si un super sofer si un super copilot !!! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate